- Έχω κάποιες αποριες ....... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

αλλη μια !!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
Τι γλυκούλι!!
Αυτό εγώ το έχω ξαναδεί (όχι στην θάλασσα βέβαια, θα είχα πάθει έμφραγμα, πλάκα θα' χε, έτσι που αρμενίζω με τις ώρες με την μάσκα να σκάσει κανα τέτοιο...![]()
)
αλλά σε εγκυκλοπαίδεια...
είναι τα λεγόμενα ψάρια της αβύσσου, που ζουν σε τέτοια βάθη που δεν γίνεται να τα γνωρίσει ο άνθρωπος. Κατά καιρούς ψαρεύαν κανένα κατα λάθος και έτσι γνωρίζαμε την ύπαρξη τους. Στην πλειοψηφία τους είναι τερατόμορφα.
Μπορεί τώρα με το τσουνάμι να βγήκαν στην επιφάνεια.

αυτα απο την αγνωστη θαλασσα!!!

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΙΑ ΤΕΡΑΤΑ
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1455
quote:H ISTORIA EINAI H EKSHS.ENA BRADY ME KSYPNHSE H GIAGIA MOY GIATI STO APENTI SPITI PETOUSE KATI PERIERGO.OTAN TO EIDA APORHSA KAI H PRWTH SKEPSH POU PERASE APO TO MYALO MOU HTAN OTI ISWS TELIKA NA YPARXEI BATMAN
.HTAN MAYRO KAI OTAN ETOIMAZOTAN NA PETAKSEI ANOIGOTAN KAI SE YPSOS PERNOUSE TO YPSOS TWN KAGKELWN POU KATHOTAN.PARADOKSO EPISHS EINAI OTI PHDOUSE APO TO ENA SPITI STO APENANTI KAI KATHOTAN STA KAGKELA.OTAN HTAN KATHISTO DEN THA KSEPERNOUSE TO 1m.HTAN SIGOURA KATI POU DEN EIXA KSANADEI.OTAN EIPA THN ISTORIA MOU SE FILOYS MOU EIPAN OTI SIGOURA THA YPARXOUN ZWA TA OPOIA DEN GNWRIZOUME KAI MOU ANEFERAN KATI GIA KRYPTOZWOLOGIA.THA H8ELA NA AKOUSW GIA PAROMOIES EMPEIRIES H OTI KSERETE SXETIKA.
εγω θα σου πω κατι αλλο: ειδατε κατι Αγνωστο και ο εγκεφαλος σας χρησιμοποιησε εικονες και αρχετυπα απο το ασυνειδητο για να το μορφοποιησει.
μπορω να σου πω αν θελεις για την μηχανισμο του εγκεφαλου και γιατι το κανει, αλλα δεν μπορω να σου εξηγησω την φυση αυτου που ειδες.
αυτο ειναι κατι που εσυ πρεπει να ψαξεις!
προσωπικα σου συνιστω να ξεχασεις την κρυπτοζωολογια σε αυτη την περιπτωση.
καμια σχεση με κοιλακανθους, γιγαντια καλαμαρια ή οντα των υποθαλασσιων χασματων.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Αν δεν έχει προηγηθεί περιγραφή, δεν είναι περίεργο να φαντάζονται και οι δυο το ίδιο?
Και αν όντως είδαν κάτι άγνωστο, τί άγνωστο μπορεί να πετούσε πάνω από την Αθήνα, που το μεγαλύτερο πτηνό πλέον είναι η ιπτάμενη κατσαρίδα?
Για τον άνθρωπο-πεταλούδα (mothman) μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες (και φωτογραφίες) με μια απλή αναζήτηση στο "Παράξενο", καθώς είναι ένα θέμα που είχα δημιουργήσει παλιότερα και είχε συζητηθεί αρκετά. Ο mothmam όμως, είναι ένα πολύ-πολύ ψηλό πλάσμα που σίγουρα δεν θα ξεπερνούσε απλά το ύψος του κάγκελου, όπως αναφέρει στο πρώτο της μήνυμα η sinwph.
Όσο για τις φωτογραφίες των διαφόρων ψαριών (τα είχα λάβει και ‘γω από γνωστό με e-mail) νομίζω ότι απλά και μόνο δείχνουν ότι τα πλάσματα που ζουν στα βάθη των ωκεανών (όπως σωστά λέει ο φίλος brie boy) είναι άγνωστα σε ‘μας.
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:Ναι... αλλά και οι δυο εγκέφαλοι χρησημοποιήσαν τις ίδιες υποσυνείδητες εικόνες??
οντως γινεται.
κατα καποιο τροπο συντονιζονται οι εγκεφαλοι και ανακαλουν την ιδια εικονα ή αρχετυπο.
ωστοσο μια λεπτομερης καταγραφη του τι ακριβως βιωσε ο καθενας απο τους συμμετεχοντες θα εδειχνε μικρες αλλα σημαντικες διαφορες!
θυμησου την δικη μου εμπειρια με την γυναικα μου, αλλα και τις επομενες που παρεθεσα.
ΥΓ. κρυπτοζωολογια για μενα ειναι η επιστημη που ψαχνει ειδη που δεν εχουν ανακαλυφθει ακομη ή θεωρουνται εξαφανισμενα και ομως διασωζονται μεχρι την εποχη μας.
παραδειγμα ο κοιλακανθος, ή ο χρυσος βατραχος των ορεινων δασων του Αμαζονιου.
δεν πιστευω στα τσουπακαμπρας, τους νυχτεριδανθρωπους, κτλ...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
υπαρχουν τοσα πολλα ειδη ζωων που δεν γινεται να τα ξερει ολα ο ανθρωπος απεξω(πχ για το πως μοιαζουν)
περι κρυπτολογιας εγω λεω οτι δεν υπαρχει τετιο πραγμα.
πρεπει καθε ζωο που δεν ξερουμε να το νομιζουμε για μπατμαν ή για κρυπτολογια;;;
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!