- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Η πραγματική ανεξήγητη εμπειρεία μου στο τόπικ της Πεντέλης είναι, που ακριβώς είδες εσύ αγαπητή μου Μίνα, να λέω εγώ το όνομα "Άβαλλον"...
Συγνώμη για το λογικό συνειρμό μου αλλά όταν έχει φάει κανείς στη μάπα τόσα άσχετα ποστ και απαντάει ΜΟΝΟ μετά το δικό μου τι να υποθέσω
quote:
Σας συνιστώ επίσεις να κάνετε σκρόλ σε όλο το μπλόγκ, να το διαβάσετε από την αρχή, για να δείτε πόσο άθλια γελοίο και ηλίθιο μπορεί να γίνει ένα άτομο, όταν αρνείται πεισματικά την επαφή με την πραγματικότητα...!
Και γω σου συνιστώ να πάψεις να ασχολείσαι γιατί έτσι του δίνεις αξία και γιατί άλλωστε αυτό θέλει... Σε παρόμοια δική μου περίπτωση στο pathfinder αυτό ακριβώς έκανα και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Εννοείται βέβαια ότι δεν έχασα τον πολύτιμο χρόνο μου για να διαβάσω τις αηδίες αυτού του τύπου αλλά από ότι έχω καταλάβει θα λέει τα ίδια και τα ίδια κακεντρεχή και ηλίθια σχόλια οπότε ποιός ο λόγος?
Αν θές να ξεσπάσεις κάπου ελα να σε πάω εγώ σε ένα φόρουμ με Τούρκους όπου έχω ανοίξει μέτωπο για να βγάλεις τα απωθημένα σου![]()
![]()
Και γω εκεί τα βγάζω![]()
![]()
![]()

Λοιπόν,
σχετικά με την απορία σου, που πιθανώς να την έχουν και άλλοι. Αν δεν το πρόσεξες έγιναν ΔΥΟ περιστατικά, που είναι πράγματι άξιο απορίας, τι διάολο κανουν οι συντονιστές όταν ένα τόπικ πάει στον κατήφορο.
ΠΡΩΤΟΝ. Εμφανίζονται δύο "νέα" μέλη, που με το νούμερο 1 ή 2 πόστ τους πιάνουν και ξεχέζουν ένα παλιό μέλος. Οι συντονιστές άφαντοι. Όλες εκείνες οι σάλτσες και τα παχιά λόγια, ότι και καλά απαγορεύεται να βρίζοντια μέλη κλπ. κλπ. ισχύουν μόνο, όταν ο Βρίλ τα λέει λίγο ωμά και τσεκουράτα, ή ο Κρόκο ανακάλυψε ότι κάποια μέλη ανοίγουν το στόμα τους πιο πολύ απ΄ότι τους στηρίζει η νόησή τους.
Ζητά ο θεματοθέτης Τζώνη τη συμπαράσταση των συντονιστών, και η Pyramid αλλά και ο Dying Incubus είναι άφαντοι. Ο Dying Incubus απάντησε όμως (αλλού) αμέσως, όταν θέλησε να ειρωνευτεί το μέλος Κρόκο, όπως και απάντησε αμέσως, όταν εσύ ζήτησες βοήθεια για κάτι που αφορά το ανέβασμα φωτογραφιών. Η Pyramid απάντησε αμέσως σε μια σπόντα του Τζώνη, αλλά μόνο και μόνο για να πεί ότι προτιμά να λιάζεται παρα να ασχολείται με το τόπικ. Έλεος!. Και στις δύο περιπτώσεις, η συμπεριφορά τουs είναι πολύ κατώτερη ενός συντονιστή. Ενας συντονιστής πρέπει να έχει την ικανότητα να φέρεται έτσι, ώστε να μην καταστρέφει o ίδιος το τόπικ!
Και γιατί δεν δίνουν στον JohnnieBeGood τη δυνατότητα να συντονίζει μόνος του το τόπικ ? Αυτή τη στιγμή το "συντονίζουν" δύο άκρως ανίκανα άτομα, ένας Dying Incubus και μία Pyramid, που προτιμά να λιάζεται από το να κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά της.
Είναι ικανότερος απο πολλούς δήθεν "συντονιστές" και "συντονίστριες" του Esoterica! Και η κορωνίδα της γκάφας έρχεται αμέσως εδώ:
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Ας μην είχαμε όλα τα άλλα, έχουμε και τα παχιά λόγια της Αμαλίας. Προσφωνώς τυφλή από το ένα μάτι, έρχεται και μου λέει με πολλά λόγια, το απόλυτο τίποτα. Η ανικανότητα να διαχειριστεί πρώτα τους ΑΠΟσυντονιστές "νεα μέλη" με μεταφορά σε δεσμευμένο χώρο, όπως το συνηθίζει, και μετά να αναλάβει τους ΑΠΟσυντονιστές δήθεν συντονιστές, μετακυλά όλη της την ευθύνη στο πιο απλό που μπορούσε να κάνει. "Βρίλ φταίς εσύ, γιατί μπλα μπλα μπλά και προσκλήσεις για μασαμπούκες". Η κυρία του Φόρουμ, το θεώρησε ειρωνία, όταν μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και ευτράπελλα των συντονιστών της, έρχεται ένα μέλος, ο μισητός και αποδιοπομπαίος της Βρίλ, αν της πεί ότι "ευτυχώς που έχουμε και συντονιστές. Καιρός ήταν."
Και τα κοτόπουλα πέφτουν ένα-ένα μαζί με τις πατάτες και τα καρότα στο τσουκάλι απ΄τα γέλια.
Ο Βρίλ της είναι μισητός, ακριβώς επειδή την βλέπει όπως ακριβώς είναι. Τα πολλά λόγια είναι τελικά φτώχια, Αμαλία. Τι φτώχεια, άστο, μην το αναλύσουμε, θα σε σταναχωρήσω κι αλλο.
Άμα το δείς και έτσι Μίνα, ίσως να είναι καλύτερα να ασχολούμαστε με τους Τούρκους... ![]()
Ποτε....
Γιατι δεν παιρνεις χαμπαρι οτι γερασες και οτι πρεπει (εφοσον ο τροπος σκεψης σου εχει αλλαξει) να συμμετεχεις σε φορουμ τα οποια απτονται των δικων σου σκεψεων και αντιληψεων;
Γιατι αναφερεσαι στο δικαιο και στο νομιμο εφοσον εσυ ο ιδιος δεν το τηρεις;
Το ονειρο σου ηταν να γινεις δασκαλος για να μπορεις να διαμορφωνεις συμπεριφορες;
Μηπως και δικτακτορας....;
Ειχαμε εναν, τωρα θα εχουμε κι αλλον;
Αρχισα να κουραζομαι ασχημα...

ανοιξα αποψε φακελους με φωτογραφιες απο την Πεντελη και επεσα πανω σε μια φωτογραφια της 6ης 2ου 2006 που δεν ειχα παρατηρησει
τι ειναι αυτο?
δεν μου εχει ξαναπαρουσιαστει σε καμια φωτογραφια και εχω εκατονταδες απο το ιδιο σημειο
μεγεθυνση
και λιγο ακομη

![]()
![]()
![]()
![]()
quote:hendrix
Αυτο ειναι ενα καλαμι ψαρεματος!!!
αυτο προσελαβες εσυ??? ![]()
ενδιαφερον!
σημειολογικα, πρεπει να εχεις σχεση με το καλαμι για να δημιουργηθουν οι αναλογοι συνειρμοι - ψυχαναλυτικα, χρηζει περεταιρω ερευνας (θα πιασει εναν τομο σιγουρα
)
quote:ellovos
ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ.
που αρχιζει στην δεξαμενη και σταματα στον βραχο?
που δεν υπαρχει στην προηγουμενη ή στην επομενη φωτογραφια? (ξερεις πώς φωτογραφιζω - συνεχεις φωτογραφιες στο ιδιο σημειο)
θελεις την πρωτοτυπη για την μελετησεις?
παρεπιπτοντως μετα απο τα σπηλαια των σεμιναριων, κοιταξα τον φακο της μηχανης και ειχε την Αρτα με τα Γιαννενα πανω του - οι φωτογραφιες ομως απο τα σπηλαια βγηκαν ολες καθαρες
quote:hendrix
τριχοειδές καλάμι ψαρέματος
θα γραφτει και δευτερος τομος σιγουρα... ![]()
quote:gigenis
το τριχοειδες καλαμι ψαρεματος που εχει καβαλησει η σπηλια με τα τοσα που λεγονται γι αυτην
ανθρωποι το καβαλησαν φιλε γηγενη - αλλά το καλαμι προεξεχει και καρφωνονται ![]()
τελικα ειναι τριχοειδες καλαμι ψαρεματος ή τριχα?

(δεν ήξερα ότι τα καλάμια ψαρέματος έχουν και τέτοιες χρήσεις!!! σε βρίσκω προχωρημένο, γιαννάκη, και πολύπειρο στην χρήση τού καλάμου!!!
)
πως το ξέρεις ότι η τρίχα σταματά στο βράχο??
Edited by - hendrix on 03/12/2006 00:20:46