ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Oι Sims σύντομα στην μεγάλη οθόνη - - Κινηματογράφος -

- Oι Sims σύντομα στην μεγάλη οθόνη - - Κινηματογράφος -

Ostria10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
31/05/2007, 11:20:39
Δεν ξέρω πόσοι από σας παίζετε ή έχετε παίξει τους Sims. Εγώ το παίζω εδώ και δύο χρόνια και έχω κολλήσει φτιάχοντας γειτονιές και χτίζοντας κτίρια κυρίως χεχε)

H 20th Century Fox εξασφάλισε από την Electronic Arts Inc. τα δικαιώματα αναπαραγωγής στην μεγάλη οθόνη του εμπορικότερου παιχνιδιού "The Sims". Το "The Sims" έκανε ντεπούτο στις οθόνες των υπολογιστών πριν από περίπου επτά χρόνια και έκτοτε έχουν πωληθεί 85 εκατομμύρια αντίγραφα αποφέροντας κέρδη κοντά στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρεία παραγωγής του που δεν είναι άλλη από την γνωστότατη στον χώρο των παιχνιδιών, Electronic Arts Inc.

H Fox σχεδιάζει να ορίσει ως παραγωγό της ταινίας τον John Davis που ήταν παραγωγός σε ταινίες όπως οι Eragon, Alien Vs Predator, I, Robot και άλλε,ς ενώ το σενάριο θα αναλάβει μάλλον ο Brian Lynch, υπεύθυνος για τους διαλόγους στο Scary Movie 3.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ΕΑ για το όλο εγχείρημα, Rod Humble, και τις πιθανές απορίες για την δυνατότητα μεταφοράς του παιχνιδιού στην οθόνη, το «The Sims» πρόσθεσε επιτυχώς το στοιχείο της αλληλεπίδρασης σε μία πολύ παλιά ιστορία. Αυτή της διαχείρισης απεριόριστης δύναμης αλλά και επιλογών.

Δεδομένου λοιπόν της παλαιότητας του συγκεκριμένου σεναρίου, μάλλον θα είναι αρκετά εύκολο να μεταφραστεί αυτό σε μία παραδοσιακή αφηγηματική ιστορία, σύμφωνα πάντα με τον Humble.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

melancholyΜέλος
31/05/2007, 11:42:29
quote:
Δεν ξέρω πόσοι από σας παίζετε ή έχετε παίξει τους Sims.

Παίζω αλλά όχι φανατικά!Ακούγεται ενδιαφέρων η μεταφορά τους στην μεγάλη οθόνη!Αλήθεια,αυτές τις πληροφορίες αγαπητέ/αγαπητή Ostria που τις βρήκες;

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

31/05/2007, 17:33:28
Αγαπητή Ostria, με το The Sims είχα κολλήσει παλιότερα σε μεγάλο βαθμό και τώρα παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι όποτε τύχει!

Οικογένειες εδώ, οικογένειες εκεί, δουλεύουν, πλακώνονται(!) οι παίκτες, ερωτεύονται, γίνονται φίλοι κτλ.

Απορώ πάντως πως θα μπορούσε να γίνει να μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές κτλ!

In anticipation of my resurrection...

31/05/2007, 17:38:10
το έμαθα πριν κανά μήνα και κουφάθηκα. επειδή όμως δεν έτυχε να παίξω ποτέ [too girly for me...] μπορεί κάποιος να μου αναλύσει το σενάριο; [πως είχα την εντύπωση ότι δεν είχε σενάριο...;]

01/06/2007, 02:13:45
Σορυ, ξέχασα να βάλω το link. Είναι από το pathfinder αλλά το βρήκα και σε πολλά ξένα sites.

http://tech.pathfinder.gr/IT/news/282260.html

Σενάριο; Χμ. Ελα ντε, δεν έχει και πολύ πλοκή ως παιχνίδι. Θα δούμε.

Εγώ βασικά έχω κολλήσει με το να κατεβάζω πράγματα και να φτιάχνω δικά μου (τα εύκολα εννοώ). Παίζω λίγο, να σκεφτείτε ότι δεν έχω φτάσει ακόμα σε δεύτερη γενιά sims.

A! Σήμερα μπήκα και πρώτη φορά στο second life. Ενδιαφέρον μου φάνηκε αν και χάθηκα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

01/06/2007, 08:41:12
quote:
επειδή όμως δεν έτυχε να παίξω ποτέ [too girly for me...] μπορεί κάποιος να μου αναλύσει το σενάριο;

Καλά, πάρτα αλλιώς!
Δεν είναι και το κουκλόσπιτο της Barbie!

Αγαπητή μου Ostria, εγώ είχα μείνει στο Unleashed.
Είχα αγοράσει το Sims 2 (ή Second life) αλλά δε μπόρεσα να το παίξω, για κάποιο λόγο με δυσκόλευε.

Σχετικά με το όλο πνεύμα της ταινίας, πιστεύω πως θα έχει να κάνει με το βαθύτερο νόημα του παιχνιδιού.
Με το πως μπαίνεις στην διαδικασία του να επέμβεις στην ζωή των άλλων όταν νιώθεις ότι μπορείς να ασκήσεις έλεγχο.

01/06/2007, 17:56:46
quote:
Καλά, πάρτα αλλιώς!
Δεν είναι και το κουκλόσπιτο της Barbie!

σε δικαιολογώ, μόνο αν παίζει και η κοπέλα σου, και άρχισες από περιέργεια!

quote:
Σχετικά με το όλο πνεύμα της ταινίας, πιστεύω πως θα έχει να κάνει με το βαθύτερο νόημα του παιχνιδιού.
Με το πως μπαίνεις στην διαδικασία του να επέμβεις στην ζωή των άλλων όταν νιώθεις ότι μπορείς να ασκήσεις έλεγχο.

κι εγώ κάπως έτσι το φαντάζομαι. θα μπορούσε, δε, να είναι και ψιλοεπιστημονική φαντασία [χωρίς να γίνει μια cult πατάτα βέβαια]

quote:
Είχα αγοράσει το Sims 2 (ή Second life) αλλά δε μπόρεσα να το παίξω, για κάποιο λόγο με δυσκόλευε.

φαντάζομαι, φαντάζομαι. θα είναι για δυνατούς gamers. επίπεδο pac man και άνω... πες μου ότι μου κάνεις πλάκα!!!

02/06/2007, 14:37:19
quote:
φαντάζομαι, φαντάζομαι. θα είναι για δυνατούς gamers. επίπεδο pac man και άνω... πες μου ότι μου κάνεις πλάκα!!!

Με κούραζε, πως το λένε

02/06/2007, 19:40:24
α, ok. έτσι, δεκτό!

11/06/2007, 21:29:42
Nα δουμε ομως τι θα γινει... αν θα ειναι καλη η ταινια