- deste - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
~Wild Oriental Spirit~
Edited by - Rose F. M. on 17/07/2015 16:34:06
Χμμμ καλη ερωτηση..αλλοι λενε οτι τις απαντηΣεις τις δινει το υποΣυνειδητο αλλοι οτι τις δινει καποια οντοτητα..προΣωπικα δεν ξερω τι να πιΣτεψω..κλεινω στη δευτερη εκδοχη..τωρα για το τι ψαχνω..;ψαχνω ενα μεσο που θα μου δινει καποια στοιχεια για γεγονοτα που θα συμβουν στο αμεσο μελλον(ενδιαφερομαι κυριως για το ερωτικο κομματι(πχ αν παει με αλλη) και την υγεια (πχ θανατος) .Μου ειχαν πει τον καφε και μου ειχαν βγει σχεδον ολα ακριβως την ημερομηνια (μηνα συγκεκριμενα)που μου ειχε πει η κοπελα.Αλλα θελω κατι που θα μπορω να το κανω μονη μου(χωρις να πληρωνω εννοειται).Δεν ξερω αν εχω ταλεντο αλλα τα χαρτια με τραβανε περισσοτερο απο ολα!
~Wild Oriental Spirit~
Edited by - Rose F. M. on 18/07/2015 01:03:46
Edited by - Rose F. M. on 18/07/2015 01:06:46
Edited by - Rose F. M. on 18/07/2015 01:08:07
Θα σου αναφέρω ενα παράδειγμα πολύ χαρακτηριστικό: Την κ. Μάρα Μεϊμαρίδη.
Πρίν τις μάγισσες της Σμύρνης:

Και μετά:

Διάβασε και το ξετσίπωτο βιογραφικό που δημοσιεύει, για να καταλάβεις λίγο τι θέλω να πω. Στην αμυδρά περίπτωση που είχε κάνει κάποιος τα μισα απ' όσα ισχυρίζεται αυτή, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε ανοίξει μαγαζάκι με Σμυρνέικα ξόρκια, εκτός από την περίπτωση που ήταν κάποιο πολύ μεγάλο λαμόγιο και είχε βρεί την χρυσοφόρο φλέβα για να παρασιτεί απο τους αφελείς.
Εγω πιστεύω πως δεν είσαι αφελής, αλλά είσαι και τίμια, γι αυτό και ήρθες εδω να διαβάσεις και άλλες γνώμες και απόψεις. Τρόποι να επιτύχεις στα διαπροσωπικά υπάρχουν πολλοί και αρκετοί απο αυτούς αγγίζουν και τα όρια του πρακτικού αποκρυφισμού που σε ενδιαφέρει, αλλα είναι σχετικά ασφαλείς.
Ενα παράδειγμα είναι ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός ή NLP θα δεις να το αναφέρουν. Μπορώ να το χαρακτηρίσω ως μια συλλογή απο μεθόδους και τεχνικές, που κάποιοι θα αποκαλούσαν και ψευδοεπιστημονικές. Δεν ειναι ακριβώς έτσι, γιατί το 90% απο αυτές χρησιμοποιούνται και απο τους ψυχαναλυτές. Απαραίτητη προυπόθεση για να το μάθεις, είναι να στρώσεις κ... που λένε, και να διαβάσεις και να εξασκηθείς αρκετά. Μπορεί να χρειαστείς και κάποια εκπαίδευση και σεμινάρια. Κοστίζουν αλλά θα μάθεις χρήσιμα πράγματα.
Αλλος τρόπος, πιο απλός και εύκολος, είναι το γνωστό I Ching ή το βιβλίο των αλλαγών. Προκειται για ενα αρχαίο Κινέζικο βοήθημα είναι για να εκμαιεύεις με κάποιους τρόπους, μέσω εσωτερικών διαλόγων, την πιο βαθιά σου θέληση και επιθυμία για το θέμα που θέτεις και ίσως να βρείς λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Δοκιμασμένο απο εκατομμύρια ανθρώπους και απόλυτα ασφαλές. Τα υλικά που χρησιμοποιεί πωλούνται σε κάποια μαγαζιά, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις κάτι αυθεντικό και σοβαρό. Οχι καμμιά ψευτιά δηλαδή.
Τώρα για τα άλλα που ανέφερες, για να κλείσω, αν πρόκειται να γίνεις Κατίνα σαν την κ. Μεϊμαρίδη, για να βγάζεις από την τράπουλα δυο τρείς απαντήσεις που μπορεί και να έπαιρνες με 1002 άλλους τρόπους, τι να σου πω... Τουλάχιστον αυτή έγινε πλούσια. Εσυ θα γίνεις; Η πυραμίδα των κορόιδων κάποτε τελειώνει, και στην μικρή αγορά της Ελλάδας είναι ήδη εξαντλημένη. Απέφυγε τον χώρο αυτόν που κινείται, πάση θυσία.
Αυτά.
Edited by - Heretic on 18/07/2015 02:44:53
~Wild Oriental Spirit~
Μιλάω για στατιστική όμως, οι σωστές και χρήσιμες, εκ του αποτελέσματος, απαντήσεις θα πρέπει να είναι περισσότερες απο τις άσχετες και τις λανθασμένες, απο τον λεγομενο "θόρυβο". Ας μην σταθούμε στον μηχανισμό στον οποίο λειτουργεί αυτό το πράγμα, μπορεί να είναι πάνω απο ένας και διαφορετικοί για κάθε άνθρωπο. Το θέμα είναι να έχεις δηλώσει εσύ προηγουμένως ρητά, την πηγή απο την οποία επιθυμείς να πάρεις την πληροφορία αυτή, όπως από την πιο βαθιά και καθαρή σου ουσία, τον ανώτερο σου εαυτό και όχι από αυτά που επικαλούνται οι καφετζούδες.
Ας σταθούμε τώρα στο οτι εσύ μπορείς να πειραματιστείς συστηματικά, να κάνεις καταγραφή και να κρίνεις εκ του αποτελέσματος αν η μέθοδος αυτή σου έδωσε σωστές συμβουλές. Απαξ και εξασκηθείς για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά αυτό θα γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεσαι καν αυτήν τη διαδικασία. Η ενορατική σκέψη δηλαδή, προσαρμόζεται και γίνεται δεύτερη φύση σου. Οι απαντήσεις που αναφέρω θα έρχονται ως αποφάσεις και όχι σαν αποτέλεσμα κάποιας αποκρυφιστικής τεχνικής.
Γιατί λοιπόν να χρειαστείς κάποια τράπουλα και να βυθιστείς στην δεισιδαιμονία; Οταν είναι γνωστό σε όλους που ασχολήθηκαν, οτι υπάρχει όντως όλη αυτή η αρνητική "αίγλη" γύρω απο αυτά τα αντικείμενα, λόγω της πληθώρας των τσαρλατάνων και των πονηρών που ασχολήθηκαν ανα τους αιώνες με αυτά τα θέματα; Τo tarot deck πάλι είναι κάτι άλλο, ενα εργαλείο καββαλιστικής επικλητικής. Αν είναι να το κάνεις έτσι όπως προορίζεται δεν πρόκειται να "ρίχνεις τα ταρό", έτσι όπως ακούς να λένε, αλλά χρειάζονται διάφορα άλλα τελετουργικά που δεν νομίζω να σε ενδιαφέρουν.
Αυτά.
Σε ευχαριστω πολυ που κατεβαλες την γνωμη σου.θα σκεφτω και θα πραξω αναλογα!
~Wild Oriental Spirit~