- deste - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
καταρχην τα συμβολα πανω της ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις.
πχ στο 8 τριφυλι, οι απλες εχουν 8 τριφυλια.
αυτη εχει μονο ενα.
οι αριθμοι της ειναι λεπτοι και συμπυκνωμενοι με αποτελεσμα να μην μπορεις να ξεχωρισεις ευκολα τα φυλλα.
αντιπαθητικη τραπουλα.
δεν μου εκανε κατι...
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
αγορασε την, ποσο θα χει 20 ευρω? και διαβασε προσεκτικα.
παντως εμενα δεν μου εκανε καλη εντυπωση....
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
καλως όρισες
αν και σίγουρα δεν είμαι η πιο ειδική εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βασιστείς σε κάτι τέτοιο.
Προσωπικά πιστεύω ότι μία τράπουλα για να δείξει χρειάζεται να πάρει ενέργεια. Αν δεν τη φορτίσεις και δεν τη ρίξει και ένας άνθρωπος που είναι ανοιχτός να δει τότε ότι και να πεις δεν νομίζω να ισχύει
Σίγουρα όμως κάποιος που έχει περισσότερη εμπειρία θα μπορεσει να σου πει πιο πολλά

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Γεια σας κορίτσια. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι...γιατί ψιλοφοβήθηκα. Μπήκα στο σάιτ ''Οι μάγισσες της Σμύρνης'' και από περιέργεια,πήγα να ρίξω τα χαρτιά. Μού είπε να τραβήξω,ένα χαρτί και αυτό μου ανέφερε ένα (άσχημο) γεγονός το οποίο όντως,ισχύει.Ήταν απλά σύμπτωση;
Κοίτα Νάσια θα διαφωνήσω με τους another star και gretel έχω ρίξει αρκετές φορές στο www.marameimaridi.com τα χαρτιά και τα γεγονότα που έδειξε βγήκαν, αυτό δεν ήταν σύμπτωση. Φιλικά πάντα.
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
φοβερες φιγουρες, εχουν χρυση μπορντουρα, ειναι πολυτελεστατη....
medi evil ζωγραφιες, απο μοναστηρια και εκκλησιες...
ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας την καινούργια Ταρώ του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και αν έχει ασχοληθεί κανένας μαζί της....
Τώρα βέβαια, έχετε πάει όλοι διακοπές, αλλά όλο και κάποιος ελπίζω να μου απαντήσει....
Ευχαριστώ!
Με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες για αυτή την τράπουλα και κυρίως πως την λένε.
tnx
χαιρετω ολουσ σας!! Αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω στο φορουμ και ειμαι χαρουμενος που μπαινω στην παρεα σας! Αποφασισα να αφησω σε αυτη την κουβεντα το πρωτο μου μηνυμα γιατι αυτη κυριως αποτελεσε τον λογο να εγγραφω μελος! Ευελπιστω οτι θα εχω απαντηση απο καποιον απο εσας (γιατι βλεπω οτι η κουβαντα εχει διακοπει απο περσι ![]()
![]()
![]()
![]()
!
γεια σε ολουςςςςςςς
ΥΓ: Εχω μαζεμενες ερωτησεις και σχολεια επι του θεματος ![]()
Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω
~Wild Oriental Spirit~
Δικό σου το πεδίο.Διαφώτισε τον φίλο μας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Rose, θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το θέμα αυτό (βλ. χαρτορίχτρα) ή θέλεις να το κάνεις απο χόμπι, βαρεμάρα, κάτι μεταξύ φίλων, ή να μάθεις τι κάνει κάποιος δικός σου (πχ άντρας σου);
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 17/07/2015 14:30:00