- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όταν μάθεις τι είναι και θέλεις πες το και σε εμάς.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
αλλά για κάτι πιο άσχημο και αρχίζουν και ζουν ανάμεσα μας,
ή θα φανώ υπερβολικός;...
Το λέω γιατί τα προαναφερθέντα, δεν βγάζουν ηχους...
Yπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πάθει ΜΟΡΑ και αντί να βλέπουν τέρατα ή δαίμονες ή κάτι άλλο βλέπουν εξωγηινους που έχουν ακινητοποίηση τα σώματα τους.
Τότε οι εξωγηινοι ή τους περνούν στα σκάφη τους ή τους υποβάλουν σε διαφορά πειράματα στο ίδιο τους το σπίτι.
Με αυτή μου την αναφορά δεν θα ήθελα να πω πως όλες οι περιπτώσεις είναι τετοιες.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
θα μας είχαι πλησιάσει κάποιοι...
για μένα είναι καθαρά δαιμόνια και προσπαθούν να περάσουν αλλοιώς
για να μην διωχθούν κα πάλι...
Το θέμα «εξωγηινοι» δεν είναι επί του παρόντος για αυτό θα αναφερθώ ελάχιστα.
Φίλε trexagyreve έχω καταλάβει πολύ καλά το βασικό υπόβαθρο των σκέψεων σου.
Μα το θέμα τις εξωγηινης ζωής δεν είναι έτσι απλό.
Καταρχήν υπάρχουν άλλες διαστάσεις .Μπορεί εμείς να είμαστε κοντά και παράλληλα με έναν άλλον κόσμο. Το ταξίδια του να πάμε ή να έρθουμε δεν είναι απόστασης αλλά αλλαγής διάστασης.
Επίσης μπορεί να υπάρχουν στο ίδιο συμπάν με εμάς άλλα η τεχνολογία τους τους επιτρέπει να κυκλοφορούν δια μέσου του υπερδιαστηματος.
Επίσης μπορείς να είναι τόσο αναπτυγμένη που να μην χρειάζονται καν σκάφη.
Όσο για τους σκοπούς τους ……..
Μου κάνει εντύπωση φίλε trexagyreve πως από την εμπειρία που έχεις στο Αστρικό δεν ειδές ή δεν έψαξες για την ύπαρξη όλων αυτών που λέμε.
Φίλε trexagyreve αν θες να μου προτείνεις ένα σχετικοί topic για αυτά τα θέματα και να συνεχίσουμε αν θες εκεί την ανάπτυξη των απόψεων μας πολύ ευχαρίστως.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
δαιμόνια κατ' εμέ όπωςκι οι λεγόμενοι εεξωγήΙνοι, ώστε να πλανήσουν τος ανθρώπους...
Όσο για το αστρικό, αυτό που έχω να πω είνα ότι έχω δεχθεί επιθέσειςαπό δαίμονες και γι 'αυτό συστήνω να μην βγαίνει, ο
πάσα είς...Γι' αυτό και επιμένω περί ανυπαρξίας εξωγήϊνων...
Προσεξα πολύ καλα τι ειπες
quote:
άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν εξωγήϊνοι
Και το δικαιολογείς με τα ακόλουθα
quote:
γιατί αν υπήρχαν κι ήταν πολλοί οι πλανήτες σαν τη γη
θα μας είχαι πλησιάσει κάποιοι...
Εμένα πάλι η εμπειρία μου είναι διαφορετική.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
δεν είπα δεν υπαρχουν αυτοί που προσπαθούν να περάσουν σαν
εξωγήϊνοι κι έχουν την ικανότητα να μετασχηματιστούν και
σε "άγγελο φωτός" όπως έχουν κάνει στο παρελθόν...
Αυτοί που είναι΄μορα, άσχημοι συναπαντητές στο αστρικό και εξωγήϊνοι, για μένα είναι τα μόνα άλλα όντα πλην ημών,
γύρω μας κι εκτός από τους αγγέλους, άσχημα εννοώ:
Δηλαδή οι δαίμονες...
quote:
Φίλε trexagyreve αν θες να μου προτείνεις ένα σχετικοί topic για αυτά τα θέματα και να συνεχίσουμε αν θες εκεί την ανάπτυξη των απόψεων μας πολύ ευχαρίστως.
Αγαπητέ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, εάν εννοείς να συνεχιστεί η συζήτηση σου με τον trexagireve σε ένα πιο κατάλληλο θέμα, υπάρχει το θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Αγαπητέ trexagireve, δεν θα συνεχίσω σε αυτό το θέμα μια συζήτηση σχετικά με τους εξωγήινους αλλά θα κάνω μια μικρή παρένθεση με αυτό το μήνυμα μου σε κάποιες απόψεις σου που εξέφρασες.
Πιστεύω πως είναι αδύνατο με το νόμο των πιθανοτήτων εμείς οι γήινοι να είμαστε ο μοναδικός πολιτισμός σε ολόκληρο το Σύμπαν, σε τόσους γαλαξίες κι ηλιακά συστήματα.
Σίγουρα υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί - άλλοι πιο ανεπτυγμένοι κι άλλοι λιγότερο ανεπτυγμένοι από εμάς - οι οποίοι δεν είναι μεταμφιεσμένα δαιμόνια. ![]()
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανόν να μας έχουν πλησιάσει και να υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη τους σε ορισμένες περιπτώσεις.
Κλείνω την παρένθεση.
Όσον αφορά το θέμα μας, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι πολλές φορές αυτό που ονομάζουμε Μόρα με τα γνωστά συμπτώματα που αποδίδονται στην επίσκεψη της, ενδέχεται να είναι και το προκαταρκτικό στάδιο από μια αστρική προβολή.
Επίσης, η Μόρα είναι μια συγκεκριμένη αρνητική οντότητα και θεωρώ λάθος να ονομάζουμε κάθε "δαιμόνιο" ως Μόρα...

In anticipation of my resurrection...