- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Με ρωτάς ή κάνεις δήλωση;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ!!!!
quote:
CYBERMASTER ...ότι κατάλαβες κατάλαβες... μη ζητάς πολλά ...δεν έφταιγε ο ράφτης ... το ύφασμα ήταν στραβό...
ΟΚ
quote:
CYBERMASTER αν δε σε εξυπηρετεί η αλήθεια των γεγονότων και δεν θέλεις να αποδεχθείς τα λάθη της φίλης σου δεν ευθύνομαι εγώ.Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να την υποστηρίξεις όσο θέλεις και να βγάλεις τα όποια συμπεράσματα θέλεις. Όμως δυστυχώς η αλήθεια δεν αλλάζει και αυτήν σου κατέδειξα.
Από εκεί και πέρα δείξε μου εσύ, ή όποιος άλλος θέλει να υπερασπιστεί την άπορη κορασίδα, τα λάθη μου απέναντι της όπως σου κατέδειξα εγώ την όλη ιστορία.
Να ξέρεις όμως ότι αν εθελοτυφλείς δεν μπορείς και να δεις !!!!!!!!!
ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ!!!! ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ!!!! ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...!!!
Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν δυο διαφορετικές οπτικές της αλήθειας αλλά μία.
Μου είπες πως πρώτος έβρισα με τον χαρακτηρισμό «Κατίνα» το μέλος το οποίο υπερασπίζεσαι.
Σου παρέθεσα λοιπόν ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ χωρίς να προσθέσω κάτι ή να αφαιρέσω κάτι, μέσα από αυτή την παράθεση στοιχείων προέκυψε και Η ΑΛΗΘΕΙΑ !
Η μία και μόνη αλήθεια, ότι η φίλη σου έβρισε πρώτη, ότι η φίλη σου δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία, ότι η φίλη σου παραποίησε στοιχεία και τα παρουσίασε ως γνώση της, ότι η φίλη σου όταν κάποιος της καταδείξει τα λάθη της επιτίθεται άλογα και διαστρεβλώνει τα πάντα απλά και μόνο για να αλλάξει την κουβέντα και να μην φανεί η φαιδρότητα του λόγου της.
Το Topic είναι εκεί και ο καθένας μπορεί να κάνει τον κόπο να διαβάσει τις 8 σελίδες του και να εξάγει συμπεράσματα.
Ακόμα και σήμερα ξαφνικά δηλώνει πως ξέρει την AFMA !!!
Την περιβόητη αυτή AFMA που ναι τελικά είναι κορίτσι !!!
Αυτή που έχει κάνει το Χαλκιδική – Σουηδία – Αθήνα , Ομόνοια – Σύνταγμα.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ «ΚΑΤΙΝΑ», ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ …… στο μέλλον ίσως !!!
Ο κακός λύκος
------------------------
Αν το να συμφωνεί το ΠΛΗΡΕΣ κείμενο που παραθέτει η φίλη σου, με αυτό που έχει πει από την αρχή ο Kelsos, πάει να πει πως τον έβαλε στη θέση του, τότε και πάλι ΟΚ φίλε μου έχεις δίκιο.
Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτή η αντικειμενική αλήθεια αλλά η υποκειμενική σου αλήθεια.
Αυτό θέλεις να δεις αυτό βλέπεις !!!!!!!!!!!
Ο κακός λύκος
------------------------
Διότι δε σου λέω «εγώ αυτό κι αυτό κι εκείνο και το άλλο», αλλά σου παραθέτω αυτούσια τα στοιχεία σαν ιστορικά δεδομένα και χωρίς να εμπλέκω την όποια κρίση μου.
Αντίθετα εσύ μου λες ότι της επιτέθηκα όταν της κατέδειξα το λάθος της διότι δεν θέλεις να δεις αντικειμενικά ότι δεν επιτίθεμαι, αλλά εκφράζω διαφωνία και καταδεικνύω το λάθος της. Αυτό θέλεις υποκειμενικά να δεις αυτό βλέπεις !
Άρα κρίνεις υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά.
Ο κακός λύκος
Μα και ο άλλος να που ..
Αλλά τελικά η αλήθεια είναι …
Και εννοώ όλη η ανθρωπότητα αυτό καταστρέφετε είμαστε κλεισμένοι στον εαυτό μας στο καβούκι μας και διεκδικούμε το δίκιο μας.
Εννοώ όλοι εμείς θα μπορούσαμε να περάσουμε στην Ιστορία, όλοι μαζί, κοιτάμε μόνο τα προσωπικά μας ρεκόρ.
Και στο τέλος θα καταστραφεί η ανθρωπότητα.
Θα μείνουμε όλοι μόνοι.
Αλλά θα έχουμε Δίκιο.
Θα δικαιωθούμε.
Θα βγούμε αληθινοί.
Απέξω από το esoterica, λένε, ποιο αυτοί που μόνο τσακώνετε που είναι έτσι που είναι …
Και ξέρετε κάτι βρε παιδιά. Δεν το αξίζουμε. Δεν το αξίζουμε !!!!!!
Κρίμα!!!!
Ας κάνουμε όλοι την υπέρβασή μας και την επ-ανάσταση του Εγωισμού μας και ας κάνουμε μια νέα αρχή. Τώρα. Γιατί είναι ο μόνος πραγματικός χρόνος που έχουμε.
Ας γράψουμε την δικιά μας Ιστορία τώρα. Όλοι μας
Υστερόγραφο.
Σε όποια Ψυχή από εμάς υπάρχει η Φλόγα της Μετα-Μόρ-ΦΩΣ-ης της Αγάπης να αποχωρίσει από αυτό το topic με την παρακάτω ευχή και να την κρατήστε στην Καρδιά και την Διάνοια μας σε όλη την διάρκεια της Ζωής μας.
Να είστε πάντα καλά και ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
just a man.
Αποχωρώ από το topic.
Είθε, το Φως της Δύναμης της Αγάπης και όχι της Δικαιοσύνης να σφραγίσει την πύλη του κακού.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΙΑ ΓΕΓΩΝΟΣ ΧΑΛΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΒΟΙΩΝΟΥΝ ΚΡΙΜΑ!!!
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!
------------------------
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΦΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΠΑΓΩΝΙΟΥ ΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΡΟΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΓΙΤ ΤΟ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΦΜΑΣ ΕΧ\ΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ) ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ:
"Δεν έθιξα λοιπόν κανένα Μπαλάνο αλλά απλά παρέθεσα την κρίση μου στα όσα είπες πως εκείνος έγραψε και νομίζω πως αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Tώρα εδώ να γελάσω ή να κλάψω?
--------------------------------------------------------------------------------
Θα κλάψεις αν κοιτάξεις τον καθρέφτη σίγουρα.
" Ε ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ...!!!
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΙΓΜΕΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΗΒΟΗΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ:
Φαίνεται όμως ότι δεν είχες καλούς δασκάλους...
Πες μου μόνο σε ποιό "φροντιστήριο" πας για να μην γραφτώ και γω...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ??? ΟΧΙ ΔΛΔ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ (ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!)
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ!!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ Η ΑΒΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΙΓΜΕΝΗ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!! ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!!(ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΠΤ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ)
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ!!!!
------------------------
Εν προκειμένω λοιπόν και για να μην μπούμε σε εντελώς προσωπικά ζητήματα σου κατέδειξα το ότι χυδαία έκφραση χρησιμοποίησε πρώτη εκείνη και μετέπειτα ( πολύ μετέπειτα ) εγώ.
Αν λοιπόν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τα προσωπικά ζητήματα μπορείς γι’ αυτές να απευθυνθείς στην φίλη σου.
Ελπίζω να σε διαφωτίσει και να σου πει τι εννοεί και γιατί.
Π.Χ. Ποια είναι η AFMA, γιατί ειρωνεύτηκε τον εσωτερισμό, γιατί ενέπλεξε τον Μπαλάνο και τον Old Tiger, κλπ κλπ
Θεωρώ λοιπόν ότι έκανα, ότι είναι ορθό και μέσα στα πλαίσια του εποικοδομητικού διαλόγου, προσπαθώντας να σου καταδείξω το τι ακριβώς έγινε. Από εκεί και πέρα ούτε κατηγορούμενος είμαι ούτε και ανακρινόμενος για να συνεχίσω να απαντώ.
Έχεις δικαίωμα να με κατατάξεις στα «κακά» μέλη του esoterica ή σε όποια άλλη κατηγορία θέλεις. Έχεις δικαίωμα μέσα σου να συμπαθείς κάποιον και να αντιπαθείς κάποιον άλλο. Έχεις δικαίωμα να πεις ότι θέλεις.
Έχω δικαίωμα να σταματήσω να απαντώ όμως και εγώ στα περαιτέρω που τελικά και ίσως να μη σε αφορούν.
Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε ποιο εποικοδομητικούς λόγους μεταξύ μας και σου εύχομαι να έχεις μια ουσιαστική συμβολή στα θέματα του esoterica.
Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν και καλή ξεκούραση.
Ο κακός λύκος
------------------------
Εκτός και αν θέλεις να σου απαντήσω αυτό που θα σε ικανοποιήσει.
Εσύ κατάλαβες τι προσπαθεί να πει αυτό το Topic ( Η φωλιά του Παγωνιού ) και γιατί έγινε η όλη διαμάχη ;
Μάλλον όχι, ε δε πειράζει μάθε και κρίνε κατά το δοκούν.
Ciao Amigo !!!
Ο κακός λύκος
Α ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....
------------------------
quote:
υπάρχουν πράγματα που στον χρήστη που δε γνωρίζει δεν είναι κατανοητά.
Entaaaa3y, loipon, to piasa to nohma gia to pws doyleyei to paron systhma : empros loipon na organwsoyme "phgadakia", wste ka8e melos toy phgadakioy na katanohei kai na bgazei ta aparaithta symperasmata.... H oxi? Ase poy telika ki aytoi oi phgadwmenoi sto telos 8a ginoyn mallia koybaria, mias kai den prokeitai na katanohsoyn tipota....
Egw pantws apo edw hmoyn perastikh, eida fws kai mphka, alla tsampa kaiei h lampa, tsampa....
Filia apo ta ksena.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
------------------------
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
------------------------
Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΕ ΕΞΩ. ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΜΑ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ
ΖΑΝΤΟΚ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΧΟΡΗΤΗΡΙΟ?
ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΑΝΤΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΧΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ <ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΛΑΜΠΑ ,ΤΣΑΜΠΑ>
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ) ΗΛΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Just_A_Man ΠΟΥ ΛΕΕΙ <λένε, ποιο αυτοί που μόνο τσακώνετε που είναι έτσι που είναι …
Και ξέρετε κάτι βρε παιδιά. Δεν το αξίζουμε. Δεν το αξίζουμε !!!!!!>
ΚΡΙΜΑ ,ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
quote:
ΖΑΝΤΟΚ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΧΟΡΗΤΗΡΙΟ?
ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΑΝΤΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΧΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΙ.
Δεν ήρθα εδώ όμως, για να αναζητήσω <ΛΟΓΟ>.
Και δύναμαι να σε συναντήσω και στη βιβλιοθήκη...
Τί θα 'λεγες να οδηγηθούμε σιγά-σιγά εκτός αποχωρητηρίου, ώστε ν' αποφύγουμε και την κακοσμία;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 29/08/2004 22:40:23
ΠΑΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.<ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΝΟΩ>

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ