ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CYBERMASTER30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/08/2004, 22:59:54
Πάμε λοιπόν, φίλε μου...

Ραντεβού πιο πάνω...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

elpidaΜέλος
31/08/2004, 11:25:25
quote:
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΑΓΑΠΗΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΛΙΚΙΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ

CYBERMASTER εύχομαι αυτά που εσύ ο ίδιος έχεις γράψει σε Post σου να τα κατανοήσεις και να πάψεις να αναλώσεσαι στο ίδιο θέμα γιατί ειλικρινά λυπάμαι που το λέω αλλά έχει καταντήσει κουραστικό.

Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ΟΤΙ θέλεις για την κατάσταση αλλά σκέψου ότι οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να διαβάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

01/09/2004, 09:32:34
quote:

ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ!!!

Καλημέρα αγαπητέ CYBERMASTER...

Παρακαλώ πολύ να μου υποδείξεις το σημείο που αναφέρεις...
Μάλλον ΤΕΛΙΚΩΣ καταφέρνεις να βλέπεις αυτά που θέλεις να βλέπεις...
Δεν εξηγηται αλλιώς...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

steelspringΜέλος
02/09/2004, 06:10:31
quote:
Παρακαλώ πολύ να μου υποδείξεις το σημείο που αναφέρεις...
Μάλλον ΤΕΛΙΚΩΣ καταφέρνεις να βλέπεις αυτά που θέλεις να βλέπεις...
Δεν εξηγηται αλλιώς...

Συγγνώμη βρε Κέλσο ,αλλά πές μου.
Υπήρξε φορά που εσύ είδες κάτι που δεν ήθελες να "δείς";
Ο Αριστοτέλης σε περιμένει φιλαράκο.
Ξέρεις γιατι;
Γιατί αυτός είναι που θα σου μάθει τι θέλεις και τι πρέπει να βλέπεις, και όχι τι σου υπαγορεύουν κάποιοι να βλέπεις επειδή έτσι "πρέπει" για κάποιους που δεν βλέπεις ,ή κάνεις πως δεν βλέπεις.

02/09/2004, 06:27:27
Καλά, εσύ μας άφησες νωρίς...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

02/09/2004, 19:20:09
quote:
Γιατί αυτός είναι που θα σου μάθει τι θέλεις και τι πρέπει να βλέπεις, και όχι τι σου υπαγορεύουν κάποιοι να βλέπεις επειδή έτσι "πρέπει" για κάποιους που δεν βλέπεις ,ή κάνεις πως δεν βλέπεις.

..για να το λες Εσυ, σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις που τον επελεξες.
εξαλλου ειπαμε η πειρα δεν μεταβιβαζεται..
η ψυχη ομως εμψυχωνεται μοναχα σαν εχεις διαθεση κι εσυ καημενε εισαι φερεφωνο που βρισκεται σε απεξαρτηση.

αντε καλη λευτερια/+ μη φοβασαι τιποτα// οι θρασεις σαν εσενα επιβοιωνουν αυτο εδειξε και "η πελατης σας".

αν ξαναδω καποιον να φτυνει μπροστα στην εικονα μου(δφανταζομαι φαινεται)
θα αναγκαστω να το στειλω πισω.
(δες την εικονα//εχεις το θρασσος και μιλας ετσι απεναντι της;//ποιος εισαι!)

aum mani padme hum
02/09/2004, 19:34:01
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

κανε επαναληψεις εσυ μικρουλι!
σαν περασειs "τα δεκαπεντε" ελα να μας μιλησεις με τη δικη σου αποψη...!

"ακουσε να δεις" + κατι ακομη!
δεν επιτρεπεται να εισαι στο φορουμ εισαι πολυ μικρος ηλικιακ:Ο

Αν θες προσεξε αυτο +σκεψου τι ακριβως θα μας αποσχολησει απο δω και περα// αντι να μας μπερδευεις κανωντας θορυβο με μια υποθεση που αν σε αφορα θα ηθελα να μαθω "τι εχεις να κερδισεις;;;"--αλλα πραγματικα--εκτος κι αν το εχεις ηδη.."λαβει"
αληθεια...το φτυσιμο* που εστειλες...στον ουρανο το ελαβες επισης;
---υποστηριζοντας το δολο και το ψεμα;---

*Nα-το !τωρα μολις το πηρες πισω.---

+ μην μπεις τον κοπο να κουρασεις το.."κεφαλακι"σου (βεβαια κατα αλλους εδω ισχυει αντι αυτου "ο μοχλος πιεσης" οπου + πιστευουν )
για τα οσα σου εγραψα!//σημασια δεν εχει να μου αντιμιλησεις ως εκανε μεχρι προσφατα η "πελατης σου"
--ο δεκαπενταχρονος δικηγορος~_~cool:(
σημασια εχει να καταλαβεις "Tι ακριβως γινεται" αν θες να βρεις την "αληθεια ως εχει" + οχι την αληθεια ως εχεις εκπαιδευτει... ---δηλαδη....The avallon*'s way ---(*"kani-vallon's" the same thing)

βρες ενα σοβαρο λογο υπαρξης γιατι καποτε θα εχεις σοβαροτερα ψυχολογικα προβληματα απο εκεινη που σε μπριζωσε ...συμβουλη σου δινω.

φως+αγαπη

(παντα το ιδιο λεω απλα οεξαρταταιαπο τον τροπο που το βλεπουν οι "ανθρωποι" //και θυμαμαι το παραδειγμα με το Γαγγη τη βρωμια και τη συνειδητοτητα...αλλα τι να λεω...τωρα)

aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/09/2004 19:39:16

02/09/2004, 19:49:31
quote:
Τί θα 'λεγες να οδηγηθούμε σιγά-σιγά εκτός αποχωρητηρίου, ώστε ν' αποφύγουμε και την κακοσμία;

η τριλογια τελικα...θα κλεισει με μια μικρη διαλεξη περι αποχωρρητηριου...
---εντελως σουρρεαλιστικο θεμα..θα συμφωνουσε + ο Σαλβαδορ, χμ;--

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΛΈΚΑΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΛΕΡ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ..TRAINSPOTTING...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΑ "ΓΙΑΤΙ" ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙ.

ΕΧΜ..ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΘΨΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ..
--ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΒΡΕ ΟΡΝΙΑ/ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ--
ΤΟΥ ΕΙΠΑ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΤΟ ΧΩΡΟ!

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΠΙΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ//ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ //ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ"--ΕΙΣΟΔΟΣ: ΛΕΚΑΝΗ--- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...

ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ...
ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΨΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΟΣΑ.

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ....

ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΑΛΛΟΥ//ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ....ΣΚΤΛΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....:(

ΦΤΟΥ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ---ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΕΓΚ ΣΟΥΙ--ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

aum mani padme hum
Kronos22Μέλος
02/09/2004, 22:58:41
quote:

quote:
Τί θα 'λεγες να οδηγηθούμε σιγά-σιγά εκτός αποχωρητηρίου, ώστε ν' αποφύγουμε και την κακοσμία;

η τριλογια τελικα...θα κλεισει με μια μικρη διαλεξη περι αποχωρρητηριου...
---εντελως σουρρεαλιστικο θεμα..θα συμφωνουσε + ο Σαλβαδορ, χμ;--

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΛΈΚΑΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΛΕΡ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ..TRAINSPOTTING...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΑ "ΓΙΑΤΙ" ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙ.

ΕΧΜ..ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΘΨΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ..
--ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΒΡΕ ΟΡΝΙΑ/ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ--
ΤΟΥ ΕΙΠΑ..ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΤΟ ΧΩΡΟ!

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΠΙΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ//ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ //ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ"--ΕΙΣΟΔΟΣ: ΛΕΚΑΝΗ--- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...

ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ...
ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΨΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΟΣΑ.

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ....

ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΑΛΛΟΥ//ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ....ΣΚΤΛΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....:(

ΦΤΟΥ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ---ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΕΓΚ ΣΟΥΙ--ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

aum mani padme hum

Σεβαστή ατμα το όνομα AVALLON πουλάει γιατί η κατοχός της είναι καθαρή και δροσερή...
Τώρα εάν εσύ γλείφεις και φτύνεις εμείς δεν σου φταίμε...
Avallon σεβαστούλα....

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

KaizerΜέλος
02/09/2004, 23:47:35
Τι να πει κανείς.... Έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα επειδή ένα μέλος του forum αποφάσισε να αποχωρήσει... Φυσικά το εν λόγω μέλος δεν κρατήθηκε απ'το να κάνει τη φιγούρα του και δημιούργησε ολόκληρο topic που να εξηγεί γιατί έφυγε κτλ. Εν συνεχεία, ένα άλλο μέλος δημιουργεί με τη σειρά του ένα άλλο topic οπου εκφράζει την αγανάκτηση του για την αποχώρηση του προηγούμενου μέλους και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και τρίτο topic στη σειρά για το ίδιο θέμα... Όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ενδιαφέρονρα θέματα για συζήτηση στο esoterica. Ούτε reality τηλεπαιχνίδι να είμασταν. Με τον τρόπο, αυτό ρίχνετε πού το επίπεδο του forum, όμως, αγαπητοί μου, και κινδυνεύετε να χάσετε πολύ περισσότερα μέλη.
Μια συμβουλή λοιπόν προς τον Cybermaster και τις υπόλοιπες ''κατίνες''. Η Αvallon έφυγε!!! Tελος! Τι να κάνουμε, θα ζήσουμε χωρίς αυτή, η ζωή συνεχίζεται... Και υπάρχουν τόσα άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο forum για να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τον πόνο σας...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ