ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαμένες Ήπειροι και η Προέλευση των Αρχαίων Θεών και Μύθων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χαμένες Ήπειροι και η Προέλευση των Αρχαίων Θεών και Μύθων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

OANNHSEA72 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
zezmpergΜέλος
14/05/2004, 08:06:43
Σας χαιρετώ.

Admin και φίλοι συνεργάτες του site, esoterica.gr σας ζητώ συγνώμη για όσα κιαν ακουστούν, γραφτούν εδώ ΜΈΣΑ "εσω", μα το δικό μου πιστεύω είναι: ότι θα πρέπει να γραφτούν για το καλό όλων των μελών σας.
Καλοί μου φίλοι από την αρχή σας ζητώ συγνώμη.

Μεταξύ τυρου και αχλαδιού, ή αλλιώς "εσωτερισμού" και "εξωτερισμου" λοιπόν υπάρχει και η αξιοπρέπεια που δεν μπορεί να την κηλιδώση καμία ΑΠΕΙΛΗ!
ΑΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΛ...Σ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ESOTERICA.GR!

O καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του, όπως και τα μέλη μίας ΦΙΛΙΚΉΣ παρέας, η ομάδας θα πρέπει να επωμισθούν τις δικές τους όποιες ευθύνες που προκύπτουν απ΄την συλλογική φιλική εργασεία της παρεούλας τους!
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 08:10:34
Εν αναμονή....

14/05/2004, 09:24:59
Γεια σου Zezmperg

Κατ αρχάς δεν ξέρω για ποια ομάδα μιλάς!

Α. αν είμαι μέλος της...
Β. αν εσύ με θεωρείς μέλος της...

Τέλος, Βόρειοι και Νότιοι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μιας και στο εσωτερικά διακρίνουμε περισσότερες των δυο ομάδων!

Θέλεις Χριστιανική
Θέλεις Γνωστικοί Χριστιανοί
Θέλεις Τέκτονες
Θέλεις Αρχαιολάτρες
Θέλεις Έλληνες δώδεκα θεϊστές
Θέλεις άθεους υλιστές
Θέλεις ανεξάρτητους
Θέλεις Ανατολικό πιστεύοντας
Θέλεις…..UFO_ΠΑΡΑΞΕΝΟ_ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ
……..
Μα και ότι άλλο θέλεις…

Τώρα αν εσύ που είσαι και διαβασμένη κοπέλα είδες μόνο μια ομάδα, και μάλιστα να θέλει να επιβάλει το πιστεύω της, σου λέω να μην ανησυχείς, μιας και είμαστε μεγάλοι, εμβολιασμένοι, και έχουμε κρίση, διάνοια μα και γνώσεις… ώστε να σκεφτόμαστε ότι μας προσφέρουν!

Τέλος, αν υπάρχει κάτι άλλο, που δεν διέκρινα μέσα στα λόγια σου, θα ήθελα να το ακούσω, μιας και το μόνο που δεν θα με πείραζε, θα ήταν η ΑΛΗΘΕΙΑ,...όσο για τις ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ και τα ελαφρό πιστεύω….βρίσκουν τόσο τον καλλιεργημένο χώρο, όσο και τις καθαρές ψυχές…μέσα, μα και στο εσωτερικά… ώστε να μην μπορέσουν να ευδοκιμήσουν!

Γιατί εξάπτεσαι λοιπόν?

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/05/2004 10:57:47

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 09:50:42
Καλώς ήρθες Πλάτωνα.
Ναι, δεν αντιλέγω να μας προσφερουν γνωσεις οι ομαδούλες ή οι ομαδάρες αφού με συνείδηση βρισκόμαστε εδώ "έσω". Εως εκεί όμως!
Όχι βρε αδερφέ απειλές και βρισίες....
Ούτε οι Βόρειοι και οι Νότιοι, καλέ μου νισάφι πια!
Σε χαιρετώ.

14/05/2004, 10:25:56
Εγώ φαίνεται πως ανήκω στους Νότιους, αφού ζω στην Κρήτη.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο.

Γιατί, καλή μου zezmperg, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν 2 ομάδες, αλληλοαντιμαχόμενες και γιατί πρέπει να ανήκουμε ή στη μία ή στην άλλη;

Βέβαια, η είσοδος και παραμονή σε μία ομάδα εξηγείται, καθώς δημιουργεί ένα αίσθημα ισχυροποίησης και αλληλεγγύης.
Όπως, επίσης και η σύγκρουση επιβοηθάει στην ύπαρξη.

Σεβαστείτε, όμως, καλοί μου φίλοι, τα πάρα πολλά μέλη, πιστέψτε με, που ούτε ανήκουν σε ομάδα ούτε θέλουν να ανήκουν και ο μόνος λόγος που βρίσκονται εδώ είναι γιατί επιθυμούν να ανταλλάσσουν απόψεις και όχι υποχρεωτικά να ομαδοποιηθούν ή να παρακολουθούν ομαδοποιημένες θέσεις και τοποθετήσεις.

Ζήσε τη στιγμή!

elpidaΜέλος
14/05/2004, 10:32:10
Μια καλημέρα από μένα.

Αγαπητή zezmperg

Ο λόγος που γράφω είναι για να εκφράσω μία τεράστια απορία στο γιατί γίνεται όλα αυτό.

Παρατηρώ θέματα πολύ ενδιαφέροντα και με όμορφες απόψεις και ανάμεσα τους ξαφνικά ξεπροβάλλουν post προσωπικού περιεχομένου και άσχετα με το θέμα.

Φωνάζεις πως δεν θέλεις φασαρίες και κόντρες κλπ και γράφεις post με υπονοούμενα κάνοντας τα πάντα άνω κάτω.

Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο/α μέλος/η εδώ μέσα πάρε τους τηλέφωνο στείλε τους ένα mail και λύσε την προσωπική σου διαφορά χωρίς να αλλοιώνεις τα θέματα.

Εάν πάλι δεν θέλεις και θέλεις όλο αυτό να γίνει μέσα στο forum μίλα ξεκάθαρα με ονόματα και γεγονότα για να τελειώνει μια και καλή αυτό το θέμα.

Όσο για τις ομάδες που αναφέρεις θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν μπορούν όλοι να είναι ένα, ούτε όλοι να τα βρίσκουν το ίδιο καλά με όλους και οι απόψεις τους να ταυτίζονται.

Κάνε τις επιλογές σου και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα δεν σου κάνουν αγνόησε τα χωρίς να δίνεις μεγαλύτερη έκταση με αποτέλεσμα να καταστρέφονται θέματα τα οποία κάποιοι θέλουν να παρακολουθήσουν να δώσουν και να πάρουν.

Επίσης δεν κατάλαβα μέσα σε αυτό το θέμα που άνοιξες τι περιμένεις, και ποιους περιμένεις να σου πουν τι.

Τέλος μη ζητάς συγνώμη για κάτι που δεν δείχνεις να θέλεις να δώσεις τέλος.

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 10:48:37
Σας χαιρετώ.
quote:

Εγώ φαίνεται πως ανήκω στους Νότιους, αφού ζω στην Κρήτη.

Σε χαιρετώ Στέφανε, καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα.

quote:

Γιατί, καλή μου zezmperg, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν 2 ομάδες, αλληλοαντιμαχόμενες και γιατί πρέπει να ανήκουμε ή στη μία ή στην άλλη;

Για τούτα τα πρέπει που εσύ καλέ μου φίλε με ρωτάς άνοιξα ετούτο το topic.

quote:

Βέβαια, η είσοδος και παραμονή σε μία ομάδα εξηγείται, καθώς δημιουργεί ένα αίσθημα ισχυροποίησης και αλληλεγγύης.
Όπως, επίσης και η σύγκρουση επιβοηθάει στην ύπαρξη.

Σεβαστείτε, όμως, καλοί μου φίλοι, τα πάρα πολλά μέλη, πιστέψτε με, που ούτε ανήκουν σε ομάδα ούτε θέλουν να ανήκουν και ο μόνος λόγος που βρίσκονται εδώ είναι γιατί επιθυμούν να ανταλλάσσουν απόψεις και όχι υποχρεωτικά να ομαδοποιηθούν ή να παρακολουθούν ομαδοποιημένες θέσεις και τοποθετήσεις.

Ζήσε τη στιγμή!

Για τούτον τον

ΣΕΒΑΣΜO

φίλε Στέφανε και ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ στις θέσεις και στις τοποθετήσεις των μελών...
Είμαι λοιπόν της ίδιας άποψης με σένα.
Σε χαιρετώ.

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 11:43:09
Σε χαιρετώ ελπίδα.
quote:

Μια καλημέρα από μένα.

Παρατηρώ θέματα πολύ ενδιαφέροντα και με όμορφες απόψεις και ανάμεσα τους ξαφνικά ξεπροβάλλουν post προσωπικού περιεχομένου και άσχετα με το θέμα.

Φωνάζεις πως δεν θέλεις φασαρίες και κόντρες κλπ και γράφεις post με υπονοούμενα κάνοντας τα πάντα άνω κάτω.

Λοιπόν ελπίδα είχα γράψει ένα άλλο μήνυμα μα το εκτύπωσα δύο φορές, έτσι από λάθος το έσβησα...
Εαν μπορούν οι συνεργάτες του esoterica.gr και το σώσουν θα είναι πάρα πολύ καλό και για τις δυό μας!
Τώρα στο θέμα μας.
Αν και έχω πολύ καιρό να σε δω, βλέπω πως με παρακολουθείς και σε ευχαριστώ....
Αλλά επειδή από εντυπώσεις παρεϊστικες χορτάσαμε, καθώς λέει και μια ψυχή...Θα ήθελα να μου έδeιχνες σε ποια topic από τα δεκάδες που έχω γράψει σε έχω ενοχλήσει καλή μου; Μόνο δύο τοπικ είναι εκείνα που η παρέα προσεπάθησε να με κάνει σαν τον εαυτό της, δηλαδή, θύμα των περιστάσεων!
quote:

Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο/α μέλος/η εδώ μέσα πάρε τους τηλέφωνο στείλε τους ένα mail και λύσε την προσωπική σου διαφορά χωρίς να αλλοιώνεις τα θέματα.

Επίσης δεν κατάλαβα μέσα σε αυτό το θέμα που άνοιξες τι περιμένεις, και ποιους περιμένεις να σου πουν τι.

Τέλος μη ζητάς συγνώμη για κάτι που δεν δείχνεις να θέλεις να δώσεις τέλος.

Καλή μου λέω, πως ίσως, όσοι φίλοι σε διαβάσουν, πουν: <<ότι κρίνεις και αντιλαμβάνεσαι κομματάκι επιλεκτικά τα πράγματα ή μήπως λειτουργείς με γνώμονα την καλή ομαλότητα των forums;>>
Εν Αναμονή λοιπόν...

Σε χαιρετώ.

14/05/2004, 12:18:44
Μια καλημέρα και από εμένα.

Εχθές έλαβα ένα e-mail από την αγαπητή zezmperg της απάντησα και ζήτησα κάποιες διευκρινήσεις με την υποσημείωση ότι αν δεν πάρω τις απαντήσεις της θα δημοσιοποιήσω τα e-mail της επικοινωνίας μας στα ενδιαφερόμενα και εμπλεκόμενα άτομα.

Η φίλη zezmperg μου απάντησε πως δε δέχεται απειλές ( ??????? ) και θα δημοσιοποιήσει η ίδια τα e-mail στα Forum του esoterica.gr

Εφ’ όσον λοιπόν η φίλη zezmperg θέλει σε τούτο το τόπικ να γίνει αυτή η κουβέντα και όχι μόνο με επικοινωνία μεταξύ των «ενδιαφερομένων» θα ζητήσω την άδεια του Admin για να δημοσιοποιήσω την αλληλογραφία αυτή.

Αν μου δώσει ο Admin την άδεια θα προχωρήσω στην δημοσιοποίηση και στην κουβέντα.

Υ.Γ. Στο σχολείο, είχα γραμμένο στην τσάντα μου το σύνθημα “SOUTH WILL NEVER DIE” μάλλον είναι διαχρονικό.

Ο κακός λύκος

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 12:34:35
Σας χαιρετώ.
quote:

Μια καλημέρα και από εμένα.

Εχθές έλαβα ένα e-mail από την αγαπητή zezmperg της απάντησα και ζήτησα κάποιες διευκρινήσεις με την υποσημείωση ότι αν δεν πάρω τις απαντήσεις της θα δημοσιοποιήσω τα e-mail της επικοινωνίας μας στα ενδιαφερόμενα και εμπλεκόμενα άτομα.

Αγαπητέ Ράμογλου κάνεις ένα μικρό λαθάκι..
Γιατί δεν γράφεις εκείνα που μου έργραψες;;;;
Εν Αναμονή...

Το e-mail σου το έχω....Γιαυτό σε έγραφα ο Καταπληκτικός....

quote:

Η φίλη zezmperg μου απάντησε πως δε δέχεται απειλές ( ??????? ) και θα δημοσιοποιήσει η ίδια τα e-mail στα Forum του esoterica.gr

Εφ’ όσον λοιπόν η φίλη zezmperg θέλει σε τούτο το τόπικ να γίνει αυτή η κουβέντα και όχι μόνο με επικοινωνία μεταξύ των «ενδιαφερομένων» θα ζητήσω την άδεια του Admin για να δημοσιοποιήσω την αλληλογραφία αυτή.

Αν μου δώσει ο Admin την άδεια θα προχωρήσω στην δημοσιοποίηση και στην κουβέντα.

Υ.Γ. Στο σχολείο, είχα γραμμένο στην τσάντα μου το σύνθημα “SOUTH WILL NEVER DIE” μάλλον είναι διαχρονικό.

Ο κακός λύκος

Λοιπόν θα ήθελα να μας επιτρέψει ο Admin την δημοσιοποίησει των e-mail μας... Και που ξέρεις;
Μπορεί!

Το βράδυ θα φύγω για το Σαββατοκύριακο...
Έτσι από Δευτέρα πάλι .....

elpidaΜέλος
14/05/2004, 12:46:52
zezmperg

quote:
Λοιπόν ελπίδα είχα γράψει ένα άλλο μήνυμα μα το εκτύπωσα δύο φορές, έτσι από λάθος το έσβησα...
Εαν μπορούν οι συνεργάτες του esoterica.gr και το σώσουν θα είναι πάρα πολύ καλό και για τις δυό μας!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με το ανωτέρω, εάν θες γίνε λίγο πιο σαφής.

quote:
Αν και έχω πολύ καιρό να σε δω, βλέπω πως με παρακολουθείς και σε ευχαριστώ....

Παρακολουθώ κάποια θέματα τα οποία με ενδιαφέρουν – άσχετα εάν συμπίπτουν με τα θέματα που εσύ παρακολουθείς και συμμετέχεις - ανάλογα με το χρόνο που έχω διαθέσιμο.

quote:
Αλλά επειδή από εντυπώσεις παρεϊστικες χορτάσαμε, καθώς λέει και μια ψυχή...Θα ήθελα να μου έδeιχνες σε ποια topic από τα δεκάδες που έχω γράψει σε έχω ενοχλήσει καλή μου; Μόνο δύο τοπικ είναι εκείνα που η παρέα προσεπάθησε να με κάνει σαν τον εαυτό της, δηλαδή, θύμα των περιστάσεων!

Προσπερνώντας την πρώτη πρότασή σου περί του τι έχετε χορτάσει μίας και το λαμβάνω ως υπονοούμενο, θα σου πω πως αφ ενός δεν κρατώ σημειώσεις σε πόσα topic συμμετέχεις για αφ ετέρου τα δύο που αναφέρεις νομίζω είναι αρκετά για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει μία συζήτηση να βρεθεί μπροστά σε κουβέντες άσχετες και με περιεχόμενο καθαρά προσωπικό.
Ο χώρος εδώ είναι για ανταλλαγή απόψεων σε συγκεκριμένα θέματα και όχι για προσωπικές συζητήσεις προσπαθώντας το κάθε μέλος να αποδείξει πως αυτός/η έχει δίκιο και είναι σωστότερος/η εξυπνότερος/η.

Όσο για το εάν έπεσες θύμα κάποιον λυπάμαι αλλά δεν με αφορά – όπως προφανώς και κάποιους άλλους συμμετέχοντες – και σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να λυθεί το θέμα.
Ο καθένας έχει τι δική του κρίση και ανάλογα του κατά πόσο την έχει αναπτύξει μπορεί να αντιλαμβάνεται πράγματα και καταστάσεις προς αποφυγή προσωπικών του λαθών.

quote:
Καλή μου λέω, πως ίσως, όσοι φίλοι σε διαβάσουν, πουν: <<ότι κρίνεις και αντιλαμβάνεσαι κομματάκι επιλεκτικά τα πράγματα ή μήπως λειτουργείς με γνώμονα την καλή ομαλότητα των forums;>>

Όσο για το τι και πως κρίνω εγώ ο μόνος γνώμονας είναι η σωστή λειτουργία του forum με την έννοια την επίτευξη του σκοπού τους.
Επίσης αντιλαμβάνομαι βάση αυτών που βλέπω, τώρα εάν υπάρχει κάτι άλλο που δεν βλέπω ε sorry αλλά μου είναι κομματάκι δύσκολο να το φανταστώ και να το αποδεχτώ.

zezmpergΜέλος
14/05/2004, 13:09:29
Λοιπόν ελπίδα βλέπω ότι και τούτο το topic "κομματάκι" σου αρέσει βρε...
Εν αναμονή λοιπόν καλή μου, για να το απολαύσεις από την άλλη Εβδομάδα....
Άντε καλο Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
Σας χαιρετώ.