ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ,, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ,, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΜΥΘΗΡΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/02/2014, 00:31:38
Πάρε και αυτό κ.Μυθήρα, να φέρεις στα ίσια το αζιμούθιο του εγκεφάλου σου:

Η μεγάλη σεισμικότητα της Ελλάδας οφείλεται στα ιδιαίτερα γεωλογικά χαρακτηριστικά της, τα οποία έχουν διαμορφωθεί από τις κινήσεις των τεκτονικών πλακών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με τις μελέτες των επιστημόνων η Τουρκία κινείται προς τα δυτικά με ταχύτητα 25 χιλιοστά τον χρόνο (δηλαδή προς τον χώρο του Αιγαίου) κατά μήκος του ρήγματος της Βόρειας Ανατολίας.

Το Αιγαίο ακολουθεί την κίνηση αυτή και κινείται με την ίδια ταχύτητα - 25 χιλιοστά το χρόνο - σε σχέση με την Ευρώπη κατά μήκος της τάφρου του Βορείου Αιγαίου προς τα δυτικά. Ταυτόχρονα όμως το Αιγαίο, λόγω εσωτερικής παραμόρφωσης, επεκτείνεται προς τα νότια με ταχύτητα η οποία φθάνει περίπου τα 10 χιλιοστά ανά έτος.

Με τον τρόπο αυτό, ο ρυθμός ολίσθησης στο νότιο τμήμα του φθάνει ως τα 35 χιλιοστά το έτος, περίπου, με διεύθυνση βορειοανατολικά - νοτιοδυτικά. Επειδή όμως και η Αφρική κινείται προς τα βόρεια με ταχύτητα 10 χιλιοστά ανά έτος, ο ρυθμός σύγκλισης μεταξύ της αφρικανικής λιθοσφαιρικής πλάκας με εκείνης του Αιγαίου είναι της τάξεως των 45 χιλιοστών το έτος ­ με αποτέλεσμα τη διαρκή επέκταση του Αιγαίου.

Επιπλέον δυτικά του ελληνικού χώρου (στην περιοχή βόρεια της Κεφαλονιάς), η Απουλία μικροπλάκα (Βόρειο Ιόνιο - Αδριατική) εκτελεί μια αριστερόστροφη κίνηση και το ανατολικό της όριο συγκρούεται με την Πίνδο.

Όλες αυτές οι μετακινήσεις των λιθοσφαιρικών πλακών, σε γενικές γραμμές, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν και την κύρια αιτία της σεισμικής δραστηριότητας που εκδηλώνεται στον ελληνικό χώρο και κατά περίεργο τρόπο «συναντώνται» στην περιοχή της Κεφαλονιάς, γεγονός που έχει αποτέλεσμα στον χώρο αυτό να παρουσιάζεται και η μεγαλύτερη σεισμικότητα της ευρύτερης περιοχής του Αιγαίου, δηλαδή ολόκληρης της Ελλάδας και κατ' επέκταση της Ευρώπης.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2014, 00:52:56
Πως βρε θηριο το διαβασες ολο αυτο το πραγμα ;;;;;

09/02/2014, 02:01:14
quote:
ΜΥΘΗΡΑ:

..Αμαλια φιλοτιμη η προσπαθει να αναλυσεις προκειμενες του συλλογισμου μου .. αλλα δεν ειναι τωρα ωρα να ξεψειρισουμε την μαιμου ,,

Ααααα. Τώρα ξεψυρίζουμε τη μαϊμού ε;
Μα εσύ δεν είχες προτείνει μόλις πριν από λίγα μηνύματα να την ξεψυρίσουμε; Είχες μάλιστα παραπονεθεί που...
quote:
τα τεμπελικα μυαλα αποφευγουν να κανουν καθως μασανε μονο τη ετοιμοπαραδοτη κονσερβοποιημενη γνωση ...

Μήπως δεν σου αρέσει ο τρόπος που την ξεψυρίζω;

quote:
καθως επειγει ενα φλεγον αγροφυλακτικο θεμα οικολογικης και κοινωνικης προτεραιοτητας κια επικινδυνοτητας .. μεσα στο καταχειμωνο μερικοι χιλιαδες ανθρωποι ζουν το τρομο της σειμικης καταστροφης και εκατονταδες εχουν δει τα σπιτια τους να γινονται ρημαδια και μια ολοκληρη θαλασσα να αναβραζει ,,

Εδώ έχεις δίκιο.
Τόσες ώρες θα περάσουν μέσα στα αντίσκηνα και στα ξενοδοχεία οι άνθρωποι, να μη λένε και καμιά συνομωσιολογική ιστορία μεταξύ τους να περάσει η ώρα καθώς περιμένουν το... τσουνάμι;;;
Δεν υπάρχουν και μαϊμούδες να ξεψυρίσουν άλλωστε...

09/02/2014, 08:48:21
quote:

Ααααα. Τώρα ξεψυρίζουμε τη μαϊμού ε;
Μα εσύ δεν είχες προτείνει μόλις πριν από λίγα μηνύματα να την ξεψυρίσουμε; Είχες μάλιστα παραπονεθεί που...

quote:
τα τεμπελικα μυαλα αποφευγουν να κανουν καθως μασανε μονο τη ετοιμοπαραδοτη κονσερβοποιημενη γνωση ...

Μήπως δεν σου αρέσει ο τρόπος που την ξεψυρίζω;

Εδώ έχεις δίκιο.
Τόσες ώρες θα περάσουν μέσα στα αντίσκηνα και στα ξενοδοχεία οι άνθρωποι, να μη λένε και καμιά συνομωσιολογική ιστορία μεταξύ τους να περάσει η ώρα καθώς περιμένουν το... τσουνάμι;;;
Δεν υπάρχουν και μαϊμούδες να ξεψυρίσουν άλλωστε...

σχολιο 6

..μα εγω απαντησα στην ερωτηση σου πως σχετιζεται κατα την γνωμη μου η θερμοκρασια καιρου με σεισμικη δραση ...μιλησα για ενα υποθετικο συλλογισμο ..6 σειρων στο συνολο του ..

...εσυ ομως πηρες καθε προταση και την αναλυσες διεξοδικα .. σε μια ολοκληρη σελιδα ...
...μια ενδιαφερουσα προσπαθεια βεβεια αλλα μονο αν βρισκoμασταν σε κανενα θεμα φιλοσοφικης λογικης ...οχι εδω που προσπαθουμε να μιλησουμε για επικαιρα φλεγοντα καταστροφικα γεγονοτα ...

..γιαυτο το αυτο αποκαλεσα ""ξεψειριασμα"" ....αρα ατοπη παρεμβαση μεσα σε ενα θεμα κατακραυγασμου επικινδνων καταστασεων ..

...οι διαχιεριστες προπαντων οφειλουν να γνωριζουν πων κυβερναται καθε θεμα αναλογα με την θεματολογια του και επικαιροτητα του ..να μην πεφτουν στην παγιδα του εκτροχασμου των θεματων που πεφτουν τα διαφορα αρακτα και χαλαρα φλυαριζοντα μελη ενος φορουμ ..

...προσωπικα προσπαθω τα δικα μου θεματα να τα διαχειριστω εντελως μονη μιας και η διαχιεριση δε φαινεται να γνωριζει τι σημαινει διαχειρισης συζητησης παρα μονο παρεμβολες επιτηρησης κανει ...επι συγκεκριμενων θεματων η δε φαινεται να την ενοχλει ο εκτροχιασμος των θεματων και ο διασκορπισμος τους στους πεντε ανεμους κι η γενικοτερη ταση να ανοιγονται δεκαδες παραδρομοι και πηγαδιακια που φερνουν το χαος στην συζητηση ....

ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΧΙΕΡΙΣΗΣ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ... βεβεια αυτη η κριτικη μπορει να ενδιαφερει μονο ενα φορουμ σοβαρων συζητησεων ..το παρον φορουμ εχουν αναπυχθει σοβαρες συζητησεις αλλα βεβεια ως εξαιρεση του κανονα ..μια και η γενικη ταση εινα οι κοντρες οι φλυαριες οι προσωπικες νατιδικιες ,, οι παρεξηγησεις ,, η ασχετολογιακια περιττολογια, επιδιεξη γνωσεων κια το διασκορπισμα του αρχικου θεματος κατι που καθιστα την παρακολουθηση του δυσχερη και ακαταληπτη ...

* καποια στιγμη ισως να ανοιξω ενα θεμα με κριτικη πανω στην διαχεριση και τους κανονες δεοντολογιας των φορουμς ..καταθετωντας τις διεες για την δημιουγια ενος αυτοδιαχειριζομενου φορουμ οπου ολα τα μελη νεμονται την εξουσια της διαχειρισης και των αποφασεων για το φορουμ .....
(ξεφυγα κι εγω ας επανελθω ...)

...αχ ειναι θλιβερο .. να ανοιγει η γη να μας καταπινει και εμεις να μην κανομε τιποτε... θλιβερο και τρομερο ειναι αυτη σταση .. να γιατι λεμε καποιοι ειναι συμβατοι με το συστημα φερουν στοιχεια του συστηματος και αποτελουν προεκταση του ηθους του ... καποιοι αλλοι απλα ειναι οι οραματιστες μιας αλλης κοινωνιας ...

ακομη και στα πιο απλα πραγματα ξεδιπλωνεται η συγκρουση αναμεσα στην συντηρηση και τη προοδο ...στους αναμασητες του παρελθοντος και των κεκτημενων και στους αρνητες που χαρασουν πορεια για ενα αλλιωτικο μελλον ...

και μη μου πειτε παλι οτι σας προσβαλω ..κριτικη κανω της στασης ορισμενων σε τουτες τι δυσκολες ωρες ...εσεις απεναντιας ολο προσωπικη επιθεση μουτζουρας... τι ασυναρτητη με ειπατε ,,,τι φαμφαρωλογο ...τι παπαρολογο .. ας ειναι... ακομη μια φορα αποδεικνυεται το λειψο ερευνητικο παρωπιδατο πνευμα που υπαρχει .. και η κακοδιαιχεριση η μεροληπτικη του φορουμ ..αχχχ..μα ειναι μεγαλη καταρα να καιγεται το σπιτι απο χιλιες μεριες,, να βαζεις τις φωνες και καποιοι να σου λενε <<σκασε>> γιατι <<μας χαλας την ησυχια με τις αηδιες σου >>!!!

...τι να πω ....καποιοι τελικα ειναι προορισμενοι για τις σταχτες !!!!και για τιποτε αλλο ..

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 08:56:06

09/02/2014, 09:33:49
σχολιο 7

.. οι τεκτονικοι σεισμοι ειναι μεγαλου εστιακου βαθους ,, ενα αλλο λοιπον στοιχειο χρυσε μου Νικομαχε ,,που μαρτυρα οτι ειχαμε τενχνητη σεισμικοτητα ειναι το μικρο εστιακο βαθος ... που ηταν γυρω στα 5 χιλιομετρα ..οσα χιλιμετρα περιπου μπορει να διατρεξει ενα τεχνητο σειμικο κυμα ""διεγερτης"" χμμμ!!!

...τελικα τα φυσικα σειμικα κυματα δνε ειναι μονο μηχανικα κυματα εκτονουμενης πιεσης δηλαδη αλλα και ηλεκτρομαγνητικα ..

...το φαινομενο εξηγειται με την βοηθεια του πιεζοηλεκτρισμου ..ενα φαινομενο βεβεια που αν και χρησιμοποιειται σε πληθος εφαρμογων δεν εχει το θεωρητικο πλαισιο που του χρειαζεται ωστε να αξιοποιηθει πληρως στην ερμηνεια και αναλυση των γεωφυσικων γεγονοτων του γηινου φλοιου ...

αναπτυσω το παρακατω συλλογισμο ...

..αν η πιεση των πετρωματων δημιουργει οχι μονο ωστικα μηχανικα κυματα αλλα και η/μαγνητικα χαμηλοσυχνα μεγαλης εντασης
( πιεζοηλεκτρομαγνητικο φαινομενο ),,,,,,,τοτε το φαινομενο λειτουργει κι αντιστροφως .. τεχνητα παραγωμενα χαμηλοσυχνα υψηλης εντασης η/μ κυματα μπορουν δημιουργησουνν μηχανικες πιεσεις στα πετρωματα και διαρρηξεις πετρωματων και τουναπαλιν τουναπαλιν κτλ δηλαδη ανακυκλωτικη διαδικασια( δε ειναι απλα σοναρ -ηχητικα αυτα τα κυματα ...χμμ ασε που και αυτα τα συστηματα ειναι ενα μυστηριο τα σοναρ εννοω )

...διαβαστε για το πιεζοηλεκτρισμο... χμ τελικα ο ορος χρειαζεται διορθωση οχι μονο ηλεκτρικα αλλα και μαγνητικα πεδια δημιουργουνται .. καθως στην φυση αλλα και στο εργαστηριο τα δυο αυτα φαινομενα δηλαδη ο μαγνητισμος και ηλεκτρισμος ειναι διδυμα κι αλληλενδετα ...και γιαυτο αποτελουν ενα ενιαο πεδιο φαινομενων τα ηλεκτρομαγνητικα φαινομενα ...

...η μεθοδος Βαν στηριζεται στα ηλεκτρικα ( χμ και εντελει ηλεκτρομαγνητικα κυματα) που δημιουργει η καταπονηση των πετρωματων αυτα τα κυματα ανιχνευει ως ηλεκτρικα σηματα SES..

.. διαβαστε για τα πειραματα του Εργαστηριου Στερας Καταστασης...ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!!μη κοιτατε που εχω ξωκοιλει στο περιθωριο της ζωης ...ειναι το αναγκαιο κορακιστικο καμουφλαζ μου !!! σα φοιτητρα δεν ημουν καλη .. αλλα σαν δασκαλα της επιβιωσης τα ξανασπουδασα ολα με την βοηθεια του Αρχειου της Ζωης απο την αρχη ...

διαβασε κι εσυ προπαντων ΑΙΘΕΡΟΜΑΜΟΝΑ να μαθεις τα μυστικα των σεισμικων κυματων ... δεν εινα μονο μηχανικα κυματα αλλα κυματα ηλεκτρομαγνητικα πολυ χαμηλης συχνοτητας και μεγαλης εντασης ...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%91%CE%9D

Πειραματική διερεύνηση

Η παραγωγή σεισμικών ηλεκτρικών σημάτων έχει μελετηθεί πειραματικά σε εργαστηριακές συνθήκες από τον αναπληρωτή καθηγητή του Εργαστηρίου Στερεάς Κατάστασης Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλειο Χατζηκωντή και την Κλαίρη Μαυρόματου.[17] [18] Στα πειράματα αυτά διάφορα πετρώματα κομμένα σε μορφή κύβου μεγέθους ως δύο περίπου εκατοστών υποβάλλονται σε ελεγχόμενη καταπόνηση σε πρέσα σύνθλιψης. Ταυτόχρονα καταγράφονται οι ηλεκτρομαγνητικές και ακουστικές εκπομπές του πετρώματος μέχρι τη στιγμή της θραύσης. Η διάταξη στο σύνολό της είναι προστατευμένη από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Τα αποτελέσματα του Χατζηκωντή συμφωνούν με τα αποτελέσματα της παρατήρησης στο πεδίο (δηλαδή σε σεισμικά φαινόμενα). Συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι όταν το πέτρωμα δώσει ηλεκτρικό σήμα πιεζόμενο, αν παραμείνει στην ίδια πίεση θα οδηγηθεί οπωσδήποτε σε θραύση. Αν όμως η πίεση ελαττωθεί, η θραύση είτε θα καθυστερήσει είτε δε θα γίνει. Αν αυξηθεί η πίεση, τότε η θραύση θα συμβεί ενωρίτερα από τον αναμενόμενο χρόνο, ο οποίος εξαρτάται και από την φύση του υλικού. Τέλος αν το πέτρωμα δεν έχει καταπονηθεί σε βαθμό που να δώσει ηλεκτρικό σήμα, τότε δεν θα συμβεί θραύση ακόμα και αν η πίεση παραμείνει για μακρό διάστημα.

Μεταφέροντας τα ευρήματα αυτά στα τεκτονικά ρήγματα, σημειώνεται ότι οι τάσεις που προκαλούνται λόγω των μετακινήσεων των τεκτονικών πλακών σπάνια υποχωρούν πριν την θραύση (σεισμό). Επομένως η εκπομπή σεισμικών ηλεκτρικών σημάτων ακολουθείται σχεδόν πάντα από σεισμό.

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 09:36:08

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 09:41:06

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 09:43:15

09/02/2014, 10:11:14
Εσυ δηλαδη οταν το διάβασες, εισαι σίγουρη οτι κατάλαβες ???
γιατί άλλα μας λες παραπάνω.

Μας παρουσιάζεις την αρχή δημιουργίας σημάτων και συγκεκριμένα πιεζοηλεκτρικών,
πριν απο έναν σεισμό, (αρχή στην οποία στηρίχθηκε η μέθοδος ΒΑΝ)
και θες να την παρουσιάσεις ως "στοιχείο" των αστοιχείωτων που επικαλείσαι.

Άβυσσος!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
09/02/2014, 10:43:23
ΜΥΘΗΡΑ
quote:
σχολιο 6

..μα εγω απαντησα στην ερωτηση σου πως σχετιζεται κατα την γνωμη μου η θερμοκρασια καιρου με σεισμικη δραση ...μιλησα για ενα υποθετικο συλλογισμο ..6 σειρων στο συνολο του ..

...εσυ ομως πηρες καθε προταση και την αναλυσες διεξοδικα .. σε μια ολοκληρη σελιδα ...
...μια ενδιαφερουσα προσπαθεια βεβεια αλλα μονο αν βρισκoμασταν σε κανενα θεμα φιλοσοφικης λογικης ...οχι εδω που προσπαθουμε να μιλησουμε για επικαιρα φλεγοντα καταστροφικα γεγονοτα ...

..γιαυτο το αυτο αποκαλεσα ""ξεψειριασμα"" ....αρα ατοπη παρεμβαση μεσα σε ενα θεμα κατακραυγασμου επικινδνων καταστασεων ..

Όλως τυχαίως, την ίδια τακτική παρουσιάζεις κάθε φορά που στριμώχνεσαι: αντιφάσκεις επάνω σε πράγματα τα οποία η ίδια έχεις προτείνει και κατηγορείς τους άλλους ή τη διαχείριση ότι λοξοδρομούν το θέμα (φυσικά, είναι λοξοδρόμηση ο έλεγχος της πιθανότητας των ισχυρισμών σου! Θα πρέπει να τους καταπιούμε αμάσητους και να προχωρήσουμε άμεσα στην "αγροφυλακτική" δράση).

Όχι ΜΥΘΗΡΑ. Η σοβαρή έρευνα δεν γίνεται όπως εσύ τη θέλεις. Έχει κανόνες, είτε αυτό αναφέρεται στο επιστημονικό/ερευνητικό κομμάτι είτε στη λογική επεξεργασία. Κανείς σοβαρός ερευνητής δεν εκστομίζει ενστάσεις του τύπου "το δικό μου επιχείρημα ήταν 6 σειρές, εσύ έκανες ανάλυση μία σελίδα!!!!!" Αυτό είναι για γέλια και για κλάματα (έβαλα και τις δύο φατσούλες να διαλέξεις όποιαν προτιμάς).

quote:
...προσωπικα προσπαθω τα δικα μου θεματα να τα διαχειριστω εντελως μονη μιας και η διαχιεριση δε φαινεται να γνωριζει τι σημαινει διαχειρισης συζητησης παρα μονο παρεμβολες επιτηρησης κανει ...επι συγκεκριμενων θεματων η δε φαινεται να την ενοχλει ο εκτροχιασμος των θεματων και ο διασκορπισμος τους στους πεντε ανεμους κι η γενικοτερη ταση να ανοιγονται δεκαδες παραδρομοι και πηγαδιακια που φερνουν το χαος στην συζητηση ....

ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΧΙΕΡΙΣΗΣ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ... βεβεια αυτη η κριτικη μπορει να ενδιαφερει μονο ενα φορουμ σοβαρων συζητησεων ..το παρον φορουμ εχουν αναπυχθει σοβαρες συζητησεις αλλα βεβεια ως εξαιρεση του κανονα ..μια και η γενικη ταση εινα οι κοντρες οι φλυαριες οι προσωπικες νατιδικιες ,, οι παρεξηγησεις ,, η ασχετολογιακια περιττολογια, επιδιεξη γνωσεων κια το διασκορπισμα του αρχικου θεματος κατι που καθιστα την παρακολουθηση του δυσχερη και ακαταληπτη ...

Ουσιαστικά αυτό που θέλεις είναι να αγορεύεις χωρίς αντιρρήσεις. Για να μπορείς να διαχειριστείς μια συζήτηση θα πρέπει πρώτα να μάθεις να συζητάς.
Εσύ για την ώρα κοντεύεις να πάρεις διδακτορικό στη διαχείριση του μονόλογου...

09/02/2014, 11:49:09
σχολιο 8

ΟΟΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ .. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ...ΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .. ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ,, ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΚΤΩ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ,, ΑΛΛΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ..

ΔΙΨΩ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ,, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

- τι μαλακιες εινα αυτες που γραφεις
- δεν ξερεις που παν τα 4

- γραφεις ασυναρτησιες και μπουδολογιες βλακειες
φαμφαρολογιες
- εισαι τρελη για ζουρλομανδυα
-εισαι για ψυχοφαρμακα

τετοιες απαξιωσεις της λογικης του μηδενισμου δεχτηκα

απο τα γνωστα αελη
-απο νικομαχο
-απο αμεινια
-απο DMC
-αιθεροβαμονα
-απο σενα
-απο Λοκ

αμυνθηκα εκανα αυστηρη κριτικη κια ββεεια μετα βρηκα μπελα κι απειληθηκα για εκπαραθυρωση ...

ποτε μα ποτε κανεναν χωρις προσωπικα να με προκαλεσει δνε τον χαρακτηρισα με τετοιο μηδενιστικο τροπο ...

..βεβεια μου αρεσε η αναφορα σου η αναλυτικη στην λογικη θα μπορουσαμε να το τραβηξομε κι αλλο αλλα δε εινα επι του παροντος .,,, μη ξεχνας εγω λειτουργω ως αυτοκλητη στρατευμενη κια θελω οι παρεμβασεις μου να εχουν καποιο νοημα αφυπνισης ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΝΕΤΙΟΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΧΩΡΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ
..

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/02/2014 11:50:26

09/02/2014, 21:05:14
Τρίπλες και ανακρίβιες.
Βαρετό να επαναλαμβάνεται συνεχώς κανείς.
Συνέχισε το μονόλογό σου.

Και όταν κάνεις διάλειμμα, περιμένω να μου δείξεις ακριβώς σε ποιο σημείο σου έχω γράψει εγώ κάτι ίδιο ή παραπλήσιο (νοηματικά) με τα παρακάτω που αναφέρεις:

quote:
ΔΙΨΩ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ,, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

- τι μαλακιες εινα αυτες που γραφεις
- δεν ξερεις που παν τα 4

- γραφεις ασυναρτησιες και μπουδολογιες βλακειες
φαμφαρολογιες
- εισαι τρελη για ζουρλομανδυα
-εισαι για ψυχοφαρμακα

12/02/2014, 07:42:54
ΚΑΤΑΔΕΙΞΙΣ 5

....τις θαλασσιες σεισμικες ερευνες που υπαγονται στην κατηγορια των γεωφυσικων ερευνων για Υ/Θ ( υδρογονανθρακες )λαθεμενα τις θεωρει ο ΥΠΕΚΑ περιβαλλοντικα αθωες μιας και στηριζονται στην μελετη πετρωματων και κοιτασματων με προκληση τεχνητων σειμικων δονησεων συγκεκριμενα ελαστικων κυματων κρουσης μεσω εκρηξεων η μεσω πυροβολισμου των βυθων με πεπιεσμενο αερα απο ειδικα αεροβολα πλοιαρια ...

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΕΣΜΙΚΩΝ ΡΗΓΜΑΤΩΝ !!!

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ...

...ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ...

( ΝΑ ΕΓΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ,ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ... ΝΑ ΕΓΚΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ) :wave:

διαβαστε το παρακατω κατατοπιστικο αρχειο ( σελιδες 6-10)

http://www.chemeng.ntua.gr/courses/pngtech/news_files/webdoc_4_15_6_2007.pdf

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 12/02/2014 07:43:36

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 12/02/2014 07:44:49

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 12/02/2014 07:46:51

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 12/02/2014 07:48:07

12/02/2014, 08:59:58
από όσο γνωρίζω και θυμάμαι, αυτή τη περίοδο δεν γινόταν καμία έρευνα στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου για υδρογονάνθρακες....αυτές έγιναν πρόπερσι και πέρυσι.

Και μην μου πεις ότι αυτές οι έρευνες "θυμήθηκαν" να δώσουν σεισμό, 1-2 χρόνια μετά!

Όπως και στο χάρτη μπορείς να δείς, η Κεφαλλονιά βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ ανάμεσα στο ρήγμα που δημιουργεί η Πλάκα της Ευρασίας και της Αφρικής

και όπως επίσης θα έπρεπε να γνωρίζεις, η Πλάκα της Αφρικής, βυθίζεται κάτω από αυτή της Ευρασίας, με αρκετά γρήγορο ρυθμό (υπολογίζεται 1 έως 3 εκατοστά το χρόνο)
Αυτή η πίεση προκαλεί "ρήξη" στο κενό, και ξεσπάει σε σεισμούς...

Φυσική 1ης Γυμνασίου....

Edited by - PREDATOR on 12/02/2014 09:08:36