- Μαζική αποστολή e-mails σε μέλη... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
gigenis:απο την στιγμη που εσυ εχεις δημοσιοποιησει τον συσχετισμο που εχεις κανει με τους δυο λογαργιασμους οφειλα στον εαυτο μου να πω στα μελη την αποψη μου γιατι ειναι γνωστο οτι ουδεποτε δεν θα δημοσιευες την αποψη μου
θα επνηγες την αποψη μου και θα αφηνες τους παντες να νομηζουν οτι δεν μιλησαθα με αφηνες σε μια σιωπη που θα κραυγαζε οτι ειμαι ενοχος
Όπως σου έχω γράψει και σε email που σου έστειλα,
εκτός όλων των άλλων που σου έγραψα στο email αυτό,
σε διαβεβαιώ ότι σε περίπτωση που το ζητούσες με σωστό τρόπο, δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα να σημειώσουμε στο σχετικό θέμα, την ένστασή σου ότι δεν είσαι ο ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ. Και ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του.
Δεν το ζήτησες όμως gigenis, δεν περίμενες καν να σου απαντήσουμε, αλλά επέλεξες να κάνεις πόλεμο.
Γιατί;
(ρητορική η ερώτηση, δεν περιμένουμε για την ώρα κάποια απάντηση, αν θέλεις όμως μπορείς να το σκεφτείς αυτό το γιατί...)

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
crucifire προσωπικά θα πάρω επιτόπου θέση διότι δε γουστάρω κανείς να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου...
και μην ακούσω τίποτα περί γλυψιμάτων διότι εδώ το πράγμα είναι φως φανάρι....
quote:
θα με αφηνες σε μια σιωπη που θα κραυγαζε οτι ειμαι ενοχος
Ρε γηγενή,έτσι σκεφτόμασταν όταν είμασταν παιδιά....τότε που θέλαμε να τραβάμε την προσοχή των άλλων....μεγαλώσαμε όμως,καλώς ή κακώς....
προκειμένου δηλαδή να μη σε πάρουν χαμπάρι άρχισες τους δραματικούς λόγους και τα αγανακτισμένα μηνύματα μπας και τους πείσεις για το αντίθετο...
Το ότι εσύ και ο διαγαλαξιακός είστε το ίδιο πρόσωπο κάνει μπαμ.....πρώτος εγώ το επισήμανα,απλά προσπάθησα να το πω όσο πιο κομψά μπορούσα....
δηλαδή τόσο πολύ υποτιμάς τη νοημοσύνη των γύρω σου??
και στην τελική αφού την κάνεις τη λαμογιά τουλάχιστον κάντη σωστά...διαφοροποιήσου βρε παιδί μου...παίξτο λίγο αλλιώς...
εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που σε μισεί τόσο πολύ που σε αντέγραψε στα πάντα....χλωμό όμως το κόβω αυτό το σενάριο....χλωμό έως κάτασπρο....
τέλος πάντων,πιστεύω να βγεις πιο ώριμος απ'την όλη ιστορία!χαιρετώ σε!
quote:
crucifire προσωπικά θα πάρω επιτόπου θέση διότι δε γουστάρω κανείς να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου...
όπως θέλεις, εγώ απλώς λέω πως δε νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός του τόπικ. βλέπεις, προσπαθόντας κάποιος να τοποθετηθεί εδώ μέσα, μπορεί, άθελά του, να πάρει μορφή δικηγόρου, για μία από τις δύο πλευρές, πράγμα αδόκιμο κατά τη γνώμη μου, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία έχθρας, κλίκας κ.λ.π. αλλά δε νομίζω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη σου πουθενά...
quote:
και μην ακούσω τίποτα περί γλυψιμάτων
αποκλείεται να κάνω αναφορά σε πρόσωπο. απλά, είπε ότι, όσοι σκοπεύουν να τον κάνουν, ας μην το κάνουν καλύτερα.
quote:
εδώ το πράγμα είναι φως φανάρι....
δε μπορείς να πεις ότι κάτι είναι φως φανάρι. ακόμ ακαι για το πιο απλό πράγμα [τα αστέρια είναι πάνω από δεκα] εγώ τουλάχιστον θέλω απόδειξη. ένα θέμα σαν κι αυτό, για το οποίο δεν έχουμε αποδείξεις, και που είναι φως φανάρι για σένα, είναι μάλλον φως φανάρι ΜΟΝΟ για σένα, καθώς το υπαγορεύει η όποια λογική σου, που όμως διαφέρει από τη δική μου, του τάδε, του δίνα...
quote:
Το ότι εσύ και ο διαγαλαξιακός είστε το ίδιο πρόσωπο κάνει μπαμ
οι αποδείξεις που λέγαμε; και μη βιαστείς να πεις ότι τώρα εγώ γίνομαι δικηγόρος του γιγενή. δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει αν είναι ο διαγαλαξιακός. αλλά πιστεύω πως, μιας και δεν απευθυνόταν σε εμάς το αρχικό μύνημα, αλλά στην αμαλία, καλύτερα εμείς, αν εκφέρουμε γνώμη, να έχουμε κι αποδείξεις.
quote:
τέλος πάντων,πιστεύω να βγεις πιο ώριμος απ'την όλη ιστορία!χαιρετώ σε!
βρε, μπας και εισαι κλώνος συντονηστή; ![]()
φιλικά πάντα, crucifire
Βρε λες???
Κοίτα crucifire το ξέρω ότι δεν είναι ωραίο να το παίζουμε δικηγόροι κανενός διότι μην ξεχνάμε ότι "ουδείς άσφαλτος" όπως έλεγε η μία και μοναδική Λαίδη!!
όταν όμως ο γηγενής μου στέλνει email και ψάχνει να τα χώσει μέσω εμού στην Αμαλία τότε μάλλον υποτιμάει τη νοημοσύνη μου και με κοροιδεύει μες στα μούτρα μου...
όσο για τον τρόπο γραφής των δύο μελών είναι πανομοιότυποι και απορώ που δεν το βλέπεις...όχι τόσο από την έλλειψη τόνων(μπορεί και άλλα μέλη να γράφουν χωρίς τόνους) όσο από τα πανομοιότυπα ορθογραφικά λάθη....
Τελικά τι έγινε με τις Περσίδες? Φάνηκε τίποτα??έχει και νέα Σελήνη απόψε!Ιδανική ευκαιρία για το συγκεκριμένο θέαμα!!
quote:
kost:
Τελικά τι έγινε με τις Περσίδες? Φάνηκε τίποτα??έχει και νέα Σελήνη απόψε!Ιδανική ευκαιρία για το συγκεκριμένο θέαμα!!
Σε διάστημα 2 ωρών και σε περιοχή με χαμηλή φωτορύπανση είδαμε καμιά τριανταριά να πέφτουν. Κάποια από τα μετέωρα (πεφταστέρια) ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά - σα φωτοβολίδες!!
Περίμενα ωστόσο να έχει περισσότερο "μποτιλιάρισμα" ο ουρανός, κάτι σαν "βροχή μετεώρων" που αρέσκονται να διαλαλούν στις ειδήσεις! ![]()

Ψυχή μου,
quote:
Ωό:Αν είναι δυνατόν παρακαλώ να μετατρέψετε το υπάρχον καθεστώς εγγραφής και πίνακα ελέγχου χρήστη, σε προαιρετική εμφάνιση του e-mail των χρηστών των forums του esoterica, σε τύπο του:
Να φαίνεται το e-mail:
Μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών του esoterica,
η
Να μην φαίνεται
η
οποιαδήποτε μετατροπή του υπάρχοντος τρόπου εγγραφής και πίνακα ελέγχου χρήστη,
ούτως ώστε να είναι ασφαλή τα προσωπικά (δεδομένα) στοιχεία του μέλους
των forums του esoterica.Καλοπροαίρετα όλα αυτά που έγραψα και ευχαριστώ πολύ!
Ωό, σίγουρα έχεις αρκετό δίκιο σχετικά με αυτό που γράφεις για την εμφάνιση των email των μελών του forum.
Με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό όπως και άλλα στο παρελθόν, προβήκαμε σε μια σχετική τροποποίηση του προφίλ των μελών.
Για ολοκληρωμένη πληροφόρηση μπορείτε να δείτε το μήνυμα του admin στο θέμα:
Αλλαγή σε σχέση με την εμφάνιση των διευθύνσεων e-mail στα Προφίλ <--- κάνε κλικ
Φίλε crucifire θα ήθελα να σου πω απλά ότι αυτό που απευθύνεις στον kost στο τελευταίο σου μήνυμα:
quote:
βρε, μπας και εισαι κλώνος συντονηστή;
φαίνεται να "ναρκοθετεί" κάπως τις δηλώσεις σου περί ελευθερίας του λόγου... ![]()
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου, το θέμα αυτό θα είχε ελάχιστο χρόνο διάρκειας.
Οπότε ήρθε ο καιρός να απενεργοποιηθεί.

Ψυχή μου,