- Άσχετο αλλά χρήσιμο.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ανακαινήσαμε την κουζίνα μας και είχαμε την φοβερή ιδέα να βάλουμε κεραμικές. Αποτέλεσμα;;; Μην πέσει ζάχαρη γιατί τρυπάει το κρύσταλλο, μην πέσει νερό με πολλά άλατα (από κάτι που έχεις βράσει) βγάζουν κυλίδες που δεν φεύγουν, ότι πέφτει γενικότερα απάνω στο γυαλί, (ενώ δουλεύει η κουζίνα) πρέπει να σκουπίζετε αμέσως..... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
καλημέρα!
έχεις απόλυτο άδικο με τις κεραμικές εστίες...
ο λόγος είναι, ότι ναι μεν οι διάφορες βρωμιές δε φεύγουν αμέσως, -όπως λες- αλλά είναι πάρα πολύ χρήσιμο ορισμένες φορές να αναλώνεις χρόνο δοκιμάζοντας καινούργιες και πρωτότυπες εξωσωματικές εμπειρίες διαβάζοντας τους λεκέδες πάνω σε ένα πυρέξ με λαβή από ελεφαντόδοντο.
quote:
Ειναι η αφή του αγίου φωτός θαύμα;
όχι

Λίλιθ! Μας έστειλες πάλι!
μπροστά στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ

και τώρα που γυρίσαμε ΚΑΙ αυτό το θέμα εσωτεριcά, ας μιλήσουμε για τις μαντικές ικανότητες ατόμων ν' ανακαλύπτουν το μέλλον από το πουθενά, καθώς και για την "θαυματοποιό" φλόγα του Αγίου Φωτός!
esoterica, το ταχυδρομείον (ο στέλνων του στέλνοντος...)

quote:
Μην βάλετε ποτέ κεραμικές εστίες στην κουζίνα σας... Ξέρετε αυτές με το γυαλί από πάνω...
Ανακαινήσαμε την κουζίνα μας και είχαμε την φοβερή ιδέα να βάλουμε κεραμικές. Αποτέλεσμα;;; Μην πέσει ζάχαρη γιατί τρυπάει το κρύσταλλο, μην πέσει νερό με πολλά άλατα (από κάτι που έχεις βράσει) βγάζουν κυλίδες που δεν φεύγουν, ότι πέφτει γενικότερα απάνω στο γυαλί, (ενώ δουλεύει η κουζίνα) πρέπει να σκουπίζετε αμέσως..... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
...ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΗ ΜΟΥ...
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Μετά ο admin θα σου δώσει και το βιβλίο του Ναπολέων Βοναπάρτη Μάγου .
Με ξόρκια , μαγείες , χρήση των πεντόβολων και γυάλινων βόλων .
Ο κακός λύκος
ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ 4500!
ΧΕΡΕΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ""Operator""

Πέθανε μια άλλη μέρα
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Είναι πράγματι τουλάχιστον αγενές, να ειρωνευόμαστε και να αντιμετωπίζουμε με ελαφρυά διάθεση πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να αποβούν χρησιμότατες στην καθημερινότητά μας.
Γύρω από τις κεραμικές εστίες φίλοι μου, πολλοί μύθοι και πολλές ασαφείς φήμες έχουν δημιουργηθεί. Εάν ωστόσο κρίνετε το όλον θέμα άνευ ουσίας, ακούστε και μία επιβεβαιωμένη πληροφορία, που για κάποιους τουλάχιστον, ίσως να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη:
Τα φαγητά που μαγειρεύονται σε κεραμικές εστίες, έχουν τουλάχιστον 200% λιγότερες θερμίδες, από αυτά των συμβατικών κουζινών!
Ναι φίλοι μου. Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι αληθινό. Συμπέρασμα το οποίο προέκυψε από πειράματα των αδελφών Adoni και Jordan Zestopilafi, και που περισσότερα για την έρευνα αυτή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους:
http://www.zestopilafi.uk/naxamenalegame.com
αυτή...που τα κατάφερε!
Για να μην είμαι και εντελώς άδικος, έχει και το πλεονέκτημα ότι αποκτούν την θερμοκρασία που θέλεις μέσα σε 5-10 δευτερόλεπτα, οπότε είναι και οικονομικές. Επιπλέον είναι και ασφαλείς καθώς σβήνουν αν ξεχάσεις αναμένο το μάτι χωρίς σκεύος....
Πάντως αυτό με τους λεκέδες εξακολουθεί να μου τη σπάει!!!!!![]()
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...