- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ = ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Βλεπαμε τις απαγορευσεις στις αμερικανικες πολιτειες και γελούσαμε.
Και τώρα, απο 1η Ιανουαριου 2005 μας απαγορεψανε το καπνισμα σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιους χωρους. Ητη καφενεια, Bar , εστιατορια κλπ, κλπ
Προσεξτε "κακομοιρηδες" της Ελλαδας γιατι η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ προβλέπει αυτην την απαγορευση σε όλα τα κρατη-μελη της, και σε λιγο θα έρθει και η σειρά σας.
Τα πρόστιμα για όποιον καπνιζει ειναι μεγάλα (min 27€ - max 2700€)
ΟΛα αυτά για τα συμφεροντα των φαρμακευτικών πολυεθνικών
Ενημερωστε με αν υπαρχουν κι εκει πιέσεις για την παραπανω απαγορευση, και θα σας πω που να απευθυνθητε για ενημερωση και τυχων προστασια οσο ειναι ακομα καιρος!!
Κάτι ξέρω κι'Εγώ που στο λέω
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Για τους δημόσιους χώρους συμφωνώ και εγώ. Αλλά για καφετέριες. bar, εστιατόρια σαφώς και όχι.
Βέβαια εδώ στην Ελλάδα ισχύει μόνο για τα δημόσια κτίρια, οπότε μια χαρά είμαστε. Όποιος θέλει να καπνίσει πάει έξω, ενώ στα καφέ υπάρχει χώρος καπνιστών και μη καπνιστών. Βέβαια τα μη καπνιστών πάνε να καταργηθούν από μόνα τους, μιας και οι περισσότεροι καπνίζουν, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να είναι με καπνιστές υπάρχει χώρος να πάει.
για ρωτα και το ΙΚΑ πρωτα που θα πληρωσει τα νοσηλια....γιατι νομιζεις γινονται ολα αυτα για την υγεια μας ....χαχαχαχα...../
Επισης προτεινω εκτος απο την προειδοποιηση στα πακετα των τσιγαρων
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ να τοποθετηθουν προειδοποιησεις και :
1)Σε ολα τα fast food
Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
2)Σε ολα τα ζαχαροπλαστεια
Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
3)Σε ολες τις αντιπροσωπειες αυτοκινητων
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
4)Σε ολα τα αστικα κεντρα
Ο ΑΕΡΑς ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ - Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
......ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ......
zinon
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα» Παπακωνσταντίνου
μην μένετε στα σπίτια σας, μην πηγαίνετε στην δουλειά σας και στα σχολεία σας "έχουν αμίαντο και άλλα καρκινογόνα υλικά"
μην περπατάτε στο δρόμο "υπάρχουν ασυνείδητοι οδηγοί που περνάνε με κόκκινο"
μην συναλλάσσεστε με δημόσια ιδρύματα και οργανισμούς "δεν θα βγάλετε ποτέ άκρη"
και δεν έχω και έμπνευση τώρα...
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
..............πολυ καλο..............
zinon
Απλά ενοχλεί κάποιους, και αυτό σαν σοβαρος καπνιστης, το δεχομαι και το σέβομαι! Αρα δεν καπνιζω κοντα σε κάποιον που ενοχλείται.
Τωρα το αν τα καταστήματα ειναι ανοιχτά ή οχι στους καπνιστές νομιζω οτι είναι ορθότερο να το αποφασίζει ο καταστηματάρχης.
Ελεύθερη επιλογή ζητάμε.
Κι αν τελικά θέλουμε να προστατέψουμε απο την ενόχληση τους μή-καπνιστές με νόμο, ας κάνουμε υποχρεωτικές τις πινακίδες που να λένε ΕΔΩ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ / ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ κλπ.
Εγώ πχ ενοχλούμαι πολύ περισσότερο απο μιά κλανιά του διπλανού!! τι σημαίνει αυτό ! οτι θα πρέπει να εισηγηθώ και για νόμο προς απαγόρευση και μάλιστα δια ποινής σε όποιον κλάνει σε δημόσιους χώρους?
Πάντα με τιμή και σεβασμό στους μη-καπνιστές
Μια καλημερα ειν'αυτή... πεσ την κι ας πεσει κατω..!!
quote:
...Εγώ πχ ενοχλούμαι πολύ περισσότερο απο μιά κλανιά του διπλανού!! τι σημαίνει αυτό ! οτι θα πρέπει να εισηγηθώ και για νόμο προς απαγόρευση και μάλιστα δια ποινής σε όποιον κλάνει σε δημόσιους χώρους?......
![]()
![]()
![]()
xaxaxa τρελάθηκα στο γέλιο! Να 'σαι καλά φίλε μου!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ... ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ!!!
.... κατά του καπνίσματος.....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
γκουχου γκου χου χου γκουχου αμαν σταματειστε αυτο το
καπνισμα και το υπουργειο υγειας προειδοποιει:
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο KRISNNA AN KAI ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!
gh
Εγώ ήμουν και είμαι ακόμα καπνιστής και δέν ξέρω πόσο ακόμα θα είμαι
Κατα τα άλλα πιστεύω οτι όποιος καπνίζει μπορεί να το κάνει οπουδήποτε, άλλωστε στους παθητικούς καπνιστές πιστεύω δέν προξενεί καμία ζημιά το τσιγάρο άσχετα άν δήθεν τους ενοχλεί, γι'αυτό είμαι εναντίων των συγγεκριμένων απαγορεύσεων.
Σημασία έχει ο καπνιστής ο ίδιος να καταλάβει την ζημιά που του προκαλεί το τσιγάρο!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
(τούτη τη γη που την πατούμε
όλοι μέσα θε να μπείτε)...
![]()
![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Για όποιον ενδιαφέρεται μπορει να επισκεφτεί την σελιδα (ειναι στα αγγλικά) http://www.forces.org
Για όποιον ξέρει ιταλικά http://www.forcesitaly.org
Εχει πολλά ράμματα για τις γούνες αυτών που απαγορεύουν!!
F ight O rdinances and R estrictions to C ontrol and E liminate S moking
Βρίσκω επικίνδυνη τη θέση σου πως το κάπνισμα δεν βλάπτει την υγεία.
Μου φαίνεται περίεργο σήμερα που η ιατρική έχει αποδείξει το τεράστιο κακό που κάνει αυτή η συνήθεια να υπάρχει κάποιος που ισχυρίζεται το αντίθετο.
Ο δημοσιογράφος Κούλογλου είχε μια σειρά δύο εκπομπών με αυτό το θέμα και πιστεύω πως βοήθησε πολλούς καπνιστές να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να το κόψουν.
Πίστεψέ με, γίνετε αν το πιστέψεις και τα οφέλη είναι εντυπωσιακά και άμεσα.
Κανε μια επισκεψη στα λινκς που έχω παραπάνω και θα καταλάβεις.
Αν βαριεσε να το κάνεις, απλά αναρωτήσου το εξής: Την καμπανια για την απαγόρευση οικονομικά την στηρίζουν οι Φαρμακευτικές Πολυεθνικές (βλεπε Jonson & Jonson) ενώ οι πολυεθνικές των τσιγάρων έχουν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ να χρηματοδοτούν έστω και έρευνες για το τι προκαλεί ή οχι το κάπνισμα.Για ευνόητους λόγους. Δεν σου φαίνεται λίγο παραξενη αυτή η ανισότητα?
Οι δεκάδες ιατρικές έρευνες που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του καπνίσματος; που πάνε;
Απο μια ματιά που έριξα στο σάιτ που μας έδωσες είδα μόνο κραυγές για τα δικαιώματα των καπνιστών, που για μένα είναι έτσι κι αλλιώς αποδεκτά.
Κι εγώ εκνευριζόμουν κάθε φορά που μου απαγόρευαν το κάπνισμα.
Όσο αφορά για το οτι έπεσα σε λούμπα είναι κι αυτή μια άποψη.
Πάντως φίλε μου την απολαμβάνω (τη λούμπα), και πραγματικά σου εύχομαι να πέσεις κάποια στιγμή μέσα.
Ας περάσω κι εγω ένα μήνυμα.
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.
Αλλάξτε τη ζωή σας. Τα καταφέρνουν μέχρι και ανθρωπάκια όπως ο εκήβολος.
Υ.Γ.
Κάτι τελευταίο, πάντα φιλικά, λόγω ευαισθησίας μου στη γλώσσα
νομίζω αντί υγειιστής καλύτερο υγιεινιστής.
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
Στις μέρες μας είναι σημαντικό.
Πάντα θεωρούσα σαν το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία.
Λίγο πράγμα το θεωρείς να το απολαμβάνεις μέχρι την ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;
Να σου ευχηθώ κι εσένα κάτι, τόχει η μέρα.
Νάχεις την υγειά σου να καπνίζεις.