- Βαμπιρισμός , Βαμπιριστές-ριες, Κυνηγοί, Ερευνητές - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Από εκεί και πέρα πάντως υπάρχουν άνθρωποι που δεν πάσχουν από τίποτε τέτοιο και όμως μοιάζουν με βαμπίρ, πριν μερικά χρόνια στην σχολή μου είχα συναντήσει μια πανέμορφη κοπέλα με απίστευτα gothic εμφάνιση, χλωμή σχεδόν κάτασπρη, με μεγάλα μαύρα μάτια, μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη, ανέκφραστη και με χείλια κατακόκκινα.. να καπνίζει το τσιγάρο της κανονικά και να με κοιτά.. ~ ήταν το ομορφότερο «βαμπίρ» που είδα ποτέ χα,χα,χα
!
Edited by - XD on 26/08/2004 08:07:37
quote:
Ειμαι ερευνητης για Βαμπίρς και θέλω οποιαδήποτε πληροφορία εχετε σχετικά με το Θέμα.. Και αν 3ερετε πως μπο΄ρεί να γινει καποιος Βαμπιριστής..
Πληροφορίες;
Αφθονες!
και απόψεις επίσης:
Βαμπιρ υπάρχουν αλλά δεν μοιάζουν με Μπραντ Πιτ
Βαμπίρ - Σατανιστές; Ή απλά κακούργοι;
Βρυκόλακες στην Ελλάδα - Θρύλοι και δοξασίες
Μπορείς να διαβάσεις, αλλά και να συνεχίσεις τη συζήτηση σε κάποιο από τα παραπάνω, και βέβαια ως ερευνητης για Βαμπίρς θα έχεις να μας πεις κι εσύ πολλά καινούργια πράγματα - υποθέτω.
Το παρόν θέμα κλειδώνεται.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!