ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- *I N S O M N I A* - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- *I N S O M N I A* - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

pentheas33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/11/2003, 13:48:34
Aυτά τα tsakras τι γίνανε

Mου φαίνεται θα μπω στο δωμάτιο σου κ θα πάρω τα στοιχεία μόνη μου...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

cubeΜέλος
17/11/2003, 17:54:56
quote:

Μόλις τελειώσω ένα άρθρο-περίληψη για τα τσάκρα θα το κάνω post και θα είναι ένα ακόμα "πείραμα" για την αυπνία μέσα από τον ενεργειακό χώρο. Θα το δοκιμάσουμε μετά από τα υπόλοιπα. Αυτό το έχω ως τελευταία λύση γιατί σύμφωνα με την ενεργειακή θεωρία, οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται πολύ (συνήθως όχι πάντα) δεν έχουν πολύ ενέργεια. Οπότε ίσως να χρειαστεί να μεγαλώσουμε την ποσότητα της ενέργειας στον οργανισμό πρωτού την χρησιμοποιήσουμε.

Καλή μου και αξιαγάπητη αδερφούλα μου διάβασε ξανα το παραπάνω και ηρέμησε το πνεύμα σου.
Καλό απόγευμα.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή... Μουσική..!

Όλα είναι όμορφα..!
cubeΜέλος
24/11/2003, 10:54:11
Καλημέρα σε όλους...

Αύριο θα σας έχω κάνει Post το άρθρο για τα τσάκρα σε σχέση με την αυπνία και την κυβική προσπάθεια λύσης της!

Να είστε καλά.

Darkangel_78Μέλος
24/11/2003, 14:46:19
Καιρός ήταν καλέ μας cube!
Καλή η εξάσκηση και ο πειραματισμός με τους χτύπους της καρδιάς και την αναπνοή,δε λέω,όμως τα αποτελέσματα σε μένα κράτησαν λίγες μέρες Ελπίζω οι έτεροι άϋπνοι φίλοι να είχαν καλύτερες νύχτες!
(Δείτε τί ώρες γράφω κατά καιρούς και θα καταλάβετε!)
Α! και μια ερώτηση: το "πείραμα" αυτό που πρότεινες,επηρεάζει την ποσότητα και ποιότητα των ονείρων?

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

cubeΜέλος
25/11/2003, 11:35:02
Καλημέρα σε όλους...

Καλέ μου σκοτεινέ άγγελε δεν θα πειράξω τα όνειρα σου...γιατί πολύ απλά δεν ξέρω πως και δεν θέλω να μάθω. Τα όνειρα είναι δικά σου!

Λοιπόν δεν έχω πολύ χρόνο για να γράψω για τα chakra αλλά μόλις βρω υπόσχομαι να σας ενημερώσω.

Να είστε καλά.

snukΝέο Μέλος
25/11/2003, 12:42:39
exo kai ego peripou to idio problima des edo http://www.sleepnet.com/
i somatiki askisi boithaei giati kourazesai ,diafores askiseis dialogismou mia pou kano ego
einai sxediazeis se ena mayropinaka ena kyklo,mesa sto kyklo grafeis ena X xoris na bgeis ekso apo to kyklo meta sbineis to X apo ti mesi kai proxoras pros tis akres xoris na xalaseis to kyklo ,meta grafeis kato deksia bathitera kai to sbineis,epeita grafeis mesa sto kyklo ton arithmo 100 to sbineis grafeis bathitera kato deksia to sbineis kai grafeis sto kyklo 99 kai paei legontas mexri na koimithis,exoun simasia oi leptomereies kai i sigkentrosi se ayto pou skeftesai.
Episis boithaei an pieis ena tsigaro me kannabi i an eisai kathe mera se club kai xoreyeis meta koimasai amesos ;)
oso gia to passion flower(exei agxolitikes kai myoxalarotikes idiotites) pou anaferetai sto forum pou mporei na brethi?

04/12/2003, 21:24:09
Καλησπέρα σας φίλοι μου,
το πρόβλημα αυτό το εχω συναντήσει κανα δυο φορές στη διάρκεια της ζωής μου αλλά ήταν συνήθως τότε που σηματοδοτούσε και το τέλος μιας "εποχής" και την "εναρξη" μιας άλλης...
Τραγικό μεν ως γεγονός αλλά όμως αντιμετωπίζεται...

ΠροσόχήH γυμναστική και η γιόγκα ευνοούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος μόνο αν γίνονται 3 ώρες πριν από την ώρα του ύπνου. Σε αντίθετη περίπτωση τον δυσχερένουν!

"Τάδε έφη Avallon"
Darkangel_78Μέλος
05/12/2003, 00:40:22
quote:

ΠροσόχήH γυμναστική και η γιόγκα ευνοούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος μόνο αν γίνονται 3 ώρες πριν από την ώρα του ύπνου. Σε αντίθετη περίπτωση τον δυσχερένουν!

Θα το έχω υπ'όψη μου!Ευχαριστώ φίλη Avallon!
Αν και είμαι τόοοοοοοοσο κουρασμένη από την αϋπνία,που ΑΝ καταφέρω να κάνω και γιόγκα,μάλλον θα ξενυχτήσω στο ΚΑΤ!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

cubeΜέλος
05/12/2003, 13:49:30
quote:

Καλησπέρα σας φίλοι μου,
το πρόβλημα αυτό το εχω συναντήσει κανα δυο φορές στη διάρκεια της ζωής μου αλλά ήταν συνήθως τότε που σηματοδοτούσε και το τέλος μιας "εποχής" και την "εναρξη" μιας άλλης...
Τραγικό μεν ως γεγονός αλλά όμως αντιμετωπίζεται...

"Τάδε έφη Avallon"

Καλημέρα σε όλους...

Γιατί 3 ώρες πριν τον ύπνο? Που το έμαθες αυτό AVALLON?

Εγώ διαφωνώ. Αποψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να διαλογιστείς μπορείς. Ολες οι ώρες είναι καλές. Ο διαλογισμός είναι κάτι το οποίο σε ηρεμεί και σε γεμίζει ενέργεια (θετική). Για την γυμναστική πάλι το ίδιο θα πω διότι η σωματική κούραση μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αυπνίας.

Θα ζητήσω συγνώμη από τις φίλες που δεν έχω ακόμα παραθέσει το doc για τα τσάκρα αλλά το γράφω ακόμα. Θέλω να είναι ευκολονόητο και λειτουργικό για όλους και για αυτό τον λόγο θα αργήσω ακόμα λίγο...πιστεύω.

Θα το παραθέσω εδω αλλά θα είναι και στην σελίδα που θα ανεβάσω στο δίκτυο σε λίγες μέρες, οπότε εάν χαθεί κάποια στιγμή αυτό το forum να μπορεί να το βρεί ο καθένας από εκεί.

Να είστε όλοι καλά.
Κύβος.

"Η γνώση χαρίζεται δεν αγοράζεται!"

Edited by - cube on 05/12/2003 13:50:00

05/12/2003, 13:58:33
Nομίζω πως έχει δίκιο η Avallon. Δεν το'χω διαβάσει πουθενά αλλά κάθε φορά που κάνω γυμναστική για κάποιες ώρες μετά δεν νιώθω κουρασμένη αλλά με κυριεύει μια ευεξία...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Labolas GlasyaΜέλος
24/07/2004, 12:42:20
Μερικες αποροιες προς τους ιδιοκτητες του εσοτερικα.τζιαρ

1) Κλειδωσατε το τοπικ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΒΡΥΛ.

Γιατί αφου Το εθεσα σε βαση εσωτερικη και μεταφυσικη. Τι ενοχλησε? Μηπως ειστε λαγοι?

2) Εξηγηστε μου τη διαφορα του "Ο-SAKIS ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ" απο το "Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο-SAKIS"?
Το ενα το βαλατε στα απολιθωμενα(για ακομα μια φορα κλειδωσατε τοπικ μου) και το αλλο το αφησατε να υπαρχει.

3)Ο @ντ-μ-ιν λειπει διακοπες?

4)Με τα κλειδωμενα τοπικσ τι θα γινει?
Τα παγονια και τους μασονους δεν τα κλειδωνετε που κυνηγιουντνται με τους διαβητες και κλειδωνετε παραδειγμα ενα για τους λαθρομεταναστες.

5)Τελικα θα παρετε καμια συνεντευξη απο το Φουρακη?
Μηπως ο Πλωτινος ειναι ο Φουρακης τελικα?

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

25/07/2004, 01:36:15
quote:
5)Τελικα θα παρετε καμια συνεντευξη απο το Φουρακη?
Μηπως ο Πλωτινος ειναι ο Φουρακης τελικα?

ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ....!

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;....
(ΤΟ "ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ"... ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΑΓΑΠΗΤΕ LABOLAS...;)

ΕΤΣΙΝΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΝΕΑΡΕΣ ΨΥΧΕΣ..(ΣΧΕΔΟΝ ΚΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ..ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΝ ΕΛΙΑ Η ΠΛΑΤΑΝΟ..ΦΟΥΡΑΚΗ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ..Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;...
(ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ..ΜΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΦΕΣΟΣΕΣ..ΠΟΥ ΟΥΤΕ 1000ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ..:))

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΙΣΧΥΕΙ..:
"ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ"

("SI-GI-ICH-ΘΕΙΟΣ";//...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ...ΝΗΣΙ;..)

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
ΚάθυΜέλος
31/07/2004, 23:08:39
Καλημέρα,

Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004

Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον