ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/12/2006, 08:40:58
Το κακό είναι ότι μπαίνουμε σε γενικότητες και όχι σε πραγματικές - λογικές εξηγήσεις.
Για αυτό έλεγα και ποιό πάνω ας αρχίσουμε να αναλύουμε τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ και τους "επιβάτες"τους...
Τέλος πάντων...
16/12/2006, 11:24:58
quote:
Δεν βλέπω γιατί να απογοητεύει τους λάτρεις της εξωγήινης ζωής αγαπητή μου medtech. Εφ όσον αυτό που συνέβει εδώ, μπορεί να συνέβει και αλλού -εκεί που οι συνθήκες ήταν εξίσου κατάλληλες-, μόνο στο θέμα της μορφής της ζωής υπάρχει μία επιφύλαξη

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ OSTRIA.
16/12/2006, 15:19:47
Tελικα, καναμε τι καναμε...παλι εχουμε ξεφυγει απο την κεντρικη ιδεα του θεματος...οσο αφορα τα ΑΤΙΑ... μηπως να επανερχομασταν ξανα?

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

16/12/2006, 17:13:54
Να κάτι πάρα πολύ ωραίο και τεχνολογικά γήινο που φυσικά έχει άμεση σχέση...
Μετά από αυτό που θα πάει ο νους του ανθρώπου;

http://news.yahoo.com/s/livescience/20061215/sc_livescience/humanthoughtscontrolnewrobot

16/12/2006, 17:30:24
Το θεμα ειναι που πρεπει να παει ο νους του "μεσου" ανθρωπου... γιατι δυστυχως (ή ευτυχως) δεν γνωριζουν και πολλα απο την τεχνολογια, οποτε σε ορισμενες περιπτωσεις απαταται...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

16/12/2006, 18:21:25
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
ΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.
17/12/2006, 12:54:39
Ρίξτε μια ματιά στο Daedalus Starship project, που πρότειναν το 1973 κάποιοι μέσα από το Planetary Society (ήμουν και γω κάποτε μέλος).
Θυμίζει αρκετά κάποιες πρόσφατες θεάσεις ufo, ή κάνω λάθος;

http://www.damninteresting.com/?p=655#more-655

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

18/12/2006, 18:21:29
quote:
Να λοιπον μια εξηγηση για την δημιουργια των βιομοριων που απογοητευει μεν τους λατρεις της εξωγηινης ζωης αλλα τυγχανει πειραματικης επιβεβαιωσης…

Θα συμφωνήσω με την Ostria και τον Open Mind .

quote:
Ρίξτε μια ματιά στο Daedalus Starship project, που πρότειναν το 1973 κάποιοι μέσα από το Planetary Society (ήμουν και γω κάποτε μέλος).
Θυμίζει αρκετά κάποιες πρόσφατες θεάσεις ufo, ή κάνω λάθος;

Βεβαιότατα και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
Αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι . Τα διαστημόπλοια μας (αν δεν κάνω λάθος ) είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να κόβουν βόλτες στην ατμόσφαιρα.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

19/12/2006, 08:11:53
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...

http://www.livescience.com/php/multimedia/imagegallery/igviewer.php?imgid=928&gid=60

stanfromgreeceΜέλος
19/12/2006, 08:21:06
Φίλε ΟΑΝΝΗSEA πολύ ωραία η σελίδα με τις εικόνες με τα δεινοσαυράκια!
(δεινοσαυράκια που λέει ο λόγος γιατί... μόνο για κατοικίδια δεν θα έκαναν!χιχιχι)...
Λοιπόν... δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να καταλάβει την ομοιότητα αυτών των προιστορικών ζώων με τα σημερινά πουλιά,ψάρια,και ερπετά (κυρίως με τις σαύρες και τους κροκόδειλους)...
Μάλλιστα,αν θυμάται κανείς και την ταινία Jurasic Park 1, η κίνηση των κοπαδιών των δεινοσαύρων πάνω στην γή, θύμιζε πολύ την κίνηση των κοπαδιών των πουλιών στον αέρα...
Φίλε OANNHSEA μήπως θα ήθελες να προσέξουμε και κάτι άλλο στις εικόνες που μου διέφυγε?