- MIA ΠΡΟΤΑΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Εγώ εξαιτίας της υπάρχω σ'αυτό το σάιτ!!!
Λοιπόν,ώρα,μέρος,όπλο και να φέρεις και ένα μάρτυρα.
Περιμένω (και προτείνω ξίφος).
Είναι ξέρεις πολύ χρήσιμο.
Σε βοηθάει να κόψεις πολλά πράγματα. Οπως π.χ. τις κακές συνήθειες, ιδιαίτερα όταν αυτές είναι στην αρχή τους!
Πάρε για παράδειγμα εσένα: Μπήκες με την κακή συνήθεια, να παίζεις κρυφτούλι μέσα στα διάφορα τόπικς, γράφοντας αλλού σοβαρά κι αλλού μπαίνοντας με σκοπό να εμπαίξεις το μέλος μας ΑΤΜΑ. Δεν είμαι βέβαια γιατρός, αλλά μία κοινή λογική μου επιβάλλει να σου θυμίσω, ότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, θα κάνει κακό στην ψυχική σου ηρεμία. Θα σε ωθήσει σε σύνδρομο κολλήματος και μανία καταδίωξης σχετικά με την τάση σου αυτή. Κάτι τέτοιο ως υγειής χώρος (δηλαδή χώρος υγείας - όπως θέλεις πάρτο), δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Δηλαδή να πάθει ένα μέλος μας κόλλημα! ![]()
Αλλωστε, αυτή η τακτική δεν ταιριάζει καν στο "Κανονισμοί Εγγραφής και Συμφωνία με την Πολιτική του ESOTERICA.gr" που υπέγραψες όταν έκανες αίτηση μέλους για τα forums:
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες
Περιμένουμε λοιπόν να είσαι συνεπής με αυτά που δέχτηκες κάνοντας την είσοδό σου στα forums, και μην μας αναγκάσεις να προβούμε σε έμπρακτη απόδειξη ότι όταν μιλάμε για σεβασμό στην εγγραφή για τα forums το εννοούμε και δεν το αναφέρουμε ως φιλολογικό στολιδάκι!!!![]()
![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Γιατί δεν το λέει μόνη της?
Εγώ είμαι οπαδός της ΑΤΜΑ κι εσύ πες ότι θες.
Hast du alles verstanden ?
δεν είναι αυτό που μας απασχολεί ασπρίγια. Αυτό είναι το θέμα.
Κι επειδή έτυχε να σε διαβάσω και σε άλλα θέματα, όπου παρατήρησα ότι έχεις υγειή άποψη, θα σε παρακαλούσα, μην προκαλείς γενικά. Με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Το θέμα αυτό - και ζητούμε συγνώμη που είχε ξεφύγει της προσοχής μας, παρότι παλιό - απενεργοποιείται.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------