ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/06/2012, 13:05:53
Άλλο αυτό, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Λέμε για απλούς ανθρώπους. Ένας γιδοβοσκός σε κάποιο βουνο που έτυχε να έχει μια αστρική εμπειρία δεν σημαίνει ότι υπάρχει καποιος απώτερος σκοπός σε αυτό, όπως ακριβώς δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός στο να κλάσει κάποιος την ώρα που ονειρεύεται. Είναι απλά κάτι που συμβαίνει.
TinaGRΜέλος
13/06/2012, 13:22:41
Αλλο το κλασιμο και αλλο η Α.Π
Εγω μιλαω για συγκεκριμενα ατομα και γι αυτους που εμβαθυνουν στο θεμα...Και εγω ξερω ατομο που βρεθηκε ξαφνικα εξω απο το σωμα του φοβηθηκε και ξαναμπηκε..Ξερω ομως και ατομο που του ετυχε ξαφνικα,ασχοληθηκε και εμαθε πολλα πραγματα...ειδε πραγματα με τη βοηθεια ''οδηγου''...Μη μενεις στο επιφανειακο μερος αυτων που λεω Dr.Jekyl..Και σιγουρα ενας γιδοβοσκος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κανει αστρικη προβολη και να ειναι δεκτικος...παρά καποιος που το '''βιαζει'' το ολο θεμα...

13/06/2012, 14:07:03
quote:

Αλλο το κλασιμο και αλλο η Α.Π
Εγω μιλαω για συγκεκριμενα ατομα και γι αυτους που εμβαθυνουν στο θεμα...Και εγω ξερω ατομο που βρεθηκε ξαφνικα εξω απο το σωμα του φοβηθηκε και ξαναμπηκε..Ξερω ομως και ατομο που του ετυχε ξαφνικα,ασχοληθηκε και εμαθε πολλα πραγματα...ειδε πραγματα με τη βοηθεια ''οδηγου''...Μη μενεις στο επιφανειακο μερος αυτων που λεω Dr.Jekyl..Και σιγουρα ενας γιδοβοσκος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κανει αστρικη προβολη και να ειναι δεκτικος...παρά καποιος που το '''βιαζει'' το ολο θεμα...

Καλή απάντηση πήρες Ντοτόρο.
Κι άν ο βοσκός έχει "επιλεχθεί" ?

Για να έχουμε ένα καλό ερώτημα Ντοτόρο.Τι προσπαθείς να κάνεις?
Να απαξιώσεις το αστρικό ταξίδι?
Να αρνηθείς ότι έχουμε την δυνατότητα να εγκαταλείπουμε το φυσικό μας σώμα κατά βούληση?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
13/06/2012, 15:37:21
[quote] Doctor
Άλλο αυτό, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Λέμε για απλούς ανθρώπους. Ένας γιδοβοσκός σε κάποιο βουνο που έτυχε να έχει μια αστρική εμπειρία δεν σημαίνει ότι υπάρχει καποιος απώτερος σκοπός σε αυτό, όπως ακριβώς δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός στο να κλάσει κάποιος την ώρα που ονειρεύεται. Είναι απλά κάτι που συμβαίνει.
--------------------------------------------------------

-Aν και θα ήθελα να αποφύγω να εμπλέξω με κλανιές το όνομα κάποιου γιδοβοσκού που έγινε μεγάλος μύστης,το κάνω γιατί είμαι σίγουρος
ότι ο μεγάλος μύστης και γιδοβοσκός Σπύρος Νάγος εκεί που είναι,θα χαμογελάει με σοφία και κατανόηση με τις μικρότητες μας.

TinaGRΜέλος
13/06/2012, 15:38:53

TinaGRΜέλος
13/06/2012, 16:10:25
Προσεχε μη χε&$@τεις μόνο και βρωμισουμε ενω βρισκεσαι σε διαλογισμο...

13/06/2012, 16:10:43
Εκλεκτοί μου αστροπροβλητές, αν θεωρείτε οτι το να έχετε κάποια αστρική εμπειρία σας καθιστά... εκλεκτούς, συνεχίστε να το πιστεύετε. Κανένα πρόβλημα απο μένα.

Τώρα πάω να διαλογιστώ στις κλανιές, παρακαλώ αφήστε τα πάμπερς στο θυρωρείο.

13/06/2012, 16:13:41
quote:
quote:
Εκλεκτοί μου αστροπροβλητές, αν θεωρείτε οτι το να έχετε κάποια αστρική εμπειρία σας καθιστά... εκλεκτούς, συνεχίστε να το πιστεύετε. Κανένα πρόβλημα απο μένα.

Προσεχε μη χε&$@τεις μόνο και βρωμισουμε ενω βρισκεσαι σε διαλογισμο...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/06/2012 16:14:00

NotirkΜέλος
13/06/2012, 16:39:11
[quote]

-------------------------------------------------------------
-Μίλησε ο Mr Hyde.Κατανόηση παιδιά αλλά και προσοχή,τα μάτια σας 400.

NotirkΜέλος
13/06/2012, 16:45:19
Προσοχή !!!! ο Mr Hyde βγήκε παγανιά!!!!!!!

13/06/2012, 16:48:04
Άσε μας ρε Νότρικ που κάθε φορά πρέπει να τρώμε στα μούτρα μας τον κάθε πικραμένο. Κάποιος του είπε κάτι, που του είπε κάτι, που του είπε κάποιος, που διάβασε κάπου. Το έχουμε ξαναπει, ο καθένας σε αυτόν τον τόπο λέει ό,τι θέλει.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/06/2012 16:52:55

NotirkΜέλος
13/06/2012, 17:13:30
[quote]
Άσε μας ρε Νότρικ που κάθε φορά πρέπει να τρώμε στα μούτρα μας τον κάθε πικραμένο. Κάποιος του είπε κάτι, που του είπε κάτι, που του είπε κάποιος, που διάβασε κάπου. Το έχουμε ξαναπει, ο καθένας σε αυτόν τον τόπο λέει ό,τι θέλει.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/06/2012 16:52:55
=============================================================
-O.K. σε αφήνω , με μένα δεν θα έχεις πρόβλημα. Με τον διπλό εαυτό σου όμως ίσως έχεις.
-Για ψάξου!!!

13/06/2012, 17:40:06
Notirk είσαι τόσο αθώος
AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 14:50:33
Γεία σας!
μόλις είδα το θέμα και δεν ξέρω αν έχετε αναφερθεί σε αυτό αλλά γίνετε στην α.π να προβάλεις το σώμα σου στο φυσικό κόσμο κ οι αλλοί να μπορούν να το δουν κανονικά ? ομολογώ οτι δεν ξέρω πολλά πράγματα για το θέμα αυτο....μόνο όσα μου εχει πεί ενας new wiccan- μαγος για αύτο που για κάποιο λόγο δεν τον πολυ-εμπιστεύομαι ...
ευχαριστώ

TinaGRΜέλος
16/06/2012, 14:53:25
Γινεται αλλα δεν μπορει να σε δει οποιοσδήποτε...

AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 15:07:45
quote:

Γινεται αλλα δεν μπορει να σε δει οποιοσδήποτε...

ειναι μια προσωπικη εμπειρια που εχει γινει εδω και εναν χρονο και ακομα ψαχνω απαντησεις..δεν ξερω κατα ποσο ειναι απ παντως ειναι η πρωτη φορα που μου συνεβει αυτο αν και εχω αρκετες φορες αυτα τα συνιδητα ονειρα

"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"

TinaGRΜέλος
16/06/2012, 15:16:50
Ε πες μας και μας καμια τετοια εμπειρια..γι αυτο ειναι το φορουμ εξάλλου..

AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 15:43:50
[quote]
Ε πες μας και μας καμια τετοια εμπειρια..γι αυτο ειναι το φορουμ εξάλλου..

[/quote
ηταν μια περιοδος πολυ δυσκολη για εμενα οπωσ κ ανγχωτικη ..ηταν απογευματακι κ μιλαγα με την μητερα μου η οποια προσπαθουσε να με ηρεμισει καπως αν και δεν το καταφερε ουτε μου απαντουσε σε καποιεσ ερωτησεις που της εκανα..οπως κ να εχει με επεισε να παω να ξαπλωσω γιατι ημουν πολλες μερες ξαγρυπνη ...πηγα αν κ λογο του ανγχους μου δεν μπορεσα να κοιμηθω οποτε ειπα να ακολουθισω την τεχνικη χαλαρωσης και διααλογισμου που ακολουθουσε μια φιλη μου ...πραγματικα χαλαρωσα κ σε καποια φαση νομιζω οτι εποκοιμηθικα αν και ειχα ενα πολυ παραξενο "ονειρο" ...ειδα την μανα μου λιγο εκνευρησμενη να μου απανταει στις ερωτησεις που της ειχα κανει πιο πριν ..μου ειχε κανει εντυπωση γτ ολα εμιαζαν πραγματικα...περιεργη τωρα αν η μανα μου θα μου δοσει τις ιδιες απαντησεις με τον ονειρικο της εαυτο πηγα κ την ρωτησα κ μου ειπε " παλι τα ιδια παιδι μου κ πριν μια ωρα που με ρωτησες σου απαντησα ...τ εγινε δεν το θυμασε? " απο οτι καταλαβα μ μια συζητηση που καναμε μετα μου ειπε οτι ενω ειχα παει στ δωματιο μου να κοιμηθω μετα απο κανα μισαωρο γυρισα πισω κ την ρωτησα...εγω ομως δεν ειχα φυγει απο το δωματιο καθολου παρα μονο οταν ξυπνισα...

"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"

16/06/2012, 20:09:55
Alkuoni
η παραπάνω εμπειρία σου δεν εχει καμία σχέση με αστρική προβολή .

Στην συγκεκριμένη κατάσταση, η "προβολή" είναι 100% άυλη (πνευματική)
και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τον υλικό κόσμο .

ps
καλώς ήρθες

Hellas at War
TinaGRΜέλος
16/06/2012, 20:22:46
Εμενα παντως οι εως τωρα γνωσεις μου ειναι οτι μπορει καποιος να προβληθει στον υλικο κοσμο ενω το σωμα του κοιμαται..πχ. μπορει να δεις καποιον αγνωστο σε ενα μερος και μετα στην πορεια της ζωης να τον ξαναδεις καπου ασχετα...μονο που στην πρωτη περιπτωση ηταν το αστρικο του σωμα...
εχω διαβασει τετοιες περιπτωσεις...