ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Wolverine - - Κινηματογράφος -

- Wolverine - - Κινηματογράφος -

crucifire5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/05/2009, 09:06:03
Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά. Δεν είναι ότι είναι ψεύτικα, είναι ότι οι seeders τους είναι είδος υπό εξαφάνιση. Anyway.

12/06/2009, 09:29:19
Ο Ρέυνολντς μιλάει για την ταινία Deadpool:

Το στούντιο θέλει η ταινία να είναι όσο πιο αυθεντική γίνεται. Ο Deadpool θα είναι (όπως στα κόμιξ) ο μισθοφόρος με το μεγάλο στόμα, θα φοράει τη στολή, θα είναι χαρακομένος κάτω απ'τη μάσκα, και θα είναι φοβερός!

By the way, πάρτε μια ιδέα για τι πυροβολημένο χαρακτήρα μιλάμε. Ο τύπος είναι σε κόμικ... και ξέρει ότι είναι σε κόμικ!

(το τελευταίο είναι παρωδία του εξώφυλλου της πρώτης εμφάνισης του Spider-Man!

25/12/2009, 02:26:03
Κατάφερα επιτέλους και το είδα! Η ταινία μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε από άποψης δράσης, πλουραλισμού χαρακτήρων και εφέ. Πραγματικά δεν είχε βαρετά σημεία, η υπόθεση τσούλαγε ευχάριστα και οι ποικίλες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μεταλλαγμένων την εμπλούτιζαν ακόμα περισσότερο. Προσωπικά θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής του Γκάμπιτ, ο οποίος ήταν απολαυστικός για το μικρό διάστημα που έπαιξε. Επίσης θα ήθελα λίγα λεπτά δράσης και έντασης ακόμα, κανά δεκαπεντάλεπτο ας πούμε. Οχι ότι δεν ευχαριστήθηκα και με τη δεδομένη διάρκεια της ταινίας, αλλά η συνεχόμενη δράση με τα εντυπωσιακά εφέ σου ανοίγει την όρεξη ρε γαμώτο.

Πολύ καλή δουλειά λοιπόν. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια με την προσωπική ιστορία πολλών ακόμα μεταλλαγμένων!Εύγε!

Lost in Necropolis

La ville de la mort

26/12/2009, 10:38:05
Χμμμ!
Κι έλεγα ποιά ταινία θα δω αυτές τις ημέρες...
Μιας κι εμπιστεύομαι το γούστο σου, θα δω την συγκεκριμένη ταινία που έχω στον σκληρό μου εδώ και μήνες και δεν έχω δει ως τώρα!

In anticipation of my resurrection...

28/12/2009, 18:21:47
παντως, εγω που την ειχα δει, δεν ενθουσιαστηκα και τοσο! την περιμενα καλυτερη... τεσπα!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

Edited by - PREDATOR on 28/12/2009 18:22:19