- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κουϊζ για ''προχωρημένους'':
Enemy of the state + Revolver =[pic]big picture![/pic]
2 φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους ταινίες combined together τι μας δείχνουν?
...............................................................................................................................
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ..... ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ........................................................ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ..........ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ......ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ........ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ......ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ............116 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..... ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ...........
γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος....
Έχεις δίκιο, θέλει άλλους τρόπους... όμως δεν βλέπω τρόπους άλλους αυτή τη στιγμή...
Και μην ξεχνάς ότι τρόπους και να βρούμε, εμείς θα είμαστε οι "γραφικοί" και οι "περίεργοι", απλά και μόνο επειδή στους υπόλοιπους "τίποτε πλέον δεν φαίνεται περίεργο"...
Δεν είναι παράδοξο και περίεργο αυτό από μόνο του? Δεν δείχνει πόσο πετυχημένο είναι το "σύστημα" στην εφαρμογή του?
300 συνειδητά άτομα φτάνουν για να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων στην Ελλάδα (γενικά).
8500 περίπου για να αλλάξει η παγκόσμια κατάσταση...
Κι όμως δεν έχουν μαζευτεί ούτε οι 300 ακόμη...
Τι να πω πλέον. Έχω δεχτεί πια ότι πράγματι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
Θα καταλήξω να συμφωνίσω με τον Ναεϊβιντ Αϊκ, πως μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων είναι απλά ρομποτάκια δίχως ίχνος συνείδησης.
Η μεγαλύτερη μερίδα της ανθρωπότητας έχει μεν συνείδηση, αλλά σε λήθαργο και...
μόνο λίγοι -ευτυχώς ολοένα περισσότεροι- έχουν αφυπνησμένη συνείδηση...
Αυτή είναι η διαφορά στην αντιμετώπιση...
Δεν υπάρχει τρόπος να ξυπνήσουμε εμείς τους άλλους. Μόνο οι ίδιοι τον εαυτό τους. Οπότε προφανώς δεν είναι έτοιμοι ακόμη να αναλάβουν την ευθύνη και τις υποχρεώσεις τους...
Δεν βλέπεις που μονίμως ψάχνουν "υπεύθυνους" έξω από τον εαυτό τους?
Τι να πω. Εγώ αυτό που μπορώ κάνω και έχω πάψει από καιρό να περιμένω συγκεκριμένα αποτελέσματα. Είπαμε πονάει αυτή η κατάσταση, αλλά δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να την "σπρώξω"...
Εδώ είμαστε επίσης όλοι μας λίγο πολύ με ιώσεις, γαστρεντερίτιδες, αναπνευστικά και "αλλεργίες". Στο νηπιαγωγείο μόνο 5 παιδάκια πήγαιναν από τη Δευτέρα...
Πόνοι στις κληδώσεις "φαρυγγίτιδες" και κόπωση στους ενήληκες...
Είναι η "εποχή" λένε...
Τι να τους πεις. Δεν βλέπουν Δεν ακούνε Δεν μιλάνε...
Προτιμούν να μην ξέρουν, να μην ταράζονται...
Πόσα χρόνια μιλάω? Άδικος κόπος...
Σκέφτομαι πια πως όση γνώση και πληροφόρηση να δίνει κανείς
Όσο χρόνο και να ξοδεύει, δεν πιάνει τόπο...
Εμείς ξεκινάμε πάντα θεωρώντας πως απευθυνόμαστε σε σκεπτόμενους, λογικούς, συνειδητούς ανθρώπους.... Όμως όπως έλεγε και ο πατέρας μου πριν από πολλά χρόνια "πρώτα πρέπει να σου αποδείξει ο άλλος πως όντως ΕΙΝΑΙ Άνθρωπος και μετά να τον θεωρείς ως τέτοιο"
Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, σήμερα πια το βλέπω μπροστά μου...