ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/07/2012, 00:52:08
Θα μπορούσε η Γ τάξη,απλώς να αποσύρθηκε όπως προανέφερες.

Εχω μια ακόμη σκέψη.

Η τάξη Β,ίσως να ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γ.[Γίγαντες vs Τιτάνες].

Με προβληματίζει το ευρος ζωής,των τριών πρώτων τάξεων.
Δεν φαίνεται να υπάρχει φυσική θνησιμότητα.

Μα καλά,τόσο χάλια τάξη είμαστε?
Ούτε χίλια χρόνια δεν μπορούμε να ζήσουμε!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/07/2012, 01:10:40
Νικόμαχε, πιστεύω στην μεταφορά από γενιά σε γενιά της μυθιστορίας,αλλά όχι διαμέσου εκατομμυρίων ετών.Αν υπήρχε άλλος πολιτισμός τόσο παλιά(πράγμα πιθανό) δεν αποτελεί κομμάτι των μυθολογιών που μας είναι γνωστές.
Άρα μάλλον η τάξη Α που συζητάτε δεν είχε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον Τ-rex.Συμφωνώ όμως ότι αν υπήρχε δυνατότητα συνάντησης θα τον έκανε σουβλάκι.
Λύσε μου μια απορία.Διάβασα σε ένα post σου περί βρωτών.Έχεις διαβάσει Ν. Λίτσα ? Άν όχι κάντο,θα με θυμηθείς.
Βλέπει την μυθολογία με μια ματιά ιδιαίτερη,που δε σου κάνει ρεαλιστική,αλλά σου ανοίγει παράθυρα θέασης της μυθολογίας που διαφορετικά δύσκολα τα προσεγγίζεις.
Άν θέλεις περισσότερες πληροφορίες(τίτλους ,isbn ) πες μου.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

06/07/2012, 01:12:42
Νικόμαχε

Η τάξη Β πολέμησε με την τάξη Γ και έχασε. Από εκεί προέκυψε το Δωδεκάθεο.

Και μια ερώτηση. Σε άλλο topic, περί θεού, βλέπω πως υπάρχει σκοτωμός. Σαν νέο μέλος, νομίζω οτι εύλογα απορώ: πρέπει να βγάλουμε τα πτυχία και τις επαγγελματικές ενασχολήσεις μας στη φόρα? Θέλω να πω, έτσι το συνηθίζετε πλέον? Παλαιότερα δεν θυμάμαι να ήταν έτσι τα πράγματα, κι αρχίζω να αισθάνομαι λίγο άβολα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

06/07/2012, 01:19:06
dsm,
μη μασάς, ο διαφημίζων τα πτυχία του έχει προκαταβολικό έλλειμμα αυτοπεποίθησης και πιθανά μικρό τσουτσούνι.Μετά την πρώτη εβδομάδα συνηθίζεις,και δε δίνεις σημασία.(ε νικ,δίνω και συμβουλές τώρα )

06/07/2012, 01:31:43
Αμεινία

Παρακολουθώ το forum πολλά χρόνια. Δεν έπαιζε έτσι.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω απόφοιτος Δημοτικού και επαγγελματίας αεριτζής. Επιθυμώ η ορθότητα των λόγων μου να κρίνεται ως αυθύπαρκτη και υπό αυτό το πρίσμα, αν κάποιος το έχει ανάγκη.

06/07/2012, 01:34:39
Συμφωνώ και επαυξάνω.

06/07/2012, 01:38:36
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν και ούτε πρόκειται, να χρησιμοποιήσω smilies. Οτι έχω να πω, όποιο συναίσθημα και να έχω ανάγκη να μοιραστώ, το κάνω με το λόγο. Forum. Δεν είναι λέξη αγγλική. Λατινική είναι. και σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα.

06/07/2012, 01:45:02
Ε ναι,στην αρχαία Ρώμη δεν υπήρχαν smilies, αλλά εδώ είναι το τελευταίο που με ενοχλεί.Οι περισσότεροι δεν τηρούν βασικούς κανόνες συζήτησης.
Όμως και πολύ παλαιότερα (εποχή Κέλσου) πάλι εξελίσσοντο καβγάδες χωρίς μέτρο.Παρακολουθούσα κι εγώ πριν χρόνια το forum.

06/07/2012, 01:45:21
Επίσης θα επιθυμούσα ο administrator, συντονιστής, υπεύθυνος, ή όπως αλλιώς ορίζεται, να αφαιρέσει τη βαθμίδα που εμφανίζεται αριστερά στα posts μου. Δεν είμαι βαθμοφόρος, και προφανώς, αφού συμμετέχω, είμαι μέλος.

06/07/2012, 01:50:47
quote:
DSM
Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω απόφοιτος Δημοτικού και επαγγελματίας αεριτζής. Επιθυμώ η ορθότητα των λόγων μου να κρίνεται ως αυθύπαρκτη και υπό αυτό το πρίσμα, αν κάποιος το έχει ανάγκη.

Κι εγώ τι νομίζεις πώς έκανα?
Το Δημοτικό είναι οι ανώτερες σπουδές μου.
Ετσι μπορώ να πηγαίνω παντού και είμαι ελεύθερος να λέω ότι θέλω...σαν τον διάβολο του Λιακό!!
Επομένως μην αισθάνεσαι άβολα,ακόμη κι άν σου πούν μερικοί,το 1/10 απο οτι έχουν πει σε μένα.
Κάνε μια σύνδεση με το...υπερπέραν,όπου υπάρχουν άπειρα tb εγγραφής!

ΑΜΕΙΝΙΑ
Εχω διαβάσει Λίτσα.
Σε αυτο το τόπικ,της μη τεκμηριωμένης γνώσης,μπορείς να λές οτι θέλεις.
Είναι εξ ίσου πιθανό,με όλες τις άλλες υποθέσεις μας,η Δ τάξη,να "δημιουργήθηκε" για τροφή.
Οπως εμείς σήμερα έχουμε δημιουργήσει μια στάνη απο...Ντόλες!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.