- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
μα ειναι σωστο να δημοσιοποιουνται οι προφητειες πανω στις οποιες στηριζεται ο στρατηγικος σχεδιασμος των ενοπλων μας δυναμεων...???για προδοσια το κοβω!!!
ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ?
ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ?
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ...
![]()
![]()
σημεια και τερατα επομενως...!!!
quote:
συγγνωμη αλλα δεν μπορω να γινω σαφεστερος... κωλυομαι! ειναι ζωτικο θεμα εθνικου συμφεροντος!
περιμενω να αποδειξεις οτι εχεις το θαρρος της γνωμης σου...
![]()
Της ρατσας σου ηταν εκεινοι που κυβερνουσαν...
Επι του πρακτεου αν θες επιχειρηματολογησε να κανουμε κουβεντα...
Η ειρωνια κομμενη.
quote:
θα το αποδειξω στο πεδιο της επικειμενης μαχης!
τωρα μου αρεσεις...
Κι εγώ μπορώ προκειμένου να τα οικονομήσω, να γράψω ένα βιβλίο με προφητείες και να το εκδώσω με στόχο μόνο το κέρδος!
Να βάλω και μερικά παπαγαλάκι σε forum για να παρασύρω τους αφελής!.........και να ισχυρίζομαι ότι θέλω!, για έναν αποθανών!.
Υπάρχει κάποια γραπτή μαρτυρία περί τούτων? υπάρχει κάποιο video ντοκουμέντο?
Και μην ξεχνάμε ότι ο Παΐσιος, ήταν άνθρωπος με καλό χιούμορ, όταν έβλεπε ψώνια να τον ρωτάνε κουταμάρες! τους έλεγε αυτά που ήθελαν αφού σε τίποτα δεν τους έβλαπτε και αντιθέτως τους βοηθούσε ψυχολογικά να νιώσουν καλύτερα.
Γνωρίζουμε λοιπόν την ποιότητα των αμθρώπων που τα άκουσαν αυτά! εάν τα άκουσαν?
Μη δένετε λοιπό σχοινί κορδόνι τα όσα αναπαράγονται εφόσον δεν υπάρχουν μαρτυρίες από τον ίδιο τον Παΐσιο παρά από άλλους.
Εάν υπάρχουν (αυστηρά από τον ίδιο) θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει.
Τον Γράψα! (για την ιστορία), σε καμία περίπτωση δε θα τον ήθελα επικεφαλή του Ελληνικού στρατού.......υποτιμώ και θεωρώ βλαβερούς όσους προάγονται με κύρια βάση τα κομματικά τους κριτήρια και καθήκοντα......έχω πάει στο στρατό......κι έχω δει κάθε λογής λουλούδια σε θέσεις που αν μή τι άλλο σε περίπτωση πολέμου θα μας πάρουν στο λαιμό τους!...... νοημοσύνης χαμηλότερης του μετρίου.......νομίζω ότι θα συμφωνείτε!...... και δεν αναφέρομαι στους ΕΠΥ..... αλλά ποιο ψηλά.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
11-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΛΗΘΗ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ...
quote:
Amandeus:
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΛΗΘΗ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ...
Υπάρχουν δύο ειδών διαρροές! ή όντως διαρροή! και η ψευδής διασπορά!.....ποιος μας λέει ότι δεν είναι το δεύτερο?....μια διασπορά ψευδών ειδήσεων με μόνο στόχο το κέρδος εις βάρος τον αφελών?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Άλλωστε οι Προφητείες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, κάθε άλλο παρα κρυφές είναι...Μία απλή αναζήτηση στο Internet ή σε βιβλία του είδους να κάνει κάποιος μπορεί να βρει ότι κυκλοφορεί...
Επομένως κάτι που το γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν μπορεί ν' αποτελέσει εργαλείο προς χρήση.
"Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί", Ηράκλειτος
πι.χι. οταν βγηκε ο στολος για τα ιμια εμεις τον δειχναμε απο τηλεορασεως με πασα λεπτομερεια!
ετσι και εδω: τα στρατηγικα σχεδια τα κυκλοφορουμε υπο μορφην προφητειων στα ελλαδικα φορα!
ετσι οι οχτροι μας κωλωνουν διοτι δεν καταλαβαινουν με τι εχουν κανουν!
θα τους τρελλανουμε τους τουρκους πουναι και φοβιτσιαρηδες τα μεμετια!
![]()
quote:
καλα αυτο δεν ειναι απολυτα σωστο...πι.χι. οταν βγηκε ο στολος για τα ιμια εμεις τον δειχναμε απο τηλεορασεως με πασα λεπτομερεια!
ετσι και εδω: τα στρατηγικα σχεδια τα κυκλοφορουμε υπο μορφην προφητειων στα ελλαδικα φορα!
ετσι οι οχτροι μας κωλωνουν διοτι δεν καταλαβαινουν με τι εχουν κανουν!
θα τους τρελλανουμε τους τουρκους πουναι και φοβιτσιαρηδες τα μεμετια!
Αυτό όμως που αναφέρεις σίγουρα δεν είναι σωστό.
Δεν γίνεται διακίνηση στα διάφορα forum των επιθετικών ή αμυντικών σχεδίων της Ελλάδας!
Αυτό που έγινε εκείνη την περίοδο με τα Ίμια, ήταν ένα τραγικά-απαράδεκτο-εφιαλτικό λάθος του τηλεοπτικού σταθμού, το οποίο εμένα ακόμα και τώρα μ' εξοργίζει....
Οι Προφητείες όμως που κυκλοφορούν, Κοσμα Αιτωλού, Παϊσιου, κ.α., κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς κανέναν περιορισμό. Και καλά κάνουν και κυκλοφορούν, αφού δεν αποτελούν κανέναν Στρατηγικό Σχεδιασμό της Ελλάδας. Θα ήταν χαζό να υπάρχει κάτι τέτοιο εκ μέρους της χώρας μας.
Για το θέμα των "Προφητειών", είναι ζήτημα που τρέχει παράλληλα με την πραγματικότητα και την επηρρεάζει στον βαθμό που θέλει η κάθε πλευρά. Στην μεν Ελληνική ως κρυφή ελπίδα, στην δε αντίπαλη ως κρυφός φόβος....
"Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί", Ηράκλειτος