ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/02/2007, 16:23:43

quote:

Avallon

Eίδατε τελικά πόσο σπαστικό καταντά μερικές φορές να μη μιλάμε ξεκάθαρα?

Και πόσο επίσης σπαστικό και αγενές να μπαίνει κάποιος να ρίχνει τα μπινελίκια του και εξήγηση να μην δίνει.

Ποιός ο λόγος να γραφτεί κάτι εδώ μέσα αν όχι για να σχολιαστεί?

Αυτό που βέβαια εννοώ είναι ότι αν ο αγαπητός Τάσος θεωρούσε ότι δεν τίθεται θέμα θα το έριχνε το μπινελίκι εκτός διαδικτυκού χώρου, στο σπίτι του και το θέμα θα σταματούσε εκεί. Ομως όταν τα μπινελίκια μεταφέρονται εδώ και εμείς γινόμαστε αποδέκτες της έντασης που υφίσταται ο Τάσος αν μη τι άλλο οφείλεται μια εξήγηση. Είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω?

εγω νομιζω οτι τα ειπε ξεκαθαρα ο Τασος:

ΝΤΑΒΕΛΗΣ
Απεστάλη: 17/01/2007, 17:59:20
-------------------------------------------------------------------------

Λάθος, λάθος, λάθος !

Να πάει να γαμηθεί το τόπικ και ο δημιουργός του μαζί.

Μετάνιωσα για ο,τι έχω γράψει στα τόπικ της Πεντέλης και ο,τι φωτογραφίες έχω βάλει από το 2003 μέχρι σήμερα.

Αμαλία, σε παρακαλώ θερμά να κλειδώσεις το τόπικ αμέσως. Κι αυτό που λέγαμε περί παρουσίασης του βιβλίου, ας το αφήσουμε καλύτερα. Δεν έχω να παρουσιάσω τίποτα σε κανέναν.

Ευχαριστώ.

Χαίρετε.

"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)

και να σου πω κατι?

μαλλον δικιο ειχε οταν εγραφε "Μετάνιωσα για ο,τι έχω γράψει στα τόπικ της Πεντέλης και ο,τι φωτογραφίες έχω βάλει από το 2003 μέχρι σήμερα", αν κρινω απο τον ενθουσιασμο που επεσε μολις ανακοινωσα οτι θα πει σε εκπομπη την αποψη του για το βουνο...

Ποιός ο λόγος να γραφτεί κάτι εδώ μέσα αν όχι για να σχολιαστεί?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

09/02/2007, 11:59:51
quote:
μαλλον δικιο ειχε οταν εγραφε "Μετάνιωσα για ο,τι έχω γράψει στα τόπικ της Πεντέλης και ο,τι φωτογραφίες έχω βάλει από το 2003 μέχρι σήμερα", αν κρινω απο τον ενθουσιασμο που επεσε μολις ανακοινωσα οτι θα πει σε εκπομπη την αποψη του για το βουνο...

Δεν ξέρω πόσοι τρόποι υπάρχουν για να "νοιώσεις" την αμηχανία ή τον ενθουσιασμό κάποιου που κρύβεται πίσω από ένα nickname και έναν υπολογιστή... εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα...

Περιμένω πάντως με αγωνία να σας δω και τους δυο στην εκπομπή.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
EmersonΜέλος
09/02/2007, 18:28:05
Σε ποια εκπομπη ?

ΝΒ

TrollΜέλος
09/02/2007, 19:38:43
ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΣΤΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΥΜΗΣΟΥ... Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ.

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ DVD KAI TA VIDEO ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ-ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ TV ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

09/02/2007, 20:19:40
ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.
L_BugΝέο Μέλος
15/02/2007, 02:35:58
Γεια σε ολους!
Άρχισα να διαβαζω το φορουμ πριν λίγες μέρες κ είναι πραγματικά ενδιαφέρον!
Όσο για την εκπομπή, επειδή σπουδάζω εξωτερικό κ φυσικά την έχασα, είναι δυνατόν να μου πει κάποιος που μπορώ να την βρω? Υπάρχει σε κάποιο site?

15/02/2007, 03:09:04

quote:

L_Bug

Γεια σε ολους!
Άρχισα να διαβαζω το φορουμ πριν λίγες μέρες κ είναι πραγματικά ενδιαφέρον!
Όσο για την εκπομπή, επειδή σπουδάζω εξωτερικό κ φυσικά την έχασα, είναι δυνατόν να μου πει κάποιος που μπορώ να την βρω? Υπάρχει σε κάποιο site?

καλως ηρθες στο φορουμ!

τι ακριβως διαβασες σε αυτο το τοπικ?

γιατι λιγο παραπανω λεγαμε για το οτι ο οικοδεσποτης του πηρε τα βουνα και φυτευει σεκογιες στην Πεντελη

τελευταια φορα τον κατεγραψε η καμερα της συγκεκριμενης εκπομπης και εκτοτε αγνοειται (οπως μυστηριωδως και πολλες σεκογιες απο την αμερικη )

την εκπομπη δεν μπορεις να την βρεις, πρωτον γιατι ανηκει στην παραγωγη της εκπομπης και δευτερον γιατι την επεξεργαζονται ειδικοι του πανεπιστημιου του Πρινσετον προσπαθωντας να βρουν σχεση μεταξυ του Νταβελη και των εξαφανισμενων σεκοϊων)

www.johnniebegood.gr

15/02/2007, 18:12:15
είδα και ξαναείδα την εκπομπή 20 φορές για να την εμπεδώσω. [bug, θα την επεξεργαστώ και θα την ανεβάσω κάπου, γι' αυτό stick around!]

τέλος πάντων, εν τάχει να πω κι εγώ συγχαρητήρια στους κυρίους θανάση, γιάννη καθώς και στη σελήνη, που χρησιμοποιήσαν πολύ καλά το λιγοστό χρόνο που τους δώθηκε, παραθέτοντας στοιχεία και όχι εικασίες, όπως κάποιοι... φουμαράκιδες...

και να απευθυνθώ στον κύριο γιάννη κυρίως...

στην εκπομπή, και όχι τόσο όταν τον έχω απέναντί μου, ο τάσος όντως φαινόταν, και ακουγόταν πολύ περίεργος... στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο φωτισμός, το τρακ, η ποιότητα των μικροφώνων και λοιπά, αλλά, όχι.

είναι πιο πολύ το βλέμα του, οι παύσεις ανάμεσα στις λέξεις [όχι τις προφανείς πάυσεις από το μοντάζ] οι λέξεις που χρησιμοποιούσε...

όντως δείχνουν ένα διαφορετικό τάσο. βέβαια όταν πάω να ανοίξω αυτή την κουβέντα αρχίζει τα "τα έχεις χάσει","τι καπνίζεις;" κλπ...

αν μπει και δει αυτά που γράψω θα με πει ψυχάκια... αλλά δε θα μπει.

τεσ' πα, αναρωρτιώμουν αν αυτές οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με αυτό που είπατε πιο πάνω περι νέου τάσου.

δε θέλω βέβαια να μου πείτε συγκεκριμένα συμβάντα, αφού ο ίδιος δε θέλει να υο συζητήσει...

15/02/2007, 18:59:22

quote:

crucifire

και να απευθυνθώ στον κύριο γιάννη κυρίως...

κυριος Γιαννης?

τι σουκανα ρε παληκαρι και βριζεις???

quote:

στην εκπομπή, και όχι τόσο όταν τον έχω απέναντί μου, ο τάσος όντως φαινόταν, και ακουγόταν πολύ περίεργος... στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο φωτισμός, το τρακ, η ποιότητα των μικροφώνων και λοιπά, αλλά, όχι.

είναι πιο πολύ το βλέμα του, οι παύσεις ανάμεσα στις λέξεις [όχι τις προφανείς πάυσεις από το μοντάζ] οι λέξεις που χρησιμοποιούσε...

όντως δείχνουν ένα διαφορετικό τάσο. βέβαια όταν πάω να ανοίξω αυτή την κουβέντα αρχίζει τα "τα έχεις χάσει","τι καπνίζεις;" κλπ...

αν μπει και δει αυτά που γράψω θα με πει ψυχάκια... αλλά δε θα μπει.

τεσ' πα, αναρωρτιώμουν αν αυτές οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με αυτό που είπατε πιο πάνω περι νέου τάσου.

φιλε crucifire μ εφτιαξες!!!

επιτελους καποιος ειδε πισω απο τις λεξεις!!!

quote:

δε θέλω βέβαια να μου πείτε συγκεκριμένα συμβάντα, αφού ο ίδιος δε θέλει να υο συζητήσει...

αφου δεν προκειται να μπει ομως, και αφου τοπιασες, ας κουτσομπολεψουμε (χεχεχε)

η ολη φαση ηταν καθαρα συγχρονικη

επρεπε να το αναγνωρισουμε και να πραξουμε αυτο που μας ζητουσε το βουνο μεσω συγχρονικοτητας, ξεπερνωντας τις προσωπικες μας επιθυμιες

κανεις μας δεν επιδιωκει την δημοσιοτητα για την δημοσιοτητα, αλλά για τον Τασο ηταν βαρυ και δυσπεπτο (οποιος τον γνωριζει, καταλαβαινει τι εννοω)

τον δεσαμε λοιπον εγω με τον Θαναση και τον λυσαμε μονο την στιγμη που τον κατελαβε το πνευμα του βουνου

δεν μιλαγε ο Τασος, μιλαγε το βουνο μεσω Τασου, οπως εγινε με ολους μας (ισως καποια στιγμη ριξουμε μερικες αποκαλυπτικες φωτογραφιες)

βεβαια απο την επαφη μας με το πνευμα του βουνου καψαμε μερικες συναψεις, και μετα τις σεκογιες (εντελως μεταξυ μας) κυνηγαμε Μαχαιροδοντες στο βουνο

επικινδυνους Μαχαιροδοντες δυστυχως

θα δειξει...

www.johnniebegood.gr

L_BugΝέο Μέλος
16/02/2007, 05:42:32
Το είδα οτι ο Νταβελης ταπηροκρανιαση αλλά δεν κατάλαβα τον λογο!
Ελπίζω να λυθεί το όποιο ζήτημα έχει προκύψει. Καινούρια είμαι δεν έχω μάθει ακόμα τα gossip..give me time
Cruci είσαι αστέρι!περιμένω να κανεις upload το βίντεο όποτε μπορείς.
Πολύ θέλω να το παρακολουθήσω!

Νταβέλη γύρνα πίσω!

stavros_pΜέλος
16/02/2007, 16:43:27
Άσχετο, αλλά σήμερα που πέρασα από την «αλάνα» της Πύριζας είχε ένα σκελετό ζώου. Τώρα με σκυλί έμοιαζε, δεν είμαι σίγουρος όμως. Προχθές δεν ήταν εκεί απ' ότι θυμάμαι. Τι διάολο γίνεται εκεί? Κάτι πρέπει να έγινε γιατί ήταν τελείως «γυμνός» σκελετός. Μόνο στο κεφάλι είχε λίγο σάρκα. Έλειπαν και τα οστά από τα μπροστινά πόδια κιόλας. Ξέρει κανείς τίποτα?
16/02/2007, 20:09:42
quote:

κυριος Γιαννης?

τι σουκανα ρε παληκαρι και βριζεις???

από τότε στο σπίτι του τάσου, όταν σας αποκαλώ γιάννη κι όχι jonniebegood [που βασικά γράφεται johny] χρησιμοποιώ πλυθηντικό. τώρα αν σας πειράζει, οκ. χεχε

quote:
επιτελους καποιος ειδε πισω απο τις λεξεις!!!

μα έκανε μπαμ!

quote:
κανεις μας δεν επιδιωκει την δημοσιοτητα για την δημοσιοτητα, αλλά για τον Τασο ηταν βαρυ και δυσπεπτο (οποιος τον γνωριζει, καταλαβαινει τι εννοω)

τον δεσαμε λοιπον εγω με τον Θαναση και τον λυσαμε μονο την στιγμη που τον κατελαβε το πνευμα του βουνου

θα προσπαθήσω και πάλι να δω πίσω από τις λέξεις... αλλά αν θες να μου πεις κάτι και έχεις πρόβλημα δημοσιότητας, το mail μου είναι πάνω αριστερά!

quote:
βεβαια απο την επαφη μας με το πνευμα του βουνου καψαμε μερικες συναψεις, και μετα τις σεκογιες (εντελως μεταξυ μας) κυνηγαμε Μαχαιροδοντες στο βουνο

...ωπ, σε έχασα!

quote:
Cruci είσαι αστέρι!περιμένω να κανεις upload το βίντεο όποτε μπορείς.

δεν κάνει τίποτα φίλη μου, θα το ανέβαζα έτσι κι αλλίως. με την άδεια των παιδιών... αν και έχει λίγο παράσσιτο ο ήχος επειδή καταλάθος έγδαρα ένα καλώδιο και το είδα μετά την εκπομπή.
αλλά γι' αυτό υπάρχει το editing software!

quote:
με σκυλί έμοιαζε, δεν είμαι σίγουρος όμως

μικρός μαχαιρόδους, ίσως;

quote:
Κάτι πρέπει να έγινε γιατί ήταν τελείως «γυμνός» σκελετός. Μόνο στο κεφάλι είχε λίγο σάρκα. Έλειπαν και τα οστά από τα μπροστινά πόδια κιόλας

WTF ?!

16/02/2007, 21:32:12

quote:

stavros_p

Άσχετο, αλλά σήμερα που πέρασα από την «αλάνα» της Πύριζας είχε ένα σκελετό ζώου. Τώρα με σκυλί έμοιαζε, δεν είμαι σίγουρος όμως. Προχθές δεν ήταν εκεί απ' ότι θυμάμαι. Τι διάολο γίνεται εκεί? Κάτι πρέπει να έγινε γιατί ήταν τελείως «γυμνός» σκελετός. Μόνο στο κεφάλι είχε λίγο σάρκα. Έλειπαν και τα οστά από τα μπροστινά πόδια κιόλας. Ξέρει κανείς τίποτα?

φιλε Σταυρο, ψοφια σκυλια υπαρχουν σε διαφορα μερη στο βουνο

ψοφησαν και τα πετανε εκει (πολλα ψοφησαν απο φολες)

ο Τασος ειχε βρει ενα σημειο οπου καποιος πεταγε ψοφια σκυλια σε ποσοτητες

οσον αφορα το γυμνο σκελετο, τα ψοφια ζωα ειναι τροφη για ενα σωρο αλλά ζωα, εντομα και πουλια

quote:

quote:
κανεις μας δεν επιδιωκει την δημοσιοτητα για την δημοσιοτητα, αλλά για τον Τασο ηταν βαρυ και δυσπεπτο (οποιος τον γνωριζει, καταλαβαινει τι εννοω).

crucifire

θα προσπαθήσω και πάλι να δω πίσω από τις λέξεις... αλλά αν θες να μου πεις κάτι και έχεις πρόβλημα δημοσιότητας, το mail μου είναι πάνω αριστερά!

οπως στα λεω εγιναν!

quote:

quote:

...ωπ, σε έχασα!

αναμενομενο, γιατι ηταν για τον Τασο - θα δειξει εν καιρω φιλε μου

quote:

quote:
με σκυλί έμοιαζε, δεν είμαι σίγουρος όμως

μικρός μαχαιρόδους, ίσως;

χαχαχα!

με προλαβες!!!

καλωσοριζω εναν νεο κυνικο στο κλαμπ!

www.johnniebegood.gr

17/02/2007, 12:34:16
quote:

τόσο κυνικός που σχετικά και με την ανιμιστική υπόσταση του βουνού έχω κάποιες ενστάσεις, αλλά θα με κυνηγήσεις με την πατρόνα!

quote:
οπως στα λεω εγιναν!

να υποθέσω ότι εννοείς κάποιου είδους... διονυσιασμό, που λέει κι ο τάσος;

18/02/2007, 00:25:43

quote:

crucifire

quote:

τόσο κυνικός που σχετικά και με την ανιμιστική υπόσταση του βουνού έχω κάποιες ενστάσεις, αλλά θα με κυνηγήσεις με την πατρόνα!

αν προσπαθουσα να σε πεισω ή προσυλητισω, δεν θαμουν ανιμιστικης αντιληψης καλο μου

quote:

quote:
οπως στα λεω εγιναν!

να υποθέσω ότι εννοείς κάποιου είδους... διονυσιασμό, που λέει κι ο τάσος;

ΤΟΝ ΔΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

το εννοω!!!

www.johnniebegood.gr

18/02/2007, 16:40:50
quote:
αν προσπαθουσα να σε πεισω ή προσυλητισω, δεν θαμουν ανιμιστικης αντιληψης

μάλλον... βασικά, για να είμαι σίγουρος ότι δε κάνω λάθος, μπορείς να μου πεις με δύο λόγια τι πρεσβεύει η ανιμιστική αντίληψη; ψιλοθυμάμε μια συζήτηση με το φώτη στον τάσο, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το έπιασα...

ότι το σύμπαν είναι ζωντανό;

quote:

καλά, σοβαρά; θα μου στείλεις μια φοτογραφία; θέλω να την κάνω αφίσα! να του την κολλήσω εκεί που έχει τη δούκισσα!

18/02/2007, 18:20:51

quote:

quote:
αν προσπαθουσα να σε πεισω ή προσυλητισω, δεν θαμουν ανιμιστικης αντιληψης

crucifire

μάλλον... βασικά, για να είμαι σίγουρος ότι δε κάνω λάθος, μπορείς να μου πεις με δύο λόγια τι πρεσβεύει η ανιμιστική αντίληψη; ψιλοθυμάμε μια συζήτηση με το φώτη στον τάσο, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το έπιασα...

ότι το σύμπαν είναι ζωντανό;

το Συμπαν ειναι Ενθεο και Ζωντανο

τα Παντα ειναι εκφανσεις του Θειου, αρα τα Παντα ειναι Ζωντανα, με Πνευμα και Ισαξια (θα το αναπτυξω στο βου μερος του βιβλιου)

εγω που χου δεν αξιζω τιποτα παραπανω απο το σκατο μιας αγελαδας (και πολυ λεω, γιατι χεζουν καργα αυτες)

quote:

quote:

καλά, σοβαρά; θα μου στείλεις μια φοτογραφία; θέλω να την κάνω αφίσα! να του την κολλήσω εκεί που έχει τη δούκισσα!

θα τις βγαλω μια και καλη στο δικτυο για να τον εκθεσω

www.johnniebegood.gr

19/02/2007, 13:21:27
δηλαδή ότι δεν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη απ΄τον άνθρωπο, αλλά μία καθολική δύναμη στην οποία ανήκουμε και εμείς και τα σκατά της αγελάδας;, ή ότι κι εμείς και το σκατό έχουμε δημιουργηθεί [από κάτι άλλο] ;;;

προτιμώ την πρώτη εκδοχή. άλλωστε βάση της γενικευμένης θεωρίας του χάους, τα πάντα επιρεάζουν τα πάντα και όλα συνδέονται... η άσπρη μπάλα του μπιλιάρδου χτυπάει την 8, η 8 κάνει τρεις κωλοτούμπες στον αέρα, μπαίναι στην τρύπα, παίρνω το παιχνίδι, και χαίρομαι.

βέβαια αν ισχύει αυτό τα πάντα είναι προδιαγεγραμένα απ΄την πρώτη παρουσια κίνησης στο σύμπαν.... πονοκέφαλος. και λάθος τόπικ.

έχεις ανοίξει κανα τόπικ για τον ανιμισμό μήπως, ή θα πρέπει να περιμένουμε το βιβλίο, που δε λέει να εκδοθεί!!!

19/02/2007, 16:43:06

quote:

crucifire

δηλαδή ότι δεν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη απ΄τον άνθρωπο, αλλά μία καθολική δύναμη στην οποία ανήκουμε και εμείς και τα σκατά της αγελάδας;, ή ότι κι εμείς και το σκατό έχουμε δημιουργηθεί [από κάτι άλλο] ;;;

προτιμώ την πρώτη εκδοχή.

αφου ξερεις, τι ρωτας?

να βασιζεσαι παντα σε αυτο που νιωθεις

quote:

άλλωστε βάση της γενικευμένης θεωρίας του χάους, τα πάντα επιρεάζουν τα πάντα και όλα συνδέονται... η άσπρη μπάλα του μπιλιάρδου χτυπάει την 8, η 8 κάνει τρεις κωλοτούμπες στον αέρα, μπαίναι στην τρύπα, παίρνω το παιχνίδι, και χαίρομαι.

βέβαια αν ισχύει αυτό τα πάντα είναι προδιαγεγραμένα απ΄την πρώτη παρουσια κίνησης στο σύμπαν.... πονοκέφαλος. και λάθος τόπικ.

δεν ειναι ετσι

καθε στιγμη υπαρχει δραση που επηρεαζει την συγχρονικοτητα και τιποτα δεν ειναι ακριβως προδιαγεγραμμενο

quote:

έχεις ανοίξει κανα τόπικ για τον ανιμισμό μήπως, ή θα πρέπει να περιμένουμε το βιβλίο, που δε λέει να εκδοθεί!!!

κατι επαιζε απ ο,τι θυμαμαι (οχι ανοιγμενο απο εμενα παντως)

παντως το συμπαν ειναι το μερος του Θειου που αντιλαμβανομαστε και κατα ανιμιστικη αντιληψη Εννοο

οσο για το βιβλιο, εχουμε καιρο - ακομη δεν αναλυσαμε τα στοιχεια του πρωτου

www.johnniebegood.gr

20/02/2007, 15:43:00
όντος θέλω να σου πω μερικά πράγματα που πρόσεξα στο βιβλίο, και άλλα μου έκανα εντύπωση και θέλω να μάθω περισσότερα, και άλλα πρέπει να τα προσέξεις, και να μην τα επαναλάβεις στο επόμενο [εκτός από τα τυπογραφικά που στα έδειξε ο τάσος, και δε φταίς εσύ έτσι κι αλλίως].
αλλά αυτό τετ-α-τετ, άμα συνέλθει και ο φίλος μας και κάνουμε καμιά βόλτα προς βουνό μεριά...

την κάνω λοιπόν από 'δω μέσα, γιατί... παρακολουθούμαστε!!!