- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πριν απο 2 εβδομάδες μετακόμισα στην Αθήνα και θέλω να επισκεφτώ τη σπηλιά του Νταβέλη αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς να παω.
Παρεμπιπτόντως ειδα και το μέλος JBG στη εκπομπή του Χαρδαβέλα και κατάλαβα ότι έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα.
Οπότε λέω να παρω το θαρρος και να σας ζητησω οδηγίες το πως θα παω.
Ακουσα να αναφερουν για περίεργες φωνες, φαντασματα, εξωγήινους, μεχρι και νανους.
Αληθευει κατι απο αυτα;

Δουλέυει μόνο όταν είναι ανοιχτό.
μην ανησυχείς,δεν παίρνει πολλά (το πολύ 20 ευρώ το κεφάλι)...
...................................................................
παρεπιπτόντως,τι θα γίνει με το βιβλίο Ιωάννη Κάλε ??
i wanna read more !!
για εξωγήινους,νεράιδες κλπ ,δεχόμαστε μόνο Σαββατοκύριακα
γιατί έλεγα να πάω με τον νταβέλη, αλλά τον φοβάμε αυτόν. θα με ξεκοιλιάσει, θα μου πάρει τα λεφτά [ολά τα... 2 ευρώ που θα 'χω μαζί μου] και θα με ψάχνει η νικολούλη!
αλλά όντως πρέπει να οργανώσετε κάποια στιγμή μία εξόρμιση για εσοτεριστές που δεν έχουν δει τις κρυφές ομορφιές του βουνού [τα μέρη που δεν έχει πατήσει ακόμα ο νταβέλης δλδ]
Edited by - crucifire on 20/03/2007 13:55:42
ΝΒ
δε θέλεις να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας, φίλε μου;

Είμαι καινούργια στο forum και τον τελευταίο καιρό άρχισα να ασχολούμαι κι εγώ με διαφορα μεταφυσικά, σπηλιές, ανεξήγητα φαινόμενα κλπ. μετά απο ένα βιβλίο που διάβασα "Μυστική Ελλάδα" ονομαζεται, και ειλικρινά μαγευτηκα από τα μυστικά που κρύβει η Ελλάδα μας. Ένα απο αυτά είναι και η γνωστή σε όλους πλέον "Σπηλιά Νταβέλη" στην οποία έχω πάει μόνο μια φορά και αυτό ήταν μέρα. Οφείλω να ομολογήσω ότι πράγματι έστω και τότε ένιωσα κάτι διαφορετικό αλλά τίποτα αξιοσημείωτο όταν μπήκα μέσα. θα ήθελα να ξαναπάω κάποια στιγμή αλλά βράδυ, γιατι έχω ακούσει ότι τότε συμβαίνουν τα πιο παράξενα πράγματα!