ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξόρκια και άλλα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ξόρκια και άλλα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ithopoios8233 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/12/2005, 15:58:07
ξορκια

(το λεει η κοπελα σε αυτον που την απατησε)

1)να σου μεινει στο χερι την ωρα που το τιναζεις
2)να παψει να αψηφα την βαρυτητα

το δευτερο μπορει να το πει και ο αντρας στην γυναικα αλλα σε πληθυντικο βαθμο

να παψουν να αψηφουν την βαρυτητα

αυτα γι αρχη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

23/12/2005, 19:00:08
quote:

ξορκια

κατι που τσουζει τους παντες:

"α που να σου καουν σκληρος και μητρικη ταυτοχρονα"

απενεργοποιειται αν πεις 43 φορες δυνατα κανοντας κουνια σε παιδικη χαρα: "τρεις παπαδες με μαγιω και πεντε αυγα τουρκιας"

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

stormriderΝέο Μέλος
28/12/2005, 22:29:37
Συγγνωμη κιολας, αλλα γιατι το 'χετε παρει τοσο στην πλακα το θεμα?????
Αμφιβαλλετε δηλαδη οτι μπορει και να υπαρχει μαγεια????

Υ.Γ: θα προτιμουσα σοβαρες απαντησεις και οχι εξυπναδες διαφορων ειδων.........

stella-Νέο Μέλος
26/05/2006, 04:07:48
Kαλημερα..ΛΙΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ..ΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕ ΛΕΥΚΗ,ΜΑΥΡΗ ΚΛΠ.ΝΑΙ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ.
stella-Νέο Μέλος
26/05/2006, 04:12:11
Kαλημερα..ΛΙΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ..ΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕ ΛΕΥΚΗ,ΜΑΥΡΗ ΚΛΠ.ΝΑΙ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ.
thanosgymΝέο Μέλος
15/08/2006, 15:04:18
εγω γνωριζω ξορκια και μαυρη μαγεια.
thanosgymΝέο Μέλος
15/08/2006, 15:07:04
αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σου
16/08/2006, 07:42:14
quote:
εγω γνωριζω ξορκια και μαυρη μαγεια.

quote:
αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σου

Φίλε thanosgym, θα ήθελες να μας εξηγήσεις λίγο παραπάνω αν σου προσέφερε κάτι η γνώση της μαύρης μαγείας σε σένα?

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
16/08/2006, 08:35:27
quote:
thanosgym: αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σου

Η μαύρη μαγεία σε κάθε περίπτωση στρέφεται εναντίων σου.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ

VeniaΝέο Μέλος
17/08/2006, 13:32:16
Φυσικά και η μαύρη μαγεία στρέφεται εναντίον σου...αργά ή γρήγορα, δεν έχει σημασία!Ουσιαστικά η μαύρη μαγεία τι είναι?Αρνητικές δυνάμεις που στέλνει κάποιος σε κάποια συχνότητα για να κάνει του κεφαλιού του, γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως είναι και θέλει να περνάει το δικό του.Απ'την άλλη, δυστυχώς, αυτή η αρνητική ενέργεια φτάνει πολλές φορές στον προορισμό της και όντως καταστρέφει άδικα ανθρώπους και καταστάσεις.Έχω προσωπική εμπειρία σ'αυτό...(κάποια άτομα στο παρελθόν που έκαναν μαύρη μάγεια -να το πω έτσι- για να πετύχουν αυτό που ήθελαν και προκάλεσαν πολύ κακό στην οικογένειά μου...στα προσωπικά μου και δεν συμμαζεύεται!Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι το σύμπαν είναι δίκαιο...ότι στέλνεις γυρίζει!Είτε θετικό, είτε αρνητικό.Και όσοι θέλουν να κάνουν ''πρακτική'' στην μαύρη μαγεία, να θυμούνται ότι αρνητικό κάνουν/στέλνουν στους άλλους θα γυρίσει σ'αυτούς, θα έρθει η στιγμή που θα χάσουν κάτι που αγαπάνε.Οι Positive thinkers...συνεχίστε να σκέφτεσται θετικά και στέλνεται θετική ενέργεια εκεί που θέλετε.Γιατί ότι πραγματικά επιθυμούμε, το έλκουμε...Αυτό είναι Λευκή Μαγεία!

vt

Deghar AdharkΜέλος
23/08/2006, 00:20:39
ΑΦΡΟΔΙΤΗ τι ειναι αυτα περι αριστερης πλευρας ?
παντως το αριστερο σημαινει το λαθος.αυτη την δικαιολογια χρησιμοποιουσε η γιαγια μου για να με κανει να γραφω με το δεξι,και τελικα τα καταφερε.
ενα απλο σπελλ ειναι το εξης
πας σε ενα βουνο {πεντελη ας πουμε} και αρχιζεις να φωναζεις "ειμαι βριλ" πρεπει να το ουρλιαξεις πανω απο 100 φορες δυνατα και σε λιγο γυρω σου θα μαζευτουν βριλς,πατς και ολα τα υπολοιπα.
εγω τουλαχιστον οσες φορες το εχω κανει εχει πιασει.
{τα βριλς να τα προσεχεις εχουν αδυναμια στην ομορφες γυναικες,μην φερεις καμια κοπελα μαζι σου}
ποσταρετε και αλλ σπελς.
jonniebeegood το εκανα το σπελ που ειπες και δεν εγινε τιποτα.
θελω αλλο σπελ.

santaclaws is coming....to town!

08/07/2012, 16:24:26
Πρόσφατα προκυρήχθηκε Διαγωνισμός από τη Βρετανική Royal Chemistry Society σχετικά με το φαινόμενο του να παγώνει (υπό συνθήκες) το ζεστό νερό πιο γρήγορα απ'το κρύο, σύμφωνα με το λεγόμενο φαινόμενο Μ'πέμπα.

Ισχύει αυτό, γιατί, και πώς, είναι μερικά ερωτήματα, που όποιος τα απαντήσει μέχρι τις 30 Ιουλίου, μπορεί να αναμένει κάτι παραπάνω από 1000 Ευρουλάκια (τσιγγουνιά όμως κι αυτοί ρε παιδί μου....),

αλλά μέρες που είναι για την Ελλάδα, προβλέπω πολύ κόσμο να ξεσκονίζει τη Φυσική απ'το Γυμνάσιο και το Λύκειο....

δείτε μερικά σχετικά λινκ:

http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=464343&h1=true#commentForm

http://www.hermes2012.org/ice/

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

08/07/2012, 16:29:18
Επειδή τα λεφτά που δίνει ο διαγωνισμός είναι "αστεία" (φτάνουν μόνο για εισιτήρια αλε-ρετούρ Αγγλία και 3 μερόνυχτα διαμονής σε 3* ξενοδοχείο μόνο....), για ένα ερώτημα που υποτίθεται βασανίζει κόσμο και κοσμάκη από την εποχή του Αριστοτέλη, (εάν δεν είναι σικέ ο 'διαγωνισμός')
εγώ προτείνω να κάνουμε μια συλλογική συμμετοχή από δώ μέσα, να μαζέψουμε όλη την ελίτ των ΦυσικοΧημικοΜαθηματικών που έχουμε να καταθεσουμε την πρότασή μας, και αμα κερδίσουμε τα κάνουμε 'ψιλά' σε σουβλάκια και μπύρες στο Μοναστηράκι όλοι παρέα.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 08/07/2012 16:29:57