- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΑΡΙΣΙ
Αβάσιμοι ήταν τελικά οι φόβοι για την πιθανότητα καταστροφικής σύγκρουσης ενός αστεροειδούς με τη Γη το 2014, δήλωσαν χθες οι ειδικοί, επικαλούμενοι νέους υπολογισμούς. Πριν από λίγες μέρες αστρονόμοι ειδικού εργαστηρίου της NASA εντόπισαν τον αστεροειδή 2003 QQ47 και μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για την τροχιά του ανακοίνωσαν ότι υπήρχε μια πιθανότητα στις 909.000 να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας στις 21 Μαρτίου του 2014. Μια τέτοια σύγκρουση θα απελευθέρωνε ενέργεια που θα αντιστοιχούσε με 350.000 τόνους ΤΝΤ, ή οκτώ εκατομμύρια ατομικές βόμβες σαν αυτή που έπεσε στη Χιροσίμα. Ευτυχώς όμως για όλους μας, οι νέοι υπολογισμοί δείχνουν ότι ο επικίνδυνος αστεροειδής δεν θα μας αγγίξει. Με την προϋπόθεση ότι οι υπολογισμοί είναι σωστοί αυτή τη φορά."
Από την Ελευθεροτυπία
Μα καλά τί κάνουν; Την μιά μέρα κάνουν την ανακοίνωση και την επόμενη την αναιρούν; Μήπως αρχίσαμε τα τεστάκια για την αντίδραση του κόσμου;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Όλα αυτά είναι κυρίως για αποπλάνηση του ευρέως κοινού από τα πραγματικά προβλήματα και τις αλήθειες που καίνε...
Όσο πιο πολύ ανοίγουμε τα μάτια μας τόσο περισσότερο θα μας ρίχνουν στάχτη σ΄ αυτά.
Τα λέμε
" Η απάντηση είναι εκεί έξω. Ψάχνει για σένα. Και θα σε βρει... αν το θέλεις."
quote:
Όλα αυτά είναι κυρίως για αποπλάνηση του ευρέως κοινού από τα πραγματικά προβλήματα και τις αλήθειες που καίνε...
Τί να περιμένουμε δηλαδή κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης;!![]()
![]()
![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
http://english.pravda.ru/main/2003/01/28/42633.html
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Εν τέλει μας λένε να μην βγάλουμε πάλι τις παρωπίδες.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι όλοι αυτοί ζουν σε ένα καθεστώς Truman Show ή καλύτερα MATRIX!!! Δεν εξηγείται η απάθεια και η άγνοια που δείχνουν για τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου.
Είδατε ποτέ κανέναν από αυτούς να αναρωτιέται για το αν υπάρχει πχ. Εξωγήινη ζωή ή μεταθανάτεια ή οτιδήποτε που δεν συμβαδίζει με αυτά που τους έχουν πει (ποιοι???...).
Τους είδατε ποτέ να αναφέρονται στους αρχαίους???
Είδατε ποτέ τα κανάλια, που στην ουσία αυτοί διοικούν, να κάνουν εκπομπές μεταφυσικού ή ανάλογου περιεχομένου?
Είδατε ποτέ κανάλια να δείχνουν αναλυτικά τα επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων (πλην ΝΕΤ που και αυτή αναπαράγει παλιά ντοκυμαντέρ που τους έχουν μείνει στα ράφια και τα βάζουν για να γεμίζουν το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι ούτε καν το περιεχόμενό τους γνωρίζουν. Αν ήξεραν ότι κάποια από αυτά βοηθούν όλους εμάς που κάτι διαφορετικό ψάχνουμε, τότε θα μας έδειχναν τραγουδάκια και αθλητικά).
Μόνο όταν έχει δει κάτι όλη η Ελλάδα (ιπτάμενο αντικείμενο που είναι και το θέμα μας) τότε βγαίνουν χασκογελώντας και ειρωνικά πάντα και λένε στις τελευταίες ειδήσεις ότι κάποιοι γέροντες, παιδιά τρελοί, μεθυσμένοι δεν ξέρω τι άλλο θα εφεύρουν να μας πουν είδαν κάτι που έμοιαζε με UFO, αλλά τελικά ήταν μετεωρίτης (όλοι έχουν σπουδάσει αστραφυσική, αστρονομία κλπ).
Λίγα ανοιχτά μυαλά υπήρχαν αλλά τους καθάρισαν κανονικά (ΚΕΝΕΝΤΥ, ΠΑΛΜΕ κλπ).
" Η απάντηση είναι εκεί έξω. Ψάχνει για σένα. Και θα σε βρει... αν το θέλεις."
Πάμε λοιπόν:
1. 04/07/2003 ------ Φωτεινό αντικείμενο κινείται προς Βορρά, αφού εθεάθη από την Αθήνα (με έκτακτο δελτίο ειδήσεων) έως και τα Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια που υποτίθεται ότι προς τα εκεί το αντικείμενο φαινόταν να έχει κάθετη πορεία. Διάφοροι χρήστες ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φαινομένου (mhatz, jimaraslarisa). Η κίνησή του, το χρώμα του κλπ κάνουν μάλλον την πιθανότητα μετεωρίτη να απομακρύνεται...
2. 06/07/2003 ------ (Από τον χρήστη Sunny) Τρία ιπτάμενα αντικείμενα σε τριγωνικό σχηματισμό με σταθερή τροχιά και σταθερή ταχύτητα πετάνε πάνω από την Ανάβυσσο
3. 07/07/2003 ------ (Από τον χρήστη Avallon) Iπτάμενο αντικείμενο στον Αττικό ουρανό κόκκινου χρώματος το οποίο ήταν ακίνητο πάνω από την Αθήνα για αρκετή ώρα.
4. 20/07/2003 ------ (Από τον χρήστη Mano) Φωτεινό αντικείμενο διασχίζει την Ιωνία προς Ηράκλειο.
5. 21/07/2003 ------ Έντονα φώτα στον ουρανό της Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά. Το 'φαινόμενο' έγινε αντιληπτό μέχρι και την Κέρκυρα (άραγε ήταν τα ίδια 'φώτα' ??). Σύμφωνα επίσης με τις ειδήσεις τηλεοπτικών διαύλων (από post του χρήστη Ostria), κάτοικοι της Καβάλας είδαν ΚΑΙ αυτοί φωτεινό αντικείμενο (άρα ΔΕΝ ήταν το ίδιο περιστατικό με το πρώτο) και σαν να μην έφτανε αυτό, το ΑΚΟΥΣΑΝ κι όλας καθώς περνούσε από πάνω τους. Καθηγητής Αστρονομίας κάνει λόγο για 'μεγάλη συχνότητα εμφάνισης φωτεινών αντικειμένων των οποίων οι τροχιές είναι δεξιόστροφες, πράγμα ασυνήθιστο'.
6. 05/08/2003 ------ (Από τον χρήστη Εχετλαίο) Ξανά στην Ήπειρο φωτεινό αντικείμενο κάνει ‘βόλτες’ στον ουρανό της Ελλάδας...
7. 30/08/2003 ------ (Το περιστατικό που έμαθα από πρώτο χέρι και με έκανε να αναζητήσω και να συγκεντρώσω τις παραπάνω περιπτώσεις). Δύο κολλητοί μου φίλοι βρίσκονται ο ένας σε παραλιακό club στη Βάρκιζα και ο άλλος στον Μαραθώνα. Και οι δύο την ίδια ώρα είδαν φωτεινό αντικείμενο να κατευθύνεται μάλλον βόρεια, παράλληλα με τον ορίζοντα, χωρίς ‘ουρά’, με μεγάλη ταχύτητα ώσπου χάθηκε στον ουρανό.
Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος μου μεταφέρει παρόμοιο περιστατικό και ίσως γι’ αυτό να μου έκανε και τόσο εντύπωση. Θα πρέπει πάντως κανείς να έχει ή παρωπίδες ή να ‘κοιμάται’ για να μην του κάνουν τουλάχιστον εντύπωση τα περιστατικά αυτά. Λόγω της δουλειάς μου αλλά και των προσωπικών μου ‘πιστεύω’, αποφεύγω την τηλεόραση και συνεπώς ΔΕΝ βλέπω ειδήσεις και δεν ξέρω αν αναφέρεται κανείς σε τέτοια πράγματα. Φροντίζω όμως να ενημερώνομαι από τα δύο γνωστά ελληνικά portals (Flash και In.gr) και δεν είδα καμία αναφορά, ούτε στα ‘ψιλά’ γράμματα.
Η άποψή μου? ‘Κάτι’ συμβαίνει... Τι είναι αυτό? Μακάρι να ήξερα.... Με ενοχλεί απλά η έλλειψη πληροφόρησης ή μάλλον ο βομβαρδισμός παρα-πληροφόρησης με ‘εγκεφαλικά σκουπίδια’ αφού τα 2/3 των ειδήσεων του STAR που έκατσα να δω προχθές, για να διαπιστώσω τι ‘χάνω’ (lol), ήταν ‘lifestyle’ περιεχομένου... Καληνύχτα δηλαδή.
Καλή συνέχεια σε ό’τι κάνετε...
Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό
http://sprg.ssl.berkeley.edu/image/latest_wic.html
Επειδή γίνεται ζωντανή μετάδοση των εικόνων από το Image (που περιστρέφεται γύρω από την Γη) οι εικόνες στις οποίες αναφέρομαι έχουν ημερομηνία σημερινή και ώρα 13:00:50 και 13:00:49 (Latest WIC, SI13 and SI12 images)
Πρόβλημα στον φακό, στην μετάδοση, ή κάτι άλλο;
-Arthur C. Clarke-
νοιωθω θαυμασια που με τιματε με την παρουσια σας και ειστε ολοι διπλα μου-πλαι μου σε αυτην την πορεια αναζητησης γνωσης και αληθειας.
σας ευχαριστω ολους και ολες ,(συμπεριλαμβανομενων της φιλης ελευθεριας και του φιλου h.i.v),αν και φανταζει πολυ λιγο για ολα οσα κανετε.
πολυ καλη η δουλεια σας h.i.v και ostria ![]()
![]()
![]()
![]()
θα μελετησω με πολυ προσοχη και θα προσπαθησω να δωσω την εκδοχη μου ,να ειστε καλα και να προσεχετε
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας