- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ζήτω η Ελλάς
δεν λεω πολλες χωρες το κανουν αυτο για την προστασια των πολιτων τους ομως καμια χωρα δεν εδωσε την συμβουλη αυτη για την αμερικη οπου αν δεν ειναι επιφοβα εκει που ειναι?
σε ποια χωρα εχετε δει αεροπλανα να ψαχνουν να βρουν ουρανοξυστες?
ποια χωρα ειναι αυτη που ο μισος πλυθησμος της γης θελει να την ανατιναξει?
και ομως καμια ταξιδιωτικη οδηγια
αλλα ξεχασα η αμερικη ειναι η χωρα της ασφαλειας
μονο αυτοι ξερουν να ξεχωριζουν την καλη ασφαλεια
μονο να προσεξουν μην τους πεσει καμια ασφαλεια
ειναι δυνατον να ειναι ασφαλης μια χωρα που ολος ο κρατικος μηχανισμος ειναι σε συναγερμο απο την εποχη των διδυμων πυργων? οσο καλη ασφαλεια και να υπαρχει δεν μπορεις να εχεις τον ελεγχο και να ξερεις τι σχεδιαζει ο καθενας σε μια τοσο μεγαλη χωρα
δηλαδη αν παω εγω στην αμερικη και αφου περασω 1002 ελεγχους και βγω καθαρος και αρχιζω να τριγυριζω στους δρομους
αγορασω ενα αυτοματο οπλο απο τον δρομο που ειναι κατι ευκολο για την χωρα αυτη
και αρχιζω να θεριζω κοσμακη ποιος θα ειχε καταλαβει τι εχω στο μυαλο μου?
και αν αυτο το κανουν 50 ατομα φανταζεστε τι εχει να γινει?
ή αν αντι για αυτοματα παρουν τυφεκια με διοπτρες τι εχει να γινει? τα οποια εχουν καλο δραστικο βεληνεκες αρκετων χιλιομετρων
ή αν απλα πας στο super market και αγορασεις αλατι και μετα σε χρωματοπωλειο για να αγορασεις ολα τα παρελκομενα για να φτιαξεις βομβιτσες ποιος θα σε καταλαβει?
ποια βομβα ρε παιδια? το σπιτι μου θελω να επισκευασω και πηρα και μερικα πραγματα για την κουζινα
δεν μιλαω για χημικα τα οποια δεν χρειαζεται να ειναι και στρατιωτικου τυπου μπορει να φτιαξει καποιος σπιτι του μεγαλες ποσοτητες με υλικα που υπαρχουν μεσα στο σπιτι δηλαδη ουτε για ψωνια δεν χρειαζετε να βγεις
ειναι αναγκη να τα περασεις ολα αυτα απο το αεροδρομιο? ειναι πολυ βλακες οι αμερικανοι μονο μουρη ξερουν να πουλανε τιποτα αλλο
φιγουρα και βλακεια τι ωραιος συνδιασμος
παιδια να πατε στην αμερικη ειναι ασφαλης χωρα
χμ δεν θυμαμαι για το ισραηλ βγαζουν ταξιδιωτικες οδηγιες?
λοιπον τωρα που σας τα ειπα αυτα μαλλον θα μου απαγορευτει η εισοδος στην αμερικη θα μπω στην μαυρη λιστα και θα ψαχνουν να βρουν ποιος ειμαι και τι συγγενεια εχω με τον κουφοντινα και αν πηγα ποτε διακοπες στην λιβυη την οποια την ειχαν βομβαρδισει με θυματα πολλα παιδακια αλλα τοτε δεν μιλησε κανενας για εγκλημα πολεμου (ουτε πολεμος δεν ειχε κυρηχτει) οποτε η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο
τι κριμα και ηθελα να παω να δω τι ωραια που περνανε μεσα στον φοβο που τους εχει κυριευσει
ετσι ειναι οποιος ανακατευετε με τα πιτουρα των τρωνε οι κοτες
και μακαρι να μην τους ξαναχτυπησουν γιατι αυτη η κατασταση που περνανε τωρα ειναι χειροτερη και απο χτυπημα με πυρηνικα
αυτη η αβεβαιοτητα τους τρωει σαν το σαρακι

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
"Μαλλον δεν εχει σταθερη ip και γι'αυτο μπαινει με διαφορα "Nicknames" ..."
Ναι, έτσι είναι... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Παρακαλώ όμως... αγνοήστε αυτά και, πιθανώς επόμενα περιστατικά και μην απαντάτε σε φανατικές ιαχές! Κάτι δεν έχει δύναμη εάν δεν του δώσεις σημασία!
Υπάρχει εξάλλου και το αποτελεσματικό, υπερεξελιγμένο "φάρμακο" που χρησιμοποιούμε: "fanatical-exterminator"! ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------