- 06 Aυγούστου 1945 (Ναγκασάκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εξάλλου, η Αμερική συνέχισε πχ να έχει παρτίδες με τις εταιρίες της οικογένειας του Λάντεν και μετά από το χτύπημα φρόντισε μέλη της οικογενείας του να σταλλούν με ασφάλεια στη Μέση Ανατολή.
Για την κατέρρευση των Πύργων συμφωνώ, για τους επιβαίνοντες των 2 αεροπλάνων δηλώνω άγνοια.
Πάντως, το οτι ήθελαν να δικαιολογήσουν ένα πόλεμο το πιστεύω ακράδαντα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
-Λέτε ότι η οικογένεια Μπους συνεργάζεται με τους Λαντεν,που είναι το παραξενο; Ξέρετε ότι και ο παπους Μπους ήταν στενος συνεργάτης των Ναζί; Μαλιστα,συνεργαζόταν με το χιτλερικο καθεστώς σε επηχειρηματικό επίπεδο κερδιζοντας εκατομμύρια δολάρια.Συνεργάζονταν δλδ με αυτούς που εκαναν τους εβραίους σαπούνι,ενώ σήμερα συνεργάζονται με τους εβραίους για να κανουν <<σαπούνι>> τους <<κακους μουσουλμάνους>>,αυτό για να δείτε ότι η απληστία δεν έχει χρώμα ,θρησκεία,ράτσα αλλά ειναι γνώρισμα ανθρώπων που πρωταρχικό τους μέλημα είναι το κέρδος.
Δεν το έχω ξανακούσει και θα ήθελα να μάθω περισσότερα...

quote:
Ρε παίδες μην ξεχνάτε πως εκτός απο τις δοκιμές που ήθελαν να κάνουν οι ακατονόμαστοι με τις βόμβες ήθελαν να το κάνουν και για αντίποινα λόγω της επίθεσης της Ιαπωνίας στο Pearl Harbour περίπυ 1 χρόνο πρίν
Αυτή ήταν η αφορμή.
Θα μπορούσαν όμως τα αντίποινα που λες να μην περιείχαν...ΠΥΡΗΝΙΚΑ!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γινόταν η επίθεση ης Αμερικής τόσο βάναυση αν δε προηγούταν αυτή του Harbour
Αν και να μου πείς η πρώτη φορά θάταν που θάβρισκαν αφορμή για να ξεκινήσουν εκείνοι την επίθεση,
τέλοσπάντων

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
quote:
Αυτή ήταν η αφορμή.
Θα μπορούσαν όμως τα αντίποινα που λες να μην περιείχαν...ΠΥΡΗΝΙΚΑ!
Ελευθερία, ήταν σε πόλεμο και στο πόλεμο οι άνθρωποι δε σκέφτονται καθόλου λογικά (μη νομίσεις πως επικροτώ τη ρίψη της πυρηνικής βόμβας, αντιθέτως την κατακρίνω).
quote:
Συμφωνούμε απόλυτα πως αυτό ήταν η αφορμή...
Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γινόταν η επίθεση ης Αμερικής τόσο βάναυση αν δε προηγούταν αυτή του HarbourΑν και να μου πείς η πρώτη φορά θάταν που θάβρισκαν αφορμή για να ξεκινήσουν εκείνοι την επίθεση,
τέλοσπάντων
Σαφώς!
Αφορμή θα μπορούσαν να βρούν για το οτιδήποτε, όπως βρήκαν και για να επιτεθούν στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κτλ κτλ...

pigainete sto Google search kai vazete to onoma Prescot Bush?
Για να είχε ο γέρος Μπούς σχέση με τους Ναζί, είναι πολύ πιθανό λόγω συγγένειας να είναι επηρρεασμένος κι ο νεότερος και να έχει φιλικές τάσεις προς τους Ναζί...

...and the Predators will win...
urbis et orbis