ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

05/01/2004, 22:35:25
προφητικη ταινια με θεμα ζωα που εκδικουντε τους ανθρωπους <<τα πουλια>> του χιτσκοκ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

sansationfΜέλος
06/01/2004, 11:47:39
ΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!!! ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!

respect

Sir AuronΝέο Μέλος
08/01/2004, 22:18:56
quote:
ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ...

ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ......

Ζωα εναντιων ανθρωπων, oh yeah.....

oneiric1Μέλος
09/01/2004, 16:18:09
Φίλοι μου τι να πω... απίστευτο και πολύ τρομακτικό το κείμενο της εφημερίδας.... Ειλικρινά τα ‘χω χαμένα!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Sir AuronΝέο Μέλος
09/01/2004, 22:50:42
Eγω εχω χασει τον υπνο μου.

SIMONAΜέλος
10/01/2004, 10:57:29
quote:

Καλημέρα σε όλους.
Η γή/φύση πάντα εύρισκε τόν τρόπο να διορθώνει ενδογενή ή εξωγενή λάθη και θά το κάνει και στό μέλλον.
Οι πίθηκοι καλά κάνουν και ζητούν εκδίκηση όμως εγώ περιμένω να δώ τήν εκδίκηση τών ανθρώπων απέναντι σέ όσους επιμένουν να αδιαφορούν, πιστεύω σκοπίμως, στίς παραινέσεις όλων τών επιστημόνων για ριζική διόρθωση πορείας τής ανθρωπότητας.

Καλημερα σε ολουσ σασ...καινουργια ειμαι στο site αν και μπαινω αρκετα συχνα, πηρα το θαρρος σημερα να επεμβω ενεργα και να απαντησω στα λεγομενα του νεφελοσυνάκτη...Δηλαδη φιλε μου εσυ θα εισαι ενταξει με τον εαυτο σου οταν θα βλεπεις τις καταστροφες (ανεπανορθωτες τις περισσοτερες φορες πλεον) που θα εξακολουθουν να γινονται σε βαρος της Μητερας Φυσης, του ζωικου βασιλειου και ουτο καθεξης, γιατι παντα θα βρισκει τροπους η Μανα Γη να διορθωνει τα δικα μας λαθοι....Προφανωσ δεν βλεπεις τη γινετε γυρω μας,το ποσο απληστοι εχουμε καταντησει..Δεν σεβομαστε τιποτα!!!!παιρνουμε ποντικακια τα δημιουργουμε απο την αρχη με σκοπο την χρησιμοτητα τουσ σε καποιο πειραμα........Συγχωρεστε με αν εγινα ενοχλητικη...Αν ανατρεξουμε στο παρελθον θα δουμε τη σχεση που ειχαν καποτε οι ανθρωποι με τα ζωα και τισ μεγαλεσ διαφορες...ΓΙΝΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.....καιη εκδικιση τησ Γης εναντιον μας εχει ηδη αρχισει..ΣΕΙΣΜΟΙ,ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ,ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ..ολα γινονται αργα αλλα σταθερα,οπως ακριβως τα καναμε και μεις...

Edited by - SIMONA on 10/01/2004 11:04:21

10/01/2004, 12:40:20
Αγαπητέ avatar..

Ως γνωστό εχουμε φερθεί με τον χειρότερο τρόπο στα πλάσματα της φύσης που δεν εχουν νοημοσύνη.
Τα τρώμε, τους στερούμε τον τόπο που ζούν, τα σκοτώνουμε για χόμπυ,
τρώμε τα μωρά τους, τα χρησιμοποιούμε για πειράματα... κλπ.

Την ιδια ακριβώς συμπεριφορά δείχνουμε και στο φυτικό κόσμο.

Δεν γνωρίζουμε τί σκέφτεται αυτό το ζωντανό ή αυτό το δένδρο το οποίο εχει ζωή βλέποντας τον Σοφό Ανθρωπο να σφάζει το παιδί του.
Δεν εχει κάν την ευαισθησία να το σφάξει μακρυά χωρίς να βλέπει η μάνα. Το σφάζει μπροστά της.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει ο άνθρωπος. Γιατί ??
Αυτό ειναι που αναρρωριέμαι. Το γιατί..

Τώρα ρωτάμε γιατί οι πίθηκοι συμπεριφέρονται έτσι.
Μα αυτά τουλάχιστον είναι ζώα. Εμείς που είμαστε άνθρώποι... υποτίθεται οτι είμαστε .... γιατί συμπεριφερόμαστε έτσι???
allzzaro

katiaΜέλος
10/01/2004, 13:43:22
ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

10/01/2004, 14:17:05
quote:
ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Ολοι καταλαβαίνουν τα πάντα. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και το ωραίο είναι οτι ενώ γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν προσπαθούν να πείσουν τους τους εαυτούς τους οτι πράττουν το σωστό χρησιμοποιώντας σαν πρόφαση δικαιολογίες..

Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται στις ειδήσεις οτι ενα λιοντάρι έφαγε έναν άνθρωπο, πρίν απο λίγες μέρες ενας πύθωνας έφαγε αλλον έναν σίγουρα αυτό δεν μας αρέσει....
Αφού ομως δεν μας αρέσει γιατί εμείς το κάνουμε?? Γιατί εμείς
τρώμε τα ζώα?? Γιατί σφάζουμε τα νεογέννητα....

Ολοι έχετε δεί αυτό το τόπικ ... Λίγοι το τίμησαν....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1896

Edited by - allzzaro on 10/01/2004 14:32:40

katiaΜέλος
10/01/2004, 19:34:44
ALLZARO ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ TOPIC ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ TOPIC ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

IerofanthsΝέο Μέλος
10/01/2004, 22:41:53
καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ.

Πραγματικα AVATARGR το θεμα που εθιξες ειναι, κατα τη γνωμη μου, ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα θεματα που εχουν αναπτυχθει κατα καιρους, διοτι, κατα κυριο λογο αφορα τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

ο προβληματισμος μου για τα περιστατικα που διαβαζω και το μελλον του ανθρωπινου γενους, ειναι εξ'ισου σημαντικος με αυτον, των υπολοιπων συνομιλητων.

θα ηθελα ομως να κανω σε αυτο το σημειο μια μικρη αναφορα στην εξελιξη της ζωης στον πλανητη μας, τη ΓΗ. Συμφωνα με επιστημονικες μελετες στο παρελθον δυο φορες στη ΓΗ εχει δημιουργη8ει ζωη και τις δυο εχει καταστραφει απο διαφορα φυσικα αιτια (η αναφορα στα οποια ειναι μαλλον αχρειαστη).

το ανθρωπινο γενος ανηκει στην τριτη φαση εξελιξης της ζωης πανω στη ΓΗ, κανοντας την εμφανιση του πριν απο περιπου 2 εκατομυρια χρονια.

απο τη στιγμη που δημιουργειται ζωη, διαταρασσεται η ισορροπια πανω στον πλανητη και κατα τη διαρκεια της εξελιξης της η ΓΗ οδηγειται ολοενα προς την ΑΤΑΞΙΑ και παραπερα το ΧΑΟΣ.

ο ανθρωπος ειναι μερος της ζωης στη γη και ειναι απολυτα φυσικο να αποτελει, δυστυχως βασικο, συντελεστη φθορας.

σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε μοναδικα υπευθυνοι για την φθορα αυτη, ουτε διαταραξαμε καποια αρμονικη σχεση της φυσης με τον πλανητη, με την εμφανιση μας εκατομυρια χρονια πριν.

ευχαριστω