ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Crystal_tear30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Δημήτρης_18Νέο Μέλος
17/11/2008, 20:29:54
Πήγα με προσπάθησα να το δοκιμάσω με 4 παιδιά αλλα δν έγινε τπτ...Μήπως επειδή είταν σε ανοιχτό χόρο?????Δεν μπορώ να καταλάβω

Στείλτε ρε παιδιά σε pm πως ακριβώς γίνεται σας παρακαλώ πολύ

Εντάξει μάγκες τα σπάει

18/11/2008, 08:24:28
quote:
Πήγα με προσπάθησα να το δοκιμάσω με 4 παιδιά αλλα δν έγινε τπτ...Μήπως επειδή είταν σε ανοιχτό χόρο?????Δεν μπορώ να καταλάβω

Αγαπητέ, γιατί πιστεύεις ότι αν προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις αλλάζοντας κάποιες συνθήκες, θα συμβεί κάτι;
Σκέψου και το ενδεχόμενο να μην συμβεί απολύτως τίποτα.
Αλλά ακόμη κι αν δεχόμασταν την πιθανότητα να ήταν επιτυχής η προσπάθεια σας, σε τι θα σας ωφελούσε το κάλεσμα ενός πνεύματος;

quote:
Στείλτε ρε παιδιά σε pm πως ακριβώς γίνεται σας παρακαλώ πολύ

Σου εξήγησα ότι αυτό δεν γίνεται.

In anticipation of my resurrection...

Mrs_PetrozzaΝέο Μέλος
20/11/2008, 01:10:02
diavasa thn istoria tou filou evil k exw meinei...den pisteua oti mporei na ginei kati tetoio...exw filous indigo,paidia pou vlepoun thn aura sou kai genika paidia me 6h ais8hsh...mou eixan pei oti eixan xrhsimopoihsei ton pinaka ouija k kala gia na kalesoun ton pappou mias kopelas...egw den hmoun parousa...alla den tous sunevh tpt...mono pou to pneuma den h8ele na fugei...alla epeidh eixan sthn parea mia kopela pou hxere apo auta kati sigopsi8urhse k katafere na to kanei na fugei...kai gia to mellon rwthsan alla den tous eipe tpt kako...auto egine toul. 2 xronia prin k den eixan kamia epiptwsh ta paidia...g auto den pisteua oti mporei na sumvei kati kako me to ouija h to pothraki...ka8hsa k to epsaxa to 8ema gt eimai entelws asxeth me auto...kai oi apopseis diaferoun polu k exw mperdeutei...san atomo apo th fush mou eimai polu periergh ki 8elw na asxoloumai me tetoia 8emata sxetika me to uperfusiko alla den mou exei tuxei tpt periergo mexri stigmhs...omws den exei tuxei na kanw tpt me epiklhsh pneumatwn akoma, 8a h8ela omws na dokimasw...alla apo thn allh otan diavazw tetoia gegonota oxi apla xezomai (sorry gia thn ekfrash)...kai eimai 50-50 sto ti na kanw...
Mrs_PetrozzaΝέο Μέλος
20/11/2008, 03:17:55
συγγνωμη που εγραψα στα greeklish παιδες αλλα ηταν πανω στον ενθουσιασμο μου και δεν ειδα προηγουμενα ποστ που ζηταγανε να γραφουμε στα ελληνικα.εχω διαβασει τισ μισες σελιδες σχεδον απο αυτο το τοπικ αρα εχω ακομα πολυ διαβασμα ειμαι καινουρια εδω και οπως προανεφερα πολυ περιεργη...ξερω πως η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αλλα τι να κανουμε? ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση κ αυτο...σε πολλα ποστσ διαβασα οτι τροφοδοτουνται απο τον φοβο τα πνευματα...χμμμ ε τοτε δε νομιζω να το δοκιμασω ποτε εκτοσ αν ειμαι με καποιν που ξερει τι κανει 100% γιατι κ μονο που διαβασα οσα διαβασα μου πηγε το σκ*το στην καλτσα...οποτε σιγουρα θα ημουν τρομερη πηγη ενεργειας για τα πνευματα
RankettΜέλος
20/11/2008, 13:11:40
quote:
Mrs_Petrozza
...γιατι κ μονο που διαβασα οσα διαβασα μου πηγε το σκ*το στην καλτσα...

Quote of the day!
trelaΝέο Μέλος
16/01/2009, 17:17:17
λοιπον παιδια εγω ειμαι καινουργιο μελος στο forum και θελω να πω πως εχω προσπαθησει πολλες φορες να πιαξω αυτο το περιφημω ποτηρακι εχω διαβασει ολο το forum απο τοτε που αρχισε και εχω ενημερωθει πληρως οσες φορες το εχω προσπαθηση δεν εγινε τιποτα για αυτο θα ηθελα να μου στειλει καποιος τα λογια που λενε πριν αρχισει το παιχνιδι στο hotmail μου σας παρακαλω πολυ ξερω πολλα για αυτα τα θεματα μην ανυσηχητε............
18/01/2009, 07:38:56
Αγαπητέ/ή trela, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica!

Προσωπικά δε μπορώ να ξέρω ποιά είναι "αυτά τα θέματα" που αναφέρεις στο τέλος του μηνύματος σου, υποπτεύομαι όμως ότι προσπέρασες κάποια επισήμανση που έχει γίνει αρκετές φορές τόσο σ' αυτό όσο και σε παρόμοια θέματα.

Οπότε στην επισυνάπτω:

"Όπως έχει ξαναγραφτεί πολλές φορές, το παρόν θέμα όπως κι άλλα παρόμοιας υφής (σχετικά με επικλήσεις, ξόρκια κλπ) δεν προσφέρονται για την ανταλλαγή - ή αίτηση έστω για λήψη και παροχή - πληροφοριών για το πως να επιτευχθούν οι επικλήσεις κλπ αλλά για να δοθεί το έναυσμα ώστε να υπάρξει ενάς εποικοδομητικός διάλογος γύρω από αυτά τα φαινόμενα που θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε το θέμα με φιλοσοφικό στοχασμό κι ερευνητική διάθεση.

Οπότε δεν είναι εφικτό το να παρατεθούν οι διαδικασίες για την επίκληση πνευμάτων κι ούτε γίνεται κάποιος να ζητάει να του τις στείλουν με προσωπικό μήνυμα..."

Οπότε δε μπορούν να σου παρασχεθούν οι πληροφορίες που ζητάς, ούτε δημόσια ούτε σε προσωπικό επίπεδο...

trelaΝέο Μέλος
18/01/2009, 20:29:08
λοιπον παιδια εγω θα περιμενω τα λογια οποιος μπορει μου τα στελνει οκ ευχαριστω.................
19/01/2009, 09:07:24
Αγαπητέ/ή, λυπάμαι αλλά το αίτημα σου δε μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ευχαριστώ.

NightElfΝέο Μέλος
07/02/2009, 20:39:46
Καλησπέρα σας και από εμένα!Εδώ και καιρό διαβάζω διάφορα θέματα(ενδιαφέροντα για μένα)οπότε απόφασισα να γραφτώ και να μοιραστώ μαζί σας όσα πέρασα εξαιτίας του περιβόητου "ποτηρακιού".Ευρέως γνωστό πλέον ως ouija..Καταρχάς,χρειάζεται ένα μεγάλο χαρτί όπου μέσα ζωγραφίζεις έναν ήλιο και ένα φεγγάρι(αργότερα διάβασα ότι πρέπει να σχεδιάσεις και έναν αετό) και γύρω από τον κύκλο τα γράμματα,αριθμούσ από το 0-9 και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.ύστερα παίρνεις ένα ποτηράκι,πούλι από τάβλι,κτλ και ξεκινάς επικαλωντας το τάδε πνεύμα...Η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι ήταν στα 18 περίπου.Πρωτοετής εγώ τότε.Η παρέα ήθελε να καλέσει ένα φίλο που είχε σκοτω8εί με μηχανάκι.Για να μη μακρυγορώ,όλα πήγαν καλα.Μάλιστα ρωτήσαμε με πόσα έτρεχε όταν σκοτώθηκε,και όντως μας έδειξε τον αριθμό που έγραφε στο καντράν στο μηχανάκι όταν το βρήκαν.Αφού είδα ότι δούλεψε τη μία φορά,έψησα τα παιδιά να ξαναδοκιμάσουμε.Κάλεσα μία καλή μου φίλη που είχε σκοτωθει σε τροχαίο.Ήθελα να της μιλήσω για τελευταία φορά.Όλα καλά και τότε.Τελευταία φορά που επαιξα,ήμουν με κάτι παιδιά που ήξερα ελάχιστα.Αποφάσισαν να καλέσουν κάποιο πνεύμα.Δεν ήξεραν ποιο.Εγώ δεν ψηνόμουν πολύ αλλά αποφάσισα να μην τουσ τη χαλάσω.Το πνεύμα ήρθε,δεν ξέραμε τι ήταν,και δεν απάντούσε σε τίποτα σχεδόν.Όταν του είπαμε να χτυπήσει 3 φορές το ντεπόζιτο στην ταράτσα για να επιβεβαιωθούμε ότι είναι εδώ,το έκανε.Κ δεν περιμέναμε ότι θα το έκανε.Τα παιδιά τρόμαξαν τόσο(δεν είχαν ξαναπαίξει)ώστε χάλασαν τον κύκλο κ έφυγαν!Εγώ έμεινα για να το ''χαιρετήσω'' και να μην μείνει στο χώρο.Μάλλον μόνη μου δεν τα κατάφερα γιατί επί1βδομάδα,το παιδί που έμενε εκεί είπε πως ακουγε θορύβους,τα τζάμια ανοιγόκλειναν και είχαν σπάσει 3 ποτηρια.Μετά έκανε αγιασμό και δεν ξανάγινε τίποτα.2βδομάδες μετά κ ενώ βρισκόμουν στο πατρικό μου για να συνέλθω από αυτά(βασικά φοβόμουν τα βράδια),λιποθύμησα και δεν συνερχόμουν.Πέρασα όλο το βραδυ στο νοσοκομείο.Το παράξενο είναι ότι είδα ένα ονειρο,όπου προχωρούσα ηθελημένα προς την πόρτα του σπιτιού,την άνοιγα και εκεί με περίμενε μία ακαθόριστη μορφή,που με πήρε.Και εγώ δεν αντιστάθηκα καθόλου.Μέχρι τώρα δεν το είχα πει σε κάποιον γιατί θεωρούσα ότι θα με περνούσε για τρελή.Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά,πάντως δεν συνιστώ ιδιαίτερα το ouija και όποιος θέλει να καλέσει πνεύματα ας διαβάσει τη σολομωνική πρώτα,πράγμα που αποφάσισα να κανω κ εγώ :)