ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

PANXROMANA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
KatrinaΜέλος
16/04/2010, 04:07:03
lilac13 το παιδικο που ψαχνεις με τα ζωακια στο δασος που ειχαν για αρχηγο τους μια κουκουβαγια ειναι οι bluffers, g.artemis το παιδικο που ψαχνεις με την κοπελα και τον νεγρο ειναι το παιδι της ζουγκλας και το αλλο που λυνετε το σχοινι τις βαρκας πρεπει να εννοεις το δυο χρονια διακοπες , Λιάνα αναφερεσαι στην Step Jun, profiterol το παιδικο με την καμπια που ψαχνεις λεγεται Κατυ.
Θυμαται κανεις το παιδικο με την χλωροφυλλη clorofilla dal cielo blu?

Επισης θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με κατι. Βρηκα ενα ατομο που πουλαει μεσα απο το blog του τη σειρα carrusel και ειδου και το blog http://carruselgr.blogspot.com/#809189D2-7517-4af1-BAF0-1A36C3BB8640&numResults=9&command=%20m_objCurrentDocument.getElementById%28%27veohrecs_fr%27%29.style.height%20%3D%20%27107px%27%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%28%27Veoh_SpaceDiv%27%29.style.height%20%3D%20%2712px%27%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%28%27VeohCompass.LoadingDiv%27%29.style.height%20%3D%20%270px%27%3B%20m_objCurrentDocument.getElementById%28%27VeohCompass.LoadingDiv%27%29.style.display%20%3D%20%27none%27%3B
εστειλα λοιπον σημερα μηνυμα στο ατομο αυτο οτι αν δεν ειναι απατη και προτου αγορασω τη σειρα μπορεσω να δοκιμασω καποια dividakia στο laptop μου οταν θα βρεθουμε για να ειμαι σιγουρη οτι δεν εξαπαταμε αλλα υπαρχει πραγματι μεσα στα dvd η συγκεκριμενη σειρα και αυτος-η δε ξερω τι ειναι θιχτηκε που θελησα να τα τεσταρω και αρνηθηκε να μου την πουλησει πουλωντας μου μαλιστα και πνευμα οτι εζησα τοσα χρονια και χωρις αυτα τα dvd θα μπορω να εξακολουθω να ζω χωρις αυτα. Γενικα ασχημη αντιμετωπιση. Και δε λεω καλη η αγαπη μας για τα παλαια παιδικα αλλα οχι να την εκμεταλευονται μερικοι επιτήδειοι και να θελουν να μας εξαπατουν. Απο τι στιγμη που τιθετε θεμα χρηματων στη μεση και εσεις δεν θα θελατε να τσεκαρετε αν αυτο που πληρωνετε ειναι πραγματι αυτο που θελετε οταν αυτο ειναι copies και οχι το original? Εχει αγορασει κανεις σας απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο αυτη τη σειρα που διαφημιζει στο blog του για να μου πει καποια γνωμη? Πιστευω οτι παρα πολυ θελουμε αυτη τη σειρα και ακομα και να πληρωσουμε για να την αποκτησουμε δεν ειναι θεμα εδω τα δινουμε αλλου και αλλου το θεμα ομως ειναι ο τυπος να λεει αληθεια και να μην ειναι κομπινα, αυτο πως μπορουμε να το εξακριβωσουμε? Ειχαν ανεβει και για καποιο διαστημα ολα τα επεισοδια και προλαβα να κατεβασω τα 50 πρωτα στο http://www.telenovelas.gr/Greek/index.htm ισως αν ξαναπαρακαλεσουμε αυτο το ατομο να τα ξαναανεβασει παλι. Αντε παιδες ενωθειτε να μπορεσουμε να σωσουμε και αυτη τη σειρα!!!

bluemoonΝέο Μέλος
19/04/2010, 02:13:06
Exw parei ti seira Karoyzel perisi ton Ioulio apo to blog pu egrapses kai exo minei apolita ikanopoiimenos! Den perimena poiotita ergostasiou alla i eikona kai o ixos sta perissotera epeisodia einai akrivos opos stis eikones pu exei sto site oute kaliteri oute xiroteri! Ke ta 55 euro pu ta xreone perisi ta 25 diskakia aksizan! Mono ke mono pu kratuse tosa xronia tis kassetes!

Egw prosopika eixa pesei sto blog tou opos oloi fantazomai apo to google alla eida kai oti ipirxe sxolio se ena allo forum apo kapia kopela pu ta eixe parei. Ton pistepsa giati eixe to logotipo tis ert stis fotografies sto site ke otan tu zitisa prin ta agorasw na mu stilei me mail kai alles fwto apo episodia pu dialeksa egw, mu tis estile! Giati sou apantise esena etsi de mporw na to katalavw!

To allo site pu les anevaze ta videakia se .rm me mikri analisi! Einai apo tin idia eggrafi alla ta anevazan me piotita youtube! De ksero isos na itan sinenoimenoi. Exei kairo na ananeothei pantos ekeino to site de nomizw na ta ksanavalei.

19/04/2010, 15:41:56
Φίλε bluemoon καλωσόρισες στο Esoterica και καλή πραμονή.

Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είναι περισσότερο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.
Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

KatrinaΜέλος
20/04/2010, 22:20:26
bluemoon σε ευχαριστω για την ενημερωση.
NorthStarΜέλος
21/04/2010, 18:54:09
quote:
Μιά φορά όταν ήμουν μικρός περίπιου τέλος 80' αρχές 90' είχα δεί ένα κινούμενο σχέδιο στην ΕΡΤ και μάλλον μόνο 2 κανάλια ήταν τότε που λέω.
Μου είχε κάνει εντύπωση και θέλω να ρωτήσω αν το ξέρετε.
Βασικά αν και φαινόταν πολύ καλό (και ακριβό για να το αγοράσει ένα κανάλι) το πέξανε μόνο μια φορά αντε δύο.
Ήταν ένας που είχε τα μαλιά του σαν ήλιο και μάλλον παρίστανε τον ήλιο, ήταν και άλλοι που και αυτοί παρίσταναν με την σειρά τους ίσως ένας την σελήνη άλλος κάτι άλλο.
Πάντα όμως αυτό γινόταν στα μαλιά, τα σώματα τους ήταν γυμνασμένα και ανθρώπινα.
Θύμιζε κάπως (κάπως) τους Θάντερκατς.

Μήπως είναι το Fehérlófia ;

http://www.youtube.com/watch?v=rVVZByYyhII&feature=related

bluemoonΝέο Μέλος
24/04/2010, 01:47:12
Συγνώμη για τα greeklish, κακιά συνήθεια.
BRAVEΝέο Μέλος
10/05/2010, 16:36:43
Λοιπόν.... Μπήκα τυχαία στο Forum ψάχνοντας κ εγώ τα παλιά παιδικά κ σειρές της τότε τηλεόρασης γιατί είμαι κ εγώ παιδί της δεκαετίας του '80 κ γιατί μου έχουν λείψει πολύ κ από ότι είδα δεν είμαι η μόνη, τόση νοσταλγία δεν την περίμενα να πω την αλήθεια! Πάντως είναι τέλειο το θέμα! μας γυρνάτε χρόνια πίσω! Εγώ ψάχνω τις εξής παιδικές σειρές, δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, pleaseeee!!! γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ πώς τις λένε κ κανένας δεν θυμάται να μου πεί. Λοιπόν, η πρώτη ήταν ένα παιδικό με κάτι μικρές φιγούρες θα έλεγα που είχαν διάφορα σχήματα, από ότι θυμάμαι ένα στρόγγυλο, ένα μακρόστενο, ένα οβάλ κ άλλα, τα οποία είχαν διάφορα χρώματα, το στρόγγυλο νομίζω ήταν κίτρινο κ όλο έτρωγε κ είχαν κ μάτια κ στόμα κ χέρια κ πόδια κ ζούσαν σε κάτι μικρά σπιτάκια κ ήταν φίλοι μεταξύ τους κ πρέπει να φορούσαν κ καπελάκια αν θυμάμαι, αχ! όποιος θυμάται έστω κ κάτι ας μου απαντήσει, πολύ θέλω να το βρω αυτό το παιδικό. Και δεύτερον ένα άλλο το οποίο σε ένα άλλο site είδα ότι το ψάχνουν κ άλλοι αλλά απάντηση δεν πήραν, ήταν κάτι τυφλοπόντικες που ζούσαν κάτω από την γή (θα μου πείτε που θα ζούσαν οι τυφλοπόντικες... στο νερό?) οι οποίοι ήταν σαν "πάνινες" κούκλες, δεν ήταν κινούμενο σχέδιο, ήταν πιο ρεαλιστικό, κ τα ρούχα τους ήταν κάτι σαν "αγγλικά" κουστούμια καρό κ επίσης τα σπίτια που ζούσαν ήταν κανονικά, είχαν μέσα κ κουζίνα, κρεβάτια κτλ κ οι τυφλοπόντικες πηγαινοέρχονταν ο ένας στον άλλον μέσα από τα τούνελ που είχαν φτιάξει κάτω στη γή. Αυτά θυμάμαι μόνο... τα έχω σαν διάσπαρτες εικόνες στο μυαλό μου αλλά θέλω πολύ να τα βρώ, πολύ!!!! Ευχαριστώ κ περιμένω με αγωνία...
amyntasΝέο Μέλος
25/05/2010, 13:15:52
Το 2ο πρεπει να ειναι το Wind in the Willows
PANXROMANAΜέλος
26/05/2010, 00:46:07
quote:

Λοιπόν.... Μπήκα τυχαία στο Forum ψάχνοντας κ εγώ τα παλιά παιδικά κ σειρές της τότε τηλεόρασης γιατί είμαι κ εγώ παιδί της δεκαετίας του '80 κ γιατί μου έχουν λείψει πολύ κ από ότι είδα δεν είμαι η μόνη, τόση νοσταλγία δεν την περίμενα να πω την αλήθεια! Πάντως είναι τέλειο το θέμα! μας γυρνάτε χρόνια πίσω! Εγώ ψάχνω τις εξής παιδικές σειρές, δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, pleaseeee!!! γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ πώς τις λένε κ κανένας δεν θυμάται να μου πεί. Λοιπόν, η πρώτη ήταν ένα παιδικό με κάτι μικρές φιγούρες θα έλεγα που είχαν διάφορα σχήματα, από ότι θυμάμαι ένα στρόγγυλο, ένα μακρόστενο, ένα οβάλ κ άλλα, τα οποία είχαν διάφορα χρώματα, το στρόγγυλο νομίζω ήταν κίτρινο κ όλο έτρωγε κ είχαν κ μάτια κ στόμα κ χέρια κ πόδια κ ζούσαν σε κάτι μικρά σπιτάκια κ ήταν φίλοι μεταξύ τους κ πρέπει να φορούσαν κ καπελάκια αν θυμάμαι, αχ! όποιος θυμάται έστω κ κάτι ας μου απαντήσει, πολύ θέλω να το βρω αυτό το παιδικό. Και δεύτερον ένα άλλο το οποίο σε ένα άλλο site είδα ότι το ψάχνουν κ άλλοι αλλά απάντηση δεν πήραν, ήταν κάτι τυφλοπόντικες που ζούσαν κάτω από την γή (θα μου πείτε που θα ζούσαν οι τυφλοπόντικες... στο νερό?) οι οποίοι ήταν σαν "πάνινες" κούκλες, δεν ήταν κινούμενο σχέδιο, ήταν πιο ρεαλιστικό, κ τα ρούχα τους ήταν κάτι σαν "αγγλικά" κουστούμια καρό κ επίσης τα σπίτια που ζούσαν ήταν κανονικά, είχαν μέσα κ κουζίνα, κρεβάτια κτλ κ οι τυφλοπόντικες πηγαινοέρχονταν ο ένας στον άλλον μέσα από τα τούνελ που είχαν φτιάξει κάτω στη γή. Αυτά θυμάμαι μόνο... τα έχω σαν διάσπαρτες εικόνες στο μυαλό μου αλλά θέλω πολύ να τα βρώ, πολύ!!!! Ευχαριστώ κ περιμένω με αγωνία...

Το δευτερο ισως ειναι και τo Fraggle Rock!!!

sou06Νέο Μέλος
26/05/2010, 04:03:04
Παιδιά πραγμτατικά μπράβο...
ευτυχώς μέσα απο εσάς βρήκα ένα το παιδικό : το χρυσό πουλί που το είχα στο μυαλό μου σαν ανάμνηση και δεν μπορούσα να θυμηθώ με τίποτα ποιο είναι.
έτσι εχω ακόμη 2 παιδικά αν θυμίζουν σε κανέναν τιποτα ας μου πει.
το 1ο είναι με μία πάνινη κούκλα με κόκκινα μαλλιά νομίζω και τρίγωνη μύτη,αν θυμάμαι καλά ήταν μισό κινούμενο και μισό κανονικό και η κούκλα ζωντάνευε.αυτά θυμάμαι πάνω κάτω και οτιμάλλον φορούσε μπλέ.
και το 2ο για μία κουβέτρα που ήταν ζωντανή με μία λάμπα μαζί και μί ηλεκτρική σκούπα και ψάχνανε τον ιδιοκτήτη τους νομίζω...
αν θυμαται κανεις τιποτα ας μου πει...
ευχαριστωωωωω