ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ(ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ) - ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ(ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ) - ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

pegiannis4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
pegiannisΜέλος
19/11/2004, 21:01:57
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ "ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΜΑΡΣΕΛ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...

ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ,ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΞ΄ΙΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

KotsoΝέο Μέλος
23/11/2004, 20:22:40
Mhpws auto pou lete einai gia E???
apo I........ kserw monon ena ton Ihsou
Mporei

Οι φωτιές των δράκων εσβησαν,τα ξωτικα χαθηκαν,οι νεραιδες κοιμηθηκαν.Εμεινε μονο η λαμψη των ματιων σου για να θυμιζει πως υπαρχει ακομα μαγεια!!!

KotsoΝέο Μέλος
25/11/2004, 14:22:40
lol

Οι φωτιές των δράκων εσβησαν,τα ξωτικα χαθηκαν,οι νεραιδες κοιμηθηκαν.Εμεινε μονο η λαμψη των ματιων σου για να θυμιζει πως υπαρχει ακομα μαγεια!!!

RstyleΝέο Μέλος
11/01/2009, 19:16:18
Γεια σε ολους!

Ξερω οτι ανοιγω αυτο το θεμα καπως αργα μιας και εκλεισε το 2004(πριν 5 χρονια!!!) αλλα μου εχουν ερθει καποιες αρκετα καλες ιδεες-ονειρα που ΙΣΩΣ θα μπορουσαν μεσω του υπνωτισμου να βγουν αληθινα!

Γι αυτο θα παρακαλεσω οποιον ξερει να υπνωτιζει να μου πει τον τροπο!!!

Ευχαριστω

Rstyle