ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καταπολεμηση μαγειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Καταπολεμηση μαγειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

erzebet_bathory35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/08/2011, 11:51:48
erzebet όλα αυτά που έγραψες στο αρχικό μήνυμα και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται τώρα να ειπωθούν, είναι σωστά. Δώσε και βάση σε αυτό που είπε ο ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ πάντως.
15/08/2011, 13:51:58
Ωραία όλα για περί πίστη στον εαυτό και θετική αύρα κ.τ.λ. Αυτά ρωτάει κανείς αν το συγκεκριμένο άτομο έχει ιδέα τι είναι και αν έχει εξασκηθεί επί αυτού; Μερικά πράγματα υπάρχουν τα πιστεύουμε ή όχι και ένα από αυτά είναι τα μάγια. Έχω δει ανθρώπους να λιώνουν μέρα με τη μέρα χωρίς καμιά αιτία παθολογική ή ψυχολογική και δεν είχαν δει ούτε είχαν σκεφτεί περί μαγείας. Επίσης και σε άτομα με υψηλή συνειδητότητα και πνευματικότητα έχω δει να επηρεάζουν όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά αρκετά και σωματικά και ψυχολογικά γιατί πάντα υπάρχει κάποιος πιο εξειδικευμένος από έναν άλλον. Τώρα αν το ερώτημά σου είναι αν μπορεί να λύσει κάποιος τα μάγια η απάντηση είναι ναι. Εκεί βέβαια θέλει προσοχή γιατί είτε απευθύνεσαι στην εκκλησία αλλά αν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο αντίστοιχος κληρικός τότε μπορείς να απευθυνθείς σε άτομα πιο εξειδικευμένα αλλά εκεί είναι παγίδα χρημάτων γιατί πολλοί το εκμετταλεύονται και σου τρώνε χιλιάδες ευρώ και τίποτα δεν κάνουν και έχω συναντήσει τέτοιες καταστάσεις από μεγάλου και γνωστούς στην Ελλάδα. Οι αηδίες περί σπάσε πιάτα σε σταυροδρόμι με εκκλησάκι σε πανσέληνο ή λούσου με Ultrex και θα δεις είναι απάτη.(όχι το Ultrex μπορεί να απομακρύνει την πυτιρίδα αν είναι αυτή η επίδραση των μαγικών ) Δεν θυμάμαι αν είπες αν ήταν απορία ή έχουν κάνει σε κάποιον γνωστό σου αλλά ότι άλλο θέλεις ελεύθερα ρώτα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

15/08/2011, 16:21:59
Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις τις μαγγανείες και τα "μάγια" είναι να τα αγνοήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου...

In anticipation of my resurrection...

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:48:55
quote:

Κάνοντας χιούμορ προσπαθώ να μετατοπίσω την κουβέντα, από τις αρρωστημένες σας φαντασιώσεις

Τα αρρωστημένα μυαλά του hollywood να σας εκνευρίζουν.
Θεωρείται «εξυπνάδες» αυτές τις μαλακίες που δείχνεται?

δεν χρειαζομαι ΄΄χιουμορ΄΄ απο κανεναν.
ρωτησα κατι κ ζητησα γνωμες κ αποψεις επι του θεματος.
οποιος δε μπορει η δε θελει να τοποθετηθει η θεωρει αρρωστημενο αυτο που ρωταω να μην ασχολειται.
επισης δε θελω να ασχολουνται με τα ποστ μου κ γενικοτερα στη ζωη μου ατομα με γλωσσα του πεζοδρομιου κ ειρωνικες συμπεριφορες γι αυτο μην ξανα συμμετασχεις στα τοπικ μου.δεν εισαι ευπροσδεκτος.

Timendi causa est nescire...

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:52:06
quote:

quote:

δεν με καλυψαν οι απαντησεις.

Ο άνθρωπος σκέπτεται καλύτερα όταν ο εγκέφαλος έχει εικόνα, έχει μεγαλύτερη δυναμική η σκέψη όταν έχει σχέση με κάτι που το έχει δει, έχει την εικόνα του, από κάτι που φαντάζεται. Έτσι ο μάγος για να προγραμματίσει καλύτερα κάποιον, χρειάζεται, ας πούμε, την φωτογραφία του. Για τον ίδιο λόγο, χρειάζεται να κάνει και κάποιο ομοίωμα, ή σαπούνια, κλπ, ώστε να έχει μεγαλύτερη δυναμική η σκέψη του και να είναι καλύτερος ο προγραμματισμός του. Βάζει μετά αυτά τα μαγικά κάπου για να τα δει ο ‘μαγεμένος’. Αν αυτός φοβηθεί, πανικοβληθεί, τότε ο μάγος πετυχαίνει, επειδή ο προγραμματισμός του δεν συναντά άμυνα. Αν η φίλη σου καταλάβει το προηγούμενο μου ποστ, ότι είναι η σκέψη του σε αντιπαράθεση με τη σκέψη της, ότι όσο κακό και αν θέλει κάποιος μάγος να της κάνει, η θέλησή της για τη ζωή και τα καλύτερα που μπορεί να έχει από τη ζωή, είναι ισχυρότερη από του μάγου, δεν θα χρειαστεί να πάει σε κανένα παπά, και δεν θα χρειαστεί να διαβάσει κανένα Κυπριανό, και θα συμπεριφεθρεί στα μαγικά όπως τους ταιριάζει, σαν σκουπίδια, θα τα σκουπίσει και θα τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο Ιησούς είπε, η πίστη μετακινεί βουνά. Αυτό ακριβώς εκφράζει αυτά που έγραψα. Η δύναμη της σκέψης μπορεί να το κάνει. αν κάποιος δεν πιστεύει στη δύναμη της σκέψης του, τότε ίσως η πίστη στη δύναμη του παπά ή στην δύναμη του Κυπριανού, ή στη δύναμη του μάγου, ή του σταυρού, ή στη δύναμη της πέτρας, στην ουσία είναι όλα το ίδιο, καταλήγουν στο ίδιο, στον εαυτό του. Επειδή αισθανόμενος σιγουριά ότι αυτό ή αυτός θα τον βοηθήσει, και θα είναι αλώβητος, προγραμματίζεται ώστε να είναι έτσι.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

μαλιστα.
σε καποια που λες .. συμφωνω..εν μερει..
αλλα πως εξηγεις το γεγονος οτι οταν σε ενα ατομο εχουν κανει μαγια... κ ολο συναντα εμποδια.. αναποδιες.... αυτο το ερμηνευεις ως τι? δε τιθεται θεμα μιας δυναμης που βλαπτει ουσιαστικα τον ΄΄μαγεμενο?

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:54:23
quote:

erzebet όλα αυτά που έγραψες στο αρχικό μήνυμα και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται τώρα να ειπωθούν, είναι σωστά. Δώσε και βάση σε αυτό που είπε ο ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ πάντως.

εχει εν μερει δικιο σε καποια πραγματα αλλα κ παλι εχω ερωτηματικα.
τα μαγια .. δηλ αυτη η αρνητικη ενεργεια... δε βλαπτει τον μαγεμενο? ακομη κι αν αυτος δε τα πιστευει? κ τοτε πως εξηγουνται ολες οι αναποδιες κ κακοτυχιες που συμβαινουν σε οσους εχουν πεσει θυματα μαγειας? αυθυποβολη? δεν νομιζω γιατι προκαλουνται απο μονα τους.

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:59:10
quote:

Ωραία όλα για περί πίστη στον εαυτό και θετική αύρα κ.τ.λ. Αυτά ρωτάει κανείς αν το συγκεκριμένο άτομο έχει ιδέα τι είναι και αν έχει εξασκηθεί επί αυτού; Μερικά πράγματα υπάρχουν τα πιστεύουμε ή όχι και ένα από αυτά είναι τα μάγια. Έχω δει ανθρώπους να λιώνουν μέρα με τη μέρα χωρίς καμιά αιτία παθολογική ή ψυχολογική και δεν είχαν δει ούτε είχαν σκεφτεί περί μαγείας. Επίσης και σε άτομα με υψηλή συνειδητότητα και πνευματικότητα έχω δει να επηρεάζουν όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά αρκετά και σωματικά και ψυχολογικά γιατί πάντα υπάρχει κάποιος πιο εξειδικευμένος από έναν άλλον. Τώρα αν το ερώτημά σου είναι αν μπορεί να λύσει κάποιος τα μάγια η απάντηση είναι ναι. Εκεί βέβαια θέλει προσοχή γιατί είτε απευθύνεσαι στην εκκλησία αλλά αν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο αντίστοιχος κληρικός τότε μπορείς να απευθυνθείς σε άτομα πιο εξειδικευμένα αλλά εκεί είναι παγίδα χρημάτων γιατί πολλοί το εκμετταλεύονται και σου τρώνε χιλιάδες ευρώ και τίποτα δεν κάνουν και έχω συναντήσει τέτοιες καταστάσεις από μεγάλου και γνωστούς στην Ελλάδα. Οι αηδίες περί σπάσε πιάτα σε σταυροδρόμι με εκκλησάκι σε πανσέληνο ή λούσου με Ultrex και θα δεις είναι απάτη.(όχι το Ultrex μπορεί να απομακρύνει την πυτιρίδα αν είναι αυτή η επίδραση των μαγικών ) Δεν θυμάμαι αν είπες αν ήταν απορία ή έχουν κάνει σε κάποιον γνωστό σου αλλά ότι άλλο θέλεις ελεύθερα ρώτα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

εσυ με καλυπτεις.
αυτο απορω κι εγω.
πως καποιοι που εχουν πεσει θυματα μαγειας λιωνουν σαν το κερι.... χωρις καποιο αιτιο υγειας... πως καποιοι αντιμετωπιζουν μεγαλες αναποδιες .. ανεπαλληλες.. να καταστρεφονται οι περιουσιες τους.. να αρρωσταινουν...
κι ας μη πιστευουν στα μαγια. αλλα ακομη κι αν πιστευουν... δε το προκαλουν αυτοι αλλα τους βρισκει ενα κακο αθελα τους.
αυτο που θελω να μαθω ειναι τι κανουμε σε περιπτωσεις που ξερουμε σιγουρα οτι μας εχουν κανει μαγια. δηλ να εχουμε δει τα μαγια.. ειτε λαδωμενες φωτο ειναι αυτες.. ειτε οτιδηποτε αλλο. αλλοι λενε τα καις.. αλλοι πετα τα στη θαλασσα.. αλλοι μη τα ακουμπησεις...
τελικα πως πρεπει να αντιδρασει καποιος που του κανουν μαγια ωστε να τα καταστρεψει...? κ ακομη καλυτερα να γυρισουν στον μαγο?

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 20:01:06
quote:

Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις τις μαγγανείες και τα "μάγια" είναι να τα αγνοήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου...

ναι.. αλλα οταν σου κανουν μαγια... κ ουσιαστικα σου στελνουν αναποδιες.. εμποδια και η ζωη σου δε ειναι οπως θα την ηθελες ακομη κι αν προσπαθεις γι αυτο ? τοτε τι? καθεσαι μοιρολατρικα κ ζεις μια ζωη σαμποταρισμενη απο κακους ανθρωπους που θελουν το κακο σου? κ μη μου πεις δε σε πιανουν...... ολο κ καπως επηρεαζει τη ζωη καποιου που δεχεται αρνητικη ενεργεια.

violent kingΜέλος
15/08/2011, 20:16:12
αγαπητη ερζεμπετ τεικ α ντιπ μπρεθ

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

15/08/2011, 20:50:15
Αγαπητή μου, εάν δεν ασχοληθείς και δεν πιστέψεις ότι θα σε βλάψουν, τότε δεν θα σε βλάψουν.
Εάν νιώσεις φόβο, σου γίνει εμμονή ή νιώσεις σίγουρη ότι θα πάθεις κάτι το άσχημο, τότε θα το πάθεις.
Κι αυτό όχι επειδή οι μαγγανείες αυτού του τύπου έχουν κάποια τέτοια δύναμη επάνω στον άνθρωπο αλλά επειδή εσύ η ίδια θα έχεις υποβάλλει στον εαυτό σου ότι κάτι θα σου συμβεί εξαιτίας των μαγγανειών.
Σε αυτές τις περιπτώσεις - όπως έχω ξαναπεί - θεωρώ πως κινδυνεύουμε από τον εαυτό μας και μόνο κι από το μυαλό μας κι όχι από τις μαγγανείες...

15/08/2011, 21:11:05
quote:
Αγαπητή μου, εάν δεν ασχοληθείς και δεν πιστέψεις ότι θα σε βλάψουν, τότε δεν θα σε βλάψουν.
Εάν νιώσεις φόβο, σου γίνει εμμονή ή νιώσεις σίγουρη ότι θα πάθεις κάτι το άσχημο, τότε θα το πάθεις.
Κι αυτό όχι επειδή οι μαγγανείες αυτού του τύπου έχουν κάποια τέτοια δύναμη επάνω στον άνθρωπο αλλά επειδή εσύ η ίδια θα έχεις υποβάλλει στον εαυτό σου ότι κάτι θα σου συμβεί εξαιτίας των μαγγανειών.
Σε αυτές τις περιπτώσεις - όπως έχω ξαναπεί - θεωρώ πως κινδυνεύουμε από τον εαυτό μας και μόνο κι από το μυαλό μας κι όχι από τις μαγγανείες...

Αρέσκω

prince_of_pentaclesΝέο Μέλος
27/01/2005, 03:55:01

Αγαπητή Άτμα,

1) Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τα προηγούμενα post όπου ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ στον δημιουργό του θέματος διότι: α) ΞΕΦΥΓΑ από το θέμα β)Νόμιζα ότι ο Avatargr προτείνει μία τράπουλα ΤΑΡΩ συσχετιζόμενη με τη λέξη ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ενώ αυτοί οι συσχετισμοί δεν είχαν σχέση με λόγια δικά του, ούτε της δημιουργού.

2)ΤΑΡΩ για ΕΜΕΝΑ σημαίνει ΜΑΝΤΕΙΑ, και θεωρώ τον συνδιασμό ΤΑΡΩ-ΜΑΝΤΕΙΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ επικύνδινο. ΕΓΩ θεωρώ τα πράγματα έτσι, άρα: δεν σημαίνει ότι τα πράγματα ΕΧΟΥΝ έτσι, ούτε προσπάθησα ποτέ να πείσω κάποιον για αυτό...μάλιστα είπα ότι μπορεί να κάνω και λάθος.

3)Σε αυτό το forum, μπορεί να μπεί ο οποιοσδήποτε, να 'ξεσηκώσει' μερικές πληροφορίες και να αρχίσει να 'κάνει' πράγματα. Αν προσέξεις, πρότεινα ένα βιβλίο του Παπύς α) ΟΤΑΝ ακόμη ΘΕΩΡΟΥΣΑ ότι το θέμα έχει να κανει με ΤΑΡΩ-ΜΑΝΤΕΙΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ, β)ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ τον Παπύς έναν από τους πιό αξιόλογους εσωτεριστές που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα, ικανό να καθοδηγήσει (μέσω του γραπτού του λόγου) ορθά ακόμη και τον πιό ατάλαντο 'αμύητο'.

4) Λέγοντας 'αμύητο', όπως παραπάνω, αναφέρομαι με την Ισοκρατική σημασία του όρου σε 'αυτόν που δεν φιλοσοφεί ορθά' και όχι σε αυτόν που δεν έχει μυηθεί σε κάποιον οργανισμό...και καθόλη την διάρκεια των απαντήσεών μου, προσπαθούσα η συζήτηση να μην πάρει κάποια τροπή του στυλ 'οι Μυημένοι που γνωρίζουν και οι Αμύητοι στην απέξω'. Όσον αφορά αυτούς που ΔΕΝ φιλοσόφησαν ορθα στη ζωή τους, έσπευσα να βάλω τα μούτρα μου πρώτα υπό αυτόν τον όρο, όπως και υπό αυτόν του 'ατάλαντου' και μάλιστα παραδειγματικά.

5)Όσον αφορά την ΚΑΤΑΡΑ, και γι' αυτό αν προσέξεις, δήλωσα ότι χρησιμοποίησα ΛΑΘΟΣ όρο για αυτό που ήθελα να εκφράσω.

6)Όσον αφορά αυτά που αναφέρεις για διάφορες και διαφορετικές Αρκάνες, για τα διάφορα και διαφορετικά DECKS, για διάφορες και διαφορετικές Ατραπούς, για διάφορες και διαφορετικές Προσωπικότητες και Ιδιοσυγκρασίες...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Δε βλάπτουν τα 'Χαρτιά', οι άνθρωποι μπορούν να βλάψουν μέσω αυτών (ανάλογα με τις μεθόδους και τα ανάλογα ΤΑΡΩ). Αλλιώς θα μου 'χε σκάσει ο Prince of Pentacles που έχω επάνω αριστερα στο κεφάλι.

7)Όσον αφορά το σχολιασμό σου περί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ διαδόσεων μέσω κάποιων εννοιών που ατυχώς εξέφρασα...ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. Αν θες να το πιστεύεις, καλά κάνεις και δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλο. Απλά το θεωρώ Δίκαιο να ακουστεί και η δική μου άποψη, εφόσον σχολιάζεται κάτι εις βάρος μου. Σε αυτό το topic αν καταδίκασα κάτι ήταν η χρήση των ΤΑΡΩ ως ΠΑΙΧΝΙΔΙ από άτομα που δεν γνωρίζουν αρκετά, όταν μάλιστα βιβλία (όπως του Crowley) παραπέμπουν στην ΜΑΝΤΕΙΑ με τελετουργικό τρόπο.

Γενικώς, από τα πρώτα μου κείμενα μέσα στα forums του Esoterica, αν έχω κατακρίνει κάτι, είναι 'ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ' και 'ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ', χωρίς να κατονομάζω συγκεκριμένους (εν ζωή) ανθρώπους, (εν ζωή) προσωπικότητες και δη Μέλη των forums. Και σε παραπέμπω, αγαπητή ΑΤΜΑ (παρ' όλη την αγανάκτησή μου), στο 'τελευταίο' topic που άνοιξα περί Εσωτερισμού και Χώρων Μύησης στο τμήμα 'Σοφία'...δέχομαι τους όρους 'ανοησία', 'ατυχείς συσχετισμοί', 'έλλειπή επιχειρήματα', 'λάθος συμβουλές', αλλά όχι την Τρομοκρατία.

8) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, θεωρώ, τις ενέργειες κάποιων ανόητων, οι οποίοι κάναν ζημιά Και στον υπολογιστή μου Και στο mail μου, τις τελευταίες 3 μέρες. Δεν ήθελα να θίξω αυτό το θέμα, αλλά όπως έχουν τα πράγματα, ας γίνει. Έτυχε να συνδιάσω αυτές τις 'επιθέσεις' με άτομα που είχαν 'ανάρμοστη' συμπεριφορά στους χώρους του εν λόγω 'site' και ζήτησα τη γνώμη και τη βοήθεια τόσο του Admin, μέσω mail, όσο και κάποιων ανθρώπων που μέσα απ' τον χώρο θεώρησα σοβαρούς και έμπιστους.

Έχουμε αρκετούς λόγους ο καθένας μας να κοιτάει με καχυποψία τους υπολοίπους...και δε χρειάζεται να αναλύσω πράγματα τόσο εμφανή. Γι αυτό καταλαβαίνω και τις δικές σου ανησυχίες και τους προβληματισμούς, όσον αφορά το πρόσωπό μου και τους λόγους για τους οποίους γράφω. Αλλά το ξαναλέω, σκοπός δεν είναι να σε πείσω, εφόσον ότι γνώμη είναι να έχεις για εμένα και τα λόγια μου, θα την έχεις. Ακόμη και αν πείς ότι παίρνω μίζα από εκδότικούς οίκους για τα έργα του Παπύς ή προωθώ συγκεκριμένες οδούς 'φιλοσοφικού στοχασμού' και 'μύησης', δεν μπορώ να αποδείξω το αντίθετο, ότι κι αν πω, ότι κι αν γράψω.

9) Είμαστε όλοι φορτισμένοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όπως έχω προαναφέρει, η επιθυμία μου είναι να αποφορτιστώ για κάποιο διάστημα από την online αναζήτηση. Έστω κι αν είμαι ακόμη εδώ για τους λόγους που προανέφερα... και σε καμία περίπτωση αυτή μου η επιθυμία δεν έχει σχέση με αποχώρηση από τα forums, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που με σοβαρότητα και ήθος μοχθούν εντός του χώρου.

Να με συγχωρέσεις αγαπητή ΑΤΜΑ, εαν δεν μπορέσω να απαντήσω σύντομα σε οποιαδήποτε επιπλέον απορρία έχεις, όσον αφορά αυτά που γράφω και τους λόγους που τα γράφω.

Σας ευχαριστώ όλους...και ιδιαιτέρως τον φίλο Gothic που επί των απόψεών μου, όσον αφορά το θέμα των ΤΑΡΩ, έδειξε άμεση κατανόηση, έστω κι αν διαφώνησε.

*~* Vive Dieu Saint Amour *~*

Edited by - prince_of_pentacles on 27/01/2005 04:06:26

28/01/2005, 19:08:47
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ prince_of_pentacles ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ....

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑΡΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ....

quote:
δεν μιλαμε εδω σε τουτο το τοπικ λοιπον για παιχνιδι ...οπως το να ριχνουμε λαδι στη φωτια επειδη μας αρεσει να παιζουμε επικινδυνα/σημασια εχει να δωσουμε σαφεστατα ενα μνμ σε οσους ασχολουνται με τα μυστικα των αρκανων...(εσυ αναφερεις τη μαντεια //εγω παλι τουτο τον ορο τον θεωρω ως εξωτερικη γνωση των αρκανων//σαν να λεμε...πηγαινεις στην πηγη και κανεις οτι σου ειπαν για να φτασεις...αλλα δεν εχεις ανακαλυψει μοναχος...το δρομο...κακο αυτο χμ;)

.."παιχνιδι" ειναι + η χαρα της kinder ανακαλυψης απο την αλλη/χμ;
η χαρα του ν'ανακαλυψεις -οχι μιμιτικα!- τον δρομο των απαντησεων της δικης σου ψυχης.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ Η ΑΤΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΜΑΝΤΑΛΛΑ..

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΨΥΧΗ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

GothicΜέλος
28/01/2005, 20:17:30
Αυτό που με μπερδεύει εμένα φίλε prince_of_pentacles,είναι που από τη μία λες ότι ΤΑΡΩ για σένα είναι ΜΑΝΤΕΙΑ και από την άλλη δέχεσαι τον Papus για τον οποίον ΔΕΝ είναι έτσι.
Μάλιστα στο βιβλίο του το δηλώνει ΚΑΘΑΡΑ.

Τώρα για τον Crowley,αν και τον εκτιμώ για πάρα πολλά πράγματα,σίγουρα δεν είναι και η πηγή που μπορεί κάποιος να στηρίζεται ανεπιφύλακτα................

Πάντως μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για τους άλλους και ανησυχείς.
Ξέρεις...όσες φορές και να πεις σ' ένα παιδί να μη βάλει το χέρι του στη φωτιά,αν δεν το βάλει και καεί δεν το μαθαίνει.
Αυτό είναι εμπειρία εξ άλλου.
Έτσι επέρχεται η γνώση.

29/01/2005, 09:12:13
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΡΩ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΝΩΣΗ...

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ...
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ