- Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε? Part 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Διεθνής ερμηνεία: Φέρτε το αυτοκίνητο σας σε πλήρη στάση προ του σήματος. Ελέγξτε πως δε διέρχεται κανένα άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο και συνεχίστε.
Ελληνική ερμηνεία: Ελαττώστε την ταχύτητα σας τόσο ώστε σε περίπτωση
που διέρχεται άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο να καταφέρετε όπως-όπως και με τη βοήθεια του ABS να σταματήσετε. Αν είναι πρωί κορνάρετε έντονα για να ειδοποιήσετε τα άλλα οχήματα πως περνάτε το STOP, αλλιώς αν είναι βράδυ παίξτε με την υψηλή κλίμακα των φώτων σας.
Μονόδρομος
Διεθνής ερμηνεία: Απαγορεύεται η είσοδος για όλα τα οχήματα.
Ελληνική ερμηνεία: Προτείνεται η αποφυγή εισόδου. Εξαιρούνται πιτσοκουτάδες, ντιλιβεράδες και λοιπές πάπιες, σκούτερ κλπ. καθώς και πολίτες που μένουν κάπου στην απαγορευμένη οδό ή στην ευρύτερη περιοχή και βαριούνται να στρίψουν στο επόμενο στενό.
Απαγορεύεται η αναστροφή
Διεθνής ερμηνεία: Απαγορεύεται η επιτόπια στροφή.
Ελληνική ερμηνεία: Αποθαρρύνεται η επιτόπια στροφή. Ελέγχουμε αν υπάρχουν περιπολικά ή άλλα αστυνομικά όργανα στην περιοχή και αν όχι, στρίβουμε. Επιτρέπεται η στροφή αν ξεχάσαμε ανοιχτό το θερμοσίφωνα ή αν το κατάστημα υποδημάτων ή το περίπτερο βρίσκεται στην άλλη κατεύθυνση και βαριόμαστε να τρέχουμε ως το επόμενο φανάρι.
Υποχρεωτικά κάνεις τον κύκλο...
Διεθνής ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται εντός της πλατείας.
Ελληνική ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν... έχουν... μισό λεπτό... ε, καλά θα το βρούμε στην πορεία... Aντε, Χάρη, αργήσαμε!
Όριο ταχύτητας 50 χλμ
Διεθνής ερμηνεία: Όριο ταχύτητας 50χμ/ώρα.
Ελληνική ερμηνεία: Προτεινόμενο όριο ταχύτητας 50χμ/ώρα. Τί την πήρα την Porsche να την πηγαίνω με 50;
Πορτοκαλί σηματοδότης
Διεθνής ερμηνεία: Ελαττώστε ταχύτητα προς αναμονή του κόκκινου σηματοδότη.
Ελληνική ερμηνεία: Αυξήστε ταχύτητα προς αποφυγή του κόκκινου σηματοδότη.
Δρόμος με έντονη ολισθηρότητα
Διεθνής ερμηνεία: Προσοχή! Δρόμος με έντονη ολισθηρότητα.
Ελληνική ερμηνεία: Γιουχού!!! Ώρα για μπατιλίκια!!!
Διελεύσεις τρένων
Διεθνής ερμηνεία: Προσοχή! Διελεύσεις τρένων. Φέρτε το αμάξι σε πλήρη στάση, ελέγξτε αμφότερες κατευθύνσεις και συνεχίστε όταν βεβαιωθείτε πως δε διέρχεται τρένο.
Ελληνική ερμηνεία: Τί;!; Aααα, αυτό... Καλά, δεν πέρασε τρένο. Λοιπόν, τί λέγαμε;
1. Βραζιλιάνος πορνοστάρ: Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος
2. Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή Μουπέφτη
3. Κινέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι Κουναμούτο
4. Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ Ταρίφ
5. Βουλγάρα πλαστική χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα
6. Ιάπωνας νεκροθάφτης: Νασουσίρο Τοκασόνι
7. Ιάπωνας ουρολόγος: Κίταμου Ταούρα
8. Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβι Τοκαδρόνι
9. Λατινοαμερικάνος ιδιοκτήτης μπαρ: Κάρλος Εχομπάρ
10. Νικαραγουανός τεμπέλης: Σαντινύστα Πούχο
11. Ρουμάνα ορθοπεδικός: Κάκοσι Μινίσκου
12. Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα Παζάρεβα
13. Aλβανος στα Ισπανικα: Ντε Λα Παρτον-Βαρατον Ωρες
14. Τούρκος ποδοσφαιριστής: Μεσούτ Ταβάζ
15. Ινδιάνος καταδρομέας: Μεγάλο Πεύκο
16. Αμερικανός πορνοστάρ:Τζον Χόστον
17. Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι Μασταφίνι
18. Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-Ντολόρες Πάρτον Κεκούνατον Όρες
19. Ιταλός gay πορνοστάρ: Αντόνιο Τονπέρνι
Ήταν ένας Ινδιάνος, ο Αετός Που Ξεκίνησε Από Τα Βουνά Και Πέταξε πάνω Από Τους Κάμπους Και Στο Τέλος Έπεσε Σε Μία Λίμνη.
Όμως επειδή ήταν τόσο μακρύ το όνομά του, κανένας δεν το θυμόταν.
Έτσι αποφάσισε να το αλλάξει.
Πήγε λοιπόν το ληξιαρχείο:
- Καλημέρα, θέλω να αλλάξω το όνομά μου.
- Μάλιστα. Πως σας λένε;
- Ο Αετός Που Ξεκίνησε Από Τα Βουνά Και Πέταξε πάνω Από Τους Κάμπους Και Στο Τέλος Έπεσε Σε Μία Λίμνη.
- Μάλιστα. Και πως θέλετε να το κάνετε;
- Μπλουμ!
20. Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ Μισέλ Σεπιντό Καλά
21. Iσπανός φοβιτσιάρης: Αντόνιο Εκλασαμέντες
22. και ο Disc Jockey από το χωριό του Αστεριξ: Ινδεμιξ

Ιάπωνας υδραυλικός: Σουγαμότο Καζανάκι

Ο ένας από αυτούς δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την ζωή και ότι φεύγει για Γερμανία και ύστερα από λίγο καιρό την κοπανάει...
2007 κάπου στο 90ο χιλίμετρο Αθηνών-Λαμίας προς Αθήνα. Ο γύφτος που έμεινε πίσω έκανε ότο στόπ δίπλα σε ένα σχεδόν διαλυμένο τρίκυκλο...
Ξάφνου σταματάει δίπλα του μία φερράρι - ο γύφτος τα παίζει...
Κατεβαίνει το τζάμι και νάσου βλέπει τον παιδικό του φίλο μέσα σε ένα κουστούμι αρμάνι!
Φιλιά, αγκαλιές.
Μεγαλοπιάστηκες βλέπω...
Ε, το καταδύναμην και εσύ;
Δουλειές του ποδαριού με την μπουρούχα, στην οποία τελείωσε η βενζίνη. Με πετάς λίγο πιο κάτω;
Όχι μωρέ - θα το δέσουμε στον κοτσαδόρο και θα σε ρυμουλκύσω.
Έβαλες κοτσαδόρο σε τέτοιο αμάξι;
Πάντα χρειάζεται ένας κοτσαδόρος...
Κοίτα επειδή εδώ ποιό κάτω είναι ένα φτηνό, θα σου βγάλω φλας να κάνεις δεξιά.
Εντάξει...
Δένει λοιπόν το τρίκυκλο και αρχίζει την ρυμούλκυση. Μετά από 200 μέτρα εφανίζεται μία λαμπορκίνι - ο οδηγός της κοντεύει να σκάσει από τα γέλια με αυτό που βλέπει. Ο γύφτος νευριάζει και πατάει το γκάζι, 100 η φερράρι - 150 η λαμπορκίνι, 200 η φερράρι - 250 η Λαμπορκίνι...
Σε ένα πρατήριο καυσίμων δύο αλβανοί υπάλληλοι κάθονταν κάτω από ένα δέντρο, ξάφνου ο ένας πετάγεται πάνω - ρε συ το είδες αυτό; Μία φερράρι και μία λαμπορκίνι κάνουν κόντρες και ένας γύφτος με ένα τρίκυκλο βγάζει φλας να τους προσπεράσει!!!!
Κύριος πηγαίνει σε πολυκατάστημα να αγοράσει γραβάτα.
Πληροφορίες εισογείου: Θα ήθελα μία γραβάτα - Θα περάσετε στον πρώτο όροφο.
Πρώτος όροφος: Θα ήθελα μία γραβάτα - Κλασική ή σπορ; Σπορ - θα περάσετε στον επάνω όροφο.
Δεύτερος όροφος: Θα ήθελα μία γραβάτα - Μία κλασσική σπορ ή μοντέρνα; Κλασσική σπορ - θα περάσετε στον άνω όροφο.
Τρίτος όροφος: Θα ήθελα μία γραβάτα - Θα την θέλατε για όλες τις ώρες ή για βράδυ; Για το βράδυ - Θα περάσετε στον άνω όροφο.
Τέταρτος όροφος: Θα ήθελα μία γραβάτα - Θα την θέλατε με σχέδια ή απλή; Με σχέδια - Θα περάσετε στον άνω όροφο.
Πέμπτος όροφος: Θα ήθελα μία γραβάτα - Θα θέλατε να είναι με παλ χρώματα ή σε κάτι πιο κλασσικό. Κάτι πιο κλασσικό - Θα περάσετε στον άνω όροφο.
Έκτος όροφος: ΘΑ ΗΘΕΛΑ μια γραβατα: Την θέλετε για κάποιο επίσημο γεγονός; ΝΑΙ - Θα περάσετε στον άνω όροφο.
Έβδομος όροφος: ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΠΟΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ, ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - Βεβαίως κύριε αλλά επειδή έχουμε εδώ 5000 γραβάτες ελάτε αύριο με το κουστούμι, τα παπούτσια, τις κάλτσες και το πουκάμισο που θα την φορέσετε για να διαλέξεται.
Το επόμενο πρωί νάσου με ότι του ζήτησε η πωλήτρια...
Λίγο πριν μπει, βλέπει έναν τύπο να κουβαλάει ολόκληρο δειγματαολόγιο τουαλέτας και να προχωράει προς την ρεσεπσίον:
Ορίστε η λεκάνη, οι παντόφλες, το φανελάκι, τα σώβρακα, το καζανάκι, το σαπούνι, το πιγκάλ, δείγμα από τα πλακάκια, οι πετσέτες και το αποσμητικό - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ;;;;

Ατάκες γυναικών (η ιστορία από άλλη οπτική γωνιά):
1) «Μωρό μου; Να σου καθαρίσω ένα μηλαράκι;» - Εύα
2) «Και Μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου είπα » - Πηνελόπη
3) «Αν πεινάσεις, έχει φαγητό στο φούρνο. Εγώ και τα παιδιά θα αργήσουμε» - Μήδεια
4) «Άντε τελείωνε! Πλύνε τα χέρια σου και έλα να φας πριν κρυώσει το φαγητό»- Η Μητέρα του Πόντιου Πιλάτου
5) «Μωρό μου, είδα έναν υπέροχο χιτώνα. Μόνο τριάντα αργύρια!»
- Η γυναίκα του Ιούδα
6) "Τζουτζούκο μου αυτά τα σαπουνάκια Μασσαλίας μου ξηραίνουν το δέρμα και δεν κάνουν αφρό» - Εύα Μπράουν 1940
7) «Αγάπη, σήμερα λέω να πάρουμε το κάμπριο» - Τζάκι Κέννεντι 1963
8) «..και ποιος είναι δηλαδή ο Μάο να έχει τείχος και εμείς όχι» - Κυρία Ούλμπριχτ 1961
9) «Γιώργο ο αχαϊρευτος ο γιος μας πάλι δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να μπει!» - Δέσποινα Παπαδοπούλου 1973
10) "Οσάμα, θα πάω στην Νέα Υόρκη με την μαμά - με διαφορετικές όμως πτήσεις" - Η Κυρία Λάντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είχαν μια συνάντηση σχετικά με το αν θα μπορούν να περνάνε τα Αμερικάνικα στρατεύματα από την Τουρκία για τη Μέση Ανατολή. Ο Τούρκος δεν συμφώνησε τελικά με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Αμερικάνο. Μετά από μέρες ο Τούρκος φοβισμένος την αντίδραση του Πλανητάρχη τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει:
- Αγαπητέ μου είδα χθες ένα όνειρο και σε θυμήθηκα.
- Τι όνειρο; ρωτάει ο Πλανητάρχης.
- Είδα, του λέει, την Τουρκία με καινούριους δρόμους, πλατείες, αεροδρόμια, λιμάνια, κτίρια και στην ταράτσα κάθε κτιρίου υπήρχε ένα πανό που έγραφε για την Αμερικανοτουρκική φιλία!
- Ναι; του λέει ο Αμερικάνος. Άκου να δεις και εγώ τι είδα...
- Τι είδες; ρωτάει ο Τούρκος
- Είδα την Τουρκία μοντέρνα και σύγχρονη χώρα με όλα αυτά που είπες και εσύ και στην κορυφή κάθε κτιρίου υπήρχε πανό...
- Αλήθεια; Και τι έγραφε; τον διακόπτει ο Τούρκος χαρούμενος.
- Δεν κατάλαβα, γιατί δεν ξέρω Ελληνικά...!!!
Τέστ Ιστορίας:
Ακολουθεί ένα μικρό τεστ των ιστορικών σας γνώσεων, που περιλαμβάνει μία μόνον ερώτηση (προσπαθήστε να μην κάνετε λάθος...)
Ο William Blum, ιστορικός, συνέταξε τον ακόλουθο κατάλογο χωρών που υπέστησαν βομβαρδισμούς ή άλλες επιθέσεις από τις ΗΠΑ, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου:
Κίνα, 1945-46
Κορέα, 1950-53
Κίνα, 1950-53
Γουατεμάλα, 1954
Ινδονησία, 1958
Κούβα, 1959-60
Γουατεμάλα, 1960
Κονγκό, 1964
Περού, 1965
Λάος, 1964-73
Βιετνάμ, 1961-73
Καμπότζη, 1969-70
Γουατεμάλα, 1967-69
Γρανάδα, 1983
Λιβύη, 1986
Ελ Σαλβαδόρ, δεκαετία 1980
Νικαράγουα, δεκαετία 1980
Παναμάς, 1989
Ιράκ, 1991-99
Σουδάν, 1998
Αφγανιστάν, 1998
Γιουγκοσλαβία, 1999
Ερώτηση:
Σε πόσες από τις παραπάνω χώρες οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στην άμεση αποκατάσταση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που σέβεται να ανθρώπινα δικαιώματα;
Επιλέξτε μία απάντηση:
(α): 0
(β): μηδέν
(γ): καμία
(δ): ούτε μία
(ε): ακέραιος αριθμός μεταξύ -1 και +1
![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Έλειπε λοιπόν ο άνδρας της σε ταξίδι, χτυπάει η πόρτα, ανοίγει η γυναίκα, ήταν ο γείτονας με κάτι σοκολατάκια.
Πάνε στο κρεβάτι, αλλά μετά από λίγο ξαναχτυπάει η πόρτα.
- Γρήγορα κρύψου, ο άνδρας μου, λέει η γυναίκα. Στην ντουλάπα, στην ντουλάπα!
Ανοίγει την πόρτα, και βλέπει έναν άλλο γείτονα με ένα μπουκέτο λουλούδια.
Τον παίρνει στο δωμάτιο και κάνουν σεξ.
Χτυπάει το κουδούνι.
- Γρήγορα κρύψου, ο άνδρας μου! Κάτω από το κρεβάτι!
Ανοίγει την πόρτα, και βλέπει έναν παλιό γκόμενο που δεν της είχε φέρει τίποτε.
Πάνε στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουν πάλι το σεξ.
Ξαναχτυπάει το κουδούνι:
- Γρήγορα κρύψου, θα είναι ο άνδρας μου, λέει η γυναίκα. Στο μπαλκόνι, στο μπαλκόνι!
Ανοίγει την πόρτα, και βλέπει τον άνδρα της.
Πάνε στην κρεβατοκάμαρα, αρχίζουν να το κάνουνε, και μετά από λίγο η γυναίκα σκέφτεται πως να βγάλει έξω τους γκόμενους.
- Αγάπη μου, τόσο καιρό έλειπες, και ούτε ένα κουτί σοκολατάκια δεν μου έφερες...
Σηκώνεται ο άνδρας και λέει:
- Αγιε Φανούριε, φανέρωσε μου ένα κουτί σοκολατάκια.
Βγαίνει ο γκόμενος από την ντουλάπα και λέει:
- Εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου, τα σοκολατάκια που ζητήσατε.
Τα δίνει και φεύγει.
Το αντρόγυνο αρχίζει ξανά το σεξ.
- Αγάπη μου, λέει πάλι η γυναίκα. Τόσο καιρό έλειπες και ούτε ένα μπουκέτο λουλούδια δεν μου έφερες.
Σηκώνεται ο άνδρας και λέει:
- Αγιε Φανούριε, φανέρωσε μου ένα μπουκέτο λουλούδια.
Βγαίνει ο γκόμενος κάτω από το κρεβάτι και λέει:
- Εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου, τα λουλούδια που ζητήσατε.
Τα δίνει και φεύγει.
Το αντρόγυνο αρχίζει ξανά το σεξ.
Ο τρίτος δεν αντέχει, την έχει δαγκώσει και από το κρύο στο μπαλκόνι, και μπαίνει και λέει:
- Εκ μέρους του Αγ. Φανουρίου έρχομαι. Μήπως θέλετε τίποτε άλλο;

- Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σας προσλάβει. Δώστε μας το e-mail σας για να σας στείλουμε ένα έντυπο να συμπληρώσετε και να σας πούμε πότε και πού θα πρέπει να παρουσιαστείτε.
- Αχ, ξέρετε δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι μου και φυσικά ούτε και e-mail.
- Τι!!!! Δεν έχετε e-mail κι έχετε το θράσσος να ζητάτε εργασία στη Microsoft!!!! Αν δεν έχετε e-mail κύριε για τη Microsoft δεν υπάρχετε!
Απελπισμένος ο άνθρωπος φεύγει. Στη τσέπη του είχε μόνο 10$. Πήγε λοιπόν στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε ένα καφάσι με 10 κιλά ντομάτες. Αφού γύρισε από σπίτι σε σπίτι πούλησε τις ντομάτες και διπλασίασε το κεφάλαιο. Αφού το επανέλαβε αυτό άλλες τρεις φορές έφτασε τα 160$. Σκέφτηκε λοιπόν ότι έτσι θα μπορούσε να βγάλει το ψωμί του και έκανε κάθε μέρα αυτή τη δουλειά.
Σηκωνόταν όλο και πιο νωρίς το πρωί και επέστρεφε όλο και πιο αργά πολλαπλασιάζοντας συνεχώς το κεφάλαιό του.
Κάποια στιγμή αγόρασε καρότσι, αργότερα φορτηγό μέχρι που έφτασε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων των ΗΠΑ.
Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει μια ασφάλεια ζωής γι αυτόν και την οικογένειά του. Πάει λοιπόν σε έναν ασφαλιστή και αφού συμφώνησαν του λέει ο ασφαλιστής:
- Δώστε μου το e-mail σας να σας στείλω τα έγγραφα που θα συμπληρώσετε.
- Α, ξέρετε, δεν έχω e-mail.
- Δεν έχετε e-mail; Καλά έχετε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία και δεν έχετε e-mail; Αναρωτιέμαι τι θα ήσασταν σήμερα αν είχατε και e-mail.
- Καθαριστής στη Microsoft
ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ
1. To ίντερνετ δεν είναι η ιδανική λύση στη ζωή.
2. Αν θες να δουλέψεις σαν καθαριστής στη microsoft φρόντισε να έχεις e-mail.
3. Ακόμα κι αν δεν έχεις e-mail, αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος
4. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα μέσω e-mail έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις καθαριστής παρα εκατομμυριούχος

Μεταδίδει ο Γιώργος Φούντας από Λονδίνο, ειδικός απεσταλμένος του ΕΔΕΚ.
Πανικό έχει προκαλέσει η νέα ανακοίνωση του Ινστιτούτου Φαρμάκων στη Μεγάλη Βρετανία. Ένας παλιός φίλος του ανθρώπου, το ψωμί, αποδεικνύεται ο χειρότερος εχθρός του ! Συζητιέται ήδη η άμεση τοποθέτησή του στον πίνακα I των ουσιών, δηλαδή ανάμεσα στα πιο επικίνδυνα. Σύμφωνα με τον Jonathan McHorto, σκωτσέζο ερευνητή, και τον Olimera Fouditsou, τον ιάπωνα ειδικό, το ψωμί είναι η επόμενη απειλή για τη νεολαία της Ευρώπης. Επείγον σήμα κινδύνου στάλθηκε σε όλες τις κυβερνήσεις, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Σημίτης, δεν έχει πάρει ακόμα θέση. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως μας τα παρέδωσε σήμερα το πρωί η ερευνητική ομάδα.
1. Περισσότερο από το 98% των ανθρώπων είναι χρήστες ψωμιού.
2. Το 50% όλων των παιδιών που τρέφονται με ψωμί έχουν χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο, πολλές φορές και κάτω από τη βάση.
3. Ειδικά το σπιτικό ψωμί είναι το πιο επικίνδυνο ! Τον 18ο αιώνα, όπου σχεδόν όλο το ψωμί που καταναλωνόταν ψηνόταν στο σπίτι, ο μέσος όρος ζωής ήταν κάτω από τα 50, η παιδική θνησιμότητα ήταν στα ύψη, πολλές γυναίκες πέθαιναν στη γέννα και αρρώστιες σαν τον τύφο, κίτρινο πυρετό και γρίπη θέριζαν ολόκληρα κράτη.
4. Περισσότερα από το 90% των βίαιων εγκλημάτων διαπράττονται μέσα σε 24 ώρες από το φάγωμα ψωμιού.
5. Το ψωμί γίνεται από μια επικίνδυνη ουσία, γνωστή ως "ζυμάρι". Αποδείχτηκε ότι ελάχιστη ποσότητα από αυτή την ουσία (10 κουταλίτσες της σούπας, για παράδειγμα) μπορούν να σκοτώσουν ένα ποντίκι. Ο μέσος Ευρωπαίος τρώει περισσότερο από αυτή την ποσότητα μέσα στην εβδομάδα !
6. Πρωτόγονες κοινωνίες, που δεν είχαν το ψωμί στο διαιτολόγιό τους, έδειξαν χαμηλά στατιστικά στον καρκίνο, στη νόσο Αλζχάιμερ, στο Πάρκισον και στην οστεοπόρωση.
7. Το ψωμί αποδείχτηκε ότι δημιουργεί εξάρτηση. Άτομα στα οποία δεν δόθηκε ψωμί να φάνε, παρά μονάχα νερό, για δύο μέρες, εκλιπαρούσαν στη συνέχεια για "λίγο ψωμί", όπως χαρακτηριστικά λέγανε.
8. Ζητιάνοι, άρρωστοι, άνθρωποι στην κατοχή του '40 καθώς και πολλές άλλες παρόμοιες κατηγορίες καταλήγουν στο δρόμο εξαιτίας της εξάρτησής τους και ο σύγχρονος άνθρωπος ενοχλείται πολλές φορές στο δρόμο από αυτούς. "Δώστε μας λίγο ψωμάκι, καλέ κύριε/κυρία να φάμε", λένε συνήθως προκαλώντας τον οίκτο και την λύπηση για την κατάσταση στην οποία έχουν υποπέσει.
9. Το ψωμί, σύμφωνα με την έρευνα, είναι και μια δραστικότατη ουσία "Περάσματος" ή "Πόρτας" ! Οδηγεί τον χρήστη σε "σκληρότερες" ουσίες όπως βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι ακόμα και... φυστικοβούτυρο !!!
10. Η χειρότερη επίπτωση του ψωμιού στην υγεία, επαληθεύτηκε επιστημονικώς με την έρευνα αυτή. Το ψωμί, αποδείχτηκε, ότι απορροφά νερό. Από την στιγμή που το 90% του ανθρώπινου σώματος, συνεχίζει η έρευνα, αποτελείται από νερό, συνεπάγεται ότι το φάγωμα ψωμιού, λειτουργώντας σαν σφουγγάρι, μπορεί να οδηγήσει στην κατάληψη του σώματός σου από αυτήν την ανίερη ουσία, καθιστώντας εσένα ένα λασπώδες, δυσκίνητο και βαρεμένο, ανθρώπινο τομάρι !
11. Μια μικρή μπουκίτσα ψωμιού είναι ικανή να σκοτώσει ένα νεογέννητο, πνίγοντάς το.
12. Το ψωμί ψήνεται στους 250 βαθμούς Κελσίου. Μια θερμοκρασία σαν και αυτή μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα σε λιγότερο από ένα λεπτό.
13. Όλες σχεδόν οι τρομοκρατικές επιθέσεις (βλ. επαναστάσεις) του περασμένου αιώνα είχαν ως κύριο ενδιαφέρον το ψωμί. Οι άνθρωποι επιζητούσαν να έχουν αυτό το "πράγμα" (βλ. stuff) προκαλώντας έτσι ποικίλα προβλήματα στις αρχές, που ήθελαν το καλό τους. Πολλοί από αυτούς εξευτελιστικά ανέχτηκαν εργασίας δύσκολες "για ένα κομμάτι ψωμί", δηλαδή ίσα-ίσα για να εξασφαλίσουν την καθημερινή δόση, που τους ήταν αναγκαία.
14. Οι περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι ψωμοφάγοι είναι ανίκανοι να διακρίνουν την διαφορά μεταξύ επιστημονικών δεδομένων και ανούσιων, ηλίθιων και ψεύτικων στατιστικών στοιχείων.
Τα άνωθεν συγκλονιστικά γεγονότα δόθηκαν εχθές (8/12/2000) στην επικαιρότητα, την στιγμή που το καταναλωτικό κοινό ετοιμάζεται να "υπό-πέσει" σε προϊόντα παράγωγα του ψωμιού, όπως το παράγωγο αλκαλοειδές ΚΟΥΛΟΥΡΙ, η ελεύθερη βάση της ουσίας με την μορφή του ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ καθώς επίσης και το ημι-συνθετικό ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ. Οι επιστήμονες προειδοποίησαν ότι ΟΛΑ τα παράγωγα του ψωμιού, καθώς και της αρχικής ουσίας "ζύμη", έχουν τα άνωθεν αποτελέσματα και επί τούτου προτείνουν :
1. Να απαγορευτεί η πώληση ψωμιού σε ανήλικους και ενήλικους.
2. Μια πανευρωπαϊκή τηλεοπτική καμπάνια, με κεντρικά συνθήματα "Απλά Πες Όχι στο Τοστ" - "Ναι στη Ζωή, Όχι στο Παξιμάδι" και με συμμετοχή της Miss Europe μαζί με μουσική των Pink Floyd.
3. Ο φόρος ψωμιού να αυξηθεί 300% για όλες τις κοινωνικές αρρώστιες που αυτό προκαλλεί.
4. Κανένας άνθρωπος ή ζώο, ούτε ζωηρά χρώματα (που μπορούν να εξάψουν τα παιδιά), να χρησιμοποιηθούν για την διαφήμιση του ψωμιού.
5. Την δημιουργία "Ελεύθερων από Ψωμί" ζωνών γύρω από τα σχολεία. Απαγόρευση του κουλουριού στα κυλικεία και άμεση ενημέρωση γονέων και καθηγητών.
Στην Ελλάδα, δόθηκε ειδική κοινοτική οδηγία που απαγορεύει τη Λαγάνα -πανίσχυρο ναρκωτικό που μονάχα μια δοκιμή το χρόνο αρκεί να σε εθίσει- το Πάσχα. Επίσης συνέστησαν την επιτήρηση των νεαρών, καθώς πολλοί από αυτούς είναι ήδη εξαρτημένοι. Έδωσαν στην δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για τους γονείς και τους νομικούς υπεύθυνους :
1. Οι εξαρτημένοι στο ψωμί χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά του περιθωρίου για να μη γίνονται στόχος. Το αποκαλούν, μεταξύ άλλων, ως "άρτο". Οταν θέλουν ένα κομμάτι από ένα καρβέλι, λένε : "Κόψε ένα ψωμάκι να φάμε" ή "Βγάλε μου ένα αρτάκι να τσιμπίσω". Οταν κάνουν υπερβολική χρήση, αναφωνούν : "Εγινα Φούρνος". Άλλες λέξεις κλειδιά : κουλουράκι, μπισκότο, δίπλα, κ.α.
2. Συνηθέστερα οι χρήστες ψωμιού επιλέγουν να γυρνάνε το ψωμί, ο ένας στον άλλον, απολαμβάνοντας έτσι όλοι μαζί τα θανατηφόρα αποτελέσματά του. Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, πάντως, διέψευσε σήμερα το πρωί τους ισχυρισμούς ότι ο Χριστός ήταν το πρώτο bread-junkie της ιστορίας...
3. Οι χρήστες ψωμιού συνηθίζουν να βλέπουν τον Ιησού Χριστό ως τον πατέρα της ψωμοδέλειας και συχνάζουν σε σπίτια που γίνεται ομαδική χρήση της ουσίας. Οι "ψωμέδες", όπως τους λένε, βρίσκονται παντού γύρω μας. Καμιά φορά ονομάζουν την όλη τελετουργία ως "Μυστικό Δείπνο" και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς όταν επιχειρούν έφοδο σε ένα τέτοιο σπίτι.
4. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος απολαμβάνει ασυλία, μέχρι στιγμής, αν και πολλοί εξαρτημένοι συχνάζουν εκεί κάθε Κυριακή για να λάβουν δωρεάν το παράνομο ναρκωτικό. "Τους πάω", λέει χαρακτηριστικά ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, δήλωσε "Το γνωρίζουμε αυτό το περιστατικό και αν δεν κοπεί σύντομα η απαίσια αυτή συνήθεια, θα έρθουμε σε νέα ρήξη με την Εκκλησία. Το μοίρασμα του ψωμιού πρέπει να σταματήσει επιτέλους !".
5. Τα παραδοσιακά bread-shops ή αλλιώς "φούρνοι" όπου πωλείται το ψωμί, είναι πιθανό να κλείσουν όλα και μονάχα μια χώρα της Ε.Ε. τολμάει να τα διατηρεί ανοιχτά, πρόκειται φυσικά για την Ολλανδία. Η κυβέρνηση της Ολλανδίας τόνισε, παρόλα αυτά, ότι κάθε bread-shop δικαιούται μέχρι 50 κιλά ψωμιού και παραπάνω από ένα κιλό ψωμί ανά άτομο διώκεται ως εμπορία.
Τέλος ανταπόκρισης από Λονδίνο. Για την Ελλάδα και το ΕΔΕΚ, Γιώργος Φούντας

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
14/08/2007

Εξηγει και τις αστρικες μου προβολες.
Advanced soul/Past lives/Mental Body imbalance
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ![]()
Edited by - Κωστας on 02/05/2004 11:14:02
Πολύ ενδιαφέρον το site. ![]()
![]()
Αισθάνεσαι ότι σε εκφράζει η ανάλυση για την έλλειψη υπομονής, απέναντι στην πρόοδο και τη ροή της ζωής;
Αισθάνεσαι ότι σε περασμένη σου ζωή, έχοντας αυτές τις δυνάμεις, ουσιαστικά έκανες συνειδητή αστρική προβολή;
Ίσως, τελικά, αυτό που μέχρι σήμερα αισθανόσουν ως τροχοπέδη, να αποδειχθεί ο δίαυλος για τη μετέπειτα εξέλιξή σου. ![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Αισθάνεσαι ότι σε εκφράζει η ανάλυση για την έλλειψη υπομονής, απέναντι στην πρόοδο και τη ροή της ζωής
Ναι αυτο και πολυ εντονα μαλιστα,τοσο που με τρελαινει!!
Επισης δεν βλεπω καμια ουσια στη ζωη και οχι με την καταθλιπτικη ενοια. Απο την αλλη μπορει ομως να ειναι λογω της αποπροσωποποησης. Οταν εγινα τελειως καλα απο την αλλη ημουν χαρουμενος και δεν ειχα καθολου ερωτησεις για την ζωη,τον θανατο,γιατι αυτο κλπ.
Υπαρχει και μια θεωρια οτι το να νιωθει καποιος σαν να ειναι τα παντα και παντου,να μην νιωθει τον χρονο και γενικα να τα νιωθει οπως ενα αποπροσωποποιημενο/αποπραγματοποιημενο ατομο,ειναι διαφωτιση (enlightment)
Ποιος ξερει??.....
quote:
Αισθάνεσαι ότι σε περασμένη σου ζωή, έχοντας αυτές τις δυνάμεις, ουσιαστικά έκανες συνειδητή αστρική προβολή
Σε αυτο φιλε δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν εχω καμια αναμνηση η καποιο σημαδι που να το αποδεικνυει.
Edited by - Κωστας on 02/05/2004 12:17:53
LOVE IS THE ONLY TRUTH
quote:
Depersonalization Disorder: (Mental Body Imbalance)
In Depersonalization Disorder, an advanced Soul incarnates into physical body where the mental component of the inner energy bodies is "detached" from the all the other bodies. This enables the advanced Soul to break down disempowering thought patterns "inherited" from many past lifetimes.
νομιζω πως μετα απο ολα οσα...
-αν το συνειδητοποιησεις εφοσον βοιωνεις αποπροσωποποιηση-
ειναι ευκολο να βλεπεις τον εαυτο σου απο απεναντι.
και το λεγω γιατι μη εχοντας κατι διαφορετικο να παρατηρησεις εκτος απο τον ιδιο σου τον εαυτο...ειναι αναγκαιο να προσδιοριστει το ολον που λεγεται "εαυτος"/ετσι σιγα σιγα μπορεις να επανελθεις σε μια φορμα που θα περιεχει οσο γινεται περισσοτερα στοιχεια απο αυτο που νοιωθεις πως εισαι :)
αγαπητε Κωστα,
πως αισθανεσαι μετα απο τοσο καιρο που το αναλυεις εδω εσω...;
επειδη μαλλον καπως θα εχει..πιστοποιηθει ως γεγονος..-
το βασανο ειναι οταν δεν σε πιστευουν εκεινοι που τους εκμυστηρευεσαι ολα οσα/ επειδη ειναι πρωτογνωρα /παραδοξα...και αλλα ασυληπτα..
μα ευτυχως εδω ειναι πανω απο ενα τα ατομα..
(επιλεκτικο "το κοινο" ως συνηθως...)
(χαιρομαι που επιασε τοπο το λεξικο/το ειχα ξεχασμενο αυτο το λινκ,ευχαριστω που μου το θυμισες:)

Technoshamanism
Φιλη x files θα τα περιμενω με υπομονη δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι να μου απαντησεις.
Φιλη ΑΤΜΑ μου εθεσες μια ερωτηση πως αισθανομαι που το αναλυω τοσο καιρο εδω.
Μαλον ενοεις αν νιωθω καπως καλυτερα,κατι να εχει αλαξει φανατζομαι.
Η απαντηση ειναι οχι δεν αλαξε απολυτως τιποτα γιατι πλυ απλα τραβαει χρονια και δεν αλαζει με απλα να το συζητησεις.
Αλαξε ομως κατι με μια κινηση που εκανα πριν λιγες μερες και ξεκοψα εναν δεσμο φιλιας ο οποιος ηταν δυστυχως σε γνωριμια οταν ημουν στα αρχικα σταδια της αποπροσωποποιησης και ετσι ηταν σαν να μην την διαλεξα πραγματικα εγω αυτη την γνωριμια.
Ενιωθα οτι πουλουσα τον εαυτο μου και το πηρα αποφαση και ενιωσα μια αλαγη στο μυαλο μου σαν κατι να σωπασε.
Τωρα ομως με κυνηγαει η φραση της αγαπητης φιλης x files οτι δεν μπορουμε να ενεργουμε εγωιστικα και να αδιαφορουμε για τις συνεπειες στους αλλους.
Δεν εβλεπα αλλο δρομο ομως και ηταν ο μονος για να ελευθερωθω σιγα σιγα και ασε που εχω πληρωσει πολυ ακριβα που την κραταγα αυτη την φιλια.
Να στε καλα.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
Ομολογώ πως δεν είχα διαβάσει το θέμα σου, θα δεις πως κάτι θα βρούμε,
μιας και ορισμένα πράγματα στους δυο μας, συγκλίνουν. (π.χ Γονείς,...).
Αν μπορείς σε παρακαλώ, βοήθησε με να καταλάβω.
Α. Όταν λες πως βλέπεις εικόνες απέναντι, κάτι σαν ΦΙΛΜ την Ζωη….και συγχρόνως δεν αισθάνεσαι…. το μέρος του μυαλού *συνείδηση σαν σκέψη δουλεύει….η απλά υπάρχει η παρατήρηση των πραγμάτων προσώπων χωρίς… τη γεύση τους…. άρα και της μνήμης?
Β. Όταν δεν έχεις απέναντι εικόνες, πρόσωπα πράγματα….η συνείδηση σαν σκέψη δουλεύει η όχι?
Δεν λέω να σκεφτείς κάτι λογικά η με τη φαντασία….η και ανάμνηση, απλά αν αφεθείς, ηρεμήσεις, με ενδιαφέρει αν ο ΝΟΥΣ είναι ήσυχος η ζωγραφίζει (με λέξεις, εικόνες)
Γ. Διάβασα και ορισμένες εξωσωματικές εμπειρίες (στον ύπνο) που έχεις. Σου έχει συμβεί ποτέ ενώ είσαι ξαπλωμένος να κλίνεις τα μάτια και να βλέπεις το σώμα από έξω *(πχ από το ταβάνι)…να τα ανοίγεις και να βλέπεις προς τα έξω, να τα ξανακλείνεις…ξανά έξω…η και να πηγαίνεις εκεί γύρω..*(σε άλλα δωμάτια). Αυτό έχει συμβεί λίγες φορές, μα η διαφορά από τους περισσότερους που την θεωρούν τρομερή εμπειρία, σε εμένα, είτε βρίσκομαι στο σώμα… είτε έξω, δεν αλλάζει τίποτα…όποτε δεν το αναζητώ….(μα σε αυτό θα σταθώ άλλη ώρα.)
Αυτο που μου φανηκε συγκλονιστικο ειναι η περιγραφη που κανεις ο ιδιος για τα συναισθηματα σου και το πως βιωνεις την κατασταση.Αν και εχω συναντησει παρομοιες περιπτωσεις τα συμπτωματα ηταν πολυ πιο ηπια και παροδικα και συνηθως υποχωρουσαν οταν αντιμετωπιζοταν η κυρια διαταραχη της οποιας η αποπροσωποιηση ή η αποπραγματοποιηση ηταν μερος της γενικοτερης συμπτωματολογιας..Το να υπαρχουν και οι δυο αυτες διαταραχες και μαλιστα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα μου φαινεται συνταρακτικο.Αν προσπαθησω να το προσεγγισω σαν να πηγαζει απο μετατραυματικο στρες τοτε το αρχικο σοκ πρεπει να προηλθε απο ενα εξαιρετικα τραυματικο συμβαν ή απο μια μακρα σειρα πολλων και συγκλονιστικων τραυματικων εμπειριων στη ζωη σου.Αν κρινω απο τις γνωσεις σου για το θεμα θα πρεπει να γνωριζεις οτι ακομα και καποιο ελαχιστο και λογικα ασχετο ερεθισμα απο το περιβαλλον μπορει να επανενεργοποιησει υποσυνειδητα τον ιδιο μηχανισμο αμυνας που αναπτυχθηκε στο αρχικο τραυμα ασχετα απο το χρονο που εχει περασει.Αυτο σημαινει οτι κανενα περιβαλλον δεν μπορει να θεωρηθει απολυτα ασφαλες για το ατομο ποσο μαλλον αν προκειται για καποιο περιβαλλον που παρουσιαζει ομοιοτητες και επομενως κρινεται απο το υποσυνειδητο ιδιεταιρα απειλητικο.(με συνεπεια συμπτωματα αποστασιοποιησης και τασεις εστω και ακουσιας φυγης οπως ειναι η αποπροσωποιηση και η απο πραγματοποιηση.)Συνηθως τα ατομα με μετατραυματικο στρες επιδιωκουν εστω και υποσυνειδητα να επιλεγουν καταστασεις που ειναι εξαιρετικα στεσογονες για να εξακολουθουν να βιωνουν τρυματικα γεγονοτα ισως σε μια προσπαθεια να ξεπερασουν το αρχικο τραυματικο βιωμα.Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο για σενα γιατι δε γνωριζω το ιστορικο της καταστασης και τις συνθηκες.Σιγουρα θα εχεις δυσκολια να εμπιστευτεις τους ανθρωπους γυρω σου ποσο μαλλον να γνωρισεις νεα ατομα στη ζωη σου και να τα εμπιστευτεις?Μηπως ομως αν κανεις μια τετοια προσπαθεια κανεις και ενα σημαντικο βημα για να ξεπερασεις τα προβληματα σου?Πρεπει να ξερεις οτι ασχετα απο το τι μπορει να σου συνεβη ως τωρα παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα θελουν να σου δωσουν αγαπη .Το θεμα ειναι ν α αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο για να τους αναγνωρισεις και να δεχτεις την αγαπη τους.Ενα μεγαλο μαθημα που εμαθα προσφατα οπως ξερεις ειναι πως ηαληθινη αγαπη μπορει να παρει μακρια σου καθε πονο.Δεν θα σου προτεινω φαρμακα ή <ψυχοθεραπειες>εστω κι αν αυτο ερχεται σε αντιθεση με οσα εμαθα ως τωρα.Δεν τα πιστευω πια.Δεν ξερω περισσοτερα για τη ζωη σου για να μιλησω πιο συγκεκριμενα αλλα εστω κι αν δεν εχω ζησει κατι τετοιο μπορω να φανταστω ποσο οδυνηρο πρεπει να ειναι για οσους το βιωνουν.
ΑΤΜΑ με αυτο που λες στο προηγουμενο μυνημα εννοεις κατι σχετικο με τη θεωρια περι
LOVE IS THE ONLY TRUTH
Θα προσπαθησω οσο μου ειναι δυνατο να απαντησω στα ερωτηματα σου μιας και ειναι αρκετα δυσκολο να περιγραψει κανεις αυτη την διαφορα που νιωθει ως προν τον εαυτο του και προς το περιβαλον.
quote:
Α. Όταν λες πως βλέπεις εικόνες απέναντι, κάτι σαν ΦΙΛΜ την Ζωη….και συγχρόνως δεν αισθάνεσαι…. το μέρος του μυαλού *συνείδηση σαν σκέψη δουλεύει….η απλά υπάρχει η παρατήρηση των πραγμάτων προσώπων χωρίς… τη γεύση τους…. άρα και της μνήμης?
Πιστευω οτι αυτο που συμβαινει ειναι το δευτερο: απλά υπάρχει η παρατήρηση των πραγμάτων προσώπων χωρίς… τη γεύση τους…. άρα και της μνήμης.
Να προσθεσω επισης οτι εισαι απαθης,δεν σε συνδεει καμια μνημη γιατι ειναι παντα σαν να το βλεπεις πρωτη φορα.
quote:
Β. Όταν δεν έχεις απέναντι εικόνες, πρόσωπα πράγματα….η συνείδηση σαν σκέψη δουλεύει η όχι?
Δεν λέω να σκεφτείς κάτι λογικά η με τη φαντασία….η και ανάμνηση, απλά αν αφεθείς, ηρεμήσεις, με ενδιαφέρει αν ο ΝΟΥΣ είναι ήσυχος η ζωγραφίζει (με λέξεις, εικόνες)
Και εδω φιλε μου θα βαλω τα δυνατα μου να σου απαντησω. Πρεπει κατ’αρχην να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ νιωθεις την σκεψη σου σαν να ειναι θαμενη στα εγκατα,στην αβυσο και την νιωθεις κοματιασμενη και σε καμια περιπτωση καθαρη στο μυαλο σου.
Τωρα επειδη ασχολουμαι με διαλογισμο εδω και καμποσους μηνες και ετσι εχω ηρεμησει αρκετες φορες τον νου μου αυτο που εχω “δει” ειναι οτι εικονες δεν ερχονται αλλα ουτε θα μπορουσα να πω οτι ειναι ησυχος αλλα μαλον σε πανικο και μπλοκαρισμενος. (Οχι μετα τον διαλογισμο αλλα καθημερινα. Με τον διαλογισμο καταφερνω μονο την παυση των σκεψεων των οποιων ειναι ετσι και αλιως θαμενες και μουτζουρωμενες.
quote:
Διάβασα και ορισμένες εξωσωματικές εμπειρίες (στον ύπνο) που έχεις. Σου έχει συμβεί ποτέ ενώ είσαι ξαπλωμένος να κλίνεις τα μάτια και να βλέπεις το σώμα από έξω *(πχ από το ταβάνι)…να τα ανοίγεις και να βλέπεις προς τα έξω, να τα ξανακλείνεις…ξανά έξω…η και να πηγαίνεις εκεί γύρω..*(σε άλλα δωμάτια). Αυτό έχει συμβεί λίγες φορές, μα η διαφορά από τους περισσότερους που την θεωρούν τρομερή εμπειρία, σε εμένα, είτε βρίσκομαι στο σώμα… είτε έξω, δεν αλλάζει τίποτα…όποτε δεν το αναζητώ….(μα σε αυτό θα σταθώ άλλη ώρα.)
Οχι φιλε μου αυτο δεν μου εχει συμβει. Μου εχει συμβει να ξυπναω στην μεση της νυχτας και το σωμα μου να δονειται και να νιωθω να αιωρουμαι λιγα μετρα πιο πανω απο το σωμα μου ενω αισθανομαι ενα δυνατο ανεμο.
Εχω μαθει οτι λογω εντονου ψυχικου στρες ειναι φυσικο να συμβουν εξωσωματικες εμπειριες κατα την διαρκεια του υπνου συνηθως.
Εχω καταφερει ομως εξωσωματικη εμπειρια χωρις να κοιμαμαι αλλα με διαλογισμο 4 ωρων.
Φιλη x files θα απαντησω και σε εσενα ωσ το βραδυ.

Λες οτι σε εντυπωσιασε το γεγονος το πως περιγραφω εγω ο ιδιος τα συναισθηματα και οτι εχεις συναντησει παρομοιες καταστασεις αλλα σε πιο ηπια μορφη.
Δεν ειναι δυσκολο να τα περιγραψεις οταν τα βιωνεις απο την ηληκια της εφηβειας και εχεις γνωρισει τον εαυτο σου και τον κοσμο με λανθασμενη/διαστρεβλωμενη συνειδητοτητα και αντιληψη.
Οπως φανταζομαι μπορεις να καταλαβεις το γεγονος και μονο οτι συμβαινει απο την τρυφερη ηληκια της εφηβειας και για παρα πολλα χρονια ασταματητα ειναι ενα μεγαλο βαρος.
Εχω καταλαβει μετα απο τοσα χρονια αρκετα πραγματα που την κρατανε ενεργη και καταστασεις που την αυξανουν.
Για αυτο και πηρα την μεγαλη αποφαση και διεκοψα εναν δεσμο φιλιας ο οποιος εχει αμεση σχεση με το πως σκεφτομαι τον εαυτο μου και με το ποσο ειμαι αληθινος με τον εαυτο μου και καταπιεζομαι.
Με αυτη την κινηση που εγινε μολις πριν μερικες μερες το δωρο που ηξερα οτι θα λαβω ηρθε.
Το μυαλο μου εχει ηρεμησει,η αποπροσωποποιηση σαν σκεψη στο μυαλο μου δεν υπαρχει και υποχωρουν επισης οι αρνητικες σκεψεις.
Ο γιατρος μου (ψυχολογος) ειναι κατηγορηματικος οτι δεν ειναι απο μετατραυματικο στρες και πιστευει οτι ειναι διαταραχη στην δικια μου περιπτωση απο μονη της και οχι συμπτωμα απο αλλες αιτιες.
Εγω τωρα που μεγαλωσα μπορω να καταλαβω οτι ρολο επαιξε η κατασταση ενος οικογενειακου προσωπου στην οικογενεια και ποσο βαρια το πηρα.
Μετα στην πορεια της ζωης οι γνωριμιες που εκανα,το ποσο καταπιεσα τον εαυτο μου και ποσο επισης κλειστηκα σε αυτον επαιξε και αυτο τεραστιο ρολο ωστε να υπαρχει ακομα.
Θα σου φανει παραξενο ισως αλλα οσοι με γνωριζουν και οι φιλοι/ες μου με λατρευουν. Ειμαι αυτο που λενε αξιαγαπητος παρολα αυτα που νιωθω,γινονται ομως η αιτια για μια συμπεριφορα απο μερους μου κυκλοθυμικη που με κανει να χανομαι απο ολους και ολα..
Να ανοιχτω ωστε να με αγαπησουν μου φαινεται απιθανο.
Να εμπιστευτω επισης το ιδιο.
Ξεχασα να αναφερω οτι εχω αγοραφοβια που κανει τα πραγματα ακομα πιο δυσκολα.
Ομως δεν το βαζω κατω και συνεχιζω να πιστευω οτι θα βρω τον χαμενο μου εαυτο ![]()
Υ.Γ.
Ξεχασα να σε ρωτησω για κατι που με καιει. Οπως ανεφερα πιο πανω εκοψα εναν φιλικο δεσμο και ετσι ελευθερωθηκα σε μεγαλο βαθμο απο ενοχες αλλα τωρα με κυνηγαει η ιδεα μηπως αυτο θεωρειται εγωιστικο και οταν παω πανω να ειναι ενα μειον.
Δεν υπηρχε ομως αλλη λυση γιατι ολα τα κακα ειχαν αμεση σχεση με αυτη την φιλικη επαφη.