ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενα Ιερογλυφικά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενα Ιερογλυφικά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SagaviperΜέλος
18/09/2005, 21:03:57
Πολύ πιθανό να είναι εδώ φίλε skeptic.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
18/09/2005, 22:06:05
Οk Sagaviper...
Well done!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
STERMΜέλος
26/09/2005, 04:14:26
Εγώ βρήκα και ένα άλλο ιερογλυφικό (κατά τύχη) που όμως δεν ξέρω αν πρόκειται για Hoax ή όχι......

Εδώ απεικόνιζεται ένα ΑΤΙΑ (σημ. το βελάκι είναι από το site) και κάποια σχέδια είναι όμοια με αυτά που παρέθεσε ο skeptic.

Πηγή......http://www.alien-ufo-pictures.com/

ZanderΜέλος
26/09/2005, 10:14:00
Τωρα εξηγουνται ολες αυτες οι ιστοριες-μυθοι περι πολυ ταραγμενου παρελθοντος.Τι ενοω?
Την παρακατω ιστορια την ειχα διαβασει καπου οταν ημουν πιο μικρος.Ελεγε οτι καποτε πριν πολλες πολλες χιλιαδες χρονια,η ανθρωπινη(?) τεχνολογια ηταν στα υψη.Υστερα ακολουθησε ενας τεραστιος πολεμος που αποτελεσμα του ηταν να αφανιστει σχεδον ολο το ειδος και να μας μεταφερει στην γνωστη προιστορικη εποχη...
Ωστε ολα αυτα απο εκει πηγαζανε,απο ενα καλο μονταζ...
Ωραιο post.Δε περιμενα ποτε οτι θα υπηρχε αντιλογος στην παραπανω παραλογη(ελπιζω) ιστορια.

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

skepticΜέλος
26/09/2005, 18:17:33
Οπωσδήποτε φίλτατε Zander πολλά στοιχεία από το προιστορικό παρελθόν της ανθρωπότητας έχουν χαθεί για πάντα ή κρύβονται ασφυχτικά από τις μυστικές υπηρεσίες και τις μυστικές εταιρείες για ευνόητους λόγους.
Έχουμε το μύθο της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδος και της Λεμούρια όπως και τους 3 μεγάλους κατακλυσμούς που έπληξαν σχετικά πρόσφατα την ανθρωπότητα (από το 25000 π.Χ μέχρι και το 5000 π.Χ) με χαρακτηριστικό τον κατακλυσμό του Ογύγου που κατέστρεψε έναν σπουδαίο πολιτισμό που είχαν δημιουργήσει πρωτοπελασγικά φύλα στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου (όταν αυτό ήταν ακόμα πεδιάδα!) και της ανατολικής Μεσογείου.

Φίλε STERM πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία. Μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία όπως πχ που έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φώτο; Σίγουρα με τις πολλές απάτες (HOAX) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος...

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

STERMΜέλος
26/09/2005, 19:30:12
skeptic όπως είπα την βρήκα κατα τύχη, συγκεκριμένα κάνοντας μια αναζήτηση στις εικόνες του Google γράφοντας την λέξη UFO.

Sorry αλλά δεν έχω παραπάνω πληροφορίες.

skepticΜέλος
29/09/2005, 19:40:24
Μια ακόμα γνήσια φωτογραφία των παράξενων Ιερογλυφικών της Αβύδου από τον φίλο openmind ο οποίος και έχει επισκευτεί τον ναό του Νέου Βασιλείου στην Αίγυπτο! (απ'ότι ανάφερε σε άλλο topic)

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

Edited by - skeptic on 29/09/2005 19:42:28

STERMΜέλος
01/10/2005, 00:37:44
Μα αυτή είναι αυτή που εσύ μας είπες ότι...

quote:
Αυτές οι εικόνες είναι από τα τοιχώματα ενός νάου 3000 ετών στην Άβυδο στα νότια του Καϊρου και παρουσιάζουν μεγάλη ομοιότητα με σύγχρονα ιπτάμενα οχήματα και ΑΤΙΑ.

KrisnnaΜέλος
01/10/2005, 06:26:44
Μία άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην πυραμίδα του Ptah-Hotep στην Σαχάρα, απεικονίζει κάτι άλλο αποκαλυπτικό. Το βέλος δείχνει σε μία φιγούρα που μοιάζει με τους γνωστούς γκρίζους εξωγήινους!!!

Παρακάτω σε μεγέθυνση στην ίδια φωτογραφία ο γκρίζος eξωγήινος :

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

01/10/2005, 16:35:05
Ειδικά αυτό με τον εξωγήϊνο δε νομίζω να είναι καθόλου τυχαίο....
Κάτι ήθελαν να απεικονίσουν οι Αιγύπτιοι, σωστά...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

01/10/2005, 17:59:01
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ skeptic ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΛΟΓΟ ΛΙΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPIC.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ
ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΩ
ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.
ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΝ ΕΔΙΝΕ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο Krisnna ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.