ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχει Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπάρχει Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

nikostheater64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
07/08/2005, 03:46:15
Τελικά βρε παιδιά, υπάρχει Θεός ή όχι;

Θα σας πω εγώ!
ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όχι μόνον ένας...
Γνωρίζω τουλάχιστον δύο.

Αν Θεός είναι αυτός που μας εδημιούργησε και μας συντηρεί, τότε ο ένας θεός είναι ο πλανήτης Γη.
Αλλος Θεός είναι ο Ηλιος. Χωρίς αυτόν... ε;

Δώστε τους ότι ονόματα θέλετε!
Μπορώ να σας υποδείξω κι άλλους...

Διαφωνεί κανείς;

07/08/2005, 03:47:20
Πω πω!!!!!
Η περίπτωση Dying_Incubus κατατάσσεται στις ανίατες!!

Άλλα λες, ότι θέλει καταλαβαίνει, επιμένει "γιατί δεν φοράς κράνος".

Δε μου λες, σου υπαγορεύει κανείς και γράφεις ή θέλεις και τα γράφεις όσα γράφεις;;;

Φιλικά όπως πάντα

07/08/2005, 03:51:28
Τελικά,
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό:
quote:
Βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι, και όποιος θέλει ας μου απαντήσει, όσο γρήγορα γίνεται!!!

Εκτός από την αρχαία Ελλάδα όπου είχαμε το δωδεκάθεο, σε ποιους άλλους τόπους ή κράτη λάτρευαν επίσης πολλούς θεούς, δηλαδή εκτός από έναν;;;
Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν σε αυτούς τους τόπους η λατρεία των διάφορων θεών τους είναι προγενέστερη του δικού μας δωδεκάθεου;;;

Αν θέλετε δώστε μου και συγκεκριμένες πηγές από τις οποίες αντλείτε τα στοιχεία σας.

Ευχαριστώ.

Φιλικά όπως πάντα

Φιλικά όπως πάντα

07/08/2005, 04:11:11
quote:
Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν σε αυτούς τους τόπους η λατρεία των διάφορων θεών τους είναι προγενέστερη του δικού μας δωδεκάθεου;;;

Αν θέλετε δώστε μου και συγκεκριμένες πηγές από τις οποίες αντλείτε τα στοιχεία σας.

Να πω εγώ; Ωραία.

Στην Ινδία. Βλέπε Μαχαμπαράτα.
Στην Αίγυπτο. Θέλεις "συγκεκριμένη πηγή" γι' αυτό καλέ μου;

Επίσης ρίξε μια ματιά στο topic της Αμαλίας για τις κοσμογονίες.

Κάτι αλλο;

07/08/2005, 04:12:35
quote:
Ακόμη με τον προβοκάτορα Αριστέα ασχολείστε και επιμένετε να παίρνετε στα σοβαρά τα ψέματά του βρε παιδιά;;;

Αυτός έχει βάλει το χέρι του, έπλασε κουλουράκια, και σας τα έχει σερβίρει στο πιάτο σας. Μην είστε τόσο αφελείς, όσο και να σας συμφέρουν τα όσα έχει πει.

Δεν έχουμελόγ να μην τα πιστέψουμε...

quote:
Εγώ, για το φίλο μου Dying_Incubus, έστω κι αν αυτός δεν μπορεί να με δει ως φίλο του, είμαι ικανός, αν μου δώσει, με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό του τηλεφώνου του, να του τηλεφωνήσω για να τα πούμε κι όταν έλθω Ελλάδα, να πιούμε κι ένα καφέ παρέα.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Προσέχω τις παρέες μου και αποφεύγω τα άτομα που θέλουν να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου με προσωπεία κτλ.
Αυτά σε άλλους.

quote:
Πω πω!!!!!
Η περίπτωση Dying_Incubus κατατάσσεται στις ανίατες!!

Για να το λές εσύ....

quote:
Δε μου λες, σου υπαγορεύει κανείς και γράφεις ή θέλεις και τα γράφεις όσα γράφεις;;;

Συνέχισε το εργάκι σου αλλά έχει χιλιοπαιχθεί τόσες φορές και το βαρέθηκα από σένα. Συνεχώς πάς να με διαβάλλεις και να με βγάλεις τσιράκι άλλων. Οπότε, δε μπορώ καν να σου ανταπαντήσω!
Ναί λοιπόν, μου τα υπαγορεύουν 1000 Σατανιστές, 1000 ειδωλολάτρες και 1000 αιρετικοί ημερησίως.
Ολόκληρο επιτελείο έχω πίσω μου...

quote:
Τελικά,
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό:

Όχι, ρώτα τους παπάδες φίλους σου να σου πούνε.
Ήταν το τελευταίο μήνυμα που απέστειλα σε σένα, δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις καν σε ό,τι σου γράφω.
Καληνύχτα σε όλους!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

07/08/2005, 04:21:48
Αίολε σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Ήταν όμως αυτές οι πολυθεϊστικές θρησκείες προγενέστερες του δικού μας Δωδεκάθεου;;
Εμ θέλω πηγές, αυτό είναι σημαντικό. Δεν θέλω να μιλάω με ξεκάρφωτες εικασίες και δικά μου συμπεράσματα, δεν είναι του "επιπέδου μου"

Θα ψάξω και αυτό που μου είπες, να είσαι καλά.

*****Βρε Dying_Incubus, αφού όλοι σου λένε για το τι είναι ο Αριστέας, γιατί δεν θες να το πιστέψεις. Εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα, προσφέρθηκα να σου αποκαλύψω ποιος είμαι, ένας έλληνας μετανάστης είμαι και όχι μοναχός του Άγιου Όρους.
Θέλει πολύ κουράγιο για να γίνει κάποιος μοναχός, πράγμα που εγώ δεν το έχω και ούτε ποτέ μου σκέφτηκα να γίνω. Το ρητό "δύσκολη η καλογερική" κρύβει μεγάλη αλήθεια μέσα του.

Φιλικά όπως πάντα

07/08/2005, 04:29:40
quote:
Αίολε σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Ήταν όμως αυτές οι πολυθεϊστικές θρησκείες προγενέστερες του δικού μας Δωδεκάθεου;;
Εμ θέλω πηγές, αυτό είναι σημαντικό. Δεν θέλω να μιλάω με ξεκάρφωτες εικασίες και δικά μου συμπεράσματα, δεν είναι του "επιπέδου μου

Βεβαίως και ήταν!
Αν το αμφισβητείς, πες μας τις πηγές σου, διότι κι εγώ... "θέλω πηγές, αυτό είναι σημαντικό. Δεν θέλω να μιλάω με ξεκάρφωτες εικασίες και δικά μου συμπεράσματα, δεν είναι του "επιπέδου μου"

;

07/08/2005, 04:36:17
Άιντε ντε, πες μου με ποιο τρόπο τεκμηριώνεται το ότι είναι προγενέστερες των δικών μας;;

Το θέλω αυτό, γιατί κάτι καλά παληκάρια, συνέλληνες, έχουν βάλει σκοπό να μας ρεζιλέψουν διεθνώς με τις ανακρίβειές τους. Τρομάρα τους, ότι κοτσάνα του κατεβαίνει στην κεφάλα, έχουν βαλθεί να την μεταφράζουν μην τυχόν τους ξεφύγει τίποτα!!!!

Φιλικά όπως πάντα

07/08/2005, 04:49:02
quote:
Άιντε ντε, πες μου με ποιο τρόπο τεκμηριώνεται το ότι είναι προγενέστερες των δικών μας;;

Άϊντε ντε, γιατί δεν δοκιμάζεις να τεκμηριώσεις εσύ καλέ μου, ότι δεν είναι προγενέστερες των δικών μας;

Ετσι θα ταπώσεις "κάτι καλά παληκάρια, συνέλληνες", θα ησυχάσεις με αυτό το θέμα και θα γλυτώσω κι εγώ από αυτήν την διαδικασία...

;

Edited by - Αίολος on 07/08/2005 04:50:49

07/08/2005, 04:54:00
quote:

Τελικά βρε παιδιά, υπάρχει Θεός ή όχι;

Θα σας πω εγώ!
ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όχι μόνον ένας...
Γνωρίζω τουλάχιστον δύο.

Αν Θεός είναι αυτός που μας εδημιούργησε και μας συντηρεί, τότε ο ένας θεός είναι ο πλανήτης Γη.
Αλλος Θεός είναι ο Ηλιος. Χωρίς αυτόν... ε;

Δώστε τους ότι ονόματα θέλετε!
Μπορώ να σας υποδείξω κι άλλους...

Διαφωνεί κανείς;

Εδώ, τι κάνουμε;

19/07/2010, 08:30:55
Καλημέρα! Αρχίζει να στρώνει σιγά-σιγά.
Μου έρχονται τριπλέτες ενημέρωσης μόνον από την Αθήνα που φλέγεται.
Εκανα unsub... και κσανά sub... να δουμε τι θα γίνει!
Τοστρίμωξα σε ένα μόνον τόπικ και θα το ...

Προς το παρόν μού κάνει κάτι τέτοια κι εγώ του σαρδόνια, εν αναμονή μίας ευκαιρίας να το !

20/07/2010, 13:54:04
Εστρωσε σε όλα τα τοπικ παιδιά.
Στην Αθήνα δεν έχουν γράψει τίποτε ακόμα γισα να 'δώ.
Θα έχει στρώσει κι εκεί υποθέτω.

Αντιός!

20/07/2010, 15:31:12
Ωραία!!

20/07/2010, 16:27:12
Καλά ντεεε...
27/01/2011, 16:45:51
quote:

quote:
είναι 16 πλοία που περιπολούν

Αυτά τα 16 πλοία (διάφορον τύπων) αποτελούν μονο την Ευρωπαϊκή δύναμη

EU NAVFOR (Επιχείρηση ATALANTA)

Τον ακριβή αριθμό η αλήθεια είναι οτι δεν είναι εύκολο τον μάθουμε μια και όπως λέει και στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής δύναμης "ο αριθμός αυτός αυξομειώνετε" ανάλογα τις ανάγκες (?) επίσης το υπάρχον προσωπικό ξηράς της EU NAVFOR αποτελείται από ένα σύνολο περίπου 2.000 στρατιωτικό προσωπικό.

Βέβαια είναι η πρώτη φορά όπως είπαμε που συστήνετε Παγκόσμια στρατιωτική δύναμη, κι αυτό απο μόνο του αποτελεί "είδηση" και φουντώνει τα σενάρια ...

Εγώ θα το έλεγα ως μια Παγκόσμια άσκηση (άσκηση συντονισμού)
αλλά ? ... όλοι ενάντια ποιου ?
Τυχαίο που ο κατάλογος είναι αρκετά μακρύς απο σχεδόν το σύνολο των χωρών του κόσμου που εμπλέκονται με τον Α ή Β τρόπο ? δεν μετέχουν όλες με πολεμικά πλοία, αλλά προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και έμψυχο δυναμικό .

το άρθρο λέει το εξής
"Aπό τις 22 Νοεμβρίου 2008, 10 πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ και 6 άλλων χωρών δραστηριοποιούνται στην περιοχή συνοδεύοντας τα εμπορικά σκάφη, και αποτρέποντας πειρατικές ενέργειες."

οπότε έχουμε 16 πλοία συνολικά, η ρωσία και η ινδία θα στείλουν περισσότερα από όσα έχουν στείλει μέχρι τώρα

αλλά ας πούμε ότι τα 16 πλοία αφορούν μονό την ευρωπαϊκή ένωση,
οι χώρες που έχουν στείλει πλοία εκεί είναι συνολικά 17 για να φτάσουμε στα 300 θα πρέπει κατά μέσο όρο να στείλει η κάθε χώρα εκτός ε.ε. 28 πλοία

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

27/01/2011, 17:04:44
Και γω αναρωτιέμαι ως χαζή ξανθιά γιατί το όνομα της αποστολής είναι "ΑΤΑΛΑΝΤΗ"...?
Ως γνωστόν τα κωδικά ονόματα των αποστολών όπως και των ασκήσεων παραπέμπουν σε κάποιον συνειρμό...

Η Αταλάντη από τη γέννησή της εγκαταλείφθηκε και έζησε όλη της τη ζωή σε μια σπηλιά... Δείτε εδώ:http://www.theogonia.gr/iroes/halpha/atalanta.htm

Eκτός και αν δεν είναι αυτή η πηγή "έμπνευσης" αλλά η πόλη Αταλάντη η οποία είναι γνωστή ως η πόλη με τις περισσότερες θεάσεις A.T.I.A. Πολλές θεωρίες θέλουν στην Αταλάντη την ύπαρξη μιας πύλης από όπου εξορμούν τα UFO.

Οπως και να'χει είναι ενδιαφέρον να ακούσω τη δική σας γνώμη για αυτό.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
27/01/2011, 18:18:09
quote:

Και γω αναρωτιέμαι ως χαζή ξανθιά γιατί το όνομα της αποστολής είναι "ΑΤΑΛΑΝΤΗ"...?
Ως γνωστόν τα κωδικά ονόματα των αποστολών όπως και των ασκήσεων παραπέμπουν σε κάποιον συνειρμό...

Η Αταλάντη από τη γέννησή της εγκαταλείφθηκε και έζησε όλη της τη ζωή σε μια σπηλιά... Δείτε εδώ:http://www.theogonia.gr/iroes/halpha/atalanta.htm

Eκτός και αν δεν είναι αυτή η πηγή "έμπνευσης" αλλά η πόλη Αταλάντη η οποία είναι γνωστή ως η πόλη με τις περισσότερες θεάσεις A.T.I.A. Πολλές θεωρίες θέλουν στην Αταλάντη την ύπαρξη μιας πύλης από όπου εξορμούν τα UFO.

Οπως και να'χει είναι ενδιαφέρον να ακούσω τη δική σας γνώμη για αυτό.

έχεις απόλυτο δίκιο είναι συνωμοσία για να κρύψουν την αστροπύλη
αλλά είναι τόσο χαζοί που έβαλαν κωδικό όνομα κάτι που παραπέμπει στην αποστολή που θέλουν να καλύψουν

αφού στον στρατό όταν λέμε ότι θα κάνουμε πέλεκυς 1 ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα τσεκούρι το πέλεκυς δυο σημαίνει δυο τσεκούρια και πάει λέγοντας

στο ιράκ η καταιγίδα της ερήμου ήταν γιατί πήγαν και έριξαν νερό

Υ.Γ. αλήθεια η σούπερ εγκυρότατη παραπομπή των 300 πλοίων που περιπολούν που είναι;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

UndergroundΜέλος
27/01/2011, 20:55:42
Εγώ περιμένω ακόμα μια αξιόπιστη πηγή για το "THE EARTH MUST BE WARNED"
και την Γαλλίδα αστροναύτη. Αν και μάλλον δεν θα δω...

Επίσης περιμένω και εγώ από που βγήκε ο αριθμός "300" για τον αριθμό τον πλοίων που είναι εκεί.

Τέλος η φράση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" δεν είναι επιχείρημα.

27/01/2011, 21:22:10
Underground όλη τη φασίνα εγώ θα την κάνω?
Ψάξε και συ λίγο...

Για να σε βοηθήσω λίγο θα σου δώσω ένα hint, όχι βέβαια από τη φίλη σου τη WIKI αλλά από καθαρά επιστημονική πηγή σχετικά με μαγνητικές ανωμαλίες που έχουν ανακαλυφθεί στο Αντεν και που προβληματίζουν τους επιστήμονες...http://www.nature.com/nature/journal/v298/n5870/abs/298149a0.html

Στο μυαλό ανθρώπου που έχει υποστεί υστερία δεν κάνει να σκαλίζουμε γιατί δε θα βγει τίποτα καλό... Οπότε μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ τι εννούσε η επιστήμονας-αστροναύτης-υπουργός όταν έλεγε ότι "η γη πρέπει να προειδοποιηθεί..."

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
UndergroundΜέλος
27/01/2011, 21:34:35

Φασίνα έκανα αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόπιστο.

Ας συζητήσουμε λίγο για αυτά που αναφέρω παραπάνω και θα πάμε αργότερα και στις μαγνητικές ανωμαλίες.

α! ευχαριστώ αλλά hints δεν χρειάζομαι