- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλημέρα φίλε Dying_Incubus, εδώ βρε,
Που εδώ![]()
Φίλε OANNHSEA, αν είχα όλα αυτά μπορεί και να μην χαλιόμουν.
Επειδή όμως δεν τα έχω με χαλάει... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλημέρα σε όλους!
Dying_Incubus γιατί χαλιέσαι; Μήπως δε θα έρθει μετά η ζέστη να μας αλλάξει τα φώτα;Καλά είμαστε τώρα.Ας ρίξει και τίποτα που όλο το χειμώνα(χειμώνα...τέλος πάντων) κάναμε κρα να δούμε καμιά βροχή!
Πάντως ο καιρός τα έχει χαμένα, αυτό να λέγεται!![]()
Άσχετο...πως μπορείς και βρίσκεσαι παντού και πάντα σε όλες τις συζητήσεις;Το "Πανταχού παρόν" νομίζω το έχει κατοχυρώσει άλλος...
quote:
Πάντως ο καιρός τα έχει χαμένα, αυτό να λέγεται!
Αυτό είναι σίγουρο!![]()
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
quote:
πειράζει που εγώ θέλω να ανοίκω σε όλον τον κόσμο;
quote:
Oχι φιλε δεν πειραζει που ανοικεις σε ολον τον κοσμο... Εξαλλου, αυτο ειναι το καλυτερο...
Καλη η βροχη, αλλα να ειναι "ηρεμη", ντελικατη και οχι καταρρακτωδης... οχι τιποτα αλλο, αλλα να πρασινισει λιγο το εδαφος, και οχι να λασπωσει
Επισης, φυσικα και μπορεις να μπεις και εσυ στο μαγαζακι μας! Δεν εχουμε περιορισμους. Ολοι οι καλοι χωρανε... κεραστηκες καθολου?

Εμένα αυτός ο καιρός μου αρέσει πολύ. Το χωριό μου(στο οποίο πάω όποτε μπορέσω) είναι στα Τζουμέρκα ή αλλιώς στα Αθαμανικά Όρη για όποιον τα ξέρει έτσι.Είναι ένα χωριό που το έχουν μόνο οι στρατιωτικοί χάρτες!Να φανταστήτε ένα καφενείο έχει όλο κι όλο κι αυτό λειτουργεί κάθε 15Αύγουστο!
Τέλεια!Κάθομαι εκεί όποτε πηγαίνω τον χειμώνα, δίπλα στο τζάκι και έξω συνεχώς βρέχει και έχει ομίχλη.Έχουμε μια ξυλόσομπα και δύο τζάκια(αυτό θα πει...είναι από τζάκι!
)
Το χωριά είναι μέσα σε δάσος από έλατα και παλιές βαλανιδιές. Είναι υπέροχα,βρίσκεις τον εαυτό σου εκεί πάνω αλλά δεν είναι να καθήσεις για πολύ τον χειμώνα γιατί δεν έχει παρά ελάχιστο κόσμο.Το καλοκαίρι έχει περισσότερο.
quote:
Φυσικά και όχι αγαπητέ μου!
Το συγκεκριμένο απόφθευγμα,(το οποίο υπόθηκε απο τον Leonardo da Vinci),δεν έχει να κάνει με μια γενική στάση ζωής αλλά με κάποιες περιπτώσεις που το να μείνεις μόνος βοηθάει περισσότερο απο το να νιώθεις οτι η ζωή σου ανοίκει περισσότερο στους άλλους παρά σε εσένα ή οτι απλά για να ζήσεις πρέπει να αποτελείς ένα κομμάτι στη ζωή των άλλων και όχι οι άλλοι στη δική σου.Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ...
quote:
Αααα!Τι ωραία που τα λέτε εσείς εδώ!Να μπω κι εγώ;
Το ρωτάς;Φυσικά και μπορείς!
Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!
quote:
Η Ζωή είναι ωραία...αλλά τα έχει με άλλον!
Σωστός!χαχα,πραγματικά πετυχιμένο!![]()
![]()
![]()
Επιτέλους Παρασκευή!!!Τέλος της εβδομάδας,έρχεται το ΣΚ με ύπνο,καφεδάκια και μπυρίτσες!!!
Και από ότι φαίνεται ίσως να φτιάξει ο καιρός από τώρα,βλέπω να ψιλοξανοίγει πάνω από την Πάρνηθα...Άντε να δούμε..Σαν τον D.I. κι εμένα μαύρισε η ψυχή μου τόσες μέρες!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη