ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astral-project30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
astral-projectΜέλος
24/04/2005, 14:25:43
να κανω μια ερωτηση?

τετοια φαινομενα ο φιλος σας, εχει τωρα που βρισκεται εκτος ελλαδος και οπως λετε θα κατσει καμποσο εκει???

βρισκει αντικειμενα???

εαν παει και μεινει σε ενα αλλο σπιτι συμβαινουν αυτα τα πραγματα???

24/04/2005, 16:14:44
Who knows

quote:

mantis σας έχουν συμβεί άλλα τέτοια περιστατικά σε εσένα και την galandriel?

Έχουμε δεχτεί επιθέσεις αντικειμένων, αλλά ήταν μικρές... ψιλοπράγματα δηλαδή, εμάς μας προσπαθούν να μας χτυπήσουν κυρίως στον συναισθηματικό τομέα, προκαλώντας φόβο... αλλά έχουν γνώση οι φύλακες...

jonnie

...δεν σε προλαβαίνω καλέ μου...

quote:
εδω ρωταω γνωριζοντας οτι υπεισερχομαι σε προσωπικα δεδομενα, αλλα ειχε κανει κατι τετοιο ο Χ? (με οποιονδηποτε τροπο)

Και απαντώ απολύτα... ΟΧΙ!

quote:

αν οχι, δυο περιπτωσεις υπαρχουν: ή εχει καποιον ΠΟΛΥ ισχυρο (και ΠΟΛΥ βλακα γιατι αν προκειται για πνευμα, δεν ειναι συμμαχος και θα την πατησει ασχημα) εχθρο, ή το ελκει υποσυνειδητα για καποιο λογο.

Στην πρώτη περίπτωση προσανατολιζόμαστε και εμείς, όσο για την δεύτερη... ο Χ είναι γνώστης και αν κρίνω από τις σημειώσεις του... δεν είναι κάποιος τυχαίος... και στην κατάσταση που βρίσκεται γνωρίζει ποιές είναι οι δυνατότητες του και μέχρι που φτάνουν, οπότε δεν θα επιχειρούσε, συνειδητά ή μη, την επαφή με κάποιο πνεύμα...

...και ξέρουμε Jonnie και οι δύο μας πως μπορείς να βάλεις φραγμούς στο υποσυνείδητο σου... όταν πραγματικά το επιθυμείς...

quote:
μια ερωτηση: τα πατηματα της "γατας" ειναι απο λασπη, απο χωμα, απο αιμα?

Χμμμ... πάλι σε πιάνω να μην μας προσέχεις... από αίμα, πιχτό και μαύρο, γεμάτο θρώμβους...

Οι σταγόνες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, συνήθως άσχετα, είναι καφέ χρώματος, αυτό που λέμε "πεθαμένο αίμα" και δεν είναι πιχτό, αλλά υπερβολικά αραιό, σαν να είναι αραιωμένο με νερό...

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξαναγυρίσω στην πρόταση για ανάλυση του αίματος... έχω επαφές με άτομα στο γενικό χημείο του κράτους και άνετα θα μπορούσαν να παρακαμφθούν τα διαδικαστικά, όπως εισαγγελικές παραγγελίες, που χρειάζεται για να γίνει μια ανάλυση αίματος, όμως κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με το συγκεκριμένο αίμα (και παρόλο που είμαι εντελώς συνηθησμένη στην θέα του αιματος), με καταλαμβάνει έντονη δυσφορία και έχω πολλά άλλα σχετικά "συμπτώματα"... το ίδιο συμβαίνει και στην Galadriel και στον Χ...

quote:

και μια συμβουλη: μην του κανετε πειραματα του ανθρωπου με αισθητηριακη απομονωση γιατι θα τον τρελλανετε αντι να τον βοηθησετε!

Δεν έχουμε πρόθεση να κάνουμε τον Χ πειραματόζωο, αν θέλει να δοκιμάσει κάτι τότε θα το επιχειρήσουμε...

quote:
ΥΓ. το όποιο πνευμα δεν χρειαζεται να ανοιξει τρυπα στο τζαμι, ουτε να κανει αντιπερισπασμο.

Σε αυτό μας βρίσκεις σύμφωνους... άρα?

quote:

ΥΓ.2 με την ευκαιρια του ταξιδιου του να ρωτησω κατι ακομη?
του συμβαινει και σε αλλα σπιτια ή μερη το φαινομενο?
και στις διακοπες του πχ?

Ναι, αλλά όχι σε όλη τους την έκταση και μόνο αν μείνει για αρκετές μέρες στο ίδιο μέρος, αλλά από την στιγμή που θα γυρήσει στην εστία του έχουμε πάλι τα ίδια...

Από την στιγμή που έφυγε, και έχουμε μιλήσει ήδη δύο φορές, δεν έχει εμφανιστεί κάτι... αλλά είναι ακόμη νωρίς...

.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
24/04/2005, 19:29:33
Αγαπητοί φίλοι και μη...

καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που μέχρι τώρα δεν έχω δώσει κι εγώ την άποψη μου στο θέμα...

είμαι όμως αυτή την εποχή εστιασμένη σε κάποιες άλλες εργασίες που απαιτούν όλη μου την προσοχή...

επίσης να προσθέσω ότι εξαιτίας του παραπάνω, δεν θα έχω την δυνατότητα, να απαντάω στον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά με βάση τα όσα διαβάζω θα προσπαθώ (όσο μπορώ) να δίνω κυρίως τις δικές μου εμπειρίες γύρω από αυτό το ζήτημα...

τώρα όμως, θα πρέπει να διευκρινήσω το εξής...

παρόλο που συνηθίζω να αντιμετωπίζω τα πράγματα κάτω από το πρίσμα της λογικής του υλικού κόσμου, πολύ γρήγορα κατάλαβα πως αυτό είναι μία περίπτωση που εμπίπτει στην λογική του Ολου (θεατού και αθέατου)...

και έτσι, προτίμησα να "αναλάβω" το "αθέατο" κομμάτι...

γνωρίζω πως από δω και πέρα, οι όποιες εμπειρίες γύρω απ' αυτό παραθέσω δεν μπορούν να είναι αποδείξιμες και "λογικές"....

κάποιοι θα τις δεχτούν και κάποιοι όχι, παρακαλώ όμως να έχετε όλοι μία ευγένεια και ανοχή σ'αυτό....

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

24/04/2005, 19:48:24
Θα αρχίσω με κάτι γενικό λοιπόν,

οι "επιθέσεις" που μπορεί να δεχτεί κάποιος είναι πολλαπλών τύπων...

ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται...

όπως επίσης, και ο φόβος ...
λειτουργεί σε πολλά "επίπεδα"...
δεν φοβούνται όλοι το ίδιο πράγμα...
και κάποιοι δεν φοβούνται γενικότερα...
εδώ "κολλάει" αυτό που αναφέρει η καλή φίλη Mantis για παράπλευρες απώλειες...

όταν λοιπόν, κάποιος (δεν μας ενδιαφέρει εδώ ο λόγος) προσπαθεί να "χτυπήσει" κάποιον που δεν είναι ευάλωτος στους συνηθισμένους φόβους, στρέφεται προς το κοντινό του περιβάλλον...
πολιορκεί ας το πούμε άτομα με τρόπο που είτε να προκαλέσει φυσικές ζημιές είτε απλά να τους φέρει σε συναισθηματική κατάσταση πίεσης...

αυτό αποσκοπεί στο να πιεστεί κανείς, να λυγίσει κάτω από το βάρος της ευθύνης και της αγάπης απέναντι σε κοντινά του πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτα...

όσον αφορά στον άγνωστο Χ. σκέφτηκα κάποια στιγμή πως μπορεί να είναι μια τέτοια περίπτωση (το γιατί το σκέφτηκα θα μου επιτρέψετε προς το παρόν να το κρατήσω και να το αναλύσω αργότερα)...

έτσι, εκείνο το βράδυ που, όπως αναφέρθηκε, κοιμηθήκαμε στο σπίτι του, είχα φροντίσει να "σφραγίσω" τα δωμάτια μας με αλατόνερο...

αυτό δεν το γνώριζαν τότε ούτε ο φίλος μας ούτε η Mantis...

το περίεργο είναι φυσικά, πως πράγματι, τα ίχνη του ζώου σταματούσαν όπου ακριβώς έβρισκαν το "εμπόδιο" του αλατόνερου...

σε κάποιους ίσως φανεί απλοϊκό, όμως κρατείστε στο μυαλό σας πως αυτό συνοδεύεται φυσικά και με "σφράγισμα" εσωτερικό ...

Φιλικά
Galadriel

24/04/2005, 21:33:23

quote:

jonnie

...δεν σε προλαβαίνω καλέ μου...

με τετοιο θεμα τι περιμενες?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

24/04/2005, 21:36:50

quote:

[quote]

ΥΓ. το όποιο πνευμα δεν χρειαζεται να ανοιξει τρυπα στο τζαμι, ουτε να κανει αντιπερισπασμο.

Σε αυτό μας βρίσκεις σύμφωνους... άρα?

[quote]

μη ρωτας εμενα...

ο Χ πρεπει να βρει την ακρη.

24/04/2005, 21:47:56

quote:

έτσι, εκείνο το βράδυ που, όπως αναφέρθηκε, κοιμηθήκαμε στο σπίτι του, είχα φροντίσει να "σφραγίσω" τα δωμάτια μας με αλατόνερο...

γνωριζεις τα της προστασιας.

γνωριζεις τον τροπο να το στειλεις πισω απο εκει που ηρθε, ή σε αυτον που το στελνει?

.

.

ενας σαμανος θα περνουσε στο Αγνωστο (με ολους τους συμμαχους του) και θα αντιμετωπιζε εκει την κατασταση.

αν εχεις εχθρο (ειτε ορατο, ειτε αορατο), πας να τον βρεις οταν και οπου εσυ αποφασισεις...

24/04/2005, 22:10:59
Ναι, αλλά θέλω να γνωρίζω κι άλλα πριν προχωρήσω σ'αυτό

Galadriel

astral-projectΜέλος
24/04/2005, 22:59:07
να υποθεσω λοιπον, οτι ο φιλος σου κουβαλησε καποια οντοτητα (ξενιστη) απο το νοσοκομειο που βρισκοταν, το οποιο κατοικει σπιτι του και τον εχει κατω απο τα δεσμα του.

θα ελεγα οτι εχει καποιον διχασμο, εαν δεν ειχατε εσεις αποδειξεις οτι υπαρχει αυτο το ζωο σπιτι του. αρα δεν τιθεται θεμα σχιζοφρενειας.

θα προτεινα, ο φιλος σου εαν μπορει να "καθαρισει" το σπιτι του.

αληθεια, στην περιπτωση που αποφασιζε να παει για καποιο καιρο σε ενα μοναστηρι για να ηρεμισει αυτο το πραγμα αραγε θα τον ακολουθουσε????

υ.γ.

ειχα ακουσει κατι σχετικο με το αλατονερο και ενα τηγανι για καθαρισμα του χωρου. δεν ξερω πολλα, ενας γνωστος μου, μου πε κατι αναλογο οταν ειχε κουβαλησει κατι απο εξω το οποιο σκοτωσε τον σκυλο του. ελπιζω να μην μιλαμε για το ιδιο ατομο. (δεν τον λενε γιωργο, ετσι?)

b0ukitsaΝέο Μέλος
24/04/2005, 23:18:18
Ομολογώ πως μπερδεύτηκα όχι με αυτά που γράφεται αυτά είναι σαφή και ευκατανόητα.

Για παράδειγμα όπως είπα και εγώ και ο jonniebegood και άλλα μέλη του φορουμ ένα πνεύμα δεν χρειάζεται τρύπες σε γυαλί για να μπει σε έναν χώρο.

Από την άλλη εάν δεν ήταν πνευματικά καμόματα αυτές οι πατημασιές πιος ο λόγος να σταματήσει εκεί που η φίλη galadriel είχε ρίξει αλατόνερο και εκτός αυτόυ το άλλο που με μπερδεύει ειναι η πατημασίες που πήγαιναν προς μία μόνο κατεύθυνση.

αυτά τα δύο εξηγούνται με μία δικαιολογία του στυλ "πνεύματα ήταν" σταμάτησαν στο σημείο προστασίας και αντί να γυρίσουν πίσω περπατώντας εξαφανίστηκαν ή πέταξαν ή δεν ξέρω και εγώ...

από την άλλη η τρύπα στο τζάμι...

οι ταυτόχρονες ενέργιες π.χ. η υπόθεση ότι το σύρσιμο των επίπλων έγινε για αντιπερισπασμο για τον θόρυβο του τζαμιού για να σπασει χωρίς να ακουστεί.
Σε αυτό εάν δεν ήταν κάτι από τον πνευματικό χώρο χρειάζονται π.χ. 2 άνθρωποι ενας για το σύρσιμο και ο άλλος να σπασει το τζάμι.

αν και το θέμα του θορύβου δεν είναι εξακριβομένο ότι συμπίπτει με το σπάσιμο απλά το παραθέτω σαν απλή ροή των σκεψεών μου...

Κάτι που μου πέρασε τώρα από το μυαλό είναι το εξής... μήπως εκτός από την περατζάδα μεσα στο σπίτι του κυρίου/ας Χ το πνευματάκι είχε σκοπό να αφήσει και κάτι ακόμα? όπως π.χ. οι χειρουργικές λάμες κάτω από το σκέπασμα ή το καρφωμένο μαχαίρι στο κομοδίνο την ώρα που κοιμάσαι?...
Γιατί μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι τα πνεύματα δεν μασάνε και περνάνε μέσα από τα παντα... εάν ήθελε αυτό το πνευματάκι να σας αφήσει ένα ακόμα σουβενίρ ίσως να χρειάστηκε μία τρύπα (στο τζάμι π.χ.) για να το περάσει μέσα στον χώρο... τώρα αυτό το πραγματάκι τι έγινε? ίσως να τα παράτησε και να τα πήρε πίσω μαζί του μιάς και ο κύκλος προστασίας της galadriel ίσως να του χάλασε τα σχέδια, ίσως και να το έχει αφήσει κάπου που δεν το έχετε αντιληφθεί ή δεν ξέρω και εγώ...

εσείς τι λέτε?βγάζει καμία λογική αυτά που σκέφτομαι?γιατί και εγώ έχω μπερδευτεί με τα στοιχεία... jonniebegood καμία καλή ιδέα?

ευχαριστω

ΧείρωνΜέλος
25/04/2005, 00:04:25

Μάλλον , δεν έχει κανένα νόημα να επιμείνω σε ερωτήσεις,( που έχω και πολλές νέες) τις οποίες είτε δεν υπάρχει η βούληση να απαντηθούν,είτε δεν μπορούν να απαντηθούν.
Για όσους/όσες καταλήγουν στο μονόδρομο της πνευματιστικής ερμηνείας , δέστε κάποιες λεπτομέρειες που βγάζουν μάτια.
Οι υπόλοιποι και όσοι μπορείτε να διαβάζετε Logs, ξανα-δείτε πως γίνεται το logging.

Μακάρι ΟΛΟΙ, να βρείτε τη δική σας άκρη,καλή συνέχεια.

Χείρων

25/04/2005, 00:28:49
Kαλέ μου Χείρωνα, δεν πιστεύω να με κατηγορείς για πνευματικό φασισμό?

Έδειξα ότι δεν είμαι/στε διαθέσιμοι προς απάντηση κάθε ερώτησης σου/σας?

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκφράζεις τέτοιο παράπονο?

Προσπαθώ να βρω χρόνο -κάτι που έχω διαθέσημο μόνο τα ΣΚ- για να απαντήσω σε όλους...

Η Galadriel αντιμετωπίζει το πρόβλημα από διαφορετική πλευρά απ' ότι εγώ... αυτό δεν σημαίνει ότι η συζήτηση έγινε μονόδρομος...

Διατύπωσε τις ερωτήσεις σου και θα τις απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ μέσα στο εικοσιτετράωρο...

By the way... υπέροχη υπογραφή... με γειά σου!

.
.
.
The She Mantis... spirits of reason and logic, come to me!

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
who knowsΜέλος
25/04/2005, 02:07:12
Λοιπόν..έχουμε και λέμε..
είναι ένα πνεύμα το οποίο έχει σχέση με αιχμηρά αντικείμενα , ενοχλεί τον Χ εδώ και χρόνια (?),προσπαθεί να τον απομονώσει απο τους πάντες απειλώντας τους (ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τους κάνει μεγάααλο κακό) και μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε τι θέλει απο τον χ?
Μήπως να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα που αφήνει?Αν ήθελε να βλάψει θα ήσασταν στην καλύτερη τραυματισμένοι...,άρα κάτι ζητάει απο τον χ...
τι μπορεί να είναι αυτο?περιγράφεται τον χ σαν ερευνητή - να το πω- του παράξενου... χμχχμ.. μήπως δεν ξέρουμε αρκετά για τον χ????
(*Καλύτερα να συνοψίσουμε τα στοιχεια..γιατι επαναλαμβάνονται και γίνεται κουραστικό ..)

never say never **

sanomiKΝέο Μέλος
25/04/2005, 02:24:29
o "X" exei pote prospa8hsei na to elenksei?eite na ta ka8odigei eite oti allo..a nai poio to apotelesma?

ta bhmata,apo aima apo emfanizontai,pote?gia paradeigma kseipna ena prwi k ta blepei i enw ka8etai sto saloni k gia gyo lepta paei sto mpanio k ksnaepistrefei exoun emfanistei ekei?k pou odeigoun ta bhmata ayta?

filika,
sanomik

25/04/2005, 07:25:34
Καλημέρα σε όλους

νομίζω πως πριν αρχίσω να παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες γύρω από το θέμα, διευκρίνησα πως αφορούν ένα χώρο που είναι αμφισβητήσιμος.... και σίγουρα μη αποδείξιμος...

δεν ανάγκασα κανέναν, και ούτε με ενδιαφέρει αυτό, να αποδεχτεί τις όποιες απόψεις μου και βιώματα μου, ούτε να μονοπωλήσω την συζήτηση....

και μόνο για χάρη της καλύτερης έρευνας έχουμε μοιράσει (αν μπορούμε να το πούμε αυτό) τα επίπεδα στα οποία αυτή θα γίνεται...

εγώ ανέλαβα το αθέατο, όποιος δεν το δέχεται δεν έχει και λόγο να σχολιάζει επ'αυτού, μπορεί να συνεχίσει στο καθαρά λογικό και ορατό μέρος της υπόθεσης...

αυτά για αρχή,
Galadriel

25/04/2005, 07:38:35
στη συνέχεια τώρα,

εγώ προσωπικά δεν διαπίστωσα κανένα "πνεύμα" να περιφέρεται...

αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν, αυτός είναι ένας χώρος, που πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό....

εκφράσεις του τύπου "πνευματάκι", "περατζάδα" και τα λοιπά ανήκουν
σε επίπεδα αναζήτησης που συνήθως οδηγούν σε αδιέξοδο,
κι αυτό γιατί, όσα συμβαίνουν στο μη ορατό κομμάτι του κόσμου μας ΔΕΝ είναι παιχνίδι...
με τον ίδιο τρόπο που ΔΕΝ είναι παιχνίδι ο ηλεκτρισμός, και ως εκ τούτου ΔΕΝ βάζουμε το χέρι μας στην μπρίζα...

επίσης, το αλατόνερο, οι πατημασιές, ήχοι συρσίματος, σπασμένα τζάμια (για τηγάνια δεν έχω ακούσει τίποτα) κ.α. δεν είναι παρά εκδηλώσεις ενέργειας στο φυσικό μέρος του κόσμου μας...

οι εργασίες διεξάγονται εσωτερικά, είτε της προστασίας, είτε της επίθεσης...

σίγουρα πάντως, είναι ευκολότερο να "προσεγγίσει" κανείς ένα άτομο (σαν τον αγνωστο Χ) που έχει φτάσει πολύ κοντά στο πέπλο που χωρίζει τους κόσμους...

κι αυτό συμβαίνει, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, οι δεσμοί που ενώνουν τα σώματα/φορείς του ανθρώπου γίνονται πολύ πιο χαλαροί...

αυτή είναι μια πρώτη προσέγγιση...

μην ξεχνάμε πως το φαινόμενο, είναι σε εξέλιξη όπως και η αναζήτηση μας...

Galadriel

ainigmatikiΝέο Μέλος
25/04/2005, 11:47:33
agapiti-e moy mantis parakoloytho to thema edo kai meres exo kataliksi sto symperasma oti prokite gia kapoio pneyma..an den einai pneyma ti alo mporei na einai ????????????anthropos xlomo to vlepo opote einai kapoio pneyma poy sigoyra den thelei na kanei kako ston x i se esas apla thelei na sas diksei kati .an ithele na sas kanei kako tha to eixe idi kani kai afoy exei th dynamei na metakinei mpaltades kai ksirafakia giati na ta petaei se paketa kai oxi kateythian sto stoxo toy diladh esas....pithanon na exei pethanei kapoio atomo me vieo thanato vlepe mpalnta ksirafakia ...kai na thelei na anakalipsete ton ypeythino gia na isixasei....isos epelekse ton x giati mporei o thanatos toy na sinevei thn idia mera me to atyxhma toy x !!!kai afoy o x glitose apo toy xaroy ta dontia,,,, isos na eixe ftasei sto simio poy leme metathanatia empeiria kai na sinantise ayto to atomo se ayton ton endiameso kosmo apla o x glitose,,, eno attos-h oxi!!! kai zitaei apo to x na ton voithisei na ksefigei apo ayton ton endiameso kosmo kai na synexisei to taksidi toy sto meros poy anikei....aythn thn ekdoxh mporo na sas doso me ta stoixeia poy parathesate isos ean dosete kai alla perisotera na vroyme kati alo telios diaforetiko apo ayto poy pisteyo ego

keep walking.....

25/04/2005, 14:22:53
Μία παράκληση : προσπαθείστε να μην γράφετε σε greeklish γιατί δεν διαβάζονται...

Μία ερώτηση : οι φατσούλες που βγάζουν κοροϊδευτικά την γλώσσα ποιον κοροϊδεύουν?
τον συγγραφέα του ποστ ή τον συγγραφέα του τόπικ?

και γιατί?

Galadriel

b0ukitsaΝέο Μέλος
25/04/2005, 14:51:30
Φίλη Galadriel θα σου πρότεινα να μην παρανοείς πράγματα, πιστεύω ότι η αινιγματική δεν κορόιδεψε κανέναν οι φατσούλες δεν σημαίνουν οπωσδήποτε κοροιδία.

όπως και οι λέξεις "πνευματάκι" και κάποιες άλλες που χρησιμοποίησα δεν ήταν ούτε για σαρκαστικό λόγο ούτε αποσκοπούσαν σε τίποτα άλλο παρά μία ελαφριά και έυκολη στην κατανόηση παράθεση των σκέψεών μου.

θα ήθελα χωρίς να προσβληθείς και να αφήσεις τον λόγο σου να φανεί σαν "επιθετικός" καλό θα ήταν εφόσον κάνουμε διάλογο χρησιμοποιώντας τον γραπτο λόγο που είναι εύκολα παρεξηγήσιμος, να δόσεις βάση σε αυτά που λέμε, όχι στις λεπτομέριες τύπου φατσούλες ή λεξούλες, και τον Θεό τον αποκαλούμε Θεούλη και την Παναγία την λεμε Παναγίτσα μου αλλά κανείς δεν παρεξηγήθηκε με αυτό.

Ούτε στους προβληματισμούς της αινιγματικής απάντησες αλλά ούτε στους δικούς μου, παρά μόνο έγραψες κάποιες παρατηρήσεις περί σεβασμού του άυλου που περιβάλει τον χώρο μας, θες μήπως να σου μιλήσω για σεβασμό στον υλικό κόσμο (ανθρωπους π.χ.) ? που είναι και πιο της παρούσης.

Εάν εσύ αδυνατείς να απαντήσεις θα παρακαλούσε την φίλη Μάντης εάν έχει την καλοσύνη να διαβάσει λίγο το ποστ που αναφέρω αυτό που με έχει μπερδέψει και να με διαφωτίσει εφόσον η ίδια έχει καλύτερη γνώση του θέματος.

ευχαριστώ

υ.γ. εφόσον δεν μπορείς να ακούσεις τον τόνο μου, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι κάθε άλλο παρά οργή και οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θα ήθελα να σου προκαλέσω με τον λόγο μου είναι απλά ένας πολιτισμένος διάλογος 2 μεγάλων ανθρώπων που προσπαθούν να συναινοηθούν, ίσως να μην έχω τις γνωσεις σου, αλλά εσύ μην τις αρνείσαι από εμάς.

25/04/2005, 15:17:07
Λυπάμαι,

αγαπητή που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις αυτά που λέω...

εγώ σίγουρα πάντως δεν μπορώ να διαβάσω κείμενα σε greeklish και νομίζω πως αυτό είναι κοινά αποδεκτό για όλους μας εδώ μέσα...

επίσης, έχω ήδη πει πως εγώ θα καταθέτω εδώ την δική μου οπτική των πραγμάτων... αν νομίζεις πως αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα, μπορείς φυσικά να απευθύνεσαι μονάχα στην Mantis, δεν έχω κανένα πρόβλημα μ'αυτό...

να σημειώσω ότι εδώ δεν γράφω για να κάνω "διδάξω" τις όποιες γνώσεις έχω, όποιος θέλει να μάθει υπάρχουν αντίστοιχα τόπικ και βιβλία με τα οποία μπορεί να μάθει εφόσον το ζητάει...

μου επιτρέπεις λοιπόν, ελπίζω, να συνεχίσω όπως εμένα εκφράζει καλύτερα, αφού αυτό κάνεις κι εσύ...

όσο για τις φατσούλες, λυπάμαι αλλά έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο νόημα κι έτσι έκανα μία ερώτηση και όχι παρατήρηση....

τώρα τα περί οργής που λες μου είναι απλά αδιάφορα, παρά το όποιο ύφος μπορεί να έχουν τα γραπτά μου σπανίως έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα...

τέλος, για τον σεβασμό στον άυλο ή υλικό κόσμο δεν καταλαβαίνω πως και γιατί θα έπρεπε να το αναλύσουμε ... και πως ειδικότερα είναι της παρούσης...

εξήγησα ότι δεν μου είναι εύκολο αυτή την στιγμή να απαντάω προσωπικά στα μηνύματα σας, ξεκίνα λοιπόν με το να σέβεσαι καταρχήν αυτό...

σαν ενήλικες που είμαστε όπως λες...

φιλικά
Galadriel