- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έγραψες, νομίζω, Galadriel, ότι ανέλαβες να διερευνήσεις το αθέατο. Αν υπήρχε, δηλαδή, κάποιο πνεύμα. Και αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω βέβαια τι μέθοδο χρησιμοποιήσατε (τραπεζάκι, ή oyiza, ή οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων), αλλά ίσως να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία... Όμως ήθελα να σε ρωτήσω, προσπαθήσατε να το επαναλάβετε, με κάποιο άλλο άτομο της εμπιστοσύνης σας, ίσως. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι κατά καιρούς στο χώρο έχουν εμφανιστεί άτομα που έχουν δηλώσει ότι έχουν κάποιες "δυνάμεις" και μάλιστα κάποια από αυτά, είναι και παλιοί γνώριμοι του χώρου και γνωρίζεσται ίσως και προσωπικά μεταξύ σας. Έχετε δοκιμάσει να έρθετε σε επαφή μαζί τους;
Θα μου πεις τώρα τι σημασία έχει αν δοκίμασες εσύ ή κάποιος άλλος (και προς Θεού, μην παρεξηγηθώ ότι αμφισβητώ τις ικανότητές σου), όμως θα μπορούσε να γίνει κι αυτό (αν δεν έχει ήδη γίνει βέβαια). Επίσης, αν ασχολήστε με tarots (και υπάρχουν και άτομα εδώ που έχουν πει ότι γνωρίζουν να διαβάζουν τις κάρτες) κάντε μια ερώτηση, για το αν υπάρχει κάτι ή κάποιος τη στιγμή που θα εκδηλωθεί το γεγονός.
Προσπαθώ να προτείνω διάφορα τώρα...Μπορεί να είναι και πράγματα, ωστόσο, που έχετε ήδη δοκιμάσει.
Να πω κι ένα πιο χαζό τώρα... Σε κάποιον κληρικό καταφύγατε; Για να κάνει κάποιο ευχέλαιο, ίσως στο χώρο, ή και να διαβάσει ακόμα και μια ευχή στο φίλο σας; Θα μου πεις τώρα αυτό, είναι και ανάλογα, αν "πιστεύεις" ή όχι. Αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις όταν έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο ("πιάνεσαι" αν όχι από τα μαλλιά. αλλά από όπου βρεις).
ανήσυχη7
Από ότι κατάλαβα πιστεύετε ότι ευθύνεται κάποιος με δυνατότητα μεταφοράς ή εμφάνισης αντικειμένων και προσπαθεί με όλους αυτούς τους τρόπους να απομονώσει τον φίλο σας για δικούς του λόγους.
Εσείς βέβαια ξέρετε καλύτερα τρόπους προστασίας αλλά νομίζω ότι η θετική σκέψη, η θετική ενέργεια (προς τον φίλο σας) πάντα βοηθάει.Εάν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να προσφέρει ζητήστε το, δεν είναι μόνος του είμαστε πολλοί. Κάποιος μπορεί να τα βάλει με 3 ίσως εύκολα αλλά εάν μαζευτούν πολλοί σίγουρα θα δυσκολευτεί και ίσως τα παρατήσει.
Μπορεί στο τέλος να μην βρείτε τι ήταν, αλλά σημασία έχει να γλυτώσει.
Η ιδέα για τις κάμερες πιστεύω ότι είναι καλή γιατί μπορεί να μην καταγράφει ενέργεια αλλά σίγουρα θα καταγράψει αυτά τα οποία βλέπετε (πατημασιές, αντικείμενα, έπιπλα που κινούνται, τζάμια, κ.λ.π.)
Να δείτε τουλάχιστον πως εμφανίζονται. Ίσως εάν ζουμάρετε και το πάτε καρέ καρέ κάτι να φανεί.
ισως ο φιλος σου να ηταν προσφορο εδαφος στο νοσοκομειο, αν αφησε το σωμα του για λιγο.... ισως να τον χρειαζεται για να επιζησει αυτο το ον...
σκεφτομαι οτι ισως θα πρεπε να παει να κατσει σε αγιασμενο χωρο ο φιλος σου, ωστε αυτο ή να βρει αλλο θυμα ή να αποδυναμωθει.
σιγουρα χρειαζονται και οι δυο "καθαρισμα", αλλα δεν ξερω με τι τροπο....
ο κολητος μου, οταν στην μπριζ του βελγιου αντιμετωπισε κατι περιεργο, διαβασε κατι προσευχες και ειδε καποιες παρουσιες να φευγουν απο το σπιτι....
ας κανει μια νηστεια και ας κοινωνησει.... και ευχομαι να απαλλαγει συντομα...

Edited by - astral-project on 25/04/2005 16:20:31
Υ.Γ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΥΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!!!!
keep walking.....
Ευτυχώς δεν είχα «τέτοιου είδους» εμφανίσεις αντικειμένων, όμως είχα διάφορες «επισκέψεις» και άλλα «δυσάρεστα συμπτώματα».
Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό μου, δοκίμασα με προσευχή, δοκίμασα να κοιμάμαι τα βράδια αγκαλιά (κυριολεκτικά) με σταυρούς, εικόνες και δυστυχώς τίποτα δεν με βοήθησε, ίσα-ίσα θα έλεγα λες και «προκαλούσα» τα φαινόμενα που ολοένα και γινόντουσαν πιο έντονα.
Κάποια στιγμή, αποφάσισα να μιλήσω σ’ ένα δικό μου άνθρωπο, γιατί όπως φαντάζεστε δεν τολμούσα να μιλήσω σε κανένα για τα όσα ζούσα, από φόβο πως θα με χαρακτηρίσουν «τρελή». Εκείνη λοιπόν, με συμβούλεψε να «διαβάσουμε» το σπίτι που έμενα. Πράγματι σύντομα έγινε ένας εξορκισμός στο σπίτι μας και ειλικρινά αμέσως (αμέσως όμως), τα φαινόμενα σταμάτησαν πλήρως.
Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο (στον ίδιο τον φίλο ή στο σπίτι του), απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας αφού εμένα ειλικρινά τότε με βοήθησε όσο τίποτα άλλο, σε μια δύσκολη εποχή για μένα, που έμοιαζε πως τίποτα δεν μπορούσε να με βοηθήσει.
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Όσο προχωρά το θέμα, τόσο προχωρά και η μελέτη μας πάνω στο πρόβλημα του Άγνωστου Χ... και αυτή η μελέτη έχει ξεκινήσει εδώ και επτά μήνες...
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είδαμε πολλά και δεδομένου του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατόν να τα παραθέσουμε όλα, αλλά ούτε τα μισά... μιλήσαμε με γιατρούς, με ιερείς, με αναζητητές, με μύστες... δοκιμάσαμε επιστημονικές και μη προσεγγήσεις...
Κουραστήκαμε... αγανακτήσαμε... υδρώσαμε... στίψαμε τα μυαλά μας... χάσαμε τον ύπνο μας... θυσιάσαμε τον προσωπικό μας χρόνο... δώσαμε κομμάτια από την ζωή μας... παλέψαμε...
Επτά μήνες μας πήρε για να αποκλείσουμε διάφορες εκδοχές και τώρα ξαφνικά βλέπω ότι από τις 19/04/2005, και ώρα 00:44:56 που άνοιξα αυτό το θέμα, δηλαδή μέσα σε έξι ολόκληρες μέρες, υπαρχουν μέλη που έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα...
Γιατί είναι «χλωμό» κάποιος άνθρωπος να θέλει να βλάψει τον Χ... και κάθε Χ?
Και πως ακριβώς έφτασες στο συγκεκριμένο συμπέρασμα?
Αλήθεια τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το πνεύμα δεν θέλει να προκαλέσει κακό σε κάποιον?
Που ακριβώς είπαμε ότι τα αντικείμενα τα μετακινεί το πνεύμα?
quote:
pithanon na exei pethanei kapoio atomo me vieo thanato vlepe mpalnta ksirafakia ...kai na thelei na anakalipsete ton ypeythino gia na isixasei....isos epelekse ton x giati mporei o thanatos toy na sinevei thn idia mera me to atyxhma toy x !!!kai afoy o x glitose apo toy xaroy ta dontia,,,, isos na eixe ftasei sto simio poy leme metathanatia empeiria kai na sinantise ayto to atomo se ayton ton endiameso kosmo apla o x glitose,,, eno attos-h oxi!!! kai zitaei apo to x na ton voithisei na ksefigei apo ayton ton endiameso kosmo kai na synexisei to taksidi toy sto meros poy anikei....
Τώρα αυτό γιατί μου θυμίζει ταινία?
Δεν χλεύαζω την άποψη σου ainigmatiki, απλά διαβάζοντας την ένιωσα ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα του πράγματος...
Δεν είναι υποθετικό σενάριο, δεν είναι θεωρία, δεν είναι φαντασία... είναι η ΖΩΗ ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Δεν κάνουμε πλάκα και δεν παραμυθιάζουμε κανένα... αν κάποιος αυτό λαμβάνει από τις δημοσιεύσεις μας... μπορεί να αποχωρήσει από το θέμα...
...και κάτι τελευταίο... οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι χρήστες/μέλη διαδυκτιακών τόπων γνωρίζουν την σημασία των συναισθηματικών εικονιδίων, κοινώς «φατσούλες»... η Galadriel δικαίως τις σχολίασε, οι συγκεκριμένες δηλώνουν «χοντρό δούλεμα»...
Και όχι, αυτό δεν είναι ξέσπασμα... και δεν έχω τα «νευράκια» μου...
.
.
.
The She Mantis...

Ας τα δούμε ένα ένα τώρα…
Προσωπικά δεν μπορώ να θεωρήσω πως έχει αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε κάποια οντότητα στο χώρο κατά την εμφάνιση των αιχμηρών αντικειμένων, ή άλλων σχετικών φαινομένων… απλά εγώ δεν είχα αυτή την αίσθηση…
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να "ανιχνεύσει" κανείς τέτοιες "παρουσίες", αλλά αποτελεσματικός τελικά είναι αυτός που ταιριάζει στον κάθε ένα μας ( ο δικός μου αφορά την παρατήρηση φαινομένων συγχρονικότητας)..
Τώρα, το να καταφύγει κανείς σε κληρικό, ή γενικότερα τεχνικές εξαγνισμού του χώρου και του ατόμου, είναι οπωσδήποτε μία κίνηση…
Λίγο βιαστική όμως για τον δικό μου τρόπο σκέψης…. Κι αυτό γιατί, όπως είπα και στον jonniebegood, θα ήθελα να γνωρίζω περισσότερα πριν επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο… Ο λόγος είναι πως πολλές φορές, αυτό που εμείς εισπράττουμε ως "αρνητικό" ή "σκοτεινό" δεν είναι παρά μία οντότητα με ενέργεια πολύ διαφορετική από την δική μας…. Και αυτό που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά τείνουμε να το θεωρούμε και αρνητικό… γι' αυτό και παραμένω στη διαδικασία "ανίχνευσης" και συλλογής πληροφοριών…
Μην διστάζετε να αναφέρετε τις σκέψεις σας και τις εμπειρίες σας γύρω απ' αυτά, γιατί καμιά φορά η λύση μπορεί να βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας , σε κάτι τόσο απλό που το προσπερνάμε ως αυτονόητο…
Και πάλι ευχαριστώ
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
εχθρικο το θεωρω και μου προκαλει τρομο. δεν ειναι αυτες πραξεις καλοκαγαθου οντος...
συν τα αιματινα αποτυπωματα που αφηνει γυρω γυρω.
αυτο σημερα τα κουβαλαει αυριο πιθανα θα τα χρησιμοποιησει.
ειτε εναντιον του ιδιοκτητη, ειτε καποιου προσφιλους του προσωπου.
και αντε μετα να εξηγησει αυτος στα δικαστηρια, οτι το ΟΝ τον εκανε τον φονο...

Edited by - astral-project on 25/04/2005 21:32:00
b0ukitsa
Δεν είσαι η μόνη με απορίες και ερωτηματιματικά... και εμείς με βάση τα ίδια στοιχεία κινούμαστε και μερικά δεν ταιριάζουν στο παζλ...
Σχετικά με την τρύπα στο τζάμι... ήταν μικρή για να περάσει άνθρωπος, αλλά ιδανική για μια γάτα...
Τα αντικείμενα εμφανίζονται πάντα σε σημεία εμφανή και αν επρόκειτο για κάποιον άνθρωπο που μπαίνει στο σπίτι του Χ και τα αφήνει, τότε πως κάρφωσε το ξυραφάκι στο πακέτο μου χωρίς να τον δούμε?
who knows
Αυτή η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003...
Δεν ξέρουμε αν το πλάσμα εμφανίζει τα αντικείμενα ή ο Χ...
Έχουμε αναρωτηθεί για το τι μπορεί να θέλει από τον Χ, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε, αφού καταλήξαμε σε αυτό το σημείο, ήταν ότι κάτι θέλει... αλλά τι?
Τι να ερμηνεύσουμε?
Τι μπορούμε να θεωρήσουμε μήνυμα?
Τα αντικείμενα?
Τα ίχνη?
Τις σταγόνες?
Τις απειλές?
Το ατύχημα (αν ευθύνεται γι’ αυτό)?
Αλήθεια πως ήξερε σε ποιό δωμάτιο κοιμόταν ο Χ και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα?
Γιατί δεν έκανε το ίδιο στα άλλα δύο δωμάτια?
Για όλους και για όλα υπάρχουν επιπτώσεις, δεν είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται... αν ήθελε (και βέβαια θέλει) θα μπορούσε να μας βλάψει... αλλά τι επιπτώσεις θα είχε μετά? Όλα έχουν ένα τίμημα... αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε...
quote:
μήπως δεν ξέρουμε αρκετά για τον χ????
Δηλαδή?... που θέλεις να καταλήξεις?
sanomiK
Αν ο Χ είχε την ικανότητα να ελέγξει το φαινόμενο ή να το καθοδηγήσει... δεν θα μπορούσε και να το πάψει?
...άρα δεν θα υπήρχε λόγος να καθόμαστε και να το συζητάμε...
Τα ίχνη συνήθως τα ανακαλύπτει το πρωί όταν ξυπνήσει... ο ύπνος του τα βράδυα που το πλάσμα τον «επισκέπτεται» είναι ληθαργικός...
Τις περισσότερες φορές οδηγούν στο δωμάτιο του...
Κάποια στιγμή τα φωτογραφήσαμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό... οι φωτογραγίες έβγαιναν σκοτεινές και ακεντράριστες... εδώ πρέπει να πω ότι έχω διδαχτεί την τέχνη της φωτογραφίας, σε όλα τα στάδια της, για δύο χρόνια... αλλά επειδή υπάρχει πάντα η περίπτωση λάθους, ζήτησα από έναν φίλο και καθηγητή φωτογραφίας στα ΤΕΙ Αθηνών, να τραβήξει και αυτός μερικές... δυστυχως είχαμε τα ίδια αποτελέσματα...
pyramid
Έχει σημασία να βρούμε τι ή ποιός είναι... από μερικά πράγματα δεν μπορείς να απαλλαχτείς αν δεν τα γνωρίζεις... και δυστυχώς ακόμη και τότε είναι δύσκολο...
Και ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε τι ή ποιός είναι δεν μπορούμε να ζητήσουμε από κάποιον άλλο να εκτεθεί... σίγουρα θα βοηθούσε η θετική σας σκέψη, αλλά με τι κόστος για εσάς?
astral-project
quote:
σκεφτομαι οτι ισως θα πρεπε να παει να κατσει σε αγιασμενο χωρο ο φιλος σου, ωστε αυτο ή να βρει αλλο θυμα ή να αποδυναμωθει.
Δηλαδή αν είναι «ξενιστής», μας αρκεί να βγεί από τον Χ?
Μετά θα το αφήσουμε να βασανίσει κάποιον άλλο?
oneiric1
quote:
Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο (στον ίδιο τον φίλο ή στο σπίτι του), απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας αφού εμένα ειλικρινά τότε με βοήθησε όσο τίποτα άλλο, σε μια δύσκολη εποχή για μένα, που έμοιαζε πως τίποτα δεν μπορούσε να με βοηθήσει.
...και σε ευχαριστούμε... δεν είναι εύκολο να μιλάς για κάποια πράγματα δημόσια... το ξέρουμε καλά όλοι μας...
.
.
.
The She Mantis...

αυτα τα πλασματα δεν σκοτωνονται. υπηρχαν πριν απο εμας και θα συνεχισουν να υπαρχουν μετα απο μας.
το θεμα ειναι οτι εχει τον ελεγχο του φιλου σου.
οτι αυριο θα τον βλαψει αυτον ή καποιον δικο του.
και δυο χρονια τωρα, ζει διπλα του ενας εφιαλτης...
γιατι ποιος μπορει να κοιμηθει με μια ξενη παρουσια διπλα του? ποιος μπορει να ησυχασει? και ειναι τρομερο, στην φωλια μας, στο σπιτι μας, στο καταφυγιο μας να υπαρχει κατι τετοιο...
δεν ξερω με τι τροπο, αλλα πρεπει να το διωξετε....
δυο χρονια, ειναι πολλα, παρα πολλα...