- Aleister Crowley - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Το τραγούδι Mr. Crowley είναι απο τα καλύτερα που έχει βγάλει στην μετά Sabbath εποχή.
Πάντως μεγάλο σάλο είχε ξεσπάσει όταν τον είχαν βάλει οι Beatles (και όχι μόνο) στο εξώφυλλο απο έναν δίσκο τους.
Ακόμα λένε οτι ο Jim Morison είχε αγοράσει το σπίτι στο οποίο έμενε ο Crowley.
quote:
mpravo paidia.................................thamaste allo ena ANTHRWPAKI..................enan planemeno pou taxthike yper tou ligou anti tou pollou,yper tou swmatos anti tis psixis,.........................lypamai............ama perasete ta 15 kai tis parormiseis tis efiveias to xanakouventiazoume...........................................ayto pou prsefere o alister(mesa apo tin katalixi tou) stin skeptomeni koinwnia einai to exis:exe te panta to nou sas,min afineste sta pathi sas...........gia na min katantisete san k ayton.....................
dimindy εγώ δεν υποστήριξα τον Crowley ούτε και άλλοι από το forum. Απλή συζήτηση κάνουμε για αυτήν την παράξενη προσωπικότητα.
quote:
mpravo paidia.................................thamaste allo ena ANTHRWPAKI..................enan planemeno pou taxthike yper tou ligou anti tou pollou,yper tou swmatos anti tis psixis,.........................lypamai............ama perasete ta 15 kai tis parormiseis tis efiveias to xanakouventiazoume...........................................ayto pou prsefere o alister(mesa apo tin katalixi tou) stin skeptomeni koinwnia einai to exis:exe te panta to nou sas,min afineste sta pathi sas...........gia na min katantisete san k ayton.....................
υπαρχει τοσο μεγάλη βιβλιογραφία και πληροφορίες στο δυκτιο
που εξηγουν η τάσονται υπερ ...για το ...αν ο κρουλευ ηταν {ανθρωπάκι} και {πλανεμένος}
και αλλες τόσες που τον θεωρούν προφήτη...
που το βρίσκω εντελως ασκοπο να αναφέρω κατι παραπάνω.......
η ερώτηση μου ειναι εχεις διαβάσει κανενα βιβλίο του Α. η καμμια απο της εργασίες του..?
Γιώργος
Υ.Γ www.google.com - 1770 results για Alister Crowley μονο.......οχι ασχημα παντός για ανθρωπάκι
Γιώργος ![]()
ακόμη και στο liber al vel legis{book of the law}κάνει πολλές αναφορές σ΄αυτό του το πάθος.
Πάντως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο crowley είχε τρομερές γνώσεις πάνω στον δυτικό και ανατολικό αποκρυφισμό
Φιλικά ο τυφλος οδηγος και φύλακας της γνώσης.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑς ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟς. Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΛ KaZaa ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ Aleister Crowley - The Greek Qabalah.zip.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Aleister Crowley Ή ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΊΜΟΥ...![]()
1+1=3
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...
quote:
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑς ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟς. Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΛ KaZaa ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ Aleister Crowley - The Greek Qabalah.zip.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Aleister Crowley Ή ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΊΜΟΥ...
ναι υπάρχει είναι ένα από τα Liber
μπορείς να το βρεις και στο παρακάτω Link..
http://www.chaosmagic.com/occultlibrary/crowley/greek.htm
Γιώργος![]()
...μπορεί να μην το ξεκίνησα ... αλλά να είσαι σίγουρος θα το τελειώσω...