ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Anounakis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
OannesΜέλος
28/09/2003, 21:00:22
Οι «Ιωνες» είναι ένα καφέ στην πλατεία της Βαρυμπόμπης. Μια ιδέα έριξα. Δεν έχω πρόβλημα να βρεθούμε και κάπου αλλού. Εξάλλου μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχουμε καιρό.......

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

AnounakisΜέλος
28/09/2003, 23:49:59
Επειδή βλέπω ότι το θέμα τρέχει... άλλαξα και τον τίτλο σε Συναντήσεις Μελών (αόριστα) για να συνεχίσει να υπάρχει.

Κύριοι χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά , Θα προσπαθήσω να είμαι και στις επόμενες συναντήσεις.

29/09/2003, 09:10:46
Kαλή μέρα και καλή εβδομάδας σε όλους...

Κύριοι, χάρηκα που σας γνώρισα και που φυσικά "άτυπα" με καλέσατε στη παρέα σας...

Πάντα η ΓΝΩΡΙΜΙΑ είναι ένα μέσο για πιό άμεση επικοινωνία...

Μέχρι την επόμενη συνάντηση, να είστε ΟΛΟΙ καλά...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

cubeΜέλος
29/09/2003, 10:41:30
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα.

Τελικά εγώ δεν θα μπορέσω το άλλο Σάββατο να παρεβρεθώ στην συνάντηση...εάν πραγματοποιηθεί.

Θα λείπω για προσωπικούς λόγους την επόμενη εβδομάδα.

Δεν θα μπορέσω να μπω στο Internet εκεί που θα είμαι...οπότε μάλλον θα με χάσετε για μία εβδομάδα.

Να είστε όλοι καλά.
Μετα τιμής Κύβος.

OannesΜέλος
02/10/2003, 18:01:48
Επειδή πολλοί (αν όχι όλοι) έχουν την ανάγκη της προσωπικής επαφής και επικοινωνίας - πέραν των αναμφισβήτητων δυνατοτήτων που παρέχει το forum - σας γνωστοποιώ (ούτε δελτίο τύπου να έγραφα) οτι κάποιοι απο εμάς θα πάμε για καφέ, στην Πλατεία της Βαρυμπόμπης, στο καφέ «Ιωνες», το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, κατά τις 10.00 το πρωί.

Προς αποφυγήν οιασδήποτε παρεξήγησης, οφείλω να υπερτονίσω οτι δεν πρόκειται για οργανωμένη εκδήλωση συλλόγου, οργάνωσης, τάγματος ή ομάδος, ούτε οργανώνεται από το esoterica.gr. Μην τρελλαίνεστε? Ενα καφέ θα πιούμε (ή τέλος πάντων ό,τι πίνει ο καθένας), θα γνωριστούμε και θα τα πούμε.

Όσοι πιστοί και άπιστοι ευπρόσδεκτοι.

ΥΓ 1 Δεν είναι ανάγκη να βάλετε ξυπνητήρι ή να τρέχετε στο δρόμο. Και 11.00 και 12.00 να έρθετε ?θα σας επιτραπεί η είσοδος (Δίνουμε στο φρουρό ρεπό τα Σάββατα).

ΥΓ 2 Υπήρξε και μια σκέψη να καλέσουμε τα κανάλια να τραβήξουν πλάνα για τα δελτία ειδήσεων, με τηλεοπτικές λεζάντες όπως: «Παραφυσικά φαινόμενα σε καφετέρια» ή «Φραπέ(ς) και 666» ή «Ύποπτες καφεποσίες αιρετικών» αλλά το αφήσαμε για αργότερα

ΥΓ 3 Ενδυμασία: Οτιδήποτε πλην φούστας για τους άνδρες. Εξαιρείται το κιλτ.

ΥΓ 4 Τιμή συμμετοχής: Περίπου 3 ευρά. Τόσο έχει ο καφές, τί να κάνουμε ; Να φέρουμε τον Κουλούρη ; (Να έχετε κέρματα μαζί σας για ν αποφύγουμε το μπάχαλο με τα ρέστα).

ΥΓ 5 Και για τους λάτρεις της συνωμοσιολογίας? Όταν έλθει το γκαρσόνι θα σας ρωτήσει το σύνθημα:
- Τί θα πάρετε ;

Edited by - Oannes on 02/10/2003 18:03:15

02/10/2003, 18:07:54
Πουθενά πιο μακρυά δεν βρήκατε ρε παιδιά;....

Thothoula η κουνιστούλα

AnounakisΜέλος
02/10/2003, 23:40:56
Φίλε Oanes ξέρω ένα καλό καφέ στην Λαμία!!!
Θα προσπαθήσω να έρθω.
Αν κάποιος/κάποια θέλει στην διαδρομή από Νέα Σμύρνη προς Βαρυμπόμπη να έρθει μαζί μου
Ευχαρίστως. Να έχω και παρέα στο ταξίδι...
Ο συνοδηγός να έχει και ταπεράκι με φαγητό...
Εγώ πάντως θα πρότεινα την Κυριακή στο Θησείο , με φόντο την ακρόπολη , όπου έχει και μετρό και εξηπηρετεί αρκετούς χωρίς μεταφορικό μέσω...

cubeΜέλος
02/10/2003, 23:46:15
Φίλε αννουνάκι βγάλε αυτή την φάτσα από την υπογραφή σου σε κάνει κακό! Είναι άγριος...

Εάν θέλεις.
Μία πρόταση κάνω..

Υ.Γ. Ξέρω και εγώ ένα καλό καφέ στην Κρήτη?

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +
OannesΜέλος
03/10/2003, 00:07:54
Καλά ρε παιδιά... Δεν σας πιάσαμε κι απο τη μύτη... Εμείς εκεί θα είμαστε έτσι κι αλλιώς... Όποιος θέλει έρχετε... Εν πάση περιπτώση δεν είναι δα και τόσο μακριά η Βαρυμπόμπη. Από τα φανάρια της Κηφισιάς είναι ζήτημα αν θέλει κάποιος 10 με 15 λεπτά...

cubeΜέλος
03/10/2003, 00:12:01
Ολα καλά ΟΑΝΝΕΣ...

Αστείο κάναμε.

Καληνύχτα φίλε μας!

Εγώ δεν θα έρθω. Θα τα πούμε μια άλλη φορά...

Ακόμη και στην βαρυμπόμπη θα έρθω για να σε δώ. Καλώς?

Να είσαι καλά..!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

+ κύβος +
AnounakisΜέλος
03/10/2003, 00:15:35

Φίλε cube
Εσύ ειδικά αφού έχουμε συναντηθεί , μπορείς να βεβαιώσεις και τους υπολοίπους , ότι κάθε άλλο παρά άγριος είμαι...
Μάλλον θα σου κάνω τη χάρη και θα αλλάξω την εικόνα....

Φίλε Oanes , δεν μας πιάνεται και από την μύτη , είναι που θέλουμε να συναντηθούμε , αλλά μες σε όλα τα άλλα είναι και η απόσταση που δεν βοηθά...