- Θέσε ένα ερώτημα στον από κάτω. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Στην "τέχνη" της φιλοσοφίας,
καμιά φορά, χάνετε το μέτρο της λογικής και τις πραγματικότητας ...
εξ'ου και η παραπλανητική φιλοσοφική παρέμβαση
(ενός τοίχου στα Εξάρχεια)
"η πραγματικότητα ... είναι πολλές" ![]()
- Αν σου δινόταν η δυνατότητα να συναντήσεις ενα ιστορικό πρόσωπο του παρελθόντος, ποιο θα ήταν αυτό , και τι θα το ρωτούσες ?

εσυ;;;
- όλα έχουν μια τιμή ?
(price)

- Βλέπεις τούρκικα σήριαλ; Ή έστω έχεις δει ποτέ κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση;

τί εκανες στις 2.30΄ σήμερα ?
Edited by - pandi on 24/06/2012 16:07:56
- Εσύ;

Και πράγματι, σηκώθηκα, σκεφτηκα...και μετα τον έφτιαξα! Μουρλια μετα 7 μέρες ολικης νηστειας!![]()
Έχετε προσπαθήσει να μη φάτε τίποτε για δυο τρεις μέρες!.
Έχεις αδέρφια?

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
αγαπας;;;
Εσυ; Αγαπας;
!!!Vanish the shadows!!!
- Αν ερχόταν μια νεράιδα και σου έλεγε το εξής:
"Με λένε 'Θεία Δίκη'. Μπορώ να σου προσφέρω ελεύθερα τις υπηρεσίες μου, όποτε πιστεύεις πως κάποιος έκανε κάτι άδικο, ανάρμοστο, κ.λπ. να μου το λες και να τον τιμωρώ αναλόγως. Με έναν όρο όμως. Θα προσφέρω τις ίδιες υπηρεσίες και σε κάθε άνθρωπο που έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή μαζί σου".
Θα δεχόσουν την προσφορά; (Δικαιολόγησε την απάντησή σου)

Το ότι ετσι εχουν τα πραγματα,ειτε μας αρεσει ειτε όχι,προκυπτει αφ’ενός μεν από την λαικη σοφια,από τα ιερα βιβλια ολων των λαων του πλανητη και εχει επιβεβαιωθει και από τον Ομηρο [παλιντιτα εργα του ΔΙΑ] αφ’ετερου δε από τη προσωπικη ιστορια του καθ’ενός από εμας.
Όλα φωναζουν «θεια δικη».
Εχεις καποιο ιδαιτερο χαρισμα ;;;
- Εσύ;
πέρασαν μέρες καί δέν θυμάμαι ![]()
εχω αμοθεν ! οσο απίστευτο και να ακουγεται αρκετές φορές νιώθω πράγματα πού βγαίνουν αργότερα ![]()
αν σου πω το δικο μου χαρισμα θα μου πεις το δικο σου;;;
-Τι νομίζεις ότι βρίσκεται πίσω από αυτή την ανακατωσούρα που παρατηρούμε στην ανθρωπότητα;
- Ναι!
- Αν ερχόταν μια νεράιδα και σου έλεγε το εξής:
"Με λένε 'Θεία Δίκη'. Μπορώ να σου προσφέρω ελεύθερα τις υπηρεσίες μου, όποτε πιστεύεις πως κάποιος έκανε κάτι άδικο, ανάρμοστο, κ.λπ. να μου το λες και να τον τιμωρώ αναλόγως. Με έναν όρο όμως. Θα προσφέρω τις ίδιες υπηρεσίες και σε κάθε άνθρωπο που έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή μαζί σου".
Θα δεχόσουν την προσφορά; (Δικαιολόγησε την απάντησή σου)

-------------------------------------------------------
-Η Θεία Δίκη είναι αυτοτιμωρία.
666
ζηλευεις;;;
-666,999. Τι βλέπεις;
γκρινιαζεις;;;
Υπάρχει κάτι για σένα (κάποια προτίμηση, κάποια ανάμνηση κάποιου περιστατικού) που δεν την έχεις μοιραστεί με κανένα;
Edited by - IndustrialAngel on 30/06/2012 00:14:06