ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
17/05/2004, 16:08:17
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ madmax ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ??????
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ "OΛΟΙ ΜΑΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΟΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΨΥΧΑΚΟΗ".
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ / ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΩΣ ΦΩΝΕΣ / ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ KAI EAN ΕΧΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ madmax.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

billysΝέο Μέλος
17/05/2004, 16:47:19
Διάβασα τις απόψεις ολονών και θέλω να δώσω μια άλλη πιθανή εκδοχή για το θέμα αυτό.
Μια φορά όταν έβλεπα τηλεόραση ήμουνα χαλαρός όπως ποτέ και την στιγμή εκείνη ακούω τον αδελφό μου να με φωνάζει πάω στο δωμάτιό του και τον βλέπω στην ίδια κατάσταση που ήμουνα και εγώ του ρωτάω γιατί με φώναξε και μου είπε πως δεν με φώναξε αλλά ήθελε να με φωνάξει απλώς είχε χαλαρώσει τόσο πολύ που βαριότανε.
Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με τις φωνές.
Όταν βρισκόμαστε σε ιδιαίτερες καταστάσεις (ξαπλωμένοι και πάμε να κοιμηθούμε ή ήδη κοιμησμένοι) μπορεί να επικοινωνούνε κάποιοι άνθρωποι μαζί μας χωρίς να το καταλαβαίνουν.