ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
13/05/2004, 11:38:42
quote:

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

Χμμ, ίσως και πάλι να έχει "ψυχολογικά" αίτια. Αν κάποιες στιγμές αισθάνεσαι μόνη, ή φοβάσαι, έστω κι αν δεν το καταλαβαίνεις, μπορεί να λειτουργεί υποσυνείδητα.
Καλά, δεν λέω ότι αυτή είναι η απάντηση σώνει και καλά, αλλά νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε πρώτα όλες τις πιθανές 'φυσικές' εξηγήσεις για να φτάσουμε στις μεταφυσικές.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μου έχει συμβεί και μένα μιά φορά τελευταία αλλά μέσα σε όνειρο. Είδα ότι κοιμόμουνα στο πατρικό μου, ακουσα να με φωνάζει η μητέρα μου και ξύπνησα(στην πραγματικότητα), και είδα οτι ήμουν σπίτι μου και όλο αυτό ήταν όνειρο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν με "ζήτησε" (ήταν μεσημέρι) και μιλήσαμε αργότερα, οπότε δεν ήταν θέμα τηλεπάθειας.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

SIMONAΜέλος
13/05/2004, 12:26:12
quote:
πρέπει να εξετάσουμε πρώτα όλες τις πιθανές 'φυσικές' εξηγήσεις για να φτάσουμε στις μεταφυσικές.

ΣΑΦΩΣ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.

*FORGET
OR
FORGIVE*

lostris_aΝέο Μέλος
13/05/2004, 13:11:59
Γεια σας

Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και 5 μήνες περίπου
και ευτυχώς ανακαλύπτω πως υπάρχουν και άλλοι που βιώνουν
την ίδια κατάσταση για να μπορέσω να μιλήσω μαζί τους.
Δεν το έχω πει σε κανέναν η αλήθεια είναι ότι φοβόμουνα
τι θα σκεφτούν.
Παρόλο που έχω γράψει σε ένα άλλο θέμα του φίλου
madmax και αναφέρω ότι οι αντιμετώπιση των δικών μου
απέναντι στα προαισθήματα που έχω κατά καιρούς
είναι θετικότατη αυτό που αντιμετωπίζω τώρα με τις φωνές
με τρομάζει και γιαυτό τον λόγο προσπαθώ να μην του
δίνω σημασία.
Φοβάμαι πως αν πω ότι ακούω να με φωνάζουν θα με
περάσουν για τρελή.
Δεν ξέρω αν θέλω να μπω στην διαδικασία
να μάθω ποιος με καλεί η γιατί με καλεί,
γιατί δεν ξέρω αν αυτό που με καλεί είναι καλό η κακό.
Το μόνο θετικό είναι πως τώρα αισθάνομαι ότι δεν
είμαι μόνη μου. Ίσως να είμαστε αρκετοί αλλά σκόρπιοι
και ευτυχώς που υπάρχει και το esoterica για να
συναντιόμαστε …………………… και να ανταλλάζουμε απόψεις.

Φιλικά Μαίρη

ανήσυχη7Μέλος
13/05/2004, 13:17:15
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Είμαι καινούργια στο forum αλλά σας θεωρώ όλους ως φίλους μιας και μοιραζόμαστε, τουλάχιστον, κάποιες κοινές ανησυχίες.
Για τις "φωνές" που ακούτε γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να απαντάτε διότι πολλές φορές οι γιαγιάδες μας στις διηγήσεις τους, μας έλεγαν ότι δεν πρέπει να απαντάμε γιατί είναι κάποια πνεύματα ή ξωτικά τα οποία δεν είναι και τόσο αγαθά.

ανήσυχη7

-sonap-Μέλος
13/05/2004, 13:32:32
Η περιπτωση να ακουει κανεις φωνες ειναι πολυ γνωστη και συμβαινει σε πολλους.Ετσι κι εγω εχω τυχει πολλες φορες να ακουω να με φωναζουν,χωρις στην ουσια να υπαρχει κανεις εκει!Λενε οι παλιοι οτι αν σε φωναζει καποιος,μη βιαστεις να απαντησεις γιατι αν ειναι νεραιδες θα σου παρουν τη μιλια!

Πιστευω οτι ειναι κατασκευασμα του μυαλο που επεξεργαζεται ηχους γνωστους και αποθηκευμενους στη μνημη μας...αυτο μου κανει μια λογικη εξηγηση!Τωρα αν ειναι κατι μεταφυσικο,δεν το γνωριζω δυστυχως...

lostris_aΝέο Μέλος
13/05/2004, 14:05:23
Το ίδιο έχω ακούσει και εγώ ότι καλύτερα να μην απαντάς
όταν ακούς να σε καλούνε.
Δεν μπορώ να απορρίψω την άποψη ότι μπορεί και να είναι
ένα παιχνίδι του μυαλού (και για να λέω και την αλήθεια το
προτιμώ), αλλά πως να το περιγράψω δεν είναι ψιθύρισμα
κάτι που νομίζεις ότι μάλλον άκουσες,
είναι έντονο όπως όταν ακούς κάποιον να σε φωνάζει.
και είναι κάπου κοντά σου.
Η φωνή είναι αντρική και την έχω ακούσει σε στιγμές
που είμαι χαλαρωμένη αλλά και όταν πάει να με πάρει ο
ύπνος, και όποτε μου έχει συμβεί δεν δίνω σημασία
γιατί το σίγουρο είναι πως αν μπω στην διαδικασία να το
αναλύσω (τις περισσότερες φορές ήμουνα μόνη μου)
όχι μόνο δεν θα κλείσω μάτι αλλά
θα τρομοκρατηθώ και αποκλείετε να ξαναμείνω μόνη
στο σπίτι.

Φιλικά Μάιρη

madmaxΜέλος
13/05/2004, 15:40:50
καλησπερα και παλι παιδια...

ενδιαφερουσες οι τελευταιες αποψεις, να το τονισω...

Ακουστε τον εξης συλλογισμο και παρακαλω σχολιαστε μου:

(ενα γεγονος πρωτα) Ο πατερας μου οταν ηταν 16 χρονων στο χωριο του εβαζε στοιχηματα με φιλους του οτι θα κοιμοταν στο νεκροταφειο οπως και κοιμηθηκε και ολα πηγαν μια χαρα απ οτι μου ειπε..Δεν ειναι ουτε "ατρομητος" ουτε κατι τετοιο αλλα σκεπτομαι οτι αν δεν κατσεις να ψαξεις ,να ερευνησεις, να διπλοτσεκαρεις τις παραμετρους καποιου ενδεχομενου στο μυαλο σου (οχι αναγκαστικα να εισαι δεισιδαιμων) τοτε εχεις και αυτο που λεμε "αγνοια κινδυνου"..Αν πχ παρεις το αυτοκινητο και μπεις "του σκοτωμου" σε μια επικινδυνη στροφη ετσι επειδη σου τη βαρεσε, αν το ειχες καλοσκεφτει τοτε ισως να μη το εκανες..Για να μη μακρυγορω, πιστευω οτι αν σε διακατεχει μια γενικη /αρνηση/ σε τετοια θεματα ουτε καν θα δωσεις σημασια ενω καποιος που ψαχνεται μπορει να κατσει να κανει διατριβη πανω στο θεμα...

Τελικα ισως οι "φωνες" (χωρις αυτο που θα πω να ειναι και θετικο) να /επιλεγουν/ τους ακροατες τους...Να "μετρουν" τον ψυχισμο τους πριν κανουν την επαφη (η οπως αλλιως λεγεται)

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

Edited by - madmax on 13/05/2004 15:44:53

ΨΥΧΗΜέλος
13/05/2004, 16:24:30
ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

( ΓΙΑΤΡΟΣ ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?

ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΞΕΘΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ

ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΞΑΝΑ

ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ

madmaxΜέλος
14/05/2004, 01:12:54
Παιχνιδια του μυαλου, της φαντασιας..
Παλιοι γνωστοι, συγγενεις...
Δαιμονες
Αγγελοι

Αργα η γρηγορα ξερω οτι θα επανελθουν οι φωνες (μπρρρ)

Ποιους θα πρωτακουσουμε;

Υπαρχει τροπος (ασφαλης εννοειται) για την αναγνωριση τους;

αναμενω βοηθεια

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

who knowsΜέλος
14/05/2004, 02:56:32
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.....ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΕΣ!!ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑΣΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΛΤΑΡΩ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ (!!!) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ ΔΗΛ ΑΝ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

georgette

madmaxΜέλος
14/05/2004, 15:57:10
Καποια δευτερη γνωμη ζητησες φιλε μου;

ειναι αρκετα "βαρυ" σα γεγονος και αρκετα τρομακτικο μπορω να πω...

Εσυ τι υποθετεις;

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

stavros_pΜέλος
14/05/2004, 17:10:50
Δεν σε κοροϊδεύω, αλλά μήπως ακούς τον εαυτό σου? Εννοώ ότι αν ξαπλώσει κανείς πλάγια ή μπρούμυτα, ακούει από το αυτί του τον σφυγμό του, ο οποίος όταν είναι έντονος, μοιάζει αρκετά με ανάσα.

inandaboveΜέλος
14/05/2004, 17:57:06
Ασχετο με τις φωνές, αλλά σχετικό με τις ενδείξεις μιας παρουσίας, που όμως δεν φαίνεται πουθενά..:

Πριν ένα χρόνο περίπου, τέτοιο καιρό, ετοιμαζόμουν να ανοίξω την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας. Κανείς τριγύρω, μόνο η συγκατοικός μου στα αριστερά μου. Καθώς σκύβω το κεφάλι να βγάλω τα κλειδιά απ' την τσάντα, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν άνδρα να πλησιάζει απ' τα δεξιά, σαν να πάει κι αυτός να ανοίξει την πόρτα..Επειδή την εποχή εκείνη έμενα σε μια σχετικά κακόφημη περιοχή του Λονδίνου, και πρόσεχα πολύ ποιος με πλησιάζει, τινάζομαι απότομα προς τα πίσω για να απομακρυνθώ. Η φίλη μου με κοιτάζει παραξενεμένη και τρομοκρατημένη ταυτόχρονα. Γυρνάω δεξιά...άφαντος ο κύριος...Τεσπά, αφού ανεβήκαμε τα σκαλιά πέντε-πέντε και μπήκαμε στο διαμέρισμά μας, η συγκάτοικός μου μού λέει..."Δεν ξέρω τι έπαθες, αλλά είδα μια σκιά δίπλα σου".
(Just for the record, το να νιώσω ένα αεράκι δίπλα μου άνευ λόγου και αιτίας, ή να νομίζω ότι είδα κάτι με την άκρη του ματιού μου, το χω πάθει πολλές φορές και γνωρίζω πόσο συνηθισμένο είναι. Το να δω, όμως, έναν άνδρα, με χαρακτηριστικά προσώπου κλπ, the full works, να νιώσω την ανάσα του και να αντιλαμβάνομαι πλήρως εκείνη τη στιγμή ότι ένας άνθρωπος, με σάρκα και οστά, στέκεται δίπλα μου, πρώτη φορά μου συνέβη!!).

Sorry MADMAX αν ξέφυγα λίγο από το θέμα, μιας και φωνή (πάλι καλά, δλδ...)δεν άκουσα..

Edited by - inandabove on 14/05/2004 21:42:37

madmaxΜέλος
14/05/2004, 18:15:42
μεσα η εξω απο το θεμα φιλε μου λιγη σημασια εχει, αφου το να νιωθεις μια παρουσια διπλα σου η οποια δεν ειναι εκει κατα το γυμνο ματι, τοτε... "κατι τρεχει με τη Μαιρη"...

Το μελλον θα δειξει, ελπιζω να αντεπεξελθουμε ολοι οι "παθοντες" με τον καλυτερο τροπο...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

best-guyΝέο Μέλος
14/05/2004, 18:53:31
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ

dimitris2Μέλος
15/05/2004, 01:11:59
Πιστεύω ότι είναι μερικά άτομα περισσότερο προικισμένα με διαίσθηση απ ότι άλλα. Αυτό δεν είναι κακό.
Οπως επικοινωνούμε με το στόμα , έτσι και μερικά άτομα που βρίσκονται μακριά επικοινωνούν με τη διαίσθηση. Η διαίσθηση είναι ένα είδος ραντάρ που όσοι τό έχουν πιάνουν πράγματα που άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν. Δηλαδή είναι σαν να αισθανόμαστε κάτι και να λέμε: γιατί το βλέπω μόνο εγώ? -Μα γιατί έχεις μάτια , την εκτη αίσθηση.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ταπείνωση σαν να μην έγινε τίποτε, και να μη δίνουμε σημασία όπως κάνουν και οι υπόλοιποι που δεν "βλέπουν" .

CYBERMASTERΜέλος
15/05/2004, 01:45:17
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!?! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!?! ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΣΕΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
C ΥΑ DUDES!?!

iairaΜέλος
15/05/2004, 07:21:35
Καλημέρα...
σχετικά με το θέμα που άνοιξε ο madmax, έχω ακόύσει και από άλλα άτομα , ότι ακούνε να φωνάζουν το ονομά τους , την στιγμή που κανείς άλλος δεν είναι το σπίτι. Μου έχουν πει ότι δεν έιναι κάτι κακό.
Όσο για μένα, έχω ακούσει και εγώ "φωνές" από το πουθενά, μάλιστα μία φορά είχα ξυπνήσει από αυτές και καθόμουν στο κρεββάτι μέχρι η φωνή να σταματήσει μετά από περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα, όπως χαμηλώνουμε τη φωνή στο ραδιόφωνο.
Ποιος ξέρει... φωνές από άλλη διάσταση; παιχνίδι του μυαλού ; μπορεί...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η φαντασία μας...
Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

who knowsΜέλος
15/05/2004, 17:42:44
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ,madmax ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...!ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!
stavros_p ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΙΓΑ..ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?

georgette

madmaxΜέλος
16/05/2004, 16:50:09
Το μονο που μπορω να πω για ολα αυτα τα περιστατικα ειναι οτι (σχετικα και με ενα αλλο topic)

α. δεν πιστευω να ειναι "φυλακες αγγελοι" γιατι λογικα δε θα ηθελαν να μας τρομαξουν η να μας ανησυχησουν

β. η ψυχραιμια μας τη δεδομενη στιγμη ειναι οτι πιο σημαντικο, εκαι ειναι το κλειδι για μενα, μαζι με το "ανοικτο μυαλο"

γ. αν πραγματι ηταν καποιες κακες οντοτητες και επενεβησαν οι φυλακες αγγελοι του καθενος και τις εδιωξαν, αυτο ειναι πολη καθησυχαστικο...

δ. δεν ξερω πραγματικα αν θα ηθελα να σταματησει να μου συμβαινει η να το ακουσω αλλη μια φορα (αν και η περιεργεια σκοτωσε τη γατα)

Ιδωμεν...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...