- Αντίο αγαπημένο και άδικο Esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
καλη συνεχεια ......
love ,peace, unity ,respect.......
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΑΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΤΟΠΙΚ ΟΠΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!! Ε ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ SITE Ε ΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΛΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ!!!!
ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΛΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Είναι οπωσδήποτε λυπηρό, σε έναν χώρο ο οποίος έφτασε να αποτελεί μία κοινότητα ανθρώπων, που τους δένει κάτι περισσότερο από την συγκυρία ενός κοινού ενδιαφέροντος, κάποιος να δηλώνει ότι αποχωρεί. Ιδιαίτερα όταν -όπως εσύ- έχει αφιερώσει τόσες ώρες προσωπικού χρόνου, αλλά και σκέψεις, συναισθήματα, έχει μοιραστεί ανησυχίες και προβληματισμούς, αλλά και έχει σπέυσει να μοιραστεί με τους άλλους ότι πολύτιμο συνάντησε στην πορεία του.
Βλέπω αγαπητή Avallon, πως η απόφαση της αποχώρησής σου, συνοδεύεται από μεγάλη πικρία, απέναντι σε κάποια μέλη που η στάση τους απέναντί σου πιθανώς σε απογοήτευσε, αλλά και απέναντι στον χώρο αυτό, που φιλοξένησε και αυτούς, αλλά και εσένα. Και αν και ο χώρος αυτός δεν θα μπορούσε και δεν θα έπρεπε να είναι υπόλογος για τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας του κάθε μέλους του, φέρει ωστόσο ευθύνη ως χώρος φιλοξενίας αυτών των προσωπικοτήτων. Που όπως ξέρεις από την μακρόχρονη παραμονή σου στη διαδικτυακή αυτή κοινότητα, η ευθύνη αυτή είναι και μεγάλη, αλλά και σαφώς δύσκολη. Τόσο δύσκολη δε, που κυρίως από μέλη όπως εσύ, θα μπορούσε να στηριχθεί στον συντονισμό και στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, την εποχή ουσιαστικά που υπήρξαν τα προβλήματα τα οποία αποτέλεσαν αφορμή και αιτία για την δήλωση αποχώρησής σου, οι συγκυρίες ήταν τέτοιες, που λίγοι συντονιστές είχαν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις συζητήσεις αυτές, οι οποίες γέμιζαν δισέλιδα μέσα σε μία μονάχα ημέρα. Λυπούμαστε βέβαια γιαυτό, αλλά συγχρόνως είναι αρκετά απογοητευτικό το γεγονός, πως ιδιαίτερα σε τέτοιες "δύσκολες μέρες", αντί να μπορούν να βασιστούν τα forums στην συντονιστική δράση μελών με μακρά πορεία στο ESOTERICA, ουσιαστικά "έπασχαν" από καυγάδες και κονταροχτυπήματα μεταξύ αυτών των μελών!
Παρόλα αυτά, στα συγκεκριμένα ζητήματα οι όποιες επεμβάσεις μας είχαν ως μοναδικό γνώμονα τη συνολική δικαιοσύνη και όχι το συμφέρον ή το δίκιο του ενός ή του άλλου από τους εμπλεκόμενους. Δεν βλέπω πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που οι περισσότεροι οι οποίοι ενεπλάκησαν στις διαφωνίες αυτές, έχουν προσφέρει πολλά με τη συμμετοχή τους στις συζητήσεις και σ'αυτήν την κατηγορία συγκαταλέγεσαι κι εσύ. Η άποψη αυτή περί δικαιοσύνης, είναι σύμφωνη με τα γενικότερα πιστεύω μας και τους σκοπούς του ESOTERICA και παρότι ίσως μερικές φορές μπορεί να ξενίζει ή να φαίνεται ελλειπής, εντούτοις είναι κάτι για το οποίο αισθανόμαστε πως δεν έχουμε προδώσει ούτε στο ελάχιστο.
Κι εδώ βέβαια μπορεί να σχολιαστεί το θέμα με τις "διπλές ταυτότητες" που έθιξες στο πρώτο μήνυμά σου: Σε κάθε περίπτωση που βεβαιωνόμαστε για ένα τέτοιο γεγονός, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να απενεργοποιήσουμε μία τέτοια ταυτότητα. Δεν θα ήταν όμως δίκαιο να πράξουμε έτσι και για ταυτότητες μελών, για τα οποία μπορεί να υπάρχουν υποψίες - όχι όμως και βεβαιότητα. Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να επικαλεστούμε την ωριμότητα αλλά και την καλή προαίρεση των μελών αυτών που κάνουν διπλές εγγραφές, μιας και για όποιον σκοπό κι αν νομίζουν πως δικαιολογούνται να το κάνουν, οι δυσάρεστες επιπτώσεις δεν θα αργήσουν να φανούν από μόνες τους και σε αυτούς τους ίδιους...
Για μας πάντως, θα συνεχίσεις να είσαι κομμάτι του ESOTERICA, και βέβαια θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτη.
Αν και οι αποφάσεις οι οποίες παίρνει κάποιος, τον καθιστούν υπεύθυνο γιαυτές, υπάρχει ωστόσο πάντα η πιθανότητα να αλλάξει ο τρόπος αντίληψής του απέναντι σε κάποια πράγματα.Σ'αυτήν την περίπτωση, η ικανότητα του να μπορείς να αποδεχτείς έναν νέο τρόπο σκέψης και αντίληψης και να έχεις το θάρρος να αποδεσμευτείς από κάποες παλιότερες αποφάσεις, δεν μειώνει καθόλου την υπευθυνότητα, αλλά αντιθέτως αποτελεί δείγμα ενός ελέυθερου και αδέσμευτου νου.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στον μακρύ δρόμο της Εσωτερικής αναζήτησης!![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Κανενας.
πριν σε αποχαιρετίσω και εγώ με την σειρά μου, θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί έμαθα αρκετά από εσένα, όχι μόνο από τα topic που συμμετείχες αλλά και από τον τρόπο που αποχωρείς. Θέλει κότσια για να ξεφύγεις από κάτι που αποτελεί την καθημερινότητά σου για πολλά χρόνια (όπως φαίνεται και από τον αριθμό των μυνημάτων σου).
Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά η συμμετοχή σου σε αυτό το forum δείχνει πως είσαι ένας ακέραιος χαρακτήρας. Δυστηχώς είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω την προϊστορία σου με άλλα μέλη εδώ και για αυτό δεν μπορώ να πάρω θέση.
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά.
Φιλικά mystic

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΙΑ!!!!!!!!
CYBERMASTER, εάν βρήκες την απάντησή μου στον αποχαιρετισμό της Avallon αντικειμενική, σε ευχαριστώ πολύ, γιατί πραγματικά δεν επιθυμούσα να φαίνεται αλλά ούτε και να είναι υποκειμενική! ![]()
Αν ωστόσο, αναφέροντας αυτόν τον χαρακτηρισμό, εννοείς πως δεν εκδήλωσα το ανάλογο της περιστάσεως συναίσθημα του τύπου "Μη φεύγεις μη! Με πονο σου φωνάζω! Οχιιιι! Μην το κάνεις! Σε ικετεύωωωωωω!"
...
με συγχωρείς αλλά πιστεύω πως από μέρους μου κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για την Ταυτότητα και την Αληθινή Υπόσταση της Avallon, καθώς και εντελώς αταίριαστο με την συγκεκριμένη περίσταση.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όταν εξέφρασα τις διαφωνίες μου τότε, απλά δήλωσα φεύγω και δεν άνοιξα Topic για να έρθουν τα μέλη να μου καταθέσουν την συμπάθεια ή την αντιπάθεια τους.
Ήταν μια προσωπική μου επιλογή για να σταματήσει η όποια διαμάχη, για να μπορέσουν αυτοί που έφτιαξαν αυτόν τον τόπο να τον διαχειριστούν όπως εκείνοι νομίζουν ορθότερα, για να αποφορτιστώ εγώ από τα τεκταινόμενα.
Όταν επέστρεψα δήλωσα πως δεν έχω καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις και αναβιώσεις παλαιών παθών.
Συμμετέχω σε πολύ λίγα θέματα και γιατί δεν είμαι θεός να τα ξέρω όλα και γιατί δε με ενδιαφέρουν όλα και γιατί πιστεύω πως μόνο σε κάποια κομμάτια μπορείς να προσφέρεις.
Θα ήταν πανεύκολο να γράφω επί παντός επιστητού, έστω μια γραμμή, να είμαι επικοινωνιακός με πολλά μέλη, να προσπαθήσω να είμαι αρεστός και να κάνω copy – paste από σελίδες του internet για να δείχνω πως έχω γνώση.
Όμως δεν το έκανα και δε θα το κάνω γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός της ύπαρξης μου εδώ μέσα.
Την Avallon την αποκάλεσα «φίλη» γιατί ως τέτοια την αντιμετώπιζα. Η ίδια ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ξέρει ότι αν δεν την αντιμετώπιζα ως τέτοια ούτε προσωπικά μου δεδομένα θα της εμπιστευόμουν, ούτε θα έκανα τις παραινέσεις μου προς αυτήν στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες για ηρεμία και αποφυγή καταστάσεων.
Όταν όμως η πλήρης διαστρέβλωση γεγονότων γίνετε επιχείρημα, όταν η μη υποστήριξη σε μία κόντρα γίνετε απόδειξη αφιλίας, όταν η κατάδειξη της διαφορετικότητας απόψεων γίνετε απόδειξη πολέμιας τακτικής, τότε δε μένουν πολλά λόγια για να εκφραστείς παρά μόνον το «πρώην φίλη».
Δυστυχώς οι κρίσεις βγαίνουν μόνο από τα ορατά σε σας κείμενα, από τις αντιδράσεις που μπορείτε να δείτε και να κρίνετε.
Ευτυχώς για μένα βγαίνουν και από αλλού.
Π.Χ. Η κατά τα άλλα αγαπητή «φίλη» δίνει εδώ την εντύπωση πως μαζί ( μιας και απαντάει σε μένα ) κάναμε χίλια δύο πράγματα με το παρακάτω κείμενο ….
quote:
Να σου θυμίσω αγαπητέ μου ότι με αυτή τη "φίλη" ή alter ego όπως εσύ αποκαλείς... δεν μοιράστηκα προσωπικές στιγμές...
Δεν καθίσαμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι, δεν της άνοιξα το σπίτι μου, δεν την ξενάγησα στα μέρη μου πολύ δε περισσότερο δεν έβγαλα αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της σε εκδρομές...
εσείς λοιπόν αυτή την εντύπωση αποκομίζετε !
Όμως η πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Εδώ λοιπόν συνδέει άλλο πρόσωπο και πράγματα που έχει κάνει μαζί του με μένα, εδώ προσπαθεί να αποδείξει την «φιλία» της μαζί μου και όχι με άλλους ( καταλαβαίνει όμως ποιους υπονοώ, αυτούς που τους είχε πει πως είμαι διπλός λογαριασμός με το όνομα Zadok και ειδικά σε μια περίοδο που δεν έγραφα στο esoterica ), εδώ για άλλη μία φορά διαστρεβλώνει πρόσωπα – πράγματα – καταστάσεις.
Θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω mail κλπ κλπ, έτσι για να αποδείξω το ποιος έχει δίκιο να αντιπαρατίθεται και για ποιους λόγους, όμως δε το κάνω και δεν θα το κάνω γιατί αυτά άπτονται των προσωπικών δεδομένων.
Μου αρκεί που εκείνη ξέρει.
Ο κακός λύκος
quote:
Αγαπητέ allzzaro θυμάμαι το mail σου και θυμάσαι ίσως πως απάντησα.
Ειλικρινά Ramoglou δεν έλαβα απάντηση...
Χάρηκα οταν σε ξαναείδα... παρότι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.. νομίζω...
Εγώ ειλικρινά δεν νοιώθω καλά.. οταν κάποιος αποχωρεί...ειδικά απο παλιά μέλη .. και μάλιστα για τέτοιες αφορμές...
Δυο φορες, μια προσφατα και μια πριν 2 περιπου χρονια, μπορω να ισχυριστω με τρομακτικη βεβαιοτητα οτι "ακουγα" να με καλουν (ουτε ξαπλωμενος ημουν καν, μερα μεσημερι μιλαμε) με το ονομα μου ενω ημουν μονος στο σπιτι...
Την φορα πριν 2 χρονια, ακουσα σα να ηταν θορυβος απο τζετ που ολο και πλησιαζε και μολις ο ηχος εγινε ανυποφορα ισχυρος σταματησε ξαφνικα...Η αισθηση που ειχα ηταν για να καταλαβετε σαν να με πλησιαζε συνεχως ο ηχος απο μακρια και μολις εφτασε στο ενα εκατοστο απο το αυτι μου, σταματησε..
Τι να πω γαμωτο... Η μανα μου ειπε (κλασικη αντιδραση) "ελα μωρε θα το φανταστηκες" και απογοητευτηκα αφανταστα που δεν μπορεσα να μοιραστω εποικοδομητικα την εμπειρια μου με καποιον..
Περιμενω να "παιξετε μπαλα" πανω στο θεμα !!!
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
Περιμενω να "παιξετε μπαλα" πανω στο θεμα !!!
χμ...ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ......
ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...ΓΥΡΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟΡΗΜΕΝΑ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ
.
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ.
Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ.
ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ (ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
Η ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. (ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ).
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ....
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....
SIMONA
*FORGET
OR
FORGIVE*
-- Το ζήτημα εληξε αναιμακτα
Επι του θεματος τωρα, αν επιτρεπεται και επειδη δεν με επισκεφθηκαν οι φωνες με την ιδια συχνοτητα οπως εσενα, μηπως ειναι καποιος εκλιπων συγγενης σου; εχεις αναρωτηθει; προσπαθησες να απαντησεις; εγω τουλαχιστον προσπαθησα αλλα μηδεν εις το πηλικο. Ισως ο "δεκτης" της φωνης να ειναι σε αλλη συχνοτητα απο τον "πομπο"..
Δε ξερω γμτ, αλλα σε περιπτωση που επαναληφθει το φαινομενο θα προσπαθησω παλι να απαντησω/επικοινωνησω γιατι στο τελος θα καταληξω οπως το πρωτο συνθετικο του nickname μου...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
quote:
δεν με επισκεφθηκαν οι φωνες με την ιδια συχνοτητα οπως εσενα
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ;;; ![]()
ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ.
ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΟ.
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΝ ΖΩΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ).
ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (π.χ.ΟΝΕΙΡΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ Η ΦΩΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΕΚΕΙΝΟΥ''. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΛΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΙΑ ΤΕΛΙΚΑ MAD;;
. ΜΕΤΑ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣ;; ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;; ΦΩΝΗ; ΑΝΔΡΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ;;
*FORGET
OR
FORGIVE*
Κατ αρχας ζωη σε σενα ευχομαι και θερμα συλλυπητηρια..
με την εννοια της συχνοτητας τονιζω αυτο που προειπες, δηλ οτι αν την εχω ακουσει εγω 1-2 φορες τοτε εσυ αρκετες περισσοτερες...
Και θα προσπαθησω να σου δωσω μια απαντηση σχετικα με τη χροια της φωνης (ισως αρχιζω να απαντω σιγα σιγα και στον εαυτο μου ετσι):
Απλα τωρα σκεφθηκα οτι ισως οταν ενας ανθρωπος εγκαταλειψει τα εγκοσμια, στην περιπτωση που "γαληνεψει" οπως λεγεται, να αλλαζει και η φωνη του, να εχει φυγει απο μεσα του αυτοματα ολο το αγχος και η παλη με την εν ζωη καθημερινοτητα, δε ξερω... Πολλες φορες που εχω παρει πχ τηλεφωνο τη μανα μου, και ενω (σπανια) βρισκομαι σε μια πανηηηηρεμη κατασταση, ουτε αυτη γνωριζει τη φωνη μου..
Ισως να ειναι μ@λ@κι@ η ολη σκεψη αλλα απο το να την κρατησω μεσα μου καλυτερα να τη μοιραστω με συνανθρωπους και συμπροβληματιζομενους γενικοτερα...
ΥΓ Mad δεν επιτρεπω να μετονομασθεις, λογω © copyright... ![]()
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΖΩΗΣ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΆΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ...
ΕΣΥ;; ΤΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;; ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ...
ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
*FORGET
OR
FORGIVE*
quote:
ΕΣΥ;; ΤΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;
Το μονο που μπορω να υποθεσω (ηταν γυναικεια φωνη αν παρελειψα να αναφερω) ηταν οτι ισως να ηταν, στην καλυτερη περιπτωση παντα, η γιαγια μου που πεθανε 4 χρονια πριν...
Δεν ξερω αν το ολο ζητημα εχει σχεση με τηλεπαθεια, πχ αν με σκεφτοταν υπερβολικα, αν ειχε την αναγκη μου η μητερα μου για παραδειγμα...
Κατι τετοιο μου ειχε συμβει οταν πηγαινα εκτη δημοτικου και ο αδερφος μου δευτερα δημ. στο ιδιο σχολειο. Σε ενα απο τα διαλλειματα τον ακουσα καθαρα "μεσα μου" να μου λεει "Σταθη τρεχα να με βρεις χτυπησα" και εντρομος ανεβηκα στον 1ο οροφο που ηταν οι μικροτερες ταξεις και τον ειδα να εχει παθει διαστρεμμα το ποδι του απο αποτομο πεσιμο η κατι τετοιο.. περιττο να σου πω οτι τα παιξα εντελως!!!
Ισως παιζει ρολο και το "δεσιμο" που ειχαμε τοτε...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Νομίζω λοιπόν ότι είναι ένα φαινόμενο που ξεκινάει από μας, από το μυαλό μας (σαν ακουστική παραίσθηση) και μάλλον συμβαίνει όταν εμείς είμαστε "στην τσίτα".
Πάντως από τότε που μένω μόνη, δεν έχει ξανασυμβεί.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Πάντως από τότε που μένω μόνη, δεν έχει ξανασυμβεί.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
*FORGET
OR
FORGIVE*