- ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ονειρα που μας γεμιζουν ενεργεια, που ξυπναμε με μια αισθηση δεους και καλη διαθεση. φιλη-ε ελιξιρ σε νιωθω γιατι εχω δει παρομοιο ονειρο. ανεβαινω στην ταρατσα ενος υπογειου κτηριου που βρισκεται σε μια ερημο -η ταρατσα βρισκεται στο επιπεδο του εδαφους και εγω ανεβαινω απο το σκοταδι στο φως. το φως ειναι εκτυφλωτικο, η ατμοσφαιρα θελκτικα ζεστη και εγω νιωθω μια αισθηση τρομερης ευφοριας. ξυπνησα ανανεωμενη.
θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη ολων των φιλων σχετικα με αυτο το ειδος ονειρων. απο που προερχονται και γιατι τα βλεπουμε.
φιλε G.I.G. με ενδιαφερει αυτο που αναφερες σχετικα με την ερευνα του ΑΠΘ. -κανω και εγω ερευνα που κατα καποιο τροπο σχετιζεται με ονειρα. θα μπορουσες ισως να μου δωσεις καποιες πληροφοριες?
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ(ΔΟΝ ΧΟΥΑΝ) ΣΤΟΝ Κ.ΓΙΟΥΓΚ ΣΤΗΝ 5 ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Η ΣΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ Η ΣΤΟ ΕΓΩ... ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ....
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ???????
ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ......
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ Η ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
τι είναι "επαίοντες";
Για να δω τι θα απαντήσω εδώ...
(χωρίς παρεξήγηση, είναι μια λέξη που δεν ξέρω και τα λεξικά είναι ψηλά στο πατάρι) ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
ΦΙΛΕ G.I.G Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ....
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ G.I.G ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.....
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ .... (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΖΗΤΩ)
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΤΑΝ "ΟΝΕΙΡΟ" ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ (ΟΝΕΙΡΑ)
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ........
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ.
Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Darkangel_78 ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
mporw na pw oti h amalia arxise mai wra kouventa...gia ta oneira..tis exigiseis tous..ama uparxoun kai ta viwmata tou kathenos....
ean kai den diavasa ola osa exoun graftei se auto to plesio(tha ta diavasw argotera...)pisteuw oti uparxoun 2 exigiseis:
1)pragmatika na promhnuoun kati ta oneira eite auto einai kako eite kalo,na theloun na mas proidopiioun skopima gia kati pou tha mas sumvei klp.
2)polles fores vlepoume auta pou skeftomaste ekeinh thn periodo entona p.x. skeftome ti thelw na spoudasw kai me vlepw thn methepomenh se oneiro na mazeuw skoupidia.nai,isws einai mia aplh epirroh apo osa exoume zhsei teleftea kai mas exei meinei sto mualo...mas exei "simadepsei".
ta leme isws argotera idalws aurio,kalhnxuta me agaph sabrina
Κάποιο όνειρο, που βλέποντάς το μένουμε με ένα έντονο αλλά και πολύ συγκεκριμένο συναίσθημα, ασχέτως συχνά του περιεχομένου του ονείρου αυτού. Πχ, βλέπουμε ότι τρώμε φράουλες σε ένα γαλάζιο δάσος, περπατάμε και χανόμαστε, οι φράουλες κολυμπάνε και μας χλευάζουν. Φαινομενικά ακατανόητο, συνοδευόμενο με μια αίσθηση απέραντης απογοήτευσης. Πολύ συγκεκριμένης αίσθησης όμως.
Μετά από 4 μέρες, μας συμβαίνει ένα γεγονός, άσχετο με τις φράουλες βέβαια, που όμως μας φέρνει στο μυαλό ένα ντεζαβού. Αυτό του συναισθήματος που νιώσαμε στον ύπνο μας.
Αλλες φορές πάλι, το όνειρο είναι πολύ πιο ξεκάθαρο, μέχρι και το σημείο του να είανι καθαρά προφητικό.
Εδώ, μπορούμε να πούμε ότι το συναίσθημα λειτουργεί ως φορέας της εικόνας, ένας φορέας, που δεν "κολλάει"στο ταξίδι μέσα στο χρόνο...
αυτή...που τα κατάφερε!
G.I.G ήρθα!!
Λοιπόν το να βάλεις διαλυτικά στα μηνύματά σου είναι εύκολο:
Όταν γράφεις ελληνικά,πάτα "Shift" και ";" ΠΡΙΝ το φωνήεν,όπως ακριβώς κάνεις πρίν βάλεις τόνο.Τώρα αν το φωνήεν ΤΟΝΙZΕΤΑΙ κιόλας,με το πληκτρολόγιο "γυρισμένο" στα ελληνικά,πατάς "Shift" και "W" πάλι ΠΡΙΝ το φωνήεν...
Οπότε έχουμε "επαΐοντες","προϋποθέσεις" και πάει λέγοντας...
Πάντως καλό θα ήταν για τέτοια ζητήματα να ΜΗΝ διακόπτεται η ροή της συζήτησης και να ανοίγετε νέα θέματα (ή να αναζητείτε παλιότερα) στο forum
Τώρα όσον αφορά το θέμα,θα σας απαντήσω εκτενέστερα αύριο,καλώς εχόντων των πραγμάτων!
Καληνύχτα,o Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 10/02/2003 09:19:07