- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε Αστρικές επιθέσεις από όντα που απομυζούν την ενεργεία μας. Επίσης υπάρχουν όντα που απομυζούν την σεξουαλική μας ενεργεία με αποτέλεσμα να έχουμε μια ονείρωξη.
Μόνο από τη δεύτερη κατηγορία έχω προσωπική εμπειρία.
quote:
trexagireve
Το ότι έφυγε κι ότι παντρεύτηκε
τον Σατανά η Λίλιθ, πρωτη φορά το ακούω...
Καλά, ας μην το πάρουμε και τοις μετρητοίς αυτό. Δεν πιστεύω να πήγαν στην εκκλησία με παπά και με κουμπάρο.
quote:
Dying_Incubusquote:
Μέχρι τώρα ήξερα
ότι εδιώχθη και ότι γυρνάει να εκδικηθεί, όπως και ότι ο
Σατανάς είναι ...εργενης, λόγω βιτσιόζικων σχέσεων με άνδρες..
Πρώτη φορά ακούω ότι ο Σατανάς έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις!
Δεν μπορεί, θα έχεις ακούσει το "δουλειά δεν έχει ο διάολος...".
quote:
Ζουμε σε ενα καταναλωτικο ρευμα με τοσο γρηγορους ρηθμους που εχουμε ξεχασει τον εαυτο μας...τον τοσο υπεροχο εαυτο μας.Πιστευουμε πως δεν εχουμε χρονο για να χαρουμε τις καθημερινες χαρες της ζωης και ετσι αποξενωμαστε απο τον εαυτο μας και απο τους συνανθρωπους μας.
Σκεφτητε λιγο ποτε ειχατε χρονο για τον εαυτο σας για να ικανοποιησετε τις πνευματικες σας αναγκες?Η ποτε θαυμασατε τελευταια ενα λουλουδι στην φυση?
Συμφωνώ. Και αισθάνομαι ευτυχής ορισμένες φορές που ακόμα καταφέρνω, παρά την πίεση των διαφόρων υποχρεώσεων, να ξεφεύγω πολύ από τον τρόπο ζωής που μας επιβάλλεται.
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Αυτές η δυο κυρίες βασιλεύουνε στην άβυσσο . Και αυτή η άβυσσος είναι μέσα μας.
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Για αυτό λέω ότι πρέπει να παρατηρούμαι τον εαυτό μας και να βλέπουμε όλα τα ψυχολογικά μας ελαττώματα , έτσι ώστε να πάρουμε πίσω το φως που μας κλέβει η Άβυσσος!!!
Για τις δυο "κυρίες" δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δε γνωρίζω, αλλά βρίσκω πολύ σωστή τη γενική αρχή που βρίσκεται πίσω από τα λόγια αυτά.
Και για να σχετίσω την παρατήρηση του εαυτού μας με το θέμα, θα πω ότι η μόνη "επίθεση" από τα περίεργα όντα του πνευματικού κόσμου που έχω δεχτεί (σε προηγούμενο μήνυμα μίλησα για κάποια εμπειρία που δεν θεωρώ επίθεση), είναι αυτή που έχω προκαλέσει μόνος μου. Το αποτέλεσμα είναι ένας κουραστικός και ενοχλητικός ύπνος πολύ κοντά στην κατάσταση του συνειδητού.
Η γνώση του πώς να προκαλείς κάτι τέτοιο είναι απόρροια παρατήρησης και πειραματισμού.
Φίλε Rankett για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει ότι του απομυζούν την ενεργεία πρέπει να έχει ¨μυηθεί¨ στην διδασκαλία της μετατροπής των ενεργειών. Αν κάποιος δεν γνωρίζει αυτό το μυστικό τότε μια ονείρωξη είναι πράγματι απολαυστική.
Καλές διακοπές σε όσους θα φύγουν τις επόμενες μέρες τα ξαναλέμε μετά της 20 Αυγούστου.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 05/08/2008 17:11:11
quote:
Dying_Incubus
Η Λίλιθ πάντως αναφέρεται ότι τον παντρεύτηκε κι απέκτησε μαζί του παιδιά. Λέγεται μάλιστα πως είναι η μητέρα του πρώτου βρικόλακα...
Ορίστε και μια ιδέα για την επόμενη κινηματογραφική παραγωγή!
Στην Βαβυλωνιακή μυθολογία ήταν θεότητα του ανέμου και ονομαζόταν Λιλίτου.
Στην καμπαλιστική παράδοση πάντως αναφέρεται ως σύντροφος και θηλυκή όψη του Σαμαήλ (Σατανά).

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus
Φίλε Rankett, η Λίλιθ αρχικά - προτού δαιμονοποιηθεί από την εβραϊκή μυθολογία - ήταν μια σουμεριακή θεότητα που ονομαζόταν Λιλλάκε κι ήταν σύντροφος της Ινάννα.
Στην Βαβυλωνιακή μυθολογία ήταν θεότητα του ανέμου και ονομαζόταν Λιλίτου.Στην καμπαλιστική παράδοση πάντως αναφέρεται ως σύντροφος και θηλυκή όψη του Σαμαήλ (Σατανά).
Ευχαριστώ Dying_Incubus, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Πώς όμως σχετίστηκε τελικά με τους βρικόλακες; Και γιατί όχι βρυκόλακες; Ελπίζω να μην παρεκτρεπόμαστε πολύ με τις ερωτήσεις μου.
Απ' όσο γνωρίζω, σύμφωνα με το μύθο παντρεύτηκε τον Σατανά και τα παιδιά που απέκτησε μαζί του ήταν τερατόμορφα - αν και σύμφωνα πάλι με το μύθο εγκατέλειψε και τον Σατανά και παντρεύτηκε τον Κάιν.
Κατά το Μεσαίωνα επίσης η Λίλιθ ταυτίστηκε με τα incubi - succubi λόγω των επιθέσεων που πιστευόταν ότι κάνει ιδιαίτερα στους άνδρες οπότε και πάλι σιγά - σιγά πέρασε στη νοοτροπία των ανθρώπων ως βαμπίρ.
Ως το πρώτο των succubi φέρεται να είναι η μητέρα όλων των incubi - succubi και το πρώτο από όλα τα succubi.
Εάν θέλεις πάντως, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις και μερικά παλιότερα σχετικά θέματα μήπως καλυφθείς περισσότερο (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
Βρικόλακες στην Ελλάδα - Θρύλοι και δοξασίες

In anticipation of my resurrection...
quote:
Το θέμα αφορά την Μόρα, ξεφύγαμε!
Τι εννοεις;
Νομιζω πως δεν εχουμε ξεφυγει αν σκεφτουμε την Μορα σαν αυλη μορφη αποροφησης ενεργειας..Θα μου πεις που κολλαει η ονειρωξη.
Πολλοι θρυλοι παρουσιαζουν την Μορα σαν μια πανεμορφη ολογυμνη κοπελα που ξαπλωνει επανω στο στηθος των ανδρων με αποτελεσμα να μην μπορουν να αντιδρασουν.
Πως να μην εχεις ονειρωξεις με μια τετοια επανω σου.
Απο την αλλη,η εξαντληση που μπορει να νιωθει καποιος μετα απο αυτο,νομιζω πως εχει να κανει με την βιολογια και οχι με την απορροφηση ενεργειας απο αυτο το ον.
Εννοω,πως ολοι οι ανδρες,αφου"ολοκληρωσουν"ειτε στον υπνο τους ειτε κανονικα,λογικο ειναι να νιωθουν υπερβολικα κουρασμενοι,μιας και ο οργανισμος τους,εχει αποβαλλει στοιχεια τα οποια ειναι απαραιτητα.
Για αυτο αλλοι πεινανε μετα,αλλοι καπνιζουν για να χαλαρωσουν πιο πολυ,και αλλοι...ροχαλιζουν!!!(αναισθητοι,ουτε ενα"σ'αγαπω")
quote:
...και αλλοι...ροχαλιζουν!!!(αναισθητοι,ουτε ενα"σ'αγαπω")
![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Ψεμματα;
Πάντως για την...ιστορία, εγώ βρίσκομαι στην κατηγορία του τσιγάρου!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Λοιπόν είστε ΑΘΛΙΟΙ!!! Μ'εχετε κατατρομαξει με αυτο το θέμα. Είναι τέσσερις το πρωι, αύριο εχω δουλειά και αντι να με πάρει ο υπνος καθομαι και σκέφτομαι μη μπουκάρει η μορα. Ελεος.
Ρε παιδιά σορυ κιολας και δεν φταιτε εσεις που σας τα χωνω(αλλα σας τα χωνω :P) αλλα το ξερό μου το κεφαλι που του αρέσει το μυστηριο (τρομαρα μου).
Ειδα πιο πανω τροπους ν' αντιμετωπιστει αυτο αλλα να ρωτησω... είναι σιγουρο οτι πιανουν? Ακόμη κι αν δεν ειναι ομως πειτε ναι εσεις μπας και ηρεμησει το κεφαλι μου και κλεισω κανα ματι την επόμενη φορα γιατι το αποψινο χουνερι δε το γλιτωνω με τη καμια, τουλαχιστον αν με ξαναπιασει να κανω κατι.
Φιλικα και νυσταγμένα 'Γιάννης ο τρίχας'(:P)