- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ "ΤΟΥ" ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ "ΤΟΥ" ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: OTI O ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΩΝΤΩΝ "ΑΥΤΟΝ". ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΝ, ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΟΝ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΦ'ΕΑΥΤΟΥ, ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ "ΤΟΝ" ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ.
Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΣΑΣ" ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΟΘΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ. ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ, ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Ο ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ 2011 Μ.Χ. ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ".
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ " ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ. ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.
"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΑΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ" ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΗΛΘΕ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΔΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ. ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΑ ΤΗΣ.
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ, ΕΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΑΜΒΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο "ΠΡΟ-ΑΙΩΝΩΝ ΘΕΟΣ", ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΠΝΟΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ " ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΘΛΙΒΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΖΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΤΑΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...
anahs
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ "ΑΡΝΙΟΥ", ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ "ΤΟΥ", ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ", "ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ" ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ.
Ποιοί εσείς;;;;;;;
ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ "ΤΟΥ" ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ "ΤΟΥ" ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: OTI O ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΩΝΤΩΝ "ΑΥΤΟΝ". ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΝ, ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΟΝ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΦ'ΕΑΥΤΟΥ, ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ "ΤΟΝ" ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ.
Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΣΑΣ" ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΟΘΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ. ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ, ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Ο ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ 2011 Μ.Χ. ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ".ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ " ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ. ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.
"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΑΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ" ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΗΛΘΕ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΔΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ. ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ Η ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΑ ΤΗΣ.
Μιλάς σα να τον έχεις γνωρίσει!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ, ΕΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΑΜΒΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο "ΠΡΟ-ΑΙΩΝΩΝ ΘΕΟΣ", ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΠΝΟΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ " ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΘΛΙΒΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΖΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΤΑΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...
anahs
Σταύρωση, στην Αποκάλυψη κτλ. Άννα........
-Ειπαμε,αλλα οχι κ'ετσι!!!!!
Τώρα πήρατε χαμπάρι τι παίζει?
Μωραί παρθέναι!!
quote:
Ελάτε βρε!!Τώρα πήρατε χαμπάρι τι παίζει?
Μωραί παρθέναι!!
============================================================
-Κυριε Γιαννη μας,αν δεν το εχεις καταλαβει για μενα,το δηλωνω
ευθαρσως...Ειμαι απεναντι σε ολους και σε ολα,ακομα και στον
ιδιο μου τον εαυτο,ετσι νοιωθω ελευθερος και αδεσμευτος απο
οποιαδηποτε πιστη,θρησκεια,ιδεολογια,κλπ..κλπ..Ψαχνω παντου
και παντα....και.....
Διατηρώ για τον εαυτό μου το προνόμιο της επιλογής του είδους της δυστυχίας που μου ταιριάζει.
Έτσι φέρω ο ίδιος, καθ ολοκληρίαν την ευθύνη των πράξεών μου
quote:
Εγώ είμαι εξ αρχής “δηλωμένος” αδέσποτος και ακηδεμόνευτος.Διατηρώ για τον εαυτό μου το προνόμιο της επιλογής του είδους της δυστυχίας που μου ταιριάζει.
Έτσι φέρω ο ίδιος, καθ ολοκληρίαν την ευθύνη των πράξεών μου
Συνταξιδιώτη , θα κατέβουμε συην επομενη στάση για λεμονάδα???![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
-Kαλα τολεγα εγω,οτι το μεσα των ανθρωπων μοιαζει κι'ας εχουν διαφορετικες αποψεις (αυτο πρεπει να το ψαξω).
-Και ομως,την βρισκω καλυτερα με την κοντρα,την δημιουργικη κοντρα.

quote:Άννα, τι ακριβώς εννοείς με αυτή τη φράση, τι ακριβώς είναι για σένα η "ψυχική παιδεία"
ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΗΛΘΕ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
quote:
ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ, ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
(...)
ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.
Με λιγότερα λόγια, τι είναι το θηρίο;
Όντως , δημιουργικότατη....
============================================================
-Eγω παντως περνω γνωση απο ολους σας...και αυτο ας πουμε ειναι
μια αρχη.
![]()
![]()
![]()
Edited by - Notirk on 22/09/2011 23:05:45
anahs
quote:
Aδελφε μου εαρινε[ζωδιο του αερα νοητικος,]...ολοι εχετε χιουμορ...ομως εσυ...εβαλες μια εικονα...[συγνωμη αν βλεπω οτι βλεπω] ομως σαν να εισαι ενα παιδακι κρυμενος πισω απο τη φουστα της μαμας, που πατα σ'ενα μαυρο τετραγωνακι, κι εσυ ομως, το ενα σου ποδαρακι ειναι στο μαυρο, και το αλλο στο ασπρο.Στο βαθος ομως βλεπω μια οντοτητα λευκοντυμενη, πιστευω οτι εκει θα φτασεις, οτι θα σε οδηγηση στο παλατι για να αναπαυθης κι εσυ ...βρε αδελφε....[το οτι βλεπω παιδακι ειναι καλο [αν δεν γινουμε σαν τα παιδακια.....παλατι..δεν βλεπουμε...]Φως και χαρα σε σενα...anahs
Και σε σένα φίλη μου!

quote:
-Bρε να παρει!!!Κοιτα που θα βρεθουμε και στο ιδιο club
-Kαλα τολεγα εγω,οτι το μεσα των ανθρωπων μοιαζει κι'ας εχουν διαφορετικες αποψεις (αυτο πρεπει να το ψαξω).
Μόνον το “μέσα” των ανθρώπων μοιάζει φίλε μου?
Και με το “μέσα” των περισσότερων ζώων μοιάζουμε..
Όλοι μας έχουμε καρδιά, μυαλό, πνευμόνια, συκώτι κλπ κλπ.
Ακόμη και γενετικά μας όργανα ίδια είναι, και με τον ίδιο τρόπο πολλαπλασιαζόμαστε.
Μα είναι δυνατόν?
Στο ίδιο κλάπ και τα ζώα?
Αυτό είναι αυθάδεια προς τον πλάστη.
quote:
anna999quote:Άννα, τι ακριβώς εννοείς με αυτή τη φράση, τι ακριβώς είναι για σένα η "ψυχική παιδεία"
ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΗΛΘΕ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
quote:
ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ, ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
(...)
ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.
Με λιγότερα λόγια, τι είναι το θηρίο;
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο το “θηρίο” να συμβολίζει την... θρησκεία?
Τα θηριώδη μεσαιωνικά βασανιστήρια για εξαγνισμό της ψυχής, για παράδειγμα, δεν έγιναν ένεκα των θρησκευτικών πεποιθήσεων των θυμάτων?..
quote:quote:
-Bρε να παρει!!!Κοιτα που θα βρεθουμε και στο ιδιο club
Μόνον το “μέσα” των ανθρώπων μοιάζει φίλε μου?
Και με το “μέσα” των περισσότερων ζώων μοιάζουμε..Όλοι μας έχουμε καρδιά, μυαλό, πνευμόνια, συκώτι κλπ κλπ.
Ακόμη και γενετικά μας όργανα ίδια είναι, και με τον ίδιο τρόπο πολλαπλασιαζόμαστε.Μα είναι δυνατόν?
Στο ίδιο κλάπ και τα ζώα?Αυτό είναι αυθάδεια προς τον πλάστη.
===========================================================
Mια συκωταρια με γλυκαδια και μια χωριατικη στο τραπεζι του κυριου.
quote:quote:
anna999quote:Άννα, τι ακριβώς εννοείς με αυτή τη φράση, τι ακριβώς είναι για σένα η "ψυχική παιδεία"
quote:
(...)
Με λιγότερα λόγια, τι είναι το θηρίο;Σκέφτηκες το ενδεχόμενο το “θηρίο” να συμβολίζει την... θρησκεία?
Τα θηριώδη μεσαιωνικά βασανιστήρια για εξαγνισμό της ψυχής, για παράδειγμα, δεν έγιναν ένεκα των θρησκευτικών πεποιθήσεων των θυμάτων?..
========================================================
-To ονειδος ειναι ο "χριστιανικος" ορθολογισμος,θετικος η αρνητικος,
και οχι ο Χριστος και τα μηνυματα του.