ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
elpidaΜέλος
02/07/2004, 16:27:54
Πολύ μου αρέσει τελικά που όλοι θέλετε να ανταλάξετε τα κλωτσομπουνίδια σας. Αντε βρε με τις ευχές μου.

Εγώ πάντως προτιμώ να μείνω στις κερκίδες να θαυμάσω τις τεχνικές σας !

Πάλι καλά δηλαδή δεν θα έχω και πρόβλημα στο που θα βρω θέση ...

_Μέλος
02/07/2004, 16:54:48
Άντε λοιπόν Ramoglou ετοιμάσου μετά από αυτόν θα έχεις σειρά, Επιτέλους η ευχή μου πραγματοποιείται

CYBERMASTER Καλωσόρισες στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέχρι σήμερα μαγαζί που έχει στο esoterica!

To Hollywood Έχει Κάψει!

02/07/2004, 19:22:07
quote:
kapodistria --- WILD DANCES/ROYSLANA

Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΗ.
Η ΡΟΥΣΛΑΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=2&TOPIC_ID=2040

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΣΥ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ...
ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ...
ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ(ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΓΡΙΕΨΩ..."ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ...ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" -ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ;ΝΟΜΙΖΩ...)
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ... ΟΙ "ΑΓΡΙΟΙ ΧΟΡΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΩ ΠΑΥΛΑΣ... ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ!!!
ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ!!!(ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ!!!)

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

_Μέλος
02/07/2004, 19:25:17
quote:
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΩ ΠΑΥΛΑΣ... ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ!!!

Ρουφιανιές?? Μα δεν είδα κανέναν νόμο που να λέει ότι απαγορεύονται!!!!!!!

To Hollywood Έχει Κάψει!

CYBERMASTERΜέλος
03/07/2004, 01:43:39
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΜΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΑΥΛΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΕΙΡΩ???????
ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΑΦΟΥ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΠΑΥΛΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο GEORGE ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ.......
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΝINE ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ..........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

GEORGE DΜέλος
03/07/2004, 05:13:20
ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ..........ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΣΟΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ)

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

_Μέλος
03/07/2004, 17:11:21
ΧΑΧΑχΑχαΧαχχα GEORGE_D Ωραία απάντηση.

Λοιπόν, ρε παιδία, κάποιος δεν θα πρέπει να ορίσει ποίος θα νικάει? θα πρέπει να ξεκινάμε όλοι με κάποιους βαθμούς ζωής, και να έχουμε δικαίωμα για κάποιες κινήσεις μια φορά, οι οποίες αφαιρούν από τον αντίπαλο την ζωή του,
πχ Χαμηλή Μπούνια, Απερκατ, Τρικλοποδιά, Άμυνα, Γυριστή κλοτσιά, μπουκετίδι, σφαλιάρες, όλα με κάποιο τρόπο πρέπει κάπως να γίνουν για να χάνετε και κάποια στιγμή από το ξύλο που θα σας δίνω, αλλιώς έτσι θα βαρεθούμε να βαράμε.

Μάλλον αυτό πρέπει να το κάνει ο διαιτητής, μα που είναι αυτός ο τουυυυυτ ?????

To Hollywood Έχει Κάψει!

03/07/2004, 19:05:14
quote:
Μάλλον αυτό πρέπει να το κάνει ο διαιτητής, μα που είναι αυτός ο τουυυυυτ ?????

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...
ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ;
ΠΗΓΑΙΝΕ...
ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΕΣΗ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΙΑ FACE TO FACE ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

_Μέλος
03/07/2004, 23:16:46
Φυσικά θα ήθελα να σας δω παρά πολύ (όσους έχουν νόηση, καλαμπούρι, και είναι φανς της M@lks) μόνο δηλαδή, γιατί οι λοιποί όχι τίποτα άλλο δεν θα με αντέξετε :P . Αλλά δυστυχώς μας χωρίζει η μικρή απόσταση των 600χιλιομετρων.

Αλλά θα κατεβώ αργότερα να εισπράξω τα συγχαρητήρια μου ύστερα από την Νίκη μου (Το κόβω να νικάω)

Αυτά για τώρα, εγώ συνεχίζω την προπόνηση.

To Hollywood Έχει Κάψει!

ksenitiaΜέλος
05/07/2004, 01:47:51
Eeee, emena den 8a me malwsei kaneis? Bariemai edw pera monh moy... 8elw ligh drash kai anataraxh...

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...