ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέες επιστημονικές αποστολές - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Νέες επιστημονικές αποστολές - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

gianipseftis32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LocoΜέλος
31/08/2004, 08:12:39
Αγαπητε Jimmertus
Εχεις εν μερη δικαιο διοτι επισημα Illuminati και Σιωνισμος ειναι διαφορετικα ταγματα. Βεβαια στην πραγματικοτητα ο παγκοσμιος Σιωνισμος εχει και υπο την επιβλεψη, επιτηρηση και κυριαρχια του πολλα μικροτερα δηθεν ανεξαρητα ταγματα. Σκεψου μονο τον αριθμο μασωνικον στοων ανα το κοσμο που δρουν υπο μια και μονο κεντρικη μεγαλη στοα.

ΕΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Loco on 31/08/2004 08:14:09

demoΜέλος
31/08/2004, 09:56:11
Το μόνο που ξέρω να πώ είναι οτι απο την ημέρα που μπήκε το Euro στην ζωή των Ελλήνων, έφερε μαζί του Όλα τα κακά της Πανδώρας!! Αν μπορούσαμε να το ξαποστείλουμε θα ήταν για μένα μεγαλύτερο καλό & απο 100 Παγκόσμια Κύπελλα!!!

erriettaΜέλος
31/08/2004, 13:14:32
quote:

Το μόνο που ξέρω να πώ είναι οτι απο την ημέρα που μπήκε το Euro στην ζωή των Ελλήνων, έφερε μαζί του Όλα τα κακά της Πανδώρας!!

Δε σε κατάλαβα demo, για ανάλυσέ το λίγο αυτό σε παρακαλώ.

demoΜέλος
31/08/2004, 14:42:46
Δέν συμπαθώ Καθόλου το Euro!! Προσωπικό μου γούστο!!
Κατ'αρχήν έχει δυσκολέψει στο Μέγιστο την ζωή των Ελλήνων, ενώ έχει βοηθήσει την ακρίβεια, την εκμετάλλευση, & τις κλοπές να πολλαπλασιαστούν!! Δέν σου λέει Τίποτα αυτό;;; Δέν βλέπεις στην καθημεριηνή ζωή Τί διαφορές προς το χειρότερο έχουν γίνει απ'όταν έγινε Νόμισμα το ΕURO;;; Λές οτι είναι καλύτερο απο την δραχμή;;;

erriettaΜέλος
31/08/2004, 15:00:46
Εγώ δεν είπα τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό, δεν πρόλαβα καν να μιλήσω. Προσωπικό σου γούστο είναι να μη συμπαθείς το ευρώ και καθόλου δε με ενδιαφέρει αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα για τους ισχυρισμούς σου. Εσύ είπες για "Όλα τα κακά της Πανδώρας" που έφερε το ευρώ (που φυσικά η Πανδώρα και τα κακά είναι 2 έννοιες διαμετρικά αντίθετες αλλά ας μη μείνουμε εκεί) και θέλησα να μάθω τι εννοείς. Η ακρίβεια και οι κλοπές είχαν αυξητική τάση όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου καινούριο φαινόμενο. Φυσικά παραδέχομαι το γεγονός ότι με τη μετάβαση στο ευρώ έγινε μία πολύ απότομη αύξηση του κόστους ζωής χωρίς αυτό να έχει την ανάλογη ανταπόκριση και στο βιοτικό μας επίπεδο. Αλλά όπως και να έχει όλα αυτά δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα που άνοιξε ο jastonas και εγώ με "Όλα τα κακά της Πανδώρας" που έγραψες νόμιζα ότι κάτι θα είχες να προσθέσεις ως απάντηση αλλά καμμία σχέση...

Oculatis AbisΜέλος
31/08/2004, 15:30:59
quote:
Οχι δεν μπορω να βγαλω την Σιωνιστικη καραμελα επειδη δεν αρεσει σε εσενα. Πως να το κανουμε δηλαδη αν οντως αυτο συμβαινει να πω κατι αλλο για να ικανοποιησω εσενα. Αποκλειεται δηλαδη να ειναι οντως ετσι. Δεν θα μας επιβαλεις το τι να γραψουμε και τι οχι!
Εγω ομως δεχομαι οτι ισως να μην ειναι κι ετσι. Εσυ γιατι βιαζεσαι να το απορριψεις χωρις να το εξετασεις το θεμα?

Φιλικα

Απ' ότι βλέπω κάποιοι εδώ μέσα έχουν ήδη "φτάσει" στη Φώτιση. Τόσο που ευκόλως αφορίζουν τις απόψεις άλλων... Χαίρομαι που κάποιοι εδώ μέσα έφτασαν ακόμα και στα άδυτα του Τεκτονικού Ιδεώδους, όντας ερευνητές της καρέκλας. Και το αποτέλεσμα της αναζήτησης; η ευγενικότατη απάντηση στο "παρακαλώ" μου. Όσο για το αν βιάζομαι να απορρίψω τους αυτούς ισχυρισμούς, αυτό το ξέρω μόνον εγώ και σου λέω ότι δεν είναι έτσι. Φαίνεται πως μόλις τώρα τελείωσες κάποιο σχετικό βιβλίο, και καθώς πλημμυρίζεις από γνώση καίγεσαι να φωτίσεις κι εμάς τους εν σκότει. Αν θέλεις να γίνεις πραγματικός αναζητητής της αλήθειας μάθε να διασταυρώνεις ξανά αυτά που διασταύρωσες πιο πριν, να ψάχνεις τα πάντα, να μην αποκλείεις τίποτα και να είσαι έτοιμος να αναθεωρήσεις αυτά που πίστευες πριν δύο λεπτά. Είναι λιγάκι δύσκολο κι επίπονο αλλά μόνον αυτό αποδίδει.

Αντιθέτως τι εικόνα παρουσιάζεις; αυτή του μάγειρα: Ανοίγουμε λοιπόν την κατσαρόλα, παίρνουμε από το ράφι τα μπουκαλάκια με τις ταμπέλες (...), προσθέτουμε Τέκτονες, Σιωνιστές, πολιτικούς και αποκρυφιστές, βάζουμε λίγη σάλτσα (βλέπε συνωμοσίες), ανακατεύουμε καλά-καλά και σερβίρουμε στο forum το φαγητό. Φίλε μου είμαστε ήδη χορτάτοι από disinfo. Μάθε επιτέλους να ξεχωρίζεις ένα ιδεώδες από κάποιους που το χρησιμοποιούν προς ιδίον όφελος και κατά συνέπεια το παραποιούν. Το αν κάποιοι Τέκτονες ή Σιωνιστές είναι καθάρματα δε με συγκινεί, εγώ κοιτάω τους υπολοίπους, ψάχνοντας να δω αν μπορώ να διδαχθώ κάτι από αυτούς. Με τη δική σου ισοπεδωτική λογική και με τη προϋπόθεση ότι είσαι χριστιανός, πρέπει να σε χαρακτηρίσω σφαγέα, παιδεραστή, μοιχό, σκοταδιστή, απατεώνα, κλέφτη και υποκριτή. Όπως βλέπεις τέτοιου είδους αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά.

Σχετικά με τους συμβολισμούς των χαρτονομισμάτων τι άλλο να πω; I rest my case καθώς πρόκειται για ένα θέμα πεπαλαιωμένο, χρεωκοπημένο, ελαφρύ και επιφανειακό. Αντί λοιπόν να ασχολείσαι με την "ταμπελοποίηση", ψάξε να δεις τι εκπροσωπεί ο Τεκτονισμός, οι Illuminati, οι Σιωνιστές και οι απανταχού "συνωμότες" που όπως λες κρύβονται πίσω από τα χαρτονομίσματα. Ίσως έτσι δεν θα έχεις πια χρόνο να πυροβολείς εκ του ασφαλούς στο forum, άσε που μπορεί τελικά να μάθεις και κάτι

Όπως λές "Φιλικά". Oculatis Abis, signing off από το topic.

sub rosa

LocoΜέλος
31/08/2004, 16:07:44
Φιλτατε Oculatis Abis!

Θελω ειλικρινα να σου πω χωρις καμια ειρωνικη διαθεση πως εχεις απολυτο δικαιο, σε οσα λες σχετικα με οτι εγραψα παραπανω στο Topic. Χωρις να θεωρω πως οτι ειπα ειναι λαθος, το εκανα με ενα τροπο ξερο, κλισε και ισως αποκρουστικο. Η αληθεια ειναι πως υποτιμησα το Topic , επειδη με μια δικη μου αξιολογηση το θεωρησα λιγοτερο σημαντικο απο αλλα που συμμετειχα παραλληλα.
Θελησα απο κεκτημενη ταχυτητα να καταθεσω την γνωμη μου επι του θεματος χωρις να παραθεσω στοιχεια και επιχειρηματα.
Ας με συγχωρησει ο συγγραφεας και ολοι οι φιλοι του Topic.

Φιλικους χαιρετισμους σε Ολους!

ΕΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Loco on 31/08/2004 16:10:21

31/08/2004, 16:42:18
Επικροτώντας την τοποθέτηση του αγαπητού Oculatis Abis, θα πρότεινα στους συμμετέχοντες του τόπικ να μελετήσουν βαθύτερα τη σημασία σημαντικών συμβόλων για τον παγκόσμιο αποκρυφισμό.

Απόψεις όπως "το φίδι που τρώει την ουρά του" είναι μασωνικό σύμβολο, προδίδουν την επιφανειακή εκτίμηση και άγνοια, η οποία δυστυχώς κυριαρχεί ως εύκολη και προσοδοφόρα (σε κάποιες περιπτώσεις) λύση.

Το φίδι είναι πανάρχαιο σύμβολο. Η επί τω προκειμένω απεικόνισή του, χρησιμοποιήτο ευρύτατα την περίοδο των Γνωστικών και Νεο Πλατωνικών, περίοδο του πρώιμου Χριστιανισμού και κυρίως από τους "αιρετικούς" Οφίτες ή Ναχασιανούς σε διάφορες παραλλαγές.

Το ότι ενδέχεται να χρησιμοποιείται από Τέκτονες ή όποιους άλλους, δεν αλλάζει την τεραστίας σημασίας εσωτεριστική του σημασία, αντίθετα θα πρέπει να αποτελεί εφαλτήριο για περαιτέρω έρευνα.

Επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω το μέλος Jimmerlus, ο οποίος έχει τοποθετήσει μία μεγάλη για τη σελίδα εικόνα, να επισκεφτεί τη θεματική ενότητα "Τεχνικά Θέματα των Forums, Προβλήματα - Λύσεις" και συγκεκριμένα το θέμα: HOWTO: Resize των ψηφιακών φωτογραφιών, ώστε να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να μικρύνει τη φωτογραφία και να διορθώσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 31/08/2004 16:56:20

JimmerlusΜέλος
31/08/2004, 17:31:27
Φίλτατε συμφωνώ απόλυτα στο οτι ο Σιωνισμός ελέγχει άλλα τάγματα αλλά οι πεφωτισμένοι είναι πολύ δυνατοί και ανεξάρτητοι από αυτούς.

Zadok θα την φτιάξω την εικόνα.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

31/08/2004, 19:25:36
Καλησπέρα και από μένα.

Κατά καιρούς έχω εκφράσει έντονα την δυσαρέσκεια μου όταν διαβάζω posts τα οποία είναι ανυπόστατα και στόχο έχουν μόνο να καταδείξουν ότι η εκφερόμενη άποψη έχει σημεία στήριξης.
Δεν έχω καμία όρεξη να μπω σε λεκτικές αντιπαραθέσεις απλά θα ήθελα να καταθέσω κάποιες διευκρινήσεις όσο αφορά σύμβολα και λέξεις.

Σιωνισμός = Η λέξη προέρχεται από την λέξη Σιών ( Ιερουσαλήμ ). Η λέξης σημαίνει εις την Εβραϊκή «Το να είναι κάτι ξηρό» ή «Το υψώνειν» ή το «Προστατεύειν» στα δε Αραβικά σημαίνει «Ύβος» ( δηλαδή καμπούρα ) ή «Κορυφή Οροσειράς», άρα γενικώς «Ακρόπολης». Λόγο λοιπόν του ότι στο λόφο αυτό εχτίσθει ο Ναός του Σολόμωντος το όνομα Σιών κατάντησε να δίδετε εις ολόκληρον το λόφο. Μετέπειτα εδώθει η αυτή ονομασία είς όλη την Παλαιστινιακή γή. Από εκεί πήρε το όνομα της και η φυλή της Σιών ( μια εκ των 4 του Ισραήλ και μάλιστα η ποιο ισχυρή ) και κατόπιν έδωσε τον αυτό χαρακτηρισμό στην Μεσσιανική ( έλευση μεσσία ) αντίληψη των Εβραίων και στην παραπέρα πορεία του Κράτους του Ισραήλ. Άρα ο Σιωνισμός δεν είναι Τάγμα φίλτατοι αλλά ολόκληρο εθνικό κίνημα με σταθερές απόψεις και στόχο την εκπλήρωση της Μεσσιανικής Προφητείας.

Ουροβόρος Όφις = Αρχαιότατο σύμβολο το οποίο συμβολίζει την αναγέννηση και τον κύκλο της ζωής. Έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν απ’ όλους τους πολιτισμούς όπως και από τον Αρχαιοελληνικό, το φίδι ( Όφις ) σημαίνει Σοφία και το απαντάμε τόσο στο Κηρύκιο του Ερμή όσο και σε Χριστιανικές Ράβδους.

Παντεπόπτης Οφθαλμός εγγεγραμμένος σε τρίγωνο = Το κατ’ εξοχήν σύμβολο του Θεού. Το τρίγωνο είναι το δηλωτικό της Σοφίας και ο Οφθαλμός είναι το Θείο μάτι που βλέπει τα πάντα. Συναντάτε και πάνω από την Ωραία Πύλη ( Μασόνοι και οι Παπάδες ; ) σε διάφορες Εκκλησίες.

Lucifer = Η λατινική ονομασία του Εωσφόρου, εκ του λατινικού Luce – Φως και της Ελληνικής ρίζας Fer – Φέρνω. Ο Φέρων το Φως, ο Προμηθέας της Αρχαιοελληνικής Μυθολογίας. Ο Διάβολος κατά το Δόγμα της Θρησκείας η οποία ( όπως και κανένα ιερατείο ) δε θέλει να μεταφερθεί η γνώση ( Φως ) στο ποίμνιο ( κοπάδι ).

ΕΛΛΑΣ = ΕΛ = Θεός – Ήλιος – Φως και ΛΑΑΣ = Πέτρα ( Όχι ΛΑΣ ). Από την σύντμηση των λέξεων προκύπτει η λέξη ΕΛΛΑΣ η οποία αποκτά διπλό «Λ» για εύηχους λόγους αντί διπλού «Α» και σημαίνει ΘΕΟΥ ΠΕΤΡΑ ή ΘΕΟΥ ΓΗ. Εξ ου και η λέξη ΕΛΛΗΝ όπου ΕΛ όπως είπαμε παραπάνω και ΗΝ = Αυτός ο οποίος ανήκει, δηλαδή ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΣΤΟ ΦΩΣ. Ο Ήλιος ήταν ο Πρώτος Θεός που λατρεύτηκε από τον άνθρωπο και το Φώς είναι το απόλυτο συνώνυμο της γνώσης.

Ο κακός λύκος

JimmerlusΜέλος
01/09/2004, 01:30:18
Zadok την έφτιαξα την φωτογραφία. Οκ;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

01/09/2004, 01:44:20
Το είδα. Να 'σαι καλά!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)